fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
παίδες για ουκρανή αλιόνα τι άποψη έχεται.γύρισε είδα..
Να πας με κλειστά μάτια ...σιγουρακι..παίδες για ουκρανή αλιόνα τι άποψη έχεται.γύρισε είδα..
Σοπα σαν τη ριτα είναι??Να πας με κλειστά μάτια ...σιγουρακι..
τι δεν σου αρεσε?Πήγα εγώ ρε φίλε
Μάπα...
Όλα τα κανε μηχανικάτι δεν σου αρεσε?
Αδελφέ ξες αν κάνει γλυφοκωλαδες..??Να πας με κλειστά μάτια ...σιγουρακι..
Το βυζι της οντως φιλε ειναι απο τα καλυτερα π εχω δει και αυτη νομιζει οτι εχει και μικρα βυζια.... λολΌλα τα κανε μηχανικά
Τραβιοτανε στο πιοκωλητο και έβαλε και μπόλικη κρέμα
Κάτω του μετρίου
Μόνο το βυζι της αξιζει
Πήγα εγω στην Έμμα πρόσφατα για πρώτη φορά , εγω βέβαια πήρα ακριβό πρόγραμμα και λίγο περίεργο ... αλλά κάποια πράγματα ήταν ίδια με το απλό όπως πχ πίπα και σέξ , πίπα αν δεν κάνω λάθος κάνει μόνο με προφυλακτικό και δεν τον τερματίζει μάλλον επιφανειακά θα έλεγα , επίσης δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε πολύ πηγαδομούνα που λένε ... μήπως έτυχε εκείνη την μέρα και πέρασα μετά απο κανέναν προικισμένο δεν ξέρωΜπορείς να μας πεις μερικά πράγματα απ' αυτά που κάνει;
Δλδ πίπα επιφανειακή η τον τερματίζει στο στόμα της;
Έχει μα μου όχι άγρια πράγματα;
Γιατί δε ρωτάς αυτόν που έκανε την κριτική;Παιδιά διάβασα μια κριτική μολις για την Αγγελική την ξανθιά Ελληνίδα πολύ κοντή που δούλευε στο γωνιακό λευκό μπουρδέλο , παίζει να γυρισε?
Με αυτήν την κοπέλα όλο κάτι πάει στραβά όταν περνάω μαζί της και δεν το χαίρομαι. Δεν φταίει ποτέ η κοπέλα ίσα ίσα πάντα πρόθυμη και ευδιάθετη αλλά όλο κάτι άκυρο βγαίνει και μου το χαλάει. Είναι αυτό που λένε δεν σε θέλει, έτσι και εγώ σταμάτησα να προσπαθώΠαιδιά διάβασα μια κριτική μολις για την Αγγελική την ξανθιά Ελληνίδα πολύ κοντή που δούλευε στο γωνιακό λευκό μπουρδέλο , παίζει να γυρισε?
Μάι τη ξέχασα γαμιεται ωραία όταν δεν έβρισκα ριτα μάλιστα πήγα αρκετές φορέςΡε μάγκες μια Έλενα με τατουάζ κ καλά Σέρβα ..δούλευε στο Βένους στην Μινώταυρου... έχουμε κανένα νέο?
Τον ρώτησα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμαΓιατί δε ρωτάς αυτόν που έκανε την κριτική;
Αν μαθεις ποιες το κανουν αυτο..να μου πεις να ξερω, να μην παω ποτε σε αυτες.Δέχεται κάποια κατούρημα στα μπουρδέλα της πόλης μας;
Τρελε Τερρανο αν μαθεις κατι για το κοριτσι εστω και σαν εσκορτ παραθεσε!Ας πω και ένα όνομα.... Αφροδίτη
Μαγκα δεν μπορω να στειλω πμ ριχτο να δουμε ποια ειναι;ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΜ
Ίσως έχει μια που δουλεύει στα VegasΑν μαθεις ποιες το κανουν αυτο..να μου πεις να ξερω, να μην παω ποτε σε αυτες.
Αν και δεν νομιζω να υπαρχουν.
Μπορείς να πει κάποιος σε πιο ειναι ακριβόςΠαιδιά διάβασα μια κριτική μολις για την Αγγελική την ξανθιά Ελληνίδα πολύ κοντή που δούλευε στο γωνιακό λευκό μπουρδέλο , παίζει να γυρισε?