TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
εκει στην μαντζαρου ανοιξε ενα καινουργιο ακουσα ξερει κανενας συναγωνιστης τι παιζει απο γκομενες και τιμες?
bisbas φιλε καλα σου λενε ,ποιος σε ειπε πρωτον να δωσεις 50ρικο ενω μπορουσες να την γαμησεις με 40.και δευτερον οπως λεει και ο αλλος συναγωνιστης εσεις τις δινετε αερα με αυτες τις μαλακιες.γεια σας κι απο μενα...
αξιζει να σας πω πως σεβομαι τη δουλεια των κοριτσιων και αυτο που μας προσφερουν,
και οτι θα πρεπει να αμοιβονται καλά κτλ κτλ, ομως, αν πηγαινεις σε στουντιο
και δινεις 50 ευρω για <πιο χαλαρά> και το πιο χαλαρά ειναι 12 λεπτα
ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ (στο χερι της μελαχρινης θεάς αννας-μαριας στη κεφαλληνιας) ,
βγαίνοντας αξιζει να πεις οτι γάμησες ή οτι σε γαμήσαν ?
τοχουμε πει πολλες φορες πως το 10ρικο το παραπανησιογεια σας κι απο μενα...
αξιζει να σας πω πως σεβομαι τη δουλεια των κοριτσιων και αυτο που μας προσφερουν,
και οτι θα πρεπει να αμοιβονται καλά κτλ κτλ, ομως, αν πηγαινεις σε στουντιο
και δινεις 50 ευρω για <πιο χαλαρά> και το πιο χαλαρά ειναι 12 λεπτα
ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ (στο χερι της μελαχρινης θεάς αννας-μαριας στη κεφαλληνιας) ,
βγαίνοντας αξιζει να πεις οτι γάμησες ή οτι σε γαμήσαν ?
αξιος!!!τοχουμε πει πολλες φορες πως το 10ρικο το παραπανησιο
ειναι κοροιδια σκετη ασε που το πιο πιθανο ειναι να το παιρνει η τσατσα
απο κει κ περα ειναι δικαιωμα σας να το δινεται
μη ξεχνατε ομως πως ετσι αν κανετε τους δινεται τροφη
οποτε μη διαμαρτυρομαστε αν αυριο ξεκιναει η τιμη απο 50ε
πιστευω πως αυτες οι τιμες ειναι οτι πιο λογικο υπαρχει αλλα ποιος θα τους βαλει μυαλοΕίναι σχεδόν σίγουρο ότι το 10ρικο το κάνει γαργάρα η τσατσά και η κοπέλα δεν γνωρίζει καν. Έκανα κι εγω μια φορά τη μαλακία και δεν είδα καμία μα καμία διαφορετική αντιμετώπιση.. Προσωπικά 40άρι δίνω πλέον μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.. 30 και πολλά ειναι..
Για εμένα μια λογική τιμή είναι 20-25 βαρδάρη και 30-35 σε studio. Αλλά με τις μαλακίες που κάνουμε αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
οσο για το παραπανισιο 10ρικο ειμαι σιγουρος οτι το ξερει και η κοπελα απλα το σπανε στα 2 οτι βγαζουν κερδος ειναιΕίναι σχεδόν σίγουρο ότι το 10ρικο το κάνει γαργάρα η τσατσά και η κοπέλα δεν γνωρίζει καν. Έκανα κι εγω μια φορά τη μαλακία και δεν είδα καμία μα καμία διαφορετική αντιμετώπιση.. Προσωπικά 40άρι δίνω πλέον μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.. 30 και πολλά ειναι..
Για εμένα μια λογική τιμή είναι 20-25 βαρδάρη και 30-35 σε studio. Αλλά με τις μαλακίες που κάνουμε αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
Να ρωτησεις αν σε αυτα τα λεφτα συμπεριλαμβανονται και τα φθηνοτερα προγραμματα.Δηλαδη,ειχα παρει την Τζωρτζια για 120ε με τζακουζι αλλα σε αυτα ειχε και γλυφομουνι,69,γυμνο τσιμπουκι και χυσιμο στα βυζια.ηταν δηλαδη πληρες το πακετο.Ειχα παρει ομως και την Ντανα στην Κοροβαγκου για 120ε και τζακουζι χωρις ομως τα υπολοιπα.Πολλα λεφτα που δεν αξιζαν.αν ειναι να δωσεις τα 120-150 για χυσιματα και μονο,χωρις εξτραδακια,για μενα δεν αξιζει
Πολυ σωστος φιλε, συμφωνω απολυτα.ειναι πολυ επικινδυνο κ το γλυφομουνι κ το ακαποτο,κυκλοφορουν παραπολλα.Και σιγα μην κατσω εγω να κανω γλυφομουνι σε πουτανα η να με παρει πιπα ακαποτο. Σκατα υπηρεσιες ειναι αυτες
αν εννοεις την κελυ ξανθια ελληνιδα με πλαστικ βυζους στο ανορθογραφο, για κομμωτρια καλη ειναι! οσο για την τεχνη δεν την κατεχει μια φορα που πηγα απογοητευτηκα, αλλη φορα δεν ξαναπαω εκει!
ανοιχτα ειναιΣημερα λετε να ειναι ανοιχτα τα μπουρδελακια?
προσπαθει μαλλον να μαθει την γλωσσα του ερωτα!Καλημέρα και καλή πρωτομαγιά και από μένα.
Μετά από μια άθλια χθεσινή τσάρκα η κατάθεση έγινε στην Μιράντα από Ουγγαρία, στην Ν.Ουρανού τέρμα..
Δεύτερη μέρα στη δουλειά (όπως είπε η τσατσά,) 18 χρονών, λεπτή, ανοιχτόχρωμη με ένα τατοο πάνω από το κωλαράκι. Ωραίο μωράκι, φιλότιμες προσπάθειες για να σε ικανοποιήσει, αλλά πολύ άπειρη ακόμα.. Δεν μπορώ να πω ότι είναι κακή επιλογή.
(Δεν ξέρει γρι ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά..)