You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Από εμφάνιση ναι σκίζει. Της είχα αφήσει κάπου στα 200€ (πάνω κάτω) αλλά δεν είδα χαΐρι και πήγα γι' αλλά .. παλιά αυτό. Σχεδόν όταν άρχισε να κάνει όνομα στην Ανδρέου Γεωργίου ακόμα.δε ξερω απο υπηρεσιες παντως απο εμφανιση ηταν πιο καλη απο το cg που ειχα πληρωσει πιο πριν
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.582
- Πόντοι
- 7.195
Στα του αγώνα τι λέει? Δίνει πόνο η χαλαρες καταστάσεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι για brazzers σκηνικά?
Είναι για πιο χαλαρες καταστάσεις.. gfe χωρίς βέβαια φιλιά.... Δεν δοκίμασα αν και σου έδινε την εντύπωση πως θα πάει ένα βήμα παραπάνω, αλλά πρακτικά μένεις με την εντύπωση..... Τουλάχιστον εγώ αυτό αντιμετώπισα. Σίγουρα είναι καλύτερη περίπτωση από την Έλενα ας πούμε που πλέον κάνει ψιλό αγγαρεία.... Γενικά όμως αν βάλεις ψηλά τον πήχη μην περιμένεις πολλά.....Στα του αγώνα τι λέει? Δίνει πόνο η χαλαρες καταστάσεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι για brazzers σκηνικά?
Θα περάσεις σχετικά καλά, θα σου κάνει ένα καλό τσιμπουκι, γλειψιματα κτλ.... Δάχτυλα σε εμένα άφησε,αλλά ως ένα σημείο.....
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Κατάλαβα... Άστο γαμισε το καλύτερα. Έλεγα να περάσω καμμια βόλτα να την δοκιμάσω αλλά το κόβω για πολύ gfe και δεν γουστάρω. Πρέπει να έρθει κάνα μουνετο για brazzers καταστάσεις τυπου Αντριανα. Οι περισσότερες είναι για ένα απλό πρόγραμμα ίσα ίσα να φεύγουν τα χοντρα και να ξεχαρμανιαζεις.Είναι για πιο χαλαρες καταστάσεις.. gfe χωρίς βέβαια φιλιά.... Δεν δοκίμασα αν και σου έδινε την εντύπωση πως θα πάει ένα βήμα παραπάνω, αλλά πρακτικά μένεις με την εντύπωση..... Τουλάχιστον εγώ αυτό αντιμετώπισα. Σίγουρα είναι καλύτερη περίπτωση από την Έλενα ας πούμε που πλέον κάνει ψιλό αγγαρεία.... Γενικά όμως αν βάλεις ψηλά τον πήχη μην περιμένεις πολλά.....
Θα περάσεις σχετικά καλά, θα σου κάνει ένα καλό τσιμπουκι, γλειψιματα κτλ.... Δάχτυλα σε εμένα άφησε,αλλά ως ένα σημείο.....
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.582
- Πόντοι
- 7.195
Είναι για πιο χαλαρες καταστάσεις.. gfe χωρίς βέβαια φιλιά.... Δεν δοκίμασα αν και σου έδινε την εντύπωση πως θα πάει ένα βήμα παραπάνω, αλλά πρακτικά μένεις με την εντύπωση..... Τουλάχιστον εγώ αυτό αντιμετώπισα. Σίγουρα είναι καλύτερη περίπτωση από την Έλενα ας πούμε που πλέον κάνει ψιλό αγγαρεία.... Γενικά όμως αν βάλεις ψηλά τον πήχη μην περιμένεις πολλά.....
Δοκίμασε την δεν έχεις να χάσεις και τίποτα, σε τελική ανάλυση δεν υπάρχουν και καλύτερες περιπτώσεις....Κατάλαβα... Άστο γαμισε το καλύτερα. Έλεγα να περάσω καμμια βόλτα να την δοκιμάσω αλλά το κόβω για πολύ gfe και δεν γουστάρω. Πρέπει να έρθει κάνα μουνετο για brazzers καταστάσεις τυπου Αντριανα. Οι περισσότερες είναι για ένα απλό πρόγραμμα ίσα ίσα να φεύγουν τα χοντρα και να ξεχαρμανιαζεις.
Atsalovergas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 161
- Πόντοι
- 280
Γνωρίζεις τι ώρες είναι εκεί η Νάταλι?Να δώσω κ γω ενημέρωση για Νάταλι.... Η γυναίκα είναι από τα καλύτερες επαγγελματίες του χώρου που έχουν περάσει από την πόλη μας. Τσιμπουκι; σαν την ερωτευμένη γειτονισα που όταν σε τσιμπουκωνει είναι σαν να είναι η τελευταία φορα της. Αγγίζεις το μουνι της και χυνει σαν έφηβη παρθένα. Καβαλάει κ χυνει σε τακτά χρόνια διαστηματα(ανά δευτερόλεπτα) με πραγματικά πυρά και τα χυσια της λερώνουν κόσμο. Η γυναίκα είναι μηχανή καυλας. Όποιος ψάχνει να περάσει 20 λεπτά καυλας με μια γυναίκα πεινασμένη για σεξ της διπλανής πόρτας, αφού έφυγε η Ρίτα, είναι αυτή τη στιγμή το απόλυτο value for money
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
Τίποτα το ιδιαίτερο,ακόμα μια μέτρια κοπέλαΑυτη την Ροξανα στις βιλες την μπανισε τελικα κανενας?Λεει τιποτα σε εξωτερικη εμφανιση....
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
Ναι,κάτι νέες σαβουρες γριέςΚανενα καινουργιο δυνατο κομματι ηρθε;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.434
- Πόντοι
- 7.095
Κι άντε τώρα να τους πεις, ότι τη Νταιάνα την ξέραμε σαν Δανάη και με πόσα κιλά μείον...Με έβαλες σε σκέψη και καταλήγω κι εγώ στο ότι είναι η παλιότερη αυτή τη στιγμή και λογικά ακολουθεί η Νταϊάνα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 214471
Επισκέπτης
ΕλεοςΝαι,κάτι νέες σαβουρες γριές
Δ
Διαγραμμένο μέλος 214471
Επισκέπτης
Πες μου οτι εχει επιστρεψει να τρελαθωΜε αυτήν την κοπέλα όλο κάτι πάει στραβά όταν περνάω μαζί της και δεν το χαίρομαι. Δεν φταίει ποτέ η κοπέλα ίσα ίσα πάντα πρόθυμη και ευδιάθετη αλλά όλο κάτι άκυρο βγαίνει και μου το χαλάει. Είναι αυτό που λένε δεν σε θέλει, έτσι και εγώ σταμάτησα να προσπαθώ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 214471
Επισκέπτης
Νικηφορορου ουρανου 28 τερμα κατω που ειναι μια ομορφη τσατσα, δουλευε μια ουκρανιδα ψηλη που κανε deepthroat ξερει κανεις αμα ειναι ακομα;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 214471
Επισκέπτης
Ποτε το διαβασες;Παιδιά διάβασα μια κριτική μολις για την Αγγελική την ξανθιά Ελληνίδα πολύ κοντή που δούλευε στο γωνιακό λευκό μπουρδέλο , παίζει να γυρισε?
Αυτό θα πει ανανέωσηΝαι,κάτι νέες σαβουρες γριές
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Ξερει κανεις γιατι στα βενους δεν ανακοινωνουν προγραμμα;
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.936
- Πόντοι
- 3.346
Βαρδαρη εκανε ονομα αυτη..δεν θυμαμαι σε ποιο δουλευε, το ειχε 25 εκει και το αφησε και στα στουντιο για ενα διαστημα.Από εμφάνιση ναι σκίζει. Της είχα αφήσει κάπου στα 200€ (πάνω κάτω) αλλά δεν είδα χαΐρι και πήγα γι' αλλά .. παλιά αυτό. Σχεδόν όταν άρχισε να κάνει όνομα στην Ανδρέου Γεωργίου ακόμα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.936
- Πόντοι
- 3.346
Πολυ παλια και δουλευει ακομα..ειναι στο φριξου τερμα δεξια οχι το γωνιακο το αλλο που ειναι κολλητα.. φριξου 14 νομιζω βιολετα την λενε.. την θυμαμαι στον βαρδαρη πριν το 2010 σιγουρα..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 214471
Επισκέπτης
Κατι πολυ ασχετο, το ονομα απο που αλλαζει;
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
Σημερινο περασμα κατα τις 1500. Κατεβηκα για να παω Ναταλι. Κλειστο οπως και το διπλα, οπως και η βιλα ερωτικα, το βενους2, το τερμα στην νικηφορου ουρανου και το δεξια απο το Μεντουσα.
