παμε καμμια αναγνωριστικη συντροφε?τρελο αγορι επειδη αρκετοι εδω μεσα ειπαν οτι θα ειναι κλειστα σημερα τα σπιτακια,ειδες πολλα ανοιχτα?η αφρουλα κανονικα μεχρι τις 7 οπως παντα?
απο κατσικακι πως τα πηγαμε φετος,ντερλικωσαμε καλα?
παμε καμμια αναγνωριστικη συντροφε?τρελο αγορι επειδη αρκετοι εδω μεσα ειπαν οτι θα ειναι κλειστα σημερα τα σπιτακια,ειδες πολλα ανοιχτα?η αφρουλα κανονικα μεχρι τις 7 οπως παντα?
χρονια πολλα φιλε κ χριστος ανεστη.το σκεφτομαι να κανουμε μια βολτα αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω να μην κοιμηθω μεχρι το βραδυ γιατι τωρα μολιας γυρισα.εφαγα εσκασα.εσυ?παμε καμμια αναγνωριστικη συντροφε?
απο κατσικακι πως τα πηγαμε φετος,ντερλικωσαμε καλα?
εγω παντως αραζω και χωνευω τα παιδακια και τις σεφταλιεςχρονια πολλα φιλε κ χριστος ανεστη.το σκεφτομαι να κανουμε μια βολτα αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω να μην κοιμηθω μεχρι το βραδυ γιατι τωρα μολιας γυρισα.εφαγα εσκασα.εσυ?
Παιδια και εγω μεσα για βολτα αν 8ελετε. παντως δυστυχως η Αφρουλα εχει φυγει απο τις 6¨30 απο κωλετη και πιανει μια καινουρια. στειλτε μου ΠΜ να κανονισουμε αν ψηνεστε. γιατι εχω και τις καυλες μου παλι!!! χαχαχαα! παντως απο αυριο πρωι αφρουλα παλι. στειλτε ΠΜ λεμε!!!
Ε ναι φιλε μου αφου την ειδα ;)Τιιιιι ??? Εμενα γιατι στο τηλεφωνο μου ειπανε αλλο ονομα??? θα τους χεσω!!
Κοιτα οι περισσοτερες κοπελες μιλανε ελληνικα οποτε μπορεις να συνεννοηθεις.Επειδή είμαι καινούριος και γενικά με μπουρδέλα δεν έχω καμιά σχέση μέχρι τώρα, θα θελα τη βοήθειά σας..!
Σχετικά μ' αυτή την Αφρούλα που λέτε θα θελα πληροφορίες.. Από που είναι; Ελληνικά μιλάει; Και γενικά τα περισσότερα κορίτσια μιλάνε ελληνικά ή έστω αγγλικά;
Την Μ.Τετάρτη την πήρα σχεδόν αμέσως μετά τον μποτόφιλο!!! Μποτόφιλε το μωρό δεν είναι για χόρταση!!! μία ώρα το ξεζούμιζες!!! ΜΟΝΑΧΟΦΑΗ!!!
Βαζω στοιχημα πως ο μυστης μποτας θα κανει μερες να ξαναπιτσιλισει μετα απο το μωρο με τις ασπρες μποτες που τον τρελανε στο πριβε.
Ε μποτα? Να δουλευε αυτη σε μπουρδελο...
Τελικα το θρεντ πρεπει να μετονομαστει σε Αφρουλοκατασταση Θεσσαλονικης.Πραγματικα απορω γιατι κανεις δν μπαινει στον κοπο να μιλησει για τις αλλες. :S :S
Οποτε οποιος φιλοτημιθει και επειδη μενω 300κμ μακρυα απο Θεσσαλονικη ας μου πει τι γινεται αυτη η Γιελενα,η Βανεσα και η Χριστινα Κοροβαγκου.
εχεις δικιο απουσιαζω μερες.αλλα και για καμια καινουρια που λεμε,μπαινουν καποιοι και <πνιγουν> το θεμα,γεμιζουν οι σελιδες και νοημα δε βγαινει.Τις ιδιες και τις ιδιες συνεχεια.τελευταια φορα παντως ειχα περιγραψει την Κλαουντια στο πρωτο διδυμο στη Σαπφους.καλη περιπτωση αλλα δε συγκινηθηκαν πολλοι..Συναγωνιστη τσοντακια ευχαριστω.Η Γιελενα δουλευει αυτες τις μερες?Η Βανεσα εχει ακομα το ωραριο που ειχε αναφερει το τρελο αγορι?
Απο την Χριστινα ειμαι και γω πολυ ευχαριστημενος τα τελευταια 2 χρονια που καταθετω απλα τωρα που εκλεισε το στουντιο δεν ξερω που να τη βρω γμτ :S
Γενικα με το προηγουμενο ποστ ηθελα να πω πως μας εχουν γινει τα αρχιδια τουμπανο να διαβαζουμε για τις ιδιες συνεχεια και για τις υπολοιπες καλες περιπτωσεις δν γραφει κανενας να ξερουμε που και ποτε τις βρισκουμε.
Μερικοι συναγωνιστες οπως ο αλ και ο δοκιμαστης εχουν καιρο να γραψουν και ηταν απο τα ατομα που βοηθουσαν πολυ στο να καταλαβαινουμε την κινηση των υπολοιπων καλων περιπτωσεων στο χωρο.
Εννοειται πως μεσα απο αυτο το ποστ δν ζηταω μονο προσωπικη ενημερωση γιατι ειμαι σιγουρος πως και εκατονταδες ακομα ατομα δν γουσταρουν να διαβαζουν συνεχεια για τις ιδιες και τις ιδιες απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσες ακομα καλες και καλυτερες :-
Γεια σας παιδιά και Χρόνια Πολλά!
Επειδή είμαι καινούριος και γενικά με μπουρδέλα δεν έχω καμιά σχέση μέχρι τώρα, θα θελα τη βοήθειά σας..!
Σχετικά μ' αυτή την Αφρούλα που λέτε θα θελα πληροφορίες.. Από που είναι; Ελληνικά μιλάει; Και γενικά τα περισσότερα κορίτσια μιλάνε ελληνικά ή έστω αγγλικά;
Και θα θελα να σας ρωτήσω για μια κοπέλα που είδα την περασμένη βδομάδα σε μια βόλτα που έκανα στο Προμηθέως 14, και μου φάνηκε πολύ καλή..! Νομίζω Τζένη τη λέγανε, καστανόξανθη μ' ωραίο σωματάκι και βυζάκι! Την ξέρετε;
Ευχαριστώ!