Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Εγω το μεσημερι χθες βολευτηκα καλα με Μαρινα

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
χθες το απόγευμα πήρα τη μαρίνα. δε τρελάθηκα. αδικαιολόγητη βιασύνη χωρίς να υπάρχει κόσμος στο σαλόνι. είναι η 2η που βάζει το προφυλακτικό με το στόμα και η 1η που μετά απο το πισοκολλητό το ξαναπήρε στο στόμα της. αλλά αδικαιολόγητα βιαστική.

άλλο νέο άξιο προσοχής είναι ότι η μισέλ μετακόμισε απο απέναντι απο το ανορθόγραφο δίπλα στο σαπφούς με ταντάλου.

απο αυτές που έχω πάρει η μισέλ και η μιρέλα είναι ότι καλύτερο στον βαρδάρη. και τώρα όταν γυρίσει η μιρέλα θα δουλεύουν στο ίδιο σπίτι. φωτια δύδιμο.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
για ποια γκομενα λες?

Στην Τζένη που προανάφερα..
Καλά αν η Κοροβάκου κάνει να ξανανοίξει 2 χρόνια η Χριστίνα δε θα ξαναδουλέψει..;
Αν κανείς μάθει τίποτα ας ενημερώσει..!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
την αλλη φορα που θα δεις την Τζενη σχοινοβατη
φροντισε να φορας τσιγκινο σωβρακακι ;)

nib21

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:bigdick: Εάν κάνουμε για 20 με 25 ήμερες Αποχή από όλα της Θεσσαλονίκης θα δείτε τις τιμές (30 – 40 – 50 ευρώ ) να αλλάζουν ολες προς τα κάτω, δηλαδή θα πέσουν 30 με 35%, εάν κρατηθούμε πάνω από μηνά θα πέσουν στο 50%.
Δική μας είναι η Επιλογή.
:bigdick:

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Έγω πήγα στην γκόμενα στην Ν.Ουράνου τέρμα που λέγατε.. μουφα ρε παιδιά πολύ ωραία ναι αλλά πολυ μούφα μέσα στο δωμάτιο..το πρωί λογικά θα έχει γίνει απλόουντ κ η κριτική.

Για την καινούργια την Μιράντα λες?? Ωραίο μωράκι αλλά πολύ άπειρη ε? προσπαθεί αλλά δεν φτάνει.. Έχω γράψει και κριτική..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι λανετε παιδες?ολα καλα?πως περασατε αυτες τις μερες?ρε σεις,ελειψα 3 μερες,διαβασα ολα τα ποστ κ δεν εμαθα κατι καινουριο.ολο τα ιδια κ τα ιδια κ καμια ενημερωση.δεν εχει βγει κανενας?παιζει σημερα να κανω βολτα.....

Επισκέπτης
Για την καινούργια την Μιράντα λες?? Ωραίο μωράκι αλλά πολύ άπειρη ε? προσπαθεί αλλά δεν φτάνει.. Έχω γράψει και κριτική..

Οχι φίλε δεν προσπάθησε σε εμένα τουλάχιστον καθόλου, με το που μπήκε στο δωμάτιο δεν έβλεπε την ώρα να φύγει.

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γυρο στισ 7 εκανα μια βολτα βαρδαρη μονο και ειχα σκοπο να καταθεσω στη μαρινα γιατι εχω και κανενα διμηνο να την τιμησω,, τελος παντων λεω να κανω μια βολτα και να καταλιξω εκει ,, προμι8εως τερμα πανω αλεξανδα-σαλαμανδρα που λεει το ο καλιτεχνης.  προμη8εως  απεναντι απτο μπλε ενασ τσατσοσ και μια κσαν8ια ... δοθλεμενο το εεγαλειο σαπφοθσ στα διδιμα ,2 σχεδον διδιμες μελαχρινεσ η μια κοντο η αλλη κακρι μαλλι αλλα ψωφιες ,, ανορ8ογραφο μια ελληνιδα( ναι υπαρχει και τετοιο πραμα) τανταλου με σαπφουσ  ιδια με τις διδιμες  η τριδιμη , παω να μπω μαρινα και λλει η τσατσα μολισ κλεισαμε και την λεω αν ειναι η μαρινα 8ελω να την γαμησω και μου λεει αργησεσ ελα αβριο ,,ωγενει η μαρινα με ρουχα οχι τισ δουλειασ ετοιμη να την κανει και την λεω ηρθα μονο για σενα και μου λεει αντε ελα με ενα πλατυ χαμογελο αλλα μασ εωσε ακυτο η τσατσα ,, τεσπα τα υπολοιπα ηταν κλειστα στην αλλαγη, λεω μια να παω στην ελληνιδα  αλλα λεω ασ παω να δω αν ανοικσανε τα αλλα και πετηχαινω τη μαιρη στο μπλε και εγινε  ...  Κ Ο Λ Α Σ Η  !!!! 30 και μια χαρα ,, και ειχε και δυναμεισ γιατι ημουν  απο τουσ πρωτουςολα  τα λεφτα λεμε με εφτιαξε!!!

mlion164

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια πριν κανα δυο μερες το βραδυ εκανα μια βολτα και στην νικηφορου ουρανου 1β ηταν μια diana γνωριζεται κατι γιαυτην?

mlion164

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια κανενας δεν ξερει πειτε κατι please

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Για ηρέμησε ρε φίλε,
μπαίνεις με 5 posts και σε μισή ώρα ΑΠΑΙΤΕΙΣ και άμεση απάντηση...Εσύ δηλαδή τί πληροφόρίες έδωσες στο forum και χαλιέσαι κιόλας που δεν παίρνεις γρήγοραη απάντηση...
Αμα βιάζεσαι, 300 σελίδες έχει πίσω το Topic, διάβασέ τες να ξεστραβωθείς.

mlion164

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ακου φιλε εγω ισως να ειμαι ο πιο παλιος στο αθλημα αυτο με κρουσεις οχι μονο θεσσαλονικη αλλα και αθηνα ολλανδια βουλγαρια σουηδια και σε πολλα αλλα απεχω ομως αρκετα χρονακια λογου γαμου και πολλων ωρων εργασιας βρικα εδω και λιγο καιρο το συγκεκριμενω σιτε και γουσταρα που επιτελους υπαρχει ενημερωση και για τν φτωχη-χωριο θεσσαλονικη και ξανανιωσα και παρακολουθωντας τις ενημερωσεις τωρα που αυτο τον καιρο ειμαι μονος εκανα τσαρκα και ειδα αυτη την diana γιατην οποια δεν γραφει κανεις γιαυτην και ετσι ειπα να ρωτησω τωρα αν αυτο ειναι τοσο κακο και σε ενοχλει πολυ τοτε ζηταω συγνωμη!παντως εκεινα τα χρονια ενημερωναμε με πολυ ευχαριστιση οπιον ρωτουσε δεν ειχε σημασια αν ηταν παλιος η νεος στο χομπυ!!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια πριν κανα δυο μερες το βραδυ εκανα μια βολτα και στην νικηφορου ουρανου 1β ηταν μια diana γνωριζεται κατι γιαυτην?
Παντως μια Diana δουλευε στο ερως κ κωλεττη..μελαχρινη,λιγο γεματουλα κ στο δωματιο πολυ μετρια...αλλα μπορει μιλαμε για δυο διαφορετικες.. 

Τελευταια την ειδα πριν εξι μηνες περιπου..

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Για ηρέμησε ρε φίλε,
μπαίνεις με 5 posts και σε μισή ώρα ΑΠΑΙΤΕΙΣ και άμεση απάντηση...Εσύ δηλαδή τί πληροφόρίες έδωσες στο forum και χαλιέσαι κιόλας που δεν παίρνεις γρήγοραη απάντηση...
Αμα βιάζεσαι, 300 σελίδες έχει πίσω το Topic, διάβασέ τες να ξεστραβωθείς.

Φίλε Σκορδα,
μη σπάζεσαι.. Κι εγώ νέος είμαι, κανα μήνα παρακολουθώ τα γραφόμενα εδώ, αλλά δυστυχώς δε βγάζω πολλή άκρη.. Το καλό είναι ότι με την ενημέρωση από δω και τις κριτικές πέτυχα την Αφρούλα που πραγματικά αξίζει.. Χθες διαβάζοντας και για την Χριστίνα, είπα να την τιμήσω, αλλά άφαντη.. Και γενικά απ' ότι καταλαβαινω η κατάσταση με τα σπίτια είναι λίγο ΛΟΤΤΟ, πας και δεν ξέρεις ποιά θα πετύχεις.. Γιατί κάθε τόσο τα σπίτια αλλάζουν κορίτσια και βάρδιες..!
Οπότε όσα παλιά ποστ και να διαβάσω, είναι δώρο-άδωρο.. Εδώ χρειάζεται φρέσκια ενημέρωση κ άμεση απ' όλους μας αν είναι δυνατόν..!

mlion164

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οχι δεν ειναι αυτη.παντως ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!

mlion164

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε σχοινοβατη αν καταλαβα για την χριστινα την οποια λες δουλευει ανδρεου γεωργιου 4 μια ξανθια αδηνατουλα.ευχαρισω για την υποστηριξη!!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
φιλε σχοινοβατη αν καταλαβα για την χριστινα την οποια λες δουλευει ανδρεου γεωργιου 4 μια ξανθια αδηνατουλα.ευχαρισω για την υποστηριξη!!

Μάλλον άλλη λες, εγώ έψαχνα τη Χριστίνα στη Ν.Ουρανού (εκκλησία), που 'ναι στην κορυφή των μπουρδελοβραβείων..!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
τι θεση τις εφαρας ποια εχει παρει ξερει κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom