8 στις 10 ετσι ειναι. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, εκτος και αμα χυνεις στο τριλεπτο. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΜΩΡΗ??? ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ? ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Τι να πω ρε τυπε. Κρίμα πραγματικά.Εχουμε πιάσει πάτο ειλικρινά. Εγώ τα γράφω και μου την πέφτουνε εδώ μέσα οι νταβαδες και τα αφεντικά από τα μαγαζιά.Λυπαμαι συνάδελφε ευχόμαστε για καλύτερες μέρες οι περισσότεροι εδώ μεσα. Ας ελπίσουμε να αλλάξει το πράγμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Τυπε το σπιτάκι αν θέλεις γράψε να είμαστε ενημερωμένοι... Να μην φάμε και εμείς καμμια φόλα!!!8 στις 10 ετσι ειναι. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, εκτος και αμα χυνεις στο τριλεπτο. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΜΩΡΗ??? ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ? ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
BOOBS SLAVE
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
τελευταία φόρα που την έιχα πάρει, πριν περίπου 1,5 χρόνο , μου ειχε πεί οτι εχει κάνει 2 φορές ανόρθωσηΠριν μια βδομάδα πέρασα μαζί της και τα βυζια της ήταν σχετικά πεσμένα και νερουλα.Σιγουρα δεν είναι στήθος για μια νεαρή σε ηλικία γυναίκα. Τώρα αν όντως τα έχει πειράξει λίγο ούτε και εγώ είμαι σίγουρος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε καμμια περίπτωση δεν έχει το βυζι της θείας Νίκολ που είναι 100% τίγκα στην σιλικόνη η σαν της Εμάνουελα στο Βενους. Εκεί και χωρίς να πιάσεις καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει δουλειά. Αλλά anyway πάντως ισπανικό τα βυζια της Έλενας μπορούν να κάνουν αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά άσχετα αν δεν είναι και τα καλύτερα βυζια που μπορείς να έχεις
Σιλικόνη δεν έχει!!
καλός σας βρήκα.
Ξεχασα και το κωλονομα... Δεν τα θυμαμαι με τιποτα στην μια φορα... Αμεσως αρνητικη κριτικη εδω μεσα θελουν οι αχρηστες γιατι δεν γινεται αλλιως. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! Μια ξανθια ουκρανεζα στο γωνιακο διοροφο, Μινοταυρου και Νικηφορου ουρανου...Τυπε το σπιτάκι αν θέλεις γράψε να είμαστε ενημερωμένοι... Να μην φάμε και εμείς καμμια φόλα!!!
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Ωχ,νομιζω καταλαβα που λες.Ξεχασα και το κωλονομα... Δεν τα θυμαμαι με τιποτα στην μια φορα... Αμεσως αρνητικη κριτικη εδω μεσα θελουν οι αχρηστες γιατι δεν γινεται αλλιως. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! Μια ξανθια ουκρανεζα στο γωνιακο διοροφο, Μινοταυρου και Νικηφορου ουρανου...
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
Ρε παιδες κανα ινφο για Λυδία έχουμε?
Με εχουν τρελάνει τα βυζια της
Με εχουν τρελάνει τα βυζια της
De marco 156
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 49
- Like
- 1.677
- Πόντοι
- 4.381
Ρε παιδιά ξέρετε ποιες κοπέλες κάνουν πρωκτικό γιατί ξύπνησα και το μόνο που σκέφτομαι είναι το σφιχτό κουλούρι εδώ και τώρα!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Αρπαχτες δεν θα το ελεγα..περασα μαζι της την προηγουμενη βδομαδα και μεσα ηταν, αν οχι καλυτερη σιγουρα οπως πριν παρει την μεγαλη αδεια.Ήρθε να κάνει αρπαχτές....... Στο καλό και να μας ξαναγράφει......
Το εγραψα αυτο γιατι, οπως και αλλες κοπελες παλιοτερα που καναν καποιες γκεστ εμφανισεις και μετα σταματησαν οριστικα..ετσι θα γινει και με την Λαρα υποθετω.
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Συμφωνώ και επαυξάνω, φαίνονται απλά τόσο φυσικά που αν δεν την γνώριζα και εγω απο όταν πρωτοηρθε θα ελεγα πως είναι φυσικότατα........είναι φτιαγμένα αλλά νερουλά και πεσμένα......πώς γίνεται αναρωτιέμαι και εγω πολλές φορές.....Ο Maximiliano εχει δίκιο 1000%....μην εισαι αγυριστο κεφαλι αδερφε, σου λεω την ξερω χρονια
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Φίλε όποιος πρόλαβε τα προηγούμενα χρόνια (ειδικά τα τελευταία) και την γνώρισε όπως εγώ είναι τυχερός...... Δεν θα υπάρξει στο μέλλον σαν την Λάρα καμία.....Πρέπει να σεβαστούμε όμως το γεγονός ότι ουσιαστικά έχει σταματήσει και να προχωρήσουμε με άλλες γυναίκες...... Καλή τύχη να έχει και ότι επιθυμεί......Αρπαχτες δεν θα το ελεγα..περασα μαζι της την προηγουμενη βδομαδα και μεσα ηταν, αν οχι καλυτερη σιγουρα οπως πριν παρει την μεγαλη αδεια.
Το εγραψα αυτο γιατι, οπως και αλλες κοπελες παλιοτερα που καναν καποιες γκεστ εμφανισεις και μετα σταματησαν οριστικα..ετσι θα γινει και με την Λαρα υποθετω.
Τελευταία τροποποίηση:
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Και παλι χρειαζεται ανορθωση τυπε.Το στηθος εχει κατσει κατω...!τελευταία φόρα που την έιχα πάρει, πριν περίπου 1,5 χρόνο , μου ειχε πεί οτι εχει κάνει 2 φορές ανόρθωση
Σιλικόνη δεν έχει!!
καλός σας βρήκα.1
Ωχ,νομιζω καταλαβα που λες.
Δουλεύει ακόμα αυτό ....
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Nαι,να πεις οτι φερνουνε και τιποτα αξιολογο παει στο διαολοΔουλεύει ακόμα αυτό ....
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Την Έλενα τη Ρουμάνα έχω να την επισκεφτώ σίγουρα 10 χρόνια από τότε που δούλευε Ανδρέου Γεωργίου. Από υπηρεσίες τιλεει είναι καλή; Τότε είχα περάσει καλά. Αξίζει μια καταδρομικη; Στην καραντινα μου ειχε πει στο ινστραγκραμ ότι δουλεύει με την ώρα στα 130 ευρό.Πριν μια βδομάδα πέρασα μαζί της και τα βυζια της ήταν σχετικά πεσμένα και νερουλα.Σιγουρα δεν είναι στήθος για μια νεαρή σε ηλικία γυναίκα. Τώρα αν όντως τα έχει πειράξει λίγο ούτε και εγώ είμαι σίγουρος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε καμμια περίπτωση δεν έχει το βυζι της θείας Νίκολ που είναι 100% τίγκα στην σιλικόνη η σαν της Εμάνουελα στο Βενους. Εκεί και χωρίς να πιάσεις καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει δουλειά. Αλλά anyway πάντως ισπανικό τα βυζια της Έλενας μπορούν να κάνουν αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά άσχετα αν δεν είναι και τα καλύτερα βυζια που μπορείς να έχεις
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Αν είσαι ψιλό στανταρακι και σε γνωρίζει κάτι γίνεται. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι η Έλενα που ήταν στις αρχές. Αξίζει από εμφάνιση αλλά στα του αγώνα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Σίγουρα είναι μια τίμια επιλογή για το απλό πρόγραμμα... Ιδίως τώρα που τα πράγματα στα σπιτάκια είναι χάλια μαύρα. Οι επιλογές είναι ελάχιστες οπότε πάρε το απλό και πανε να βγάλεις τα χοντρα.Την Έλενα τη Ρουμάνα έχω να την επισκεφτώ σίγουρα 10 χρόνια από τότε που δούλευε Ανδρέου Γεωργίου. Από υπηρεσίες τιλεει είναι καλή; Τότε είχα περάσει καλά. Αξίζει μια καταδρομικη; Στην καραντινα μου ειχε πει στο ινστραγκραμ ότι δουλεύει με την ώρα στα 130 ευρό.
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Την είχα επισκεφτεί 2 η 3 φορές πριν 10 και βάλε χρόνια. Τότε ήταν καλή και είχε πελατεία ας το πω έτσι. Την είχα βρει στο ινστραγκραμ και μου είπε ότι δε με θυμάται. Αν θέλω να της στείλω μυνημα να την επισκεφτώ για 1 ώρα με 130 ευρώ. Δεν το προχώρησα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις