Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (8 μέλη και 57 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά..Μόλις γύρισα απο κατάθεση στην Μαντζάρου.Δεν θυμάμαι το όνομα της κοπέλας αλλά ήταν μία ξανθιά κόλαση απο Σλοβενία μου είπε Ρόζα.Πάρα πολύ καλή περιποίηση,όχι βιασύνες και πολύ ευγενική και πρόσχαρη.Επίσης απο την βόλτα που έκανα στην εκκλησία στη Νικ.ουρανού ήταν μια πολύ καλή ξανθιά αλλα δν έμαθα όνομα,όμως γινόταν πανικός και έφυγα.Θέλω να με ενημερώσετε για αυτή.Πάντως σε αυτή στη Μαντζάρου έκανα πολύ καλό γαμήσι.Θα ξαναεπισκεφθώ.

Που είναι το Μαντζαρου αγόρι? Τι με κοιτάζεις Ρόζα μουδιασμένο?

Αυτή τη στιγμή ξεχωρίζω τα μωρά της πιάτσας ως εξής:

Champions League: Αφρούλα, Βανέσα, Μαρίνα, Χριστίνα από Κεφαληνίας (αν υπάρχει)
UEFA: Γιελενα, Ξανθιά στο ανορθώγραφο της Σαπφούς, Σάντρα μαυρούλα, Έφη.
Α' Εθνική: Το σφιγμένο νεανικό μωρό που τώρα το βρίσκεις Ταντάλου στο Ερως, Χριστίνα από Κοροβάγκου, Σάρα (ξεχασμένη κάπου στον Μύλο)

Αυτά

ΥΓ Πού είναι το Μαντζάρου???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Που είναι το Μαντζαρου αγόρι? Τι με κοιτάζεις Ρόζα μουδιασμένο?

Αυτή τη στιγμή ξεχωρίζω τα μωρά της πιάτσας ως εξής:

Champions League: Αφρούλα, Βανέσα, Μαρίνα, Χριστίνα από Κεφαληνίας (αν υπάρχει)
UEFA: Γιελενα, Ξανθιά στο ανορθώγραφο της Σαπφούς, Σάντρα μαυρούλα, Έφη.
Α' Εθνική: Το σφιγμένο νεανικό μωρό που τώρα το βρίσκεις Ταντάλου στο Ερως, Χριστίνα από Κοροβάγκου, Σάρα (ξεχασμένη κάπου στον Μύλο)

Αυτά

ΥΓ Πού είναι το Μαντζάρου???
το παλιο caligula το ηξερες στα ξυλαδικα??απο πισω ειναι αυτο

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μιας και υπαρχει γκρινια για την ελλειψη κριτικων,ας πω και εγω την εμπειρια μου απο την μαυρουλα που δουλευει στο μαρινοσπιτο
δεν θυμαμαι τι εχει γραφτει, αλλα η γκομενα ηταν με διαφορα το χειροτερο γαμησι που εγω κανει σε μπουρδελο
πιο απαθης απο πτωμα,και το χειροτερο ειναι οτι δελεαστηκα επειδη η τσατσα μου εταξε κωλαρακι με 30Ε
κωλο ποτε δεν πηρα,η μαυρη τον εβαζε στο μουνι της και επεμενε οτι γαμαω κωλο λες και ειμαι κανα 15χρονο και δεν ξερω που την βαζω.με τα πολλα την παρατησα και εφυγα χωρις να χυσω. τα εψαλλα και στην τσατσα αλλα στα @@ της
λεμε ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,με διαφορα
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΟΣΠΙΤΟ

παλι θυσια εγινες ρε πουστη μου...παλι δοκιμασες εσυ την μαπα σουπα :booty: :booty: :booty:

κριμα γιατι ειχε ωραιο κολαρακι...κριμα!!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
rexs ενα φιλαρακι μου ειχε πολλες καουρες και αναγκαστηκα να τους παω κωλετη 12 το βραδυ. μεσα χαμος. πολυ κοσμος και πολυ κοσμος σε αναμονη αλλα τι να κανουμε ητανε η Εφη και επειδη ξεραμε οτι τπτ καλυτερο δν υπηρχε περιμεναμε. Και μια πληροφορια. Η εφη σταματαει η απο σημερα η απο αυριο γιατι περνει 1+ μηνα αδεια.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
χρονια πολλα κι απο μενα παιδες συναγωνιστες...
Κυριακη του Πασχα κατεθεσα για πρωτη φορα στη Βερονικα, Προμηθεως με Σαπφους...
η κοπελα ειναι ολα τα λεφτα... απο τις καλυτερες στην πολη για τα χρηματα που παιρνει...
τρομερη πιπα, πολλες στασεις, μυριζε υπεροχα, και μαλλον θα την ξανατιμησω συντομα!!!
αυτα...
καλο βολι σε ολους!!!

αυτη δουλευει πρωι ή βραδυ

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
rexs ενα φιλαρακι μου ειχε πολλες καουρες και αναγκαστηκα να τους παω κωλετη 12 το βραδυ. μεσα χαμος. πολυ κοσμος και πολυ κοσμος σε αναμονη αλλα τι να κανουμε ητανε η Εφη και επειδη ξεραμε οτι τπτ καλυτερο δν υπηρχε περιμεναμε. Και μια πληροφορια. Η εφη σταματαει η απο σημερα η απο αυριο γιατι περνει 1+ μηνα αδεια.

σιγουρο αυτο?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Σιγουρο. χθες μου το ειπε η ιδια.

teomer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
γειά σας φίλοι συναγωνιστές

μπορεί να μου πείς κανείς το τήλ απο αφρο....????
έχει αλάξει?σήμερα βράδυ ποιά δουλέυει στην  κωλλέτη? :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι κανετε παιδες?οπως ειπε κ ο gio 19 για την ροζα κ γω πηγα κ κατεθεσα τελικα χθες εκει.μια χαρα ολα αλλα τα πραμα της αν το ξυριζε λιγο περισσοτερο κ δεν ειχε αυτη τη μαυριλα......οχι πολλα,σαν δυο ημερων γενια ας πουμε.επισης με ξενερωσαν τα σπυρια στην πλατη οταν ηταν στα 4.gio εσενα δεν σε χαλασαν?κατα τα αλλα μια χαρα η κοπελα,οχι τιποτα το ιδιαιτερο ομως.δεν θα ξαναπηγαινα

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι κανετε παιδες?οπως ειπε κ ο gio 19 για την ροζα κ γω πηγα κ κατεθεσα τελικα χθες εκει.μια χαρα ολα αλλα τα πραμα της αν το ξυριζε λιγο περισσοτερο κ δεν ειχε αυτη τη μαυριλα......οχι πολλα,σαν δυο ημερων γενια ας πουμε.επισης με ξενερωσαν τα σπυρια στην πλατη οταν ηταν στα 4.gio εσενα δεν σε χαλασαν?κατα τα αλλα μια χαρα η κοπελα,οχι τιποτα το ιδιαιτερο ομως.δεν θα ξαναπηγαινα

Εμφανισιακά πως είναι η κοπέλα;

teomer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά help!!!!!

ποιά δουλέυει κωλλέτη σήμερα?
η άφρο πότε δουλέυει? :helpplea:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
παιδιά help!!!!!

ποιά δουλέυει κωλλέτη σήμερα?
η άφρο πότε δουλέυει? :helpplea:

Δε-Τρ-Τε  10.00 - 19.00

Αρα λοιπον εχουμε ακομα. Ροζα-Βερονικα-Γιελενα-Βανεσα-Κλαουντια.Διαβασα και για μια Αλινα στο τελευταιο πανω στην Προμηθεως οπου ενας συναγωνιστης εγραψε οτι ειναι καλη.Ελπιζω να μην ειναι αυτη η πατσολα που εγραψε ο ρεξ πριν μερικες μερες. ΛΟΛ.
Btw μιας και ειπα για το τελευταιο πανω Προμηθεως εκει περυσι δουλευε μια αλλη καλη περιπτωση η Βελγιδα Καιτη.Απλα να αναφερω πως αυτη πλεον δουλευει στη Λαρισα. :sunglasses:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Ξερει κάποιος συνάδελφος τι παίζει Έρως ? Ποιές είναι και αν αξίζουν ?

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δε-Τρ-Τε   10.00 - 19.00

Αρα λοιπον εχουμε ακομα. Ροζα-Βερονικα-Γιελενα-Βανεσα-Κλαουντια.Διαβασα και για μια Αλινα στο τελευταιο πανω στην Προμηθεως οπου ενας συναγωνιστης εγραψε οτι ειναι καλη.Ελπιζω να μην ειναι αυτη η πατσολα που εγραψε ο ρεξ πριν μερικες μερες. ΛΟΛ.
Btw μιας και ειπα για το τελευταιο πανω Προμηθεως εκει περυσι δουλευε μια αλλη καλη περιπτωση η Βελγιδα Καιτη.Απλα να αναφερω πως αυτη πλεον δουλευει στη Λαρισα. :sunglasses:
Λάρισα κρίμα ήταν από της καλύτερες σε συμπεριφορά...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ξερει κάποιος συνάδελφος τι παίζει Έρως ? Ποιές είναι και αν αξίζουν ?
χθες που περασα απο το ερως ηταν μια ξανθια βραζιλιανα,δεν θυμαμαι το ονομα της.μιλαμε για βραδυ.δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο κ μεσα στο δωματιο δεν ξερω πως ειναι.εμενα δεν μου αρεσε να σου πω την αληθεια

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους χρονια πολλα!ψηφηστε οσοι δεν ψηφησατε στο θεμα μπουρδελο-βραβεια θεσσαλονικης δεν μενουν πολλες μερες ακομα 1η μαιου μπαινουμε στα πλει οφ.
την βραζηλιανα που λετε στο ερως την εχω παρει,δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο αλλα κανει καλο γαμιση και ειναι καθαρη.το καθαρη το λεω γιατι εχει κατι βρωμιαρες οπως βγαινουν απ το ενα δωματιο περνουν την καποτα και μπαινουν στο αλλο.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους χρονια πολλα!ψηφηστε οσοι δεν ψηφησατε στο θεμα μπουρδελο-βραβεια θεσσαλονικης δεν μενουν πολλες μερες ακομα 1η μαιου μπαινουμε στα πλει οφ.
την βραζηλιανα που λετε στο ερως την εχω παρει,δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο αλλα κανει καλο γαμιση και ειναι καθαρη.το καθαρη το λεω γιατι εχει κατι βρωμιαρες οπως βγαινουν απ το ενα δωματιο περνουν την καποτα και μπαινουν στο αλλο.

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom