al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Δε ρώτησα που να ξέρει η Σουζανα... Ο τσατσος της Ρίτας ίσως ξέρει αλλά δε τον πέτυχα χθεςΤο μαγαζι δεν ηξερε?
Δε ρώτησα που να ξέρει η Σουζανα... Ο τσατσος της Ρίτας ίσως ξέρει αλλά δε τον πέτυχα χθεςΤο μαγαζι δεν ηξερε?
Το προβλημα θα ειναι αμα απαγορευσουν ρουμανες και βουλγαρες, δεν θα μεινει κοπελα να δουλεψει στη πολη.Μάγκες έτσι όπως το πάνε οι δικοί μας θα απαγορεύσουν και τις Ρωσίδες απ τα μπουρδελα! Όσοι έχετε Ρωσιδακια που επισκέπτεστε ορμάτε όσο προλαβαίνετε ??
η Ριτα ειναι απο Οδησσο οπως θυμαμαι που την ειχα ρωτησει.Τελικά η Ρίτα θα έρθει ?
Το ξέρω ότι είναι από εκεί για αυτό ρωτάω να τελικά θα έρθειη Ριτα ειναι απο Οδησσο οπως θυμαμαι που την ειχα ρωτησει.
Με την κατασταση αυτη , αν εχει εκει οικογενεια δυσκολο να ερθει
αν λες τη Μιρελα στην Πετρου Ερημιτη, ναιΜιρελα δουλευει ακομα;
Σίγουρα η πλειοψηφία στα σπίτια είναι εισαγόμενες από την φτωχογειτονιά! Αλλά όλο και κάποια θα υπάρχει! Η έστω καμία βίζιτα!Το προβλημα θα ειναι αμα απαγορευσουν ρουμανες και βουλγαρες, δεν θα μεινει κοπελα να δουλεψει στη πολη.
Φωτιά μέσα στο δωμάτιο. Το μόνο που μου αρνήθηκε, ήταν στο να φύγω άχυστος (εννοείται δε ζήτησα κάτι το οποίο δεν είχα πληρώσει). Καμία χρήση λαδιού, η λίπανση ήρθε εκ των έσω με βογγητά. Προσωπικά, πολύ καλή επιλογή και θα ξανατιμηθεί.Για την ναρυ εχει κανεις αποψη? Μια που ασιατοφερνει...
Είναι και το άλλο, που μετά το τελείωμα πάει στον νεροχύτη βρέχει το μουνί της με τα νερά να πέφτουν φυσικά στο πάτωμα και μετά όρθια πάντα σκύβει λίγο, ανοίγει τα πόδια κάπως και το σκουπίζει με χαρτί. Πάω μετά να πλυθώ στον νεροχύτη ξυπόλυτος και πατάω πάνω στα νερά. Η άλλη επιλογή είναι να φορέσω παπούτσια γυμνός, να πάω να πλυθώ, να βγάλω παπούτσια, να ντυθώ και να ξαναβάλω παπούτσια.Δεν θελω να χαλασω μερικους αλλα η λυπανση κατα 99‰ γινεται πριν μπει στο δωματιο, εσωτερικά. Δεν χρειάζεται να το κάνει μπροστα σας...
Αν δε μιλάει ελληνικά έχω σταματήσει πλέον να μπαίνω, θεωρώ τη δυνατότητα επικοινωνίας και την καλή διάθεση της κοπέλας ίσως και πιο σημαντικά από την εμφάνιση.Η κοπελίτσα 22 ετών δεν μιλάει ελληνικά
Από εμφάνιση σαν τα γκομενες του τικτοκ..Από εμφάνιση πως είναι
Άλλο ένα πιπινι που ουσιαστικά ψειρισε τα λεφτά ενός συναγωνιστού και τον ξενέρωσε....καλά κάνω εγώ και κυρίως επενδύω σε ώριμες ηλικίες.Από εμφάνιση σαν τα γκομενες του τικτοκ..
Και εγώ τα ίδια αν δεν μιλάει μια από τις δύο γλώσσες που ξέρω δεν μπαίνω πλέονΑν δε μιλάει ελληνικά έχω σταματήσει πλέον να μπαίνω, θεωρώ τη δυνατότητα επικοινωνίας και την καλή διάθεση της κοπέλας ίσως και πιο σημαντικά από την εμφάνιση.
Η τσα2 έλεγε κιόλας ότι είναι φρέσκα δεν έχει γίνει επαγγελματίας ότι κάνει τα πάντα και δεν βιάζεται αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετικήΆλλο ένα πιπινι που ουσιαστικά ψειρισε τα λεφτά ενός συναγωνιστού και τον ξενέρωσε....καλά κάνω εγώ και κυρίως επενδύω σε ώριμες ηλικίες.
Είσαι πολύ άτυχος μεγάλε...έπεσα και εγώ σε μικρούλες στα πρώτα τους βήματα αλλά πέρασα ονειρεμένα μαζί τους και φυσικά και αυτές με εμένα!!Η τσα2 έλεγε κιόλας ότι είναι φρέσκα δεν έχει γίνει επαγγελματίας ότι κάνει τα πάντα και δεν βιάζεται αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική
Έχω πετύχει πρωτάρες καλές και ήταν πολλή καλύτερα από τις παλιές μόνιμες άλλα μερικές φορές τυχαίνει και αυτάΕίσαι πολύ άτυχος μεγάλε...έπεσα και εγώ σε μικρούλες στα πρώτα τους βήματα αλλά πέρασα ονειρεμένα μαζί τους και φυσικά και αυτές με εμένα!!
Συμφωνώ δικέ μου. Στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι είναι. Με τη συγκεκριμένη υπάρχουν σημάδια που το αποκλείουνΔεν θελω να χαλασω μερικους αλλα η λυπανση κατα 99‰ γινεται πριν μπει στο δωματιο, εσωτερικά. Δεν χρειάζεται να το κάνει μπροστα σας...