Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (5 μέλη και 64 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
τρελο αγορι επειδη αρκετοι εδω μεσα ειπαν οτι θα ειναι κλειστα σημερα τα σπιτακια,ειδες πολλα ανοιχτα?η αφρουλα κανονικα μεχρι τις 7 οπως παντα?
παμε καμμια αναγνωριστικη συντροφε?
απο κατσικακι πως τα πηγαμε φετος,ντερλικωσαμε καλα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παμε καμμια αναγνωριστικη συντροφε?
απο κατσικακι πως τα πηγαμε φετος,ντερλικωσαμε καλα?
χρονια πολλα φιλε κ χριστος ανεστη.το σκεφτομαι να κανουμε μια βολτα αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω να μην κοιμηθω μεχρι το βραδυ γιατι τωρα μολιας γυρισα.εφαγα εσκασα.εσυ?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Παιδια και εγω μεσα για βολτα αν 8ελετε. παντως δυστυχως η Αφρουλα εχει φυγει απο τις 6¨30 απο κωλετη και πιανει μια καινουρια. στειλτε μου ΠΜ να κανονισουμε αν ψηνεστε. γιατι εχω και τις καυλες μου παλι!!! χαχαχαα! παντως απο αυριο πρωι αφρουλα παλι. στειλτε ΠΜ λεμε!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σας βλεπω ετοιμους για ολα πουλακια μου.......

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
χρονια πολλα φιλε κ χριστος ανεστη.το σκεφτομαι να κανουμε μια βολτα αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω να μην κοιμηθω μεχρι το βραδυ γιατι τωρα μολιας γυρισα.εφαγα εσκασα.εσυ?
εγω παντως αραζω και χωνευω τα παιδακια και τις σεφταλιες

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
εγω λεω να παμε να χορτασουμε και κανα μουνακι ομως !! :P

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Παιδια και εγω μεσα για βολτα αν 8ελετε. παντως δυστυχως η Αφρουλα εχει φυγει απο τις 6¨30 απο κωλετη και πιανει μια καινουρια. στειλτε μου ΠΜ να κανονισουμε αν ψηνεστε. γιατι εχω και τις καυλες μου παλι!!! χαχαχαα! παντως απο αυριο πρωι αφρουλα παλι. στειλτε ΠΜ λεμε!!!

Tώρα το λέτε που πυροβόλησα??? Είστε πολύ κακοί! Θα δείτε τι θα πάθετε!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Πάντως για όσους ρωτούν, το ξεκωλλετομάγαζο είναι ανοιχτό. Για τα άλλα δεν ξέρω γιατί πήγα ''καρφί'' στην Αφρούλα να της χαρίσω το ''καρφί'' μου για 10 λεπτά!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Τι γινεται ολοι στην Αφρουλα πηγαμε?  :tooth: 

Παντως το βραδυ ειναι η Εφη παιδια,φευγοντας την ειδα να μπαινει στο μαγαζι.. :think:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Τιιιιι ??? Εμενα γιατι στο τηλεφωνο μου ειπανε αλλο ονομα??? θα τους χεσω!!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Γεια σας παιδιά και Χρόνια Πολλά!

Επειδή είμαι καινούριος και γενικά με μπουρδέλα δεν έχω καμιά σχέση μέχρι τώρα, θα θελα τη βοήθειά σας..!
Σχετικά μ' αυτή την Αφρούλα που λέτε θα θελα πληροφορίες.. Από που είναι; Ελληνικά μιλάει; Και γενικά τα περισσότερα κορίτσια μιλάνε ελληνικά ή έστω αγγλικά;
Και θα θελα να σας ρωτήσω για μια κοπέλα που είδα την περασμένη βδομάδα σε μια βόλτα που έκανα στο Προμηθέως 14, και μου φάνηκε πολύ καλή..! Νομίζω Τζένη τη λέγανε, καστανόξανθη μ' ωραίο σωματάκι και βυζάκι! Την ξέρετε;

Ευχαριστώ!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή είμαι καινούριος και γενικά με μπουρδέλα δεν έχω καμιά σχέση μέχρι τώρα, θα θελα τη βοήθειά σας..!
Σχετικά μ' αυτή την Αφρούλα που λέτε θα θελα πληροφορίες.. Από που είναι; Ελληνικά μιλάει; Και γενικά τα περισσότερα κορίτσια μιλάνε ελληνικά ή έστω αγγλικά;
Κοιτα οι περισσοτερες κοπελες μιλανε ελληνικα οποτε μπορεις να συνεννοηθεις.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Την Μ.Τετάρτη την πήρα σχεδόν αμέσως μετά τον μποτόφιλο!!! Μποτόφιλε το μωρό δεν είναι για χόρταση!!! μία ώρα το ξεζούμιζες!!! ΜΟΝΑΧΟΦΑΗ!!!  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :bottom: :bottom: :bottom: :toilet:

Βαζω στοιχημα πως ο μυστης μποτας θα κανει μερες να ξαναπιτσιλισει μετα απο το μωρο με τις ασπρες μποτες που τον τρελανε στο πριβε.
Ε μποτα? Να δουλευε αυτη σε μπουρδελο... :P :P :P

Τελικα το θρεντ πρεπει να μετονομαστει σε Αφρουλοκατασταση Θεσσαλονικης.Πραγματικα απορω γιατι κανεις δν μπαινει στον κοπο να μιλησει για τις αλλες. :S :S
Οποτε οποιος φιλοτημιθει και επειδη μενω 300κμ μακρυα απο Θεσσαλονικη ας μου πει τι γινεται αυτη η Γιελενα,η Βανεσα και η Χριστινα Κοροβαγκου.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Βαζω στοιχημα πως ο μυστης μποτας θα κανει μερες να ξαναπιτσιλισει μετα απο το μωρο με τις ασπρες μποτες που τον τρελανε στο πριβε.
Ε μποτα? Να δουλευε αυτη σε μπουρδελο... :P :P :P

Τελικα το θρεντ πρεπει να μετονομαστει σε Αφρουλοκατασταση Θεσσαλονικης.Πραγματικα απορω γιατι κανεις δν μπαινει στον κοπο να μιλησει για τις αλλες. :S :S
Οποτε οποιος φιλοτημιθει και επειδη μενω 300κμ μακρυα απο Θεσσαλονικη ας μου πει τι γινεται αυτη η Γιελενα,η Βανεσα και η Χριστινα Κοροβαγκου.

αδερφε το γιελένακι στο μπλε με το ηχητικο εφε δουλευει πριονα και εχει καλη συμετοχη ειναι λιγο κοντουλα αλλα αξιζει την βανεσα ακομα δεν την πηρα αλλα θελω να την παρω επειδη την προτινε το τρελο αγορι οσο για την χριστινα κοροβαγκου εχω ξαναπει αξιζει τα κανει ολα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Συναγωνιστη τσοντακια ευχαριστω.Η Γιελενα δουλευει αυτες τις μερες?Η Βανεσα εχει ακομα το ωραριο που ειχε αναφερει το τρελο αγορι?
Απο την Χριστινα ειμαι και γω πολυ ευχαριστημενος τα τελευταια 2 χρονια που καταθετω απλα τωρα που εκλεισε το στουντιο δεν ξερω που να τη βρω γμτ :S
Γενικα με το προηγουμενο ποστ ηθελα να πω πως μας εχουν γινει τα αρχιδια τουμπανο να διαβαζουμε για τις ιδιες συνεχεια και για τις υπολοιπες καλες περιπτωσεις δν γραφει κανενας να ξερουμε που και ποτε τις βρισκουμε.
Μερικοι συναγωνιστες οπως ο αλ και ο δοκιμαστης εχουν καιρο να γραψουν και ηταν απο τα ατομα που βοηθουσαν πολυ στο να καταλαβαινουμε την κινηση των υπολοιπων καλων περιπτωσεων στο χωρο.
Εννοειται πως μεσα απο αυτο το ποστ δν ζηταω μονο προσωπικη ενημερωση γιατι ειμαι σιγουρος πως και εκατονταδες ακομα ατομα δν γουσταρουν να διαβαζουν συνεχεια για τις ιδιες και τις ιδιες απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσες ακομα καλες και καλυτερες :-

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Συναγωνιστη τσοντακια ευχαριστω.Η Γιελενα δουλευει αυτες τις μερες?Η Βανεσα εχει ακομα το ωραριο που ειχε αναφερει το τρελο αγορι?
Απο την Χριστινα ειμαι και γω πολυ ευχαριστημενος τα τελευταια 2 χρονια που καταθετω απλα τωρα που εκλεισε το στουντιο δεν ξερω που να τη βρω γμτ :S
Γενικα με το προηγουμενο ποστ ηθελα να πω πως μας εχουν γινει τα αρχιδια τουμπανο να διαβαζουμε για τις ιδιες συνεχεια και για τις υπολοιπες καλες περιπτωσεις δν γραφει κανενας να ξερουμε που και ποτε τις βρισκουμε.
Μερικοι συναγωνιστες οπως ο αλ και ο δοκιμαστης εχουν καιρο να γραψουν και ηταν απο τα ατομα που βοηθουσαν πολυ στο να καταλαβαινουμε την κινηση των υπολοιπων καλων περιπτωσεων στο χωρο.
Εννοειται πως μεσα απο αυτο το ποστ δν ζηταω μονο προσωπικη ενημερωση γιατι ειμαι σιγουρος πως και εκατονταδες ακομα ατομα δν γουσταρουν να διαβαζουν συνεχεια για τις ιδιες και τις ιδιες απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσες ακομα καλες και καλυτερες :-
εχεις δικιο απουσιαζω μερες.αλλα και για καμια καινουρια που λεμε,μπαινουν καποιοι και <πνιγουν> το θεμα,γεμιζουν οι σελιδες και νοημα δε βγαινει.Τις ιδιες και τις ιδιες συνεχεια.τελευταια φορα παντως ειχα περιγραψει την Κλαουντια στο πρωτο διδυμο στη Σαπφους.καλη περιπτωση αλλα δε συγκινηθηκαν πολλοι..

Επισκέπτης
Γεια σας παιδιά και Χρόνια Πολλά!

Και θα θελα να σας ρωτήσω για μια κοπέλα που είδα την περασμένη βδομάδα σε μια βόλτα που έκανα στο Προμηθέως 14, και μου φάνηκε πολύ καλή..! Νομίζω Τζένη τη λέγανε, καστανόξανθη μ' ωραίο σωματάκι και βυζάκι! Την ξέρετε;

Ευχαριστώ!

Αυτή η Τζένη έχει σώματαρα και τέλειο δερματάκι, σφιχτό κορμί. Δύσκολη γκομενα, δεν αφήνει να πιάσεις με τα χέρια σου τον πούτσο. Κ έχει κ νταλικοφώνη..

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μιας και υπαρχει γκρινια για την ελλειψη κριτικων,ας πω και εγω την εμπειρια μου απο την μαυρουλα που δουλευει στο μαρινοσπιτο
δεν θυμαμαι τι εχει γραφτει, αλλα η γκομενα ηταν με διαφορα το χειροτερο γαμησι που εγω κανει σε μπουρδελο
πιο απαθης απο πτωμα,και το χειροτερο ειναι οτι δελεαστηκα επειδη η τσατσα μου εταξε κωλαρακι με 30Ε
κωλο ποτε δεν πηρα,η μαυρη τον εβαζε στο μουνι της και επεμενε οτι γαμαω κωλο λες και ειμαι κανα 15χρονο και δεν ξερω που την βαζω.με τα πολλα την παρατησα και εφυγα χωρις να χυσω. τα εψαλλα και στην τσατσα αλλα στα @@ της
λεμε ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,με διαφορα
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΟΣΠΙΤΟ

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
χρονια πολλα κι απο μενα παιδες συναγωνιστες...
Κυριακη του Πασχα κατεθεσα για πρωτη φορα στη Βερονικα, Προμηθεως με Σαπφους...
η κοπελα ειναι ολα τα λεφτα... απο τις καλυτερες στην πολη για τα χρηματα που παιρνει...
τρομερη πιπα, πολλες στασεις, μυριζε υπεροχα, και μαλλον θα την ξανατιμησω συντομα!!!
αυτα...
καλο βολι σε ολους!!!

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά..Μόλις γύρισα απο κατάθεση στην Μαντζάρου.Δεν θυμάμαι το όνομα της κοπέλας αλλά ήταν μία ξανθιά κόλαση απο Σλοβενία μου είπε Ρόζα.Πάρα πολύ καλή περιποίηση,όχι βιασύνες και πολύ ευγενική και πρόσχαρη.Επίσης απο την βόλτα που έκανα στην εκκλησία στη Νικ.ουρανού ήταν μια πολύ καλή ξανθιά αλλα δν έμαθα όνομα,όμως γινόταν πανικός και έφυγα.Θέλω να με ενημερώσετε για αυτή.Πάντως σε αυτή στη Μαντζάρου έκανα πολύ καλό γαμήσι.Θα ξαναεπισκεφθώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom