Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Επειδη ειμαστε σαδιστες και σκοταδιστες ...προταση για καλο ισπανικο και καπακι πρωκτικο παιζει τπτ?
Η Ελενα η Ρουμανα σιγουρα κανει καλο ισπανικο.Για κωλαρακι δεν θυμαμαι αν δινει.Παντως εχει φυσικες βυζαρες :jade::tits::tits2::rockon:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Αλλες 3 μερες θα δουλεψει η Λαρα, δηλαδη στις δυο εβδομαδες που ειπε οτι θα κατσει..συνολο εξι μερες.
Σαν να αρχισε τις γκεστ εμφανισεις κι αυτη.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.295
Πόντοι
6.817

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.295
Πόντοι
6.817
Την εχω παρει ειναι φυσικες
αδερφε ειναι πανω απο 10 χρονια στην Ελλαδα η συγκεκριμενη. Κι εγω την εχω παρει οταν πρωτοηρθε. Μικρα ηταν τα φυσικα της και αργοτερα μολις μαζεψε λεφτα πηγε και τα τουμπανιασε

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
αν λες την Ελενα στην Ερημιτη φυσικες δεν ειναι με τιποτα
Η Έλενα η Ρουμάνα με τα ωραία πράσινο γαλάζια ματιά έχει 100% φυσικό βυζι τυπε. Λίγο πεσμένο(θέλει ανόρθωση στήθους) αλλά σε μέγεθος είναι τούμπανο.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
αδερφε ειναι πανω απο 10 χρονια στην Ελλαδα η συγκεκριμενη. Κι εγω την εχω παρει οταν πρωτοηρθε. Μικρα ηταν τα φυσικα της και αργοτερα μολις μαζεψε λεφτα πηγε και τα τουμπανιασε
Τα βυζια της ρε τυπε είναι φυσικά νερουλα και πεσμένα. Που την είδες την σιλικόνη? Αν θες να πιάσεις σιλικόνη πάνε στην θεία Νίκολ η στην Εμάνουελα στο Βενους.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.295
Πόντοι
6.817
Η Έλενα η Ρουμάνα με τα ωραία πράσινο γαλάζια ματιά έχει 100% φυσικό βυζι τυπε. Λίγο πεσμένο(θέλει ανόρθωση στήθους) αλλά σε μέγεθος είναι τούμπανο.
μην εισαι αγυριστο κεφαλι αδερφε, σου λεω την ξερω χρονια

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Εκανε παιδι ειναι 30+ λογικο το βρισκω.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.295
Πόντοι
6.817
Τα βυζια της ρε τυπε είναι φυσικά νερουλα και πεσμένα. Που την είδες την σιλικόνη? Αν θες να πιάσεις σιλικόνη πάνε στην θεία Νίκολ η στην Εμάνουελα στο Βενους.
Για την Ελενα στην Ερημιτη διπλα απ το medusa δε μιλαμε;

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
μην εισαι αγυριστο κεφαλι αδερφε, σου λεω την ξερω χρονια
Ρε τυπε και εγώ χρόνια την ξερω από όταν πρώτο ηρθε. Εγώ μικρά βυζια δεν θυμάμαι να είχε. Αλλά τα βυζια της και τώρα να πας να τα πιάσεις θα δεις ότι σιλικόνη δεν υπάρχει. Το σιλικονατο βυζι πρώτον δεν κρέμεται ούτε είναι νερουλό. Αυτή χρειάζεται ανόρθωση στήθους διότι τα βυζια της έχουν κάτσει κάτω λες και είναι γιαγιάκα. Αν είχε σιλικόνη τα βυζια της θα ήτα όρθια και ίσια. Ακριβώς το αντίθετο είναι το στήθος της. Αλλά και επέμβαση να έχει κάνει όπως λες σίγουρα την έκανε λάθος.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εκανε παιδι ειναι 30+ λογικο το βρισκω.
Ίσως τυπε. Αλλά δεν πήγε να κάνει ανόρθωση στήθους? Τα βυζια της είναι σαν νερό φούσκες πλέον. Μόνο σιλικόνη δεν καταλαβαίνεις όταν τα πιάνεις. Ακόμα και να έκανε επέμβαση σίγουρα η δεν την έκανε σωστά η χρειάζεται ενίσχυση. Διότι το στήθος της είναι πεσμένο πλέον άσχετα αν είναι μεγάλο σε όγκο και βάρος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για την Ελενα στην Ερημιτη διπλα απ το medusa δε μιλαμε;
Με τα Τατουάζ ναι.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.295
Πόντοι
6.817
Ρε τυπε και εγώ χρόνια την ξερω από όταν πρώτο ηρθε. Εγώ μικρά βυζια δεν θυμάμαι να είχε. Αλλά τα βυζια της και τώρα να πας να τα πιάσεις θα δεις ότι σιλικόνη δεν υπάρχει. Το σιλικονατο βυζι πρώτον δεν κρέμεται ούτε είναι νερουλό. Αυτή χρειάζεται ανόρθωση στήθους διότι τα βυζια της έχουν κάτσει κάτω λες και είναι γιαγιάκα. Αν είχε σιλικόνη τα βυζια της θα ήτα όρθια και ίσια. Ακριβώς το αντίθετο είναι το στήθος της. Αλλά και επέμβαση να έχει κάνει όπως λες σίγουρα την έκανε λάθος.
ρε αδερφε δεν ξερω αν ειναι σιλικονες η εμφυτευματα η τι αλλα σκατα υπαρχουν, γιατρος δεν ειμαι να ξερω απ αυτα αλλα σιγουρα σου λεω δεν ειναι φυσικα. Ειναι πειραγμενα. Επισης μη νομιζεις οτι οποιες βαζουν σιλικονες τα κανουν πετρα στητα να κοιτανε ταβανι, εχει διαφορετικα στυλ. Εσενα στην αφη σου μοιαζουν φυσικα; Αν θες περιμενε να απαντησουν κι ακομα παλιοτερα μελη πχ pacino jimiadis για να στο αποδειξουν.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
ρε αδερφε δεν ξερω αν ειναι σιλικονες η εμφυτευματα η τι αλλα σκατα υπαρχουν, γιατρος δεν ειμαι να ξερω απ αυτα αλλα σιγουρα σου λεω δεν ειναι φυσικα. Ειναι πειραγμενα. Επισης μη νομιζεις οτι οποιες βαζουν σιλικονες τα κανουν πετρα στητα να κοιτανε ταβανι, εχει διαφορετικα στυλ. Εσενα στην αφη σου μοιαζουν φυσικα; Αν θες περιμενε να απαντησουν κι ακομα παλιοτερα μελη πχ pacino jimiadis για να στο αποδειξουν.
Πριν μια βδομάδα πέρασα μαζί της και τα βυζια της ήταν σχετικά πεσμένα και νερουλα.Σιγουρα δεν είναι στήθος για μια νεαρή σε ηλικία γυναίκα. Τώρα αν όντως τα έχει πειράξει λίγο ούτε και εγώ είμαι σίγουρος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε καμμια περίπτωση δεν έχει το βυζι της θείας Νίκολ που είναι 100% τίγκα στην σιλικόνη η σαν της Εμάνουελα στο Βενους. Εκεί και χωρίς να πιάσεις καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει δουλειά. Αλλά anyway πάντως ισπανικό τα βυζια της Έλενας μπορούν να κάνουν αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά άσχετα αν δεν είναι και τα καλύτερα βυζια που μπορείς να έχεις :tooth::tooth::tooth:

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
772
Πόντοι
81
Ψευτικα αληθινα...εμενα δεν μου φανηκε κατι παντως την εδοσα καλα ομως χιχιχι

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Αλλες 3 μερες θα δουλεψει η Λαρα, δηλαδη στις δυο εβδομαδες που ειπε οτι θα κατσει..συνολο εξι μερες.
Σαν να αρχισε τις γκεστ εμφανισεις κι αυτη.
Ήρθε να κάνει αρπαχτές....... Στο καλό και να μας ξαναγράφει......

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΛΕΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ! Αν ειναι δυνατον επιτελους! Να πανε να κανουνε καμια δουλεια της προκοπης και οχι αυτην την κοροιδια! Ξανα και ξανα και ξανα και ξανα! ΑΙΣΧΟΣ! ΠΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΛΕΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ! Αν ειναι δυνατον επιτελους! Να πανε να κανουνε καμια δουλεια της προκοπης και οχι αυτην την κοροιδια! Ξανα και ξανα και ξανα και ξανα! ΑΙΣΧΟΣ! ΠΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Τι έγινε ρε τυπε?Εγκεφαλικό έπαθες? Τι σου έκαναν?

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Τι έγινε ρε τυπε?Εγκεφαλικό έπαθες? Τι σου έκαναν?
Τι αλλο; Πηγα σε μια αγνωστη ξανθουλα ουκρανεζα... αεροπιπα.... ιεραποστολικο μην σμπρωχνεις και οχι σηκωμενα ποδια γιατι ειναι μεγαλο... ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΗ!... στα τεσσερα σε σταση... κλαιν μαιν... κοινως τελειωνε στο τριλεπτο γιατι εχουμε και δουλειες και δεν ειμαστε για γαμησι! ΜΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ? ΑΙΣΧΟΣ! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ! Ειναι για αλλη δουλεια δεν ξερω και γω τι... Τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια ξανα και ξανα. Τρελες, χαζες, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ!

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τι αλλο; Πηγα σε μια αγνωστη ξανθουλα ουκρανεζα... αεροπιπα.... ιεραποστολικο μην σμπρωχνεις και οχι σηκωμενα ποδια γιατι ειναι μεγαλο... ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΗ!... στα τεσσερα σε σταση... κλαιν μαιν... κοινως τελειωνε στο τριλεπτο γιατι εχουμε και δουλειες και δεν ειμαστε γαμησι! ΜΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ! ΑΙΣΧΟΣ! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ! Ειναι για αλλη δουλεια δεν ξερω και γω τι... Τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια ξανα και ξανα. Τρελες, χαζες, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ!
Τι να πω ρε τυπε. Κρίμα πραγματικά.Εχουμε πιάσει πάτο ειλικρινά. Εγώ τα γράφω και μου την πέφτουνε εδώ μέσα οι νταβαδες και τα αφεντικά από τα μαγαζιά.Λυπαμαι συνάδελφε ευχόμαστε για καλύτερες μέρες οι περισσότεροι εδώ μεσα. Ας ελπίσουμε να αλλάξει το πράγμα :cry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom