Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.966
Πόντοι
3.346
Μπορω να τους δειξω το χαρτι αν θελουν.Αλλα ονοματα,ταυτοτητες κλπ στοιχεια δεν παιζει.
Ετσι εγινε σ εμενα και μαλιστα ηταν και λιγο σκοτεινα ξες μεσα στην υποδοχη..τωρα τι διαβασε η τσα2 μονο αυτη ξερει.
Παντως το σεναριο για αλλου (οχι μπουρδελα) δηλαδη να παρεις αλλο πιστοποιητικο να δειξεις δεν παιζει.
φιλος ανεμβολιαστος μου λεει δωσε μου το πιστοποιητικο σου και θα μπω στο ταδε μαγαζι, του λεω με τιποτα και βαζουμε στοιχημα, το πηρε πηγε του ζητησαν ταυτοτητα εκανε μεταβολη και πληρωσε το στοιχημα ο μαγκας. ?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μα είπαμε σε ψωλιστες έπεσες...στην Κατερίνη θα έπαιρνες τον μπούλο σαχλοκουδουνο...πρόλαβες να ψωνίσεις κάνα ματζουνι από το "υπουργείο θεραπείας " των ψεκιων;
Ρε θειο πηγαινε να δεις αν ερχομαι.Κατερινη λεει ο γιδοβοσκος...λες και παω εγω στην Κατερινη.Σιγα να μην παω και στην Κρητη για να γαμησω.Μαλακιδη ακου.Θεσσαλονικη μια χαρα την εκανα την δουλεια μου και χωρις ελεγχο.Εγω εμβολιο εχω κανει(οχι οτι το χρειαζομαι) εσυ απο την αλλη ειτε το κανεις ειτε οχι δεν γλιτωνεις.Ειναι θεμα χρονου αν θα το κολλησεις και σε βλεπω πολυ δυσκολα θειτσο.Κατσε σπιτι και ασε τα σπιτακια...δεν ειναι για εσενα:birdman:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ετσι εγινε σ εμενα και μαλιστα ηταν και λιγο σκοτεινα ξες μεσα στην υποδοχη..τωρα τι διαβασε η τσα2 μονο αυτη ξερει.
Παντως το σεναριο για αλλου (οχι μπουρδελα) δηλαδη να παρεις αλλο πιστοποιητικο να δειξεις δεν παιζει.
φιλος ανεμβολιαστος μου λεει δωσε μου το πιστοποιητικο σου και θα μπω στο ταδε μαγαζι, του λεω με τιποτα και βαζουμε στοιχημα, το πηρε πηγε του ζητησαν ταυτοτητα εκανε μεταβολη και πληρωσε το στοιχημα ο μαγκας. ?
Ολοι θα το κανουν με την καινουργια χρονια.Θελουν δεν θελουν...!!!Στα σπιτακια βεβαια ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.661
Πόντοι
9.297
Ρε θειο πηγαινε να δεις αν ερχομαι.Κατερινη λεει ο γιδοβοσκος...λες και παω εγω στην Κατερινη.Σιγα να μην παω και στην Κρητη για να γαμησω.Μαλακιδη ακου.Θεσσαλονικη μια χαρα την εκανα την δουλεια μου και χωρις ελεγχο.Εγω εμβολιο εχω κανει(οχι οτι το χρειαζομαι) εσυ απο την αλλη ειτε το κανεις ειτε οχι δεν γλιτωνεις.Ειναι θεμα χρονου αν θα το κολλησεις και σε βλεπω πολυ δυσκολα θειτσο.Κατσε σπιτι και ασε τα σπιτακια...δεν ειναι για εσενα:birdman:
Λειτουργείς σαν κακομαθημένο ψεκι ενώ έκανες το εμβόλιο ... :uglystupid: :tn36:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.966
Πόντοι
3.346
Ολοι θα το κανουν με την καινουργια χρονια.Θελουν δεν θελουν...!!!Στα σπιτακια βεβαια ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα.
Ε ναι για εκει παει,υποχρεωτικο!
Αντε να αντισταθουν λιγοι, θα τους βαλουν προστιμα και θα το κανουν και αυτοι.
πιστευω μετα το φεβρουαριο θα πιασουμε 90 με 95% εκει μετα θα χαλαρωσουν τα πραγματα.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Λειτουργείς σαν κακομαθημένο ψεκι ενώ έκανες το εμβόλιο ... :uglystupid: :tn36:
Λειτουργω ως ενας σοβαρος και μη φανατισμενος πολιτης.Το οτι εκανα το εμβολιο μπετοβλακα δεν σημαινει οτι θα επιβαλω την γνωμη μου σε καποιον που δεν το εκανε.Ουτε θα καθομαι να γραφω τις μπουρδες που γραφεις εσυ εδω μεσα καθε μερα περι ελεγχου και ψεκ.Αλλα τι να περιμενει καποιος απο εναν σαπιο παλαιοπασοκονεοδημοκρατη boomer της μεταπολιτευσης?Το αουσβιτς θα ηταν παιδικη χαρα για κατι τυπαδες σαν εσενα... :confused:

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Δεν έχεις υποχρέωση να δείχνεις ιατρικά έγγραφα σε μη αρμόδιους.
1. Σε ρωτάει κατά την είσοδό σου εάν έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης,
2. Επιβεβαιώνεις (εφ'όσον ισχύει) και περνάς στο χώρο,
3. Σε περίπτωση που μπουκάρουν υγειονομικοί, τους δείχνεις το πιστοποιητικό. ΑΥΤΟΙ είναι οι αρμόδιοι να το σκανάρουν.

Σε περίπτωση που δεν έχεις πιστοποιητικό και η υπηρεσία δε σε ρώτησε, τρώει πρόστιμο και το μαγαζί. Αν σε ρώτησε και πήρε καταφατική απάντηση, είναι καλυμμένο το μαγαζί. Δεν μπορούν να διασταυρώσουν αν έχεις πιστοποιητικό ή όχι, για το λόγο που γράφω στην πρώτη γραμμή.
Εννοείται έχεις υποχρέωση να το δείξεις να το σκαναρουν και να γίνει ταυτοποίηση.Αν πεις ότι έχεις πιστοποιητικό ενώ δεν έχεις θα φάει πρόστιμο το μαγαζι

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
188
Πόντοι
1
Φακελωμα γιατι συναδελφε;
Δεν ειναι και το καλυτερο να μαθαινουν οι τσατσαδες τα ονοματα μας...ακομα και αμα δεν το σκαναρουν μπορει να δει το ονομα και να το σημειωσει..καλο ειναι να υπαρχει ανωνυμια στα μπουρδελα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.661
Πόντοι
9.297
Λειτουργω ως ενας σοβαρος και μη φανατισμενος πολιτης.Το οτι εκανα το εμβολιο μπετοβλακα δεν σημαινει οτι θα επιβαλω την γνωμη μου σε καποιον που δεν το εκανε.Ουτε θα καθομαι να γραφω τις μπουρδες που γραφεις εσυ εδω μεσα καθε μερα περι ελεγχου και ψεκ.Αλλα τι να περιμενει καποιος απο εναν σαπιο παλαιοπασοκονεοδημοκρατη boomer της μεταπολιτευσης?Το αουσβιτς θα ηταν παιδικη χαρα για κατι τυπαδες σαν εσενα... :confused:
Τις μπουρδολογιες να τις λες στο καφενειο μπαρμπα....που κάνεις το εμβόλιο και πουλάς τρελα σαν κακομαθημένο στην εφηβική ηλικία...είσαι ο,τι να 'ναι.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
188
Πόντοι
1
Εγω μπαινω παντου με πιστοποιητικο φιλου εχω φυσικα και την ταυτοτητα του σε φωτο στο κινητο... ΠΟΤΕ κανενας δεν καθισε να δει τη φωτογραφια στη ταυτοτητα..!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.661
Πόντοι
9.297
Εννοείται έχεις υποχρέωση να το δείξεις να το σκαναρουν και να γίνει ταυτοποίηση.Αν πεις ότι έχεις πιστοποιητικό ενώ δεν έχεις θα φάει πρόστιμο το μαγαζι
Καλά τα λες αλλά υπάρχουν εδώ μέσα αρκετοί που νομίζουν ότι τα μπουρδέλα είναι το σπίτι τους και μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν ΧΩΡΙΣ να έχουν χαρτιά.
Αν είχαν επαφή με την πραγματικότητα θα λειτουργούσαν σύμφωνα με τον νόμο ,όπως κάνουν και τα ζώα που υπακούνε σε ο,τι ισχύει από την Φύση για το είδος τους...το να συγκρίνω τα ναυάγια αυτά με τα ζώα θίγει τα καημένα τα ζώα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.661
Πόντοι
9.297
Εγω μπαινω παντου με πιστοποιητικο φιλου εχω φυσικα και την ταυτοτητα του σε φωτο στο κινητο... ΠΟΤΕ κανενας δεν καθισε να δει τη φωτογραφια στη ταυτοτητα..!!!
Jean Claud εσύ;Υπάρχουν κι άλλοι τόσο έξυπνοι όσο εσύ;:jerking:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Καλά τα λες αλλά υπάρχουν εδώ μέσα αρκετοί που νομίζουν ότι τα μπουρδέλα είναι το σπίτι τους και μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν ΧΩΡΙΣ να έχουν χαρτιά.
Αν είχαν επαφή με την πραγματικότητα θα λειτουργούσαν σύμφωνα με τον νόμο ,όπως κάνουν και τα ζώα που υπακούνε σε ο,τι ισχύει από την Φύση για το είδος τους...το να συγκρίνω τα ναυάγια αυτά με τα ζώα θίγει τα καημένα τα ζώα.
Μωρη μαλακισμενη τι δεν καταλαβαινεις?4 φορες πηγα γαμησα αυτον τον μηνα στα σπιτακια και κανεις δεν μου ζητησε τιποτα.Την μια μονο φορα που πηγα μια τσατσα με ρωτησε αν εχω κανει το εμβολιο.Και τις απαντησα πολυ απλα ναι το εχω κανει.Τιποτα αλλο.Ουτε μου ειπε δειξε ταυτοτητα,πιστοποιητικο η τιποτα αλλο.Οποτε οτι γραφεις ειναι εντελως ακυρο.Σοβαρεψου και σταματα να μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τα ψυχολογικα σου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.661
Πόντοι
9.297
Μωρη μαλακισμενη τι δεν καταλαβαινεις?4 φορες πηγα γαμησα αυτον τον μηνα στα σπιτακια και κανεις δεν μου ζητησε τιποτα.Την μια μονο φορα που πηγα μια τσατσα με ρωτησε αν εχω κανει το εμβολιο.Και τις απαντησα πολυ απλα ναι το εχω κανει.Τιποτα αλλο.Ουτε μου ειπε δειξε ταυτοτητα,πιστοποιητικο η τιποτα αλλο.Οποτε οτι γραφεις ειναι εντελως ακυρο.Σοβαρεψου και σταματα να μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τα ψυχολογικα σου.
Aυτο λεω ρε τριμπαζο....βρήκες και κανεις.Αν γινόταν σωστά ο έλεγχος εσύ και κάτι άλλοι "έξυπνοι" θα έπαιρναν τον μπούλο και θα σκουζατε εδώ μέσα.Εσυ μπορεί να έκανες το εμβόλιο αλλά μπορεί να μην έχεις πάνω σου χαρτιά λες και πας στο περιπτερο....Οπως γίνεται σωστά σε καφετέριες και θέατρα που δεν έχουν χωροφύλακες εκεί μέσα να ελέγχουν.Εκτος αν δέχεσαι τον έλεγχο εκεί αλλά πουλάς τρελιτσα για τον έλεγχο στα μπουρδέλα για να δείξεις "επαναστατικό" προφίλ.Αλλος ένας "επαναστάτης" της πλάκας... :uglystupid: :buck2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.661
Πόντοι
9.297
Δεν ειναι θεμα εξυπναδας απλα ΔΕΝ γουσταρω να φαω το μπολι...και φυσικα θα ζω ελευθερος ...
....με τέτοια μυαλά μπορεί να μην είναι για πολύ.Ελπιζω να κάνω λάθος .Αλλά αυτό δεν είναι ένα συναχακι.ΑΝ μεγαλώσεις θα καταλάβεις(;).

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Aυτο λεω ρε τριμπαζο....βρήκες και κανεις.Αν γινόταν σωστά ο έλεγχος εσύ και κάτι άλλοι "έξυπνοι" θα έπαιρναν τον μπούλο και θα σκουζατε εδώ μέσα.Εσυ μπορεί να έκανες το εμβόλιο αλλά μπορεί να μην έχεις πάνω σου χαρτιά λες και πας στο περιπτερο....Οπως γίνεται σωστά σε καφετέριες και θέατρα που δεν έχουν χωροφύλακες εκεί μέσα να ελέγχουν.Εκτος αν δέχεσαι τον έλεγχο εκεί αλλά πουλάς τρελιτσα για τον έλεγχο στα μπουρδέλα για να δείξεις "επαναστατικό" προφίλ.Αλλος ένας "επαναστάτης" της πλάκας... :uglystupid: :buck2:
Γιατι βρε βλητο εχουν αδεια τα περισσοτερα σπιτακια και θα πρεπει να δειξω εγω τα στοιχεια μου και τα προσωπικα δεδομενα?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.661
Πόντοι
9.297
Γιατι βρε βλητο εχουν αδεια τα περισσοτερα σπιτακια και θα πρεπει να δειξω εγω τα στοιχεια μου και τα προσωπικα δεδομενα?
Γιατί εσύ είσαι πελάτης ρε Μαρτυρα του Αυναν...ποτε μπήκες τελευταία σε θέατρο η καφετέρια ;Η πρώτα ρωτάς αν έχουν άδεια;Τόσο ακοινωνητο ψυχοπαθολογικο περιστατικό είσαι;

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Γιατί εσύ είσαι πελάτης ρε Μαρτυρα του Αυναν...ποτε μπήκες τελευταία σε θέατρο η καφετέρια ;Η πρώτα ρωτάς αν έχουν άδεια;Τόσο ακοινωνητο ψυχοπαθολογικο περιστατικό είσαι;
Τα θεατρα και οι καφετεριες σιγουρα εχουν αδεια και ειναι νομιμα.Για τα σπιτακια δεν παιρνω ορκο :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom