Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (7 μέλη και 97 επισκέπτες)

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
παιδιά καλησπέρα,όντως το πράμα λίγο ξύρισμα θέλει, αλλα δν με χάλασε,καλή είναι σε οτι κάνει μέσα στο δωμάτιο...Καμία πληροφορία για αυτή στο Νικ.ουρανού την ξανθιά,πολύ καλή φαίνεται,έφυγα όμως γιατί είχε πάρα πολύ αναμονή.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδιά καλησπέρα,όντως το πράμα λίγο ξύρισμα θέλει, αλλα δν με χάλασε,καλή είναι σε οτι κάνει μέσα στο δωμάτιο...Καμία πληροφορία για αυτή στο Νικ.ουρανού την ξανθιά,πολύ καλή φαίνεται,έφυγα όμως γιατί είχε πάρα πολύ αναμονή.
πρεπει να ειναι καλο γιατι την ειχα δει κ εγω αλλα ειχε οντως πολυ κοσμο κ ειχα ποσταρει οτι μετανοιωσα που δεν μπηκα.με την πρωτη ευκαιρια οποιος μπει ας μας πει την αποψη του

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
πολύ καλή...είμασταν λες και είμασταν απο εκδρομή όταν μπαίναμε.Η Σάρα έρχεται στις 5 Μαίου στο έρως16.Όποιος έχει νέα πάντως απο Νικ.ουρανού ας μας ενημερώσει.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
rexs ενα φιλαρακι μου ειχε πολλες καουρες και αναγκαστηκα να τους παω κωλετη 12 το βραδυ. μεσα χαμος.
Ε ναι ετσι ειναι φιλε,εγω περιμενα 1.30 ωρα.Για την αλλη οκ εμαθα,θελει relax  :rockon:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ηταν εκεινη την νυχτια, που φυυυυυσαγε ο βαρδαρης(το πιασατε το υπονοουμενο ε? ;) )
επινα τις μπυριτσες μου σαν κυριος και σκαει τηλεφωνο ο dokimazo. συνεχιζουμε λοιπον την μπυροποσια παρεα και μετα ριχνει την εξης πρωτοτυπη προταση: παμε καμμια τσαρκα βαρδαρη? :2funny: :2funny:
με τα πολλα και τα λιγα καταληξαμε να βολταρουμε στα αμαρτωλα σοκακια. χωρις να εχουμε εντοπισει κατι ιδιαιτερο,μπαινουμε σε ενα σπιτακι στην σαπφους και με το που βλεπουμε την κοπελα,η οποια δεν μου φανηκε τπτ ιδιαιτερο, την βλεπω να χαμογελαει στον dokimazo.βγαινω εξω αταραχος και τον ακουω να ψελιζει "μλκ αυτη ειναι η Ευγενια" :rockon: :rockon:
εχοντας ακουσει πολλα καλα για την κοπελα αποφασισα να περασω,μετα του εκλεκτου συντροφου βεβαιως βεβαιως
στα του αγωνα λοιπον:
η κοπελα κανει πολυ καλη πιπα,δυνατη, αποφασιστικη και κατα διαστηματα βαθεια
το γαμησι αρκετα δυνατο, ειδικα οταν ειναι αυτη απο επανω τα δινει ολα
δεν ξερω αν τα κανει ολα τοσο εντονα για να σε ξεπεταξει,αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι πολυ καλο
με λιγα λογια ειναι αρκετα καλη,οχι βεβαια καλυτερη απο εφη ή μαρινα
αν η ταριφα ηταν 30 δεν θα το συζητουσα καν. στα 40 ομως οι επιλογη ειναι πολυ δυσκολη. Η κοπελα εχει αψογη τεχνικη καταρτηση αλλα υστερει στον τομεα του GFE(τρομαρα τους) που σου βγαζουν οι μαρινοεφη. Χρηζει ομως δοκιμης οπως και να'χει
ps δεν θυμαμαι την διευθυνση αλλα ηταν στην σαπφους,αυτο που βρισκεται πιο κοντα στην Προμηθεως
ps2 η κοπελα ειναι μελαχρινη με μετριο σε μεγεθος στηθος

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Καλά τόσο γρήγορος;;; Ξέχασες και το επικό μήνυμα στο κινητό μου... Τρομάρα σου και ήρθε σε σένα πρώτα!!!

Ευγενία στο Σαπφούς με Προμηθέως για 2 μέρες... μετά ρεπό!

Και αν την "γνωρίσεις" καλύτερα θα δεις ότι έχει και το GFE... απλά το βγάζει στο δρόμο!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
σωστους σας βρισκω! :cheesy:
ειμαστε ειμαστε οι ατιμοι...
Καλά τόσο γρήγορος;;; Ξέχασες και το επικό μήνυμα στο κινητό μου... Τρομάρα σου και ήρθε σε σένα πρώτα!!!

Ευγενία στο Σαπφούς με Προμηθέως για 2 μέρες... μετά ρεπό!

Και αν την "γνωρίσεις" καλύτερα θα δεις ότι έχει και το GFE... απλά το βγάζει στο δρόμο!
1ον δεν περιμενα οτι θα ερθει σε μενα πρωτη γιαυτο στο εστειλα(το μυν ελεγε "μλκ μην γαμας καμμια ωρα")
δεν διαφωνω για το GFE,εσυ ξερεις καλυτερα,αλλα και αυτη ειναι μια διαφορα οπως και να χει,δλδ αλλες κοπελες το βγαζουν πολυ πιο ευκολα,αυτη ομως θελει τον χρονο της

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ναι βρε δεν είπα κάτι άλλο... απλά λέω ότι δεν είναι και στιγνή επαγγελματίας!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε εσεις πρεπει να κανουμε εξορμηση ξανα δυο δυο παμε ολο σαν τους χιωτες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παλι μπουρδελοκαταστασεις κανονιζετε?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Τι να κάνεις φίλε deker? Αν και από ότι κατάλαβα το έκτακτο είναι πολύ καλό αλλά βγαίνεις σαν Χιώτης όπως είπε και ο simera...

Να κανονίσουμε κρασοκατάνυξη, ουζοποσία, φαγοπότι τρελό και βολτίτσα μετά... τι λέτε;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τι να κάνεις φίλε deker? Αν και από ότι κατάλαβα το έκτακτο είναι πολύ καλό αλλά βγαίνεις σαν Χιώτης όπως είπε και ο simera...

Να κανονίσουμε κρασοκατάνυξη, ουζοποσία, φαγοπότι τρελό και βολτίτσα μετά... τι λέτε;
ολα καλα φιλε dokimazo,εσυ?ηταν πολυ εκτακτο το προχθεσινο γι αυτο κ δεν πηρα τηλ.να κανονισουμε μια μερα πιο πολυ για κρασακια γιατι για βολτα δεν ειμαστε...θα τρομαζουν οι τσατσαδες αν μας βλεπουν ολους μαζι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ολα καλα φιλε dokimazo,εσυ?ηταν πολυ εκτακτο το προχθεσινο γι αυτο κ δεν πηρα τηλ.να κανονισουμε μια μερα πιο πολυ για κρασακια γιατι για βολτα δεν ειμαστε...θα τρομαζουν οι τσατσαδες αν μας βλεπουν ολους μαζι
Αν με θέλετε είμαι και γω μέσα για κρασοουζομαχίες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αν με θέλετε είμαι και γω μέσα για κρασοουζομαχίες
θα κανουμε μια συνελευση στη λεσχη φιλων αρη κ θα δουμε....πλακα κανω ετσι?θα μιλησουμε με πμ μεσα στις επομενες μερες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
humax τι λεει φιλε?ολα καλα?καιρο εχουμε να τα πουμε

Stories

Νέο!

Stories