Μπηκα εκει που συνηθως ειναι η Ελενα με τα πρασινα ματια/Μιρελλα ηταν μια Λορυ αδιαφορη εφυγα. Επομενη δοκιμη στο Ποιζον να δω την Λυδια αν και στο προγραμμα εγραφε μετα τις 7 ειπα μηπως. Στη θεση της μια εγχρωμη ντουκι η τσατσα την παινεψε πολυ για το χαλαρα και την ανεση χρονου εφυγα κακην κακως.
Απραγος ξεκιναω για την επιστροφη αλλα μεσα μου τρωγομαι θελω καπου να τον χωσω και αχυστος δεν γινεται να γυρισω. Σαν ναρκωτικο ενα πραγμα.
Να δωσω καμια πιπα στην πιατσα να φυγουν τα χοντρα πολυ νωρις δεν υπαρχει ψυχη.
Παιρνω κανα 2-3 cgs να παω σε αυτες ολες κλεισμενες. Φρικαρω το τσιγαρο το ενα πισω απο το αλλο. Δεν γινοταν να μην γαμησω σημερα...
Τσεκαρω ξανα τα 2 σαιτ και παω Ελισαβετ στα παρανταιζ.
Στα του αγωνα. Μετρια εμφανιση με βυζακι βαρια 2 κρεμαστο/χαλαρο. Φιλιοταν με παθος και καβλωσε πολυ, ωραια πιπουλα και στησιματα.
Συννενοηση στα αγγλικα. Χυσαμε ταυτοχρονα. Πλυθηκα ντυθηκα και αλε.
Τα φιλια μου. Καλα Χριστουγεννα σε ολους.
Μπηκα εκει που συνηθως ειναι η Ελενα με τα πρασινα ματια/Μιρελλα ηταν μια Λορυ αδιαφορη εφυγα. Επομενη δοκιμη στο Ποιζον να δω την Λυδια αν και στο προγραμμα εγραφε μετα τις 7 ειπα μηπως. Στη θεση της μια εγχρωμη ντουκι η τσατσα την παινεψε πολυ για το χαλαρα και την ανεση χρονου εφυγα κακην κακως.
Απραγος ξεκιναω για την επιστροφη αλλα μεσα μου τρωγομαι θελω καπου να τον χωσω και αχυστος δεν γινεται να γυρισω. Σαν ναρκωτικο ενα πραγμα.
Να δωσω καμια πιπα στην πιατσα να φυγουν τα χοντρα πολυ νωρις δεν υπαρχει ψυχη.
Παιρνω κανα 2-3 cgs να παω σε αυτες ολες κλεισμενες. Φρικαρω το τσιγαρο το ενα πισω απο το αλλο. Δεν γινοταν να μην γαμησω σημερα...
Τσεκαρω ξανα τα 2 σαιτ και παω Ελισαβετ στα παρανταιζ.
Στα του αγωνα. Μετρια εμφανιση με βυζακι βαρια 2 κρεμαστο/χαλαρο. Φιλιοταν με παθος και καβλωσε πολυ, ωραια πιπουλα και στησιματα.
Συννενοηση στα αγγλικα. Χυσαμε ταυτοχρονα. Πλυθηκα ντυθηκα και αλε.
Τα φιλια μου. Καλα Χριστουγεννα σε ολους.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Πριν 2 μέρες έχει ανέβει κριτική, αν ξέρει κανείς ας πειΠοτε το διαβασες;
Παρόμοια θέματα