Εξαιρετικά ακριβές αυτό που λες. Από εμφάνιση ίσως είναι κορυφαία αλλά δεν έχει το κάτι παραπάνω μέσα. Όταν της είπα να συνεχίσει παραπάνω στο ελεύθερο στοματικό.... Μου απαντάει "μην τολμήσεις να χυσεις".?Αν είσαι ψιλό στανταρακι και σε γνωρίζει κάτι γίνεται. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι η Έλενα που ήταν στις αρχές. Αξίζει από εμφάνιση αλλά στα του αγώνα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Σίγουρα είναι μια τίμια επιλογή για το απλό πρόγραμμα... Ιδίως τώρα που τα πράγματα στα σπιτάκια είναι χάλια μαύρα. Οι επιλογές είναι ελάχιστες οπότε πάρε το απλό και πανε να βγάλεις τα χοντρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Ναι τυπε.Η Ελενα ειναι για ενα απλο προγραμμα να βγαλεις τα χοντρα για τιποτα παραπανω.Δεν την συντηστω για καταστασεις και σκηνικα brazzers με τιποτα!Απλα ειναι εμφανισιμη και εχει καλουτσικα πιασιματα...αυτο ειναι ολο.Εξαιρετικά ακριβές αυτό που λες. Από εμφάνιση ίσως είναι κορυφαία αλλά δεν έχει το κάτι παραπάνω μέσα. Όταν της είπα να συνεχίσει παραπάνω στο ελεύθερο στοματικό.... Μου απαντάει "μην τολμήσεις να χυσεις".?
Άσε με να μαντέψω... Βλαντα?μαγκες καλησπερα....οποιος ψηνεται για παρτουζα με πολυ δυνατο μουνι των στουντιο που πλεον κανει βιζιετες ας μου στειλει πμ
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΜΆσε με να μαντέψω... Βλαντα?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Τσαρινα?μαγκες καλησπερα....οποιος ψηνεται για παρτουζα με πολυ δυνατο μουνι των στουντιο που πλεον κανει βιζιετες ας μου στειλει πμ
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Ιωάνναμαγκες καλησπερα....οποιος ψηνεται για παρτουζα με πολυ δυνατο μουνι των στουντιο που πλεον κανει βιζιετες ας μου στειλει πμ
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
ποια ιωαννα ρε τυπε? δεν την ξερω καν...Ιωάννα
In other news: Περασμα απο Λαρα σημερα, δεν γινοταν τοσο χαμος. 1 περιμενα. θα δουλεψει μεχρι την αλλη τεταρτη.
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
" συναδελφε" πολυ υπέρμαχος των οικων εισαι.Aντε και το σημειωσε..να το κανει τι;
Θα περασουν τοσα ατομα..και αυτη θα γραφει σ ενα μπλοκακι ονοματα; θα εχει ξεχασει τα προσωπα μεχρι να αλλαξει βαρδια..δηλαδη θα τις μεινουν μονο ονοματα, αρα αχρηστα ειναι για οτιδηποτε.
Μπορεις και εσυ να το κανεις παρε ενα καταλογο και γραφε ονοματα το ιδιο ειναι.
Ναι λοιπον μπορει και να σημειωνει και ονοματα. Τον λογο δεν μπορουμε να τον ξετουμε. Ισως τον ξερεις εσυ.Γιατι να γινετσι αυτο; μην συγκρινεις τα μαγαζια με τα ρουχα και τις καφετεριες που ζητανε και εκει. Δεν ειναι το ιδιο. Ας ρωτανε αν εχω, να υο δειξω απλα και ΑΝ μπει η αρμοδια αρχη, εκει να το δειξει καποιος. Οχι στην καθε τσα2.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
"Τυπε" τόσα χρόνια στα μπουρδέλα εκτός από την Νατάσα και την Λάρα υπήρχαν κι άλλα στανταρακια .. έπρεπε να ξέρεις τα βασικά τουλάχιστονποια ιωαννα ρε τυπε? δεν την ξερω καν...
In other news: Περασμα απο Λαρα σημερα, δεν γινοταν τοσο χαμος. 1 περιμενα. θα δουλεψει μεχρι την αλλη τεταρτη.
O megas pidikoulas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 978
- Πόντοι
- 371
Στο άλλο site τα Venus φαίνονται κλειστά ξέρει κανείς τι παίζει ?
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Ναι...αλλα τυπε ολες αυτες εκαναν τον κυκλο τους κατα καποιο τροπο.Μηπως ειναι καιρος να ερθει νεα φουρνια?Γιατι απο ενα σημειο και μετα κατανταει gfe φαση..."Τυπε" τόσα χρόνια στα μπουρδέλα εκτός από την Νατάσα και την Λάρα υπήρχαν κι άλλα στανταρακια .. έπρεπε να ξέρεις τα βασικά τουλάχιστον
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Καλα σε καποιες που πηγαιναμε συνεχεια πρεπει να εχουν χτισει πολυκατοικιες εις βαρος μαςΝαι...αλλα τυπε ολες αυτες εκαναν τον κυκλο τους κατα καποιο τροπο.Μηπως ειναι καιρος να ερθει νεα φουρνια?Γιατι απο ενα σημειο και μετα κατανταει gfe φαση...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Δεν μου λεει κατι. Μια ελληνιδα ειναι αυτη ?"Τυπε" τόσα χρόνια στα μπουρδέλα εκτός από την Νατάσα και την Λάρα υπήρχαν κι άλλα στανταρακια .. έπρεπε να ξέρεις τα βασικά τουλάχιστον
Ψήνομαιμαγκες καλησπερα....οποιος ψηνεται για παρτουζα με πολυ δυνατο μουνι των στουντιο που πλεον κανει βιζιετες ας μου στειλει πμ
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Οχι απλα ειμαι υπερμαχος "συναδελφε" διατηρω και μια μεγαλη αλυσιδα οικων ανοχης ?" συναδελφε" πολυ υπέρμαχος των οικων εισαι.
Ναι λοιπον μπορει και να σημειωνει και ονοματα. Τον λογο δεν μπορουμε να τον ξετουμε. Ισως τον ξερεις εσυ.Γιατι να γινετσι αυτο; μην συγκρινεις τα μαγαζια με τα ρουχα και τις καφετεριες που ζητανε και εκει. Δεν ειναι το ιδιο. Ας ρωτανε αν εχω, να υο δειξω απλα και ΑΝ μπει η αρμοδια αρχη, εκει να το δειξει καποιος. Οχι στην καθε τσα2.
Περα απο την πλακα τωρα.. νομιζω οπως και τα μαγαζια που ανεφερες τους δινει το δικαιωμα ο νομος να γινουν ελεγκτες.
κι εγω δεν συμφωνω με αυτο που γινεται γενικα,ασχετα αν ειμαι εμβολιασμενος..δεν γουσταρω να με ελεγχει ο καθενας.
Τωρα για τους οικους το εχω πει και κανει..εκει που γουσταρω να περασω και με ζητανε πιστοποιητικο θα το δειξω, στ' αλλα αν μου ζητησουν δεν εχω κανει το εμβολιο τους λεω.. και αν δεν μ αφηνουν να μπω..απλα φευγω και δεν τρεχει τιποτα.
Αν ζητήσουν πιστοποιητικό και τους πείς οτι έχω τέστ παίζει να το δεχτούν ;Οχι απλα ειμαι υπερμαχος "συναδελφε" διατηρω και μια μεγαλη αλυσιδα οικων ανοχης ?
Περα απο την πλακα τωρα.. νομιζω οπως και τα μαγαζια που ανεφερες τους δινει το δικαιωμα ο νομος να γινουν ελεγκτες.
κι εγω δεν συμφωνω με αυτο που γινεται γενικα,ασχετα αν ειμαι εμβολιασμενος..δεν γουσταρω να με ελεγχει ο καθενας.
Τωρα για τους οικους το εχω πει και κανει..εκει που γουσταρω να περασω και με ζητανε πιστοποιητικο θα το δειξω, στ' αλλα αν μου ζητησουν δεν εχω κανει το εμβολιο τους λεω.. και αν δεν μ αφηνουν να μπω..απλα φευγω και δεν τρεχει τιποτα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Αν δεν κανω λαθος..ουτε με rapid μπορεις να μπεις αν εισαι ανεμβολιαστος.Αν ζητήσουν πιστοποιητικό και τους πείς οτι έχω τέστ παίζει να το δεχτούν ;
Αλλο τι θα γινει εκει..εμεις λεμε τι προβλεπεται με τα νεα μετρα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Παντως ασχετο με τους οικους, πηγα προσφατα σε μια δημοσια υπηρεσια για καποια δουλεια που ειχα..και δεν μου ζητησαν τιποτα..ουτε σεκιουριτι ειχαν, μονο μασκα και αποστασεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις