You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (9 μέλη και 96 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
michael k μας τα εχεις πρηξει κυριολεκτικα με τα διπλα ποστς περι βραβειων λολ.
οχι και στα εχω πριξει!απλα δημοσιευσα τα αποτελεσματαmichael k μας τα εχεις πρηξει κυριολεκτικα με τα διπλα ποστς περι βραβειων λολ.
Πεθανα μιλαμε.... με καλη εννοια...michael k μας τα εχεις πρηξει κυριολεκτικα με τα διπλα ποστς περι βραβειων λολ.
ενταξει δεν παρεξηγεμαι κιολας.εσεις τι ψηφησατε τσακαλια?Πεθανα μιλαμε.... με καλη εννοια...
Ενημερωση καλο πραγμα! ;)απλα δημοσιευσα τα αποτελεσματα
Ετσι φιλε..να γελαμε λιγοενταξει δεν παρεξηγεμαι κιολας.εσεις τι ψηφησατε τσακαλια?
Εγω την Αφρουλα φυσικα!
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
καλησπερα παιδες.ειμαι καινουργιοσ στην πολη και συωηθως παω τσαρκα εκει στα δικαστηρια..που αλλου εχει σπιτακια στην πολη?οι τιμες ειναι παντου 30 και πανω?
τι 30?40 και πανω αλλα αμα θες να κανεις σωστη καταθεση καλητερα να πας στην περιοχη του μυλουκαλησπερα παιδες.ειμαι καινουργιοσ στην πολη και συωηθως παω τσαρκα εκει στα δικαστηρια..που αλλου εχει σπιτακια στην πολη?οι τιμες ειναι παντου 30 και πανω?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Εγω Εφη .ενταξει δεν παρεξηγεμαι κιολας.εσεις τι ψηφησατε τσακαλια?
Εχει να προτεινει κανεις τπτ για σημερα το απογευμα?? η μαρινα δουλευει αραγε?
καλησπερα παιδες.ειμαι καινουργιοσ στην πολη και συωηθως παω τσαρκα εκει στα δικαστηρια..που αλλου εχει σπιτακια στην πολη?οι τιμες ειναι παντου 30 και πανω?
Kαλως ηλθες στην πολη συναγωνιστη.Για λεπτομερη αναφορα στα μπουρδελα και στουντιο της Θεσσαλονικης δες πανω στη σχετικη ενοτητα "Μμπουρδελα" και "Στουντιο" οπου υπαρχει ακριβεστατος χαρτης και τιμες made by antisthenis and big_boy productions.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Αν μπορειτε παιδια καντε μια ενημερωση ποιες γκομενες δινουν κωλο σε βαρδαρη-μυλο. Παλιοτερα υπηρχαν πιο πολλες που εδιναν. Τωρα τελευταια δεν υπαρχουν πολλες που να δουλευουν το κωλογκροβερακι τους. Ευχαριστω.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Υπαρχει τοπικ σχετικο με την ερωτηση σου.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Κανενας δν πηγε τσαρκα απο χθες εως σημερα??? θελω να παω για καταθεση και δν ξερω που να παω... Η Μαρινα μακαρι να δουλευει. θα παω τσαρκα σε καμια ωρα με προορισμο μαρινα...αντε να δουμε... θα γραψω το βραδυ η αυριο για το τι ειδα γιατι θα πεσει μπυροκατασταση.
καλημερα φιλε.Κανενας δν πηγε τσαρκα απο χθες εως σημερα??? θελω να παω για καταθεση και δν ξερω που να παω... Η Μαρινα μακαρι να δουλευει. θα παω τσαρκα σε καμια ωρα με προορισμο μαρινα...αντε να δουμε... θα γραψω το βραδυ η αυριο για το τι ειδα γιατι θα πεσει μπυροκατασταση.
εγω εχω να παω τσαρκα πανω απο βδομαδα.γιατι δεν πας καλητερα λιγο πιο αργα που αλλαξει η βαρδια και θα βγουν οι βραδυνες?παντως αν πας στο βαρδαρη και προλαβεις τις πρωινες βαρδιες δωσε μια ενημεροση γιατι τωρα τελευταια δεν ενημερονει κανεις τι γινεται ουτε πρωι ουτε βραδυ
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Σόρυ παιδιά που ξαναρωτάω, είχα ρωτήσει κ στο θέμα των βραβείων...
Μπορείτε να μου πείτε (με διευθύνσεις και βάρδια αν είναι δυνατόν) που είναι η Χριστίνα, η Μαρίνα (γι' αυτή έμαθα, Ταντάλου 8, πρωί) κι η Νίκη (Σουηδέζα), για να έχω κ μια πιο σφαιρική άποψη πριν ψηφίσω..; Από στήθος τί λένε σε σύγκριση μ' Αφρούλα..;
Ξέρω ότι θα τα χετε ξαναγράψει, αλλά επειδή γράφονται πολλά για διάφορες κοπέλες, δε θυμάμαι... Θα προσπαθήσω να ξαναρίξω μια ματιά πάντως...
Μπορείτε να μου πείτε (με διευθύνσεις και βάρδια αν είναι δυνατόν) που είναι η Χριστίνα, η Μαρίνα (γι' αυτή έμαθα, Ταντάλου 8, πρωί) κι η Νίκη (Σουηδέζα), για να έχω κ μια πιο σφαιρική άποψη πριν ψηφίσω..; Από στήθος τί λένε σε σύγκριση μ' Αφρούλα..;
Ξέρω ότι θα τα χετε ξαναγράψει, αλλά επειδή γράφονται πολλά για διάφορες κοπέλες, δε θυμάμαι... Θα προσπαθήσω να ξαναρίξω μια ματιά πάντως...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις