GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
εκείνο το τέρας θα λες...που είναι σαν τρώγλης...Ίσως έχει μια που δουλεύει στα Vegas
εκείνο το τέρας θα λες...που είναι σαν τρώγλης...Ίσως έχει μια που δουλεύει στα Vegas
Με αυτά που έχω ακούσει τι να της κάνει λίγο κατούρημαεκείνο το τέρας θα λες...που είναι σαν τρώγλης...
Για τον πουτσο η εκφυλη καβλιαρα με τα προστυχα ταττου?Ήμουν Σάββατο έξω σε μια φάση έκανα τη μαλακιά να μπω στα στριπτιζαδικα και μετά να πάω στα μπουρδέλα 5 πρωί να βρισκο την ελενα απο venus στο ερημίτη 3β και παω να μπω με 50αρι full προγραμμα αλλά ντε ...
Η Μιρέλλα η μοντελίσια; Πολύ όμορφη αλλά παλιότερα ήταν μίμου άπτου... Μπορεί να άλλαξε βέβαια.περασα και απο medusa μηπως βρω τη ντενις αλλα μου ειπαν οτι εφυγε στη πατριδα της και βρηκα μια μιρελα που ειχε πολυ ωραια σωμα και γενικα φαινοταν πολυ ωραια γυναικα δε περασα ομως γιατι ειχα ηδη παει αλλου
Αυτη πρεπει τωρα να ειναι η πιο παλια ιεροδουλη στα σπιτακια.. αν δεν κανω λαθος εχει καμια 15 ετια ενεργη.Η Μιρέλλα η μοντελίσια; Πολύ όμορφη αλλά παλιότερα ήταν μίμου άπτου... Μπορεί να άλλαξε βέβαια.
δε ξερω απο υπηρεσιες παντως απο εμφανιση ηταν πιο καλη απο το cg που ειχα πληρωσει πιο πρινΗ Μιρέλλα η μοντελίσια; Πολύ όμορφη αλλά παλιότερα ήταν μίμου άπτου... Μπορεί να άλλαξε βέβαια.
Τι ώρες δουλεύει η Νάταλι δικέ μου? Πέρασα το μεσημέρι μια βόλτα και ήταν κλειστόπηγα ναταλι το μουσκεψε το σεντονι πολυ χυσιμο πιπα καλη στα ορθια την εχυσα και εγω στο στοματακι και εφυγα καλη φαση
Αν είναι όντως αυτή η Μιρέλλα παίζει να έχεις δίκιο, τη θυμάμαι τουλάχιστον προ 8 ετίας στην Γεωργίου.Αυτη πρεπει τωρα να ειναι η πιο παλια ιεροδουλη στα σπιτακια.. αν δεν κανω λαθος εχει καμια 15 ετια ενεργη.
Από όσο θυμάμαι από εμφάνιση ηταν πολύ καλή. Αλλά πλέον έχω χρόνια να περάσω από τα σπιτάκια, αν κρατιέται ακόμα τόσο κάλα μπράβο της!δε ξερω απο υπηρεσιες παντως απο εμφανιση ηταν πιο καλη απο το cg που ειχα πληρωσει πιο πριν
Ισχύει παλιότερα είχα εμπειρία μαζί της άπιαστο σώμα για σπιτάκια αλλά αρκετά διεκπεραιωτικήΗ Μιρέλλα η μοντελίσια; Πολύ όμορφη αλλά παλιότερα ήταν μίμου άπτου... Μπορεί να άλλαξε βέβαια.
Με έβαλες σε σκέψη και καταλήγω κι εγώ στο ότι είναι η παλιότερη αυτή τη στιγμή και λογικά ακολουθεί η ΝταϊάναΑυτη πρεπει τωρα να ειναι η πιο παλια ιεροδουλη στα σπιτακια.. αν δεν κανω λαθος εχει καμια 15 ετια ενεργη.
Πολύ καλή... Είναι ωραία κοπέλα, όχι μικρούλα, αλλά ούτε και 40ρα... Ωραίο κορμί, πολύ καλή συμπεριφορά.. Πήγα τέλη Οκτώβρη μαζί της.... Οφείλω και για αυτήν μια κριτική... Και επίσης να συμπληρώσω και για την Ρόζα την κριτική μουΑυτη την Ροξανα στις βιλες την μπανισε τελικα κανενας?Λεει τιποτα σε εξωτερικη εμφανιση....
Στα του αγώνα τι λέει? Δίνει πόνο η χαλαρες καταστάσεις?Πολύ καλή... Είναι ωραία κοπέλα, όχι μικρούλα, αλλά ούτε και 40ρα... Ωραίο κορμί, πολύ καλή συμπεριφορά.. Πήγα τέλη Οκτώβρη μαζί της.... Οφείλω και για αυτήν μια κριτική... Και επίσης να συμπληρώσω και για την Ρόζα την κριτική μου
Δεν είναι για brazzers σκηνικά?δεν λες παραπανω, το 2005 που πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο την βρηκα εκει.
Οσο για τον φιλο που ρωτησε για την ροξανα στις βιλλες. Πηγα εγω σε μεγαλο προγραμμα δυστυχως δεν εχω γραψει κριτικη ακομα. Φιλια, πιπα ωραια, στηθηκε καλα. Τιμιο αλλα δεν θα το προτιμουσα γιατι δεν επιασε τα δικα μου στανταρ