Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)

igouanas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Mάγκες, σκέφτομαι να κάνω ντου στην μπουρδελοπεριοχή, αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερα από 30 ευρώ. Ποιό μπουρδέλο είναι best buy me 30?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Mάγκες, σκέφτομαι να κάνω ντου στην μπουρδελοπεριοχή, αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερα από 30 ευρώ. Ποιό μπουρδέλο είναι best buy me 30?
τερμα πανω προμηθεως απο οτι ξερω

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι εγινε παιδια εχουμε καμια ενημερωση απο πρωι η βραδυ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Σόρυ παιδιά που ξαναρωτάω, είχα ρωτήσει κ στο θέμα των βραβείων...

Μπορείτε να μου πείτε (με διευθύνσεις και βάρδια αν είναι δυνατόν) που είναι η Χριστίνα, η Μαρίνα (γι' αυτή έμαθα, Ταντάλου 8, πρωί) κι η Νίκη (Σουηδέζα), για να έχω κ μια πιο σφαιρική άποψη πριν ψηφίσω..; Από στήθος τί λένε σε σύγκριση μ' Αφρούλα..;

Ξέρω ότι θα τα χετε ξαναγράψει, αλλά επειδή γράφονται πολλά για διάφορες κοπέλες, δε θυμάμαι... Θα προσπαθήσω να ξαναρίξω μια ματιά πάντως...
Η Νικη τελευταια φορα δουλευε βραδυα στην Κεφαλληνιας.εχει ομως αρκετες μερες να αναφερθει απο καποιον

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η Νικη τελευταια φορα δουλευε βραδυα στην Κεφαλληνιας.εχει ομως αρκετες μερες να αναφερθει απο καποιον
τι εγινε al pacino αλλαξες ωραριο?συνηθως ησουν ολη μερα μεσα τωρα εισαι ολη νυχτα?
εχεις κανενα νεο απο πρωι η βραδυ για βαρδαρη?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι εγινε al pacino αλλαξες ωραριο?συνηθως ησουν ολη μερα μεσα τωρα εισαι ολη νυχτα?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
η χριστινα τωρα μαλλον δουλευει στη νικηφορου ουρανου ειναι μια ξανθια με ωραιο βυζι,παλια δουλευε στη κοροβακου.η νικη δεν ξερω.

Πριν λίγο έκανα το λάθος και πήγα μια βόλτα από κει, από Ν.Ουρανού (εκκλησία).. Κι έφαγα τζάμπα σχεδόν κανα 2ωρο απ'τη ζωή μου..! Καθώς μένω ανατολικά κι αρκετά μακριά, με το πήγαινε-έλα και την αναμονή..! Που και να καθόμουν κιόλας..! Ο χώρος καταρχάς πάρα πολύ καλός καμιά σχέση με τα άλλα μπουρδέλα που 'χω πάει, ανώτερος κι απ' την Κωλέττη..
Πεντακάθαρος, και μυρίζει κιόλας καθαριότητα, και με μια μεγάλη επίπεδη οθόνη στο σαλόνι, και θυροτηλέφωνο με κάμερα στην πόρτα.. Κρίμα που η τσατσά δεν έβλεπε τον τελικό εκείνη την ώρα..! Αλήθεια, αν της ζητούσα ν' αλλάξει κανάλι, υπήρχε περίπτωση να στράβωνε..; Μου 'πε ότι δε δουλεύει η Χριστίνα σήμερα, αλλά η Τζένη, κι ότι δεν ξέρει πότε θα δουλέψει η Χριστίνα.. Τελοσπάντων, αφού έκανα τόσο δρόμο, είπα να κάτσω να περιμένω.. κι έκανε αρκετή ώρα κανα τέταρτο να βγει.. Σκέτη απογοήτευση πάντως, τζάμπα κόπος... Βγήκε μια κοντούλα μελαχροινούλα, μικροκαμωμένη... Πολύ μέτρια πράγματα..
Ξέρει κανείς πότε γυρνάει η Χριστίνα..; Γιατί η τσατσά δεν ήταν καθόλου διαφωτιστική..
Υπα΄ρχει περίπτωση να σταμάτησε..;
Να προσθέσω ότι το σπίτι έχει και προγράμματα με τζακουζι για όποιον ενδιαφέρεται..!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πριν λίγο έκανα το λάθος και πήγα μια βόλτα από κει, από Ν.Ουρανού (εκκλησία).. Κι έφαγα τζάμπα σχεδόν κανα 2ωρο απ'τη ζωή μου..! Καθώς μένω ανατολικά κι αρκετά μακριά, με το πήγαινε-έλα και την αναμονή..! Που και να καθόμουν κιόλας..! Ο χώρος καταρχάς πάρα πολύ καλός καμιά σχέση με τα άλλα μπουρδέλα που 'χω πάει, ανώτερος κι απ' την Κωλέττη..
Πεντακάθαρος, και μυρίζει κιόλας καθαριότητα, και με μια μεγάλη επίπεδη οθόνη στο σαλόνι, και θυροτηλέφωνο με κάμερα στην πόρτα.. Κρίμα που η τσατσά δεν έβλεπε τον τελικό εκείνη την ώρα..! Αλήθεια, αν της ζητούσα ν' αλλάξει κανάλι, υπήρχε περίπτωση να στράβωνε..; Μου 'πε ότι δε δουλεύει η Χριστίνα σήμερα, αλλά η Τζένη, κι ότι δεν ξέρει πότε θα δουλέψει η Χριστίνα.. Τελοσπάντων, αφού έκανα τόσο δρόμο, είπα να κάτσω να περιμένω.. κι έκανε αρκετή ώρα κανα τέταρτο να βγει.. Σκέτη απογοήτευση πάντως, τζάμπα κόπος... Βγήκε μια κοντούλα μελαχροινούλα, μικροκαμωμένη... Πολύ μέτρια πράγματα..
Ξέρει κανείς πότε γυρνάει η Χριστίνα..; Γιατί η τσατσά δεν ήταν καθόλου διαφωτιστική..
Υπα΄ρχει περίπτωση να σταμάτησε..;
Να προσθέσω ότι το σπίτι έχει και προγράμματα με τζακουζι για όποιον ενδιαφέρεται..!
αμα ηταν η γνωστη τζενη καλα εκανες και δεν μπηκες εισαι συγκρατημενο ατομο!
η χριστινα δεν ξερω ποτε θα δουλεψει αλλα μπορει στο συγκεκριμενο να μην ξανα δουλεψει μπορει απλα να εκανε καποια εξτρα μεχρι να ανοιξει παλι η κοροβακου που δουλευε παλια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
οχι οχι εχω μερες να βολταρω αλλα θα επανελθω.παρακολουθω καθημερινα ομως.πριν λιγες μερες καποιος σου ειχε πει για την πρωινη βαρδια η οποια ειναι πιο σταθερη συνηθως.Δηλαδη,Μαιρουλα,Μαρινα,Ηρα,Ελενα,Δαναη και Γιαννα ειναι σχεδον παντα πρωινες,ισως γι'αυτο δε γινονται πολλες αναφορες.Αλλα απο Μυλο μερια,εχεις δικιο,η πρωινη ενημερωση ειναι σχεδον ανυπαρκτη

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι οχι εχω μερες να βολταρω αλλα θα επανελθω.παρακολουθω καθημερινα ομως.πριν λιγες μερες καποιος σου ειχε πει για την πρωινη βαρδια η οποια ειναι πιο σταθερη συνηθως.Δηλαδη,Μαιρουλα,Μαρινα,Ηρα,Ελενα,Δαναη και Γιαννα ειναι σχεδον παντα πρωινες,ισως γι'αυτο δε γινονται πολλες αναφορες.Αλλα απο Μυλο μερια,εχεις δικιο,η πρωινη ενημερωση ειναι σχεδον ανυπαρκτη
γενικα δεν βλεπω ενημερωση.καποτε επι καθημερινης βασεως ειχαμε ενημερωση για ολα αναλυτικα.
μακαρι να γινοταν το ιδιο και τωρα.δεν ειναι παντα στανταρ οι βαρδιες ειδικα τον τελευταιο καιρο εχω ακουσει οτι αλλαζουν συχνα.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
αμα ηταν η γνωστη τζενη καλα εκανες και δεν μπηκες εισαι συγκρατημενο ατομο!
η χριστινα δεν ξερω ποτε θα δουλεψει αλλα μπορει στο συγκεκριμενο να μην ξανα δουλεψει μπορει απλα να εκανε καποια εξτρα μεχρι να ανοιξει παλι η κοροβακου που δουλευε παλια

Ξέρεις περίπου πότε θα ξανανοίξει η Κοροβάκου..;
Κρίμα πάντως ένα τόσο ωραίο σπίτι να μην έχει ωραία γκόμενα μέσα..!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Για την Κοροβάγκου δεν ξέρει κανείς φίλε,
είναι θέμα ανανέωσης αδειών κτλ...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
al pacino τωρα που το θυμηθηκα ο arcans γιατι εφαγε ακυρο απο το σαιτ και μπηκε με νεο ονομα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
al pacino τωρα που το θυμηθηκα ο arcans γιατι εφαγε ακυρο απο το σαιτ και μπηκε με νεο ονομα?
δεν εχω ιδεα αλλα το υφος του ηταν λιγο ειρωνικο και εβριζε.με ποιο ονομα μπαινει??

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν εχω ιδεα αλλα το υφος του ηταν λιγο ειρωνικο και εβριζε.με ποιο ονομα μπαινει??
arcans3 απ οτι καταλαβα πιαστηκε με κατι αλλους σε ενα αλλο θεμα αλλα δεν ειδα τον λογο,απλα μεσα σε ενα θεμα ειχε κανει αναφορα ο admin οτι τον πεταξε απο το σαιτ

Επισκέπτης
Έγω πήγα στην γκόμενα στην Ν.Ουράνου τέρμα που λέγατε.. μουφα ρε παιδιά πολύ ωραία ναι αλλά πολυ μούφα μέσα στο δωμάτιο..το πρωί λογικά θα έχει γίνει απλόουντ κ η κριτική.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Έγω πήγα στην γκόμενα στην Ν.Ουράνου τέρμα που λέγατε.. μουφα ρε παιδιά πολύ ωραία ναι αλλά πολυ μούφα μέσα στο δωμάτιο..το πρωί λογικά θα έχει γίνει απλόουντ κ η κριτική.
πηγες καμια γενικη τσαρκα να μας ενημερωσεις?

adder

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
μολις γυρισα απο μια πολυ γρηγορη τσαρκα απο βαρδαρη.στην τανταλου τα μισα ηταν κλειστα.ενω ολες οι αλλες ηταν περιπου στο ιδιο στυλ γκομενες.με κοντο καρε μαλλι σχεδον ολες.εγω τελικα επελεξα μια μαιρη αλβανιδα στην προμηθεως στο μπλε.αν και δεν μου αρεσε πολυ εμφανισιακα την πηρα γιατι ειχα μαθει οτι ειναι καλη μεσα.και οντως ειναι μια χαρα.αρκετα καλη πιπα και για αρκετη ωρα και μετα μια χαρα ολα.για 30 ευρω καλα ηταν.δεν ψαχτηκα ιδιαιτερα και για αλλου προς μυλο μερια γιατι ειναι αργα και κλεινανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom