Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (9 μέλη και 96 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
1.χριστινα         
  αφρουλα         
2.εφη             
3.σαρα(κωλλετη)   
4.σαρα             
  μαρινα           
5.βερονικα         
  νικη(σουηδεζα)   
6.μαιρουλα         
  μιρελλα         
7.ηρα             
  αλεξανδρα       
8.κλαουντια       
  τζωρτζια         
  τζουλια         
  λενα(ανορθ.)     
9.δαναη             
  λουνα             
  μισελ             
  στελλα           
  τζενη

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
michael k μας τα εχεις πρηξει κυριολεκτικα με τα διπλα ποστς περι βραβειων λολ.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες.ειμαι καινουργιοσ στην πολη και συωηθως παω τσαρκα εκει στα δικαστηρια..που αλλου εχει σπιτακια στην πολη?οι τιμες ειναι παντου 30 και πανω?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα παιδες.ειμαι καινουργιοσ στην πολη και συωηθως παω τσαρκα εκει στα δικαστηρια..που αλλου εχει σπιτακια στην πολη?οι τιμες ειναι παντου 30 και πανω?
τι 30?40 και πανω αλλα αμα θες να κανεις σωστη καταθεση καλητερα να πας στην περιοχη του μυλου

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165

chrispimp

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0

Kαλως ηλθες στην πολη συναγωνιστη.Για λεπτομερη αναφορα στα μπουρδελα και στουντιο της Θεσσαλονικης δες πανω στη σχετικη ενοτητα "Μμπουρδελα" και "Στουντιο" οπου υπαρχει ακριβεστατος χαρτης και τιμες made by antisthenis and big_boy productions. :rockon:

nordxxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια,ξερετε που βρισκεται η χριστινα που δουλευε απεναντι απο την ford στην μοναστηριου?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Αν μπορειτε παιδια καντε μια ενημερωση ποιες γκομενες δινουν κωλο σε βαρδαρη-μυλο. Παλιοτερα υπηρχαν πιο πολλες που εδιναν. Τωρα τελευταια δεν υπαρχουν πολλες που να δουλευουν το κωλογκροβερακι τους. Ευχαριστω.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Κανενας δν πηγε τσαρκα απο χθες εως σημερα??? θελω να παω για καταθεση και δν ξερω που να παω... Η Μαρινα μακαρι να δουλευει. θα παω τσαρκα σε καμια ωρα με προορισμο μαρινα...αντε να δουμε... θα γραψω το βραδυ η αυριο για το τι ειδα γιατι θα πεσει μπυροκατασταση.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κανενας δν πηγε τσαρκα απο χθες εως σημερα??? θελω να παω για καταθεση και δν ξερω που να παω... Η Μαρινα μακαρι να δουλευει. θα παω τσαρκα σε καμια ωρα με προορισμο μαρινα...αντε να δουμε... θα γραψω το βραδυ η αυριο για το τι ειδα γιατι θα πεσει μπυροκατασταση.
καλημερα φιλε.
εγω εχω να παω τσαρκα πανω απο βδομαδα.γιατι δεν πας καλητερα λιγο πιο αργα που αλλαξει η βαρδια και θα βγουν οι βραδυνες?παντως αν πας στο βαρδαρη και προλαβεις τις πρωινες βαρδιες δωσε μια ενημεροση γιατι τωρα τελευταια δεν ενημερονει κανεις τι γινεται ουτε πρωι ουτε βραδυ

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
tetsuo οταν γυρισεις περιμενουμε ενημερωση.
ρε παιδια τι νεκρα ειναι αυτη σημερα κανενας δεν ποσταρει?
κανενα νεο δεν υπαρχει απο τα σπιτακια?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Σόρυ παιδιά που ξαναρωτάω, είχα ρωτήσει κ στο θέμα των βραβείων...

Μπορείτε να μου πείτε (με διευθύνσεις και βάρδια αν είναι δυνατόν) που είναι η Χριστίνα, η Μαρίνα (γι' αυτή έμαθα, Ταντάλου 8, πρωί) κι η Νίκη (Σουηδέζα), για να έχω κ μια πιο σφαιρική άποψη πριν ψηφίσω..; Από στήθος τί λένε σε σύγκριση μ' Αφρούλα..;

Ξέρω ότι θα τα χετε ξαναγράψει, αλλά επειδή γράφονται πολλά για διάφορες κοπέλες, δε θυμάμαι... Θα προσπαθήσω να ξαναρίξω μια ματιά πάντως...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η χριστινα τωρα μαλλον δουλευει στη νικηφορου ουρανου ειναι μια ξανθια με ωραιο βυζι,παλια δουλευε στη κοροβακου.η νικη δεν ξερω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom