Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Τι να πω ρε τυπε. Κρίμα πραγματικά.Εχουμε πιάσει πάτο ειλικρινά. Εγώ τα γράφω και μου την πέφτουνε εδώ μέσα οι νταβαδες και τα αφεντικά από τα μαγαζιά.Λυπαμαι συνάδελφε ευχόμαστε για καλύτερες μέρες οι περισσότεροι εδώ μεσα. Ας ελπίσουμε να αλλάξει το πράγμα :cry:
8 στις 10 ετσι ειναι. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, εκτος και αμα χυνεις στο τριλεπτο. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΜΩΡΗ??? ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ? ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
8 στις 10 ετσι ειναι. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, εκτος και αμα χυνεις στο τριλεπτο. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΜΩΡΗ??? ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ? ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Τυπε το σπιτάκι αν θέλεις γράψε να είμαστε ενημερωμένοι... Να μην φάμε και εμείς καμμια φόλα!!!

BOOBS SLAVE

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Πριν μια βδομάδα πέρασα μαζί της και τα βυζια της ήταν σχετικά πεσμένα και νερουλα.Σιγουρα δεν είναι στήθος για μια νεαρή σε ηλικία γυναίκα. Τώρα αν όντως τα έχει πειράξει λίγο ούτε και εγώ είμαι σίγουρος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε καμμια περίπτωση δεν έχει το βυζι της θείας Νίκολ που είναι 100% τίγκα στην σιλικόνη η σαν της Εμάνουελα στο Βενους. Εκεί και χωρίς να πιάσεις καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει δουλειά. Αλλά anyway πάντως ισπανικό τα βυζια της Έλενας μπορούν να κάνουν αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά άσχετα αν δεν είναι και τα καλύτερα βυζια που μπορείς να έχεις :tooth::tooth::tooth:
τελευταία φόρα που την έιχα πάρει, πριν περίπου 1,5 χρόνο , μου ειχε πεί οτι εχει κάνει 2 φορές ανόρθωση:gumtits::gumtits:
Σιλικόνη δεν έχει!!

καλός σας βρήκα.:rockon:

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Τυπε το σπιτάκι αν θέλεις γράψε να είμαστε ενημερωμένοι... Να μην φάμε και εμείς καμμια φόλα!!!
Ξεχασα και το κωλονομα... Δεν τα θυμαμαι με τιποτα στην μια φορα... Αμεσως αρνητικη κριτικη εδω μεσα θελουν οι αχρηστες γιατι δεν γινεται αλλιως. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! Μια ξανθια ουκρανεζα στο γωνιακο διοροφο, Μινοταυρου και Νικηφορου ουρανου...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ξεχασα και το κωλονομα... Δεν τα θυμαμαι με τιποτα στην μια φορα... Αμεσως αρνητικη κριτικη εδω μεσα θελουν οι αχρηστες γιατι δεν γινεται αλλιως. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! Μια ξανθια ουκρανεζα στο γωνιακο διοροφο, Μινοταυρου και Νικηφορου ουρανου...
Ωχ,νομιζω καταλαβα που λες.:tooth:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε παιδες κανα ινφο για Λυδία έχουμε?
Με εχουν τρελάνει τα βυζια της

De marco 156

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2017
Κριτικές
49
Like
1.677
Πόντοι
4.381
Ρε παιδιά ξέρετε ποιες κοπέλες κάνουν πρωκτικό γιατί ξύπνησα και το μόνο που σκέφτομαι είναι το σφιχτό κουλούρι εδώ και τώρα!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Ήρθε να κάνει αρπαχτές....... Στο καλό και να μας ξαναγράφει......
Αρπαχτες δεν θα το ελεγα..περασα μαζι της την προηγουμενη βδομαδα και μεσα ηταν, αν οχι καλυτερη σιγουρα οπως πριν παρει την μεγαλη αδεια.
Το εγραψα αυτο γιατι, οπως και αλλες κοπελες παλιοτερα που καναν καποιες γκεστ εμφανισεις και μετα σταματησαν οριστικα..ετσι θα γινει και με την Λαρα υποθετω.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
μην εισαι αγυριστο κεφαλι αδερφε, σου λεω την ξερω χρονια
Συμφωνώ και επαυξάνω, φαίνονται απλά τόσο φυσικά που αν δεν την γνώριζα και εγω απο όταν πρωτοηρθε θα ελεγα πως είναι φυσικότατα........είναι φτιαγμένα αλλά νερουλά και πεσμένα......πώς γίνεται αναρωτιέμαι και εγω πολλές φορές.....Ο Maximiliano εχει δίκιο 1000%....

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Αρπαχτες δεν θα το ελεγα..περασα μαζι της την προηγουμενη βδομαδα και μεσα ηταν, αν οχι καλυτερη σιγουρα οπως πριν παρει την μεγαλη αδεια.
Το εγραψα αυτο γιατι, οπως και αλλες κοπελες παλιοτερα που καναν καποιες γκεστ εμφανισεις και μετα σταματησαν οριστικα..ετσι θα γινει και με την Λαρα υποθετω.
Φίλε όποιος πρόλαβε τα προηγούμενα χρόνια (ειδικά τα τελευταία) και την γνώρισε όπως εγώ είναι τυχερός...... Δεν θα υπάρξει στο μέλλον σαν την Λάρα καμία.....Πρέπει να σεβαστούμε όμως το γεγονός ότι ουσιαστικά έχει σταματήσει και να προχωρήσουμε με άλλες γυναίκες...... Καλή τύχη να έχει και ότι επιθυμεί......

Τελευταία τροποποίηση:

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
515
Πόντοι
26
πηγα ναταλι το μουσκεψε το σεντονι πολυ χυσιμο πιπα καλη στα ορθια την εχυσα και εγω στο στοματακι και εφυγα καλη φαση :pipa1: :wanker:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
τελευταία φόρα που την έιχα πάρει, πριν περίπου 1,5 χρόνο , μου ειχε πεί οτι εχει κάνει 2 φορές ανόρθωση:gumtits::gumtits:
Σιλικόνη δεν έχει!!

καλός σας βρήκα.1:rockon:
Και παλι χρειαζεται ανορθωση τυπε.Το στηθος εχει κατσει κατω...!

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Υπάρχει κάποιο μαγαζάκι όπως zesi spa και studio bodyfree αλλά πιο ανατολικά; Όλγας και Καλαμαριά δλδ!

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Πριν μια βδομάδα πέρασα μαζί της και τα βυζια της ήταν σχετικά πεσμένα και νερουλα.Σιγουρα δεν είναι στήθος για μια νεαρή σε ηλικία γυναίκα. Τώρα αν όντως τα έχει πειράξει λίγο ούτε και εγώ είμαι σίγουρος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε καμμια περίπτωση δεν έχει το βυζι της θείας Νίκολ που είναι 100% τίγκα στην σιλικόνη η σαν της Εμάνουελα στο Βενους. Εκεί και χωρίς να πιάσεις καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει δουλειά. Αλλά anyway πάντως ισπανικό τα βυζια της Έλενας μπορούν να κάνουν αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά άσχετα αν δεν είναι και τα καλύτερα βυζια που μπορείς να έχεις :tooth::tooth::tooth:
Την Έλενα τη Ρουμάνα έχω να την επισκεφτώ σίγουρα 10 χρόνια από τότε που δούλευε Ανδρέου Γεωργίου. Από υπηρεσίες τιλεει είναι καλή; Τότε είχα περάσει καλά. Αξίζει μια καταδρομικη; Στην καραντινα μου ειχε πει στο ινστραγκραμ ότι δουλεύει με την ώρα στα 130 ευρό.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Την Έλενα τη Ρουμάνα έχω να την επισκεφτώ σίγουρα 10 χρόνια από τότε που δούλευε Ανδρέου Γεωργίου. Από υπηρεσίες τιλεει είναι καλή; Τότε είχα περάσει καλά. Αξίζει μια καταδρομικη; Στην καραντινα μου ειχε πει στο ινστραγκραμ ότι δουλεύει με την ώρα στα 130 ευρό.
Αν είσαι ψιλό στανταρακι και σε γνωρίζει κάτι γίνεται. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι η Έλενα που ήταν στις αρχές. Αξίζει από εμφάνιση αλλά στα του αγώνα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Σίγουρα είναι μια τίμια επιλογή για το απλό πρόγραμμα... Ιδίως τώρα που τα πράγματα στα σπιτάκια είναι χάλια μαύρα. Οι επιλογές είναι ελάχιστες οπότε πάρε το απλό και πανε να βγάλεις τα χοντρα.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Την είχα επισκεφτεί 2 η 3 φορές πριν 10 και βάλε χρόνια. Τότε ήταν καλή και είχε πελατεία ας το πω έτσι. Την είχα βρει στο ινστραγκραμ και μου είπε ότι δε με θυμάται. Αν θέλω να της στείλω μυνημα να την επισκεφτώ για 1 ώρα με 130 ευρώ. Δεν το προχώρησα.

xaomenos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
20
Πόντοι
0
Επειδή όταν πληρώνω θέλω να εξυπηρετούμαι και όχι να εξυπηρετώ,
έχετε να προτείνεται κανενα καλο τσιμπουκι (γυμνό πάντα!) όσο το δυνατόν φθηνότερο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom