yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.966
- Πόντοι
- 3.346
Φακελωμα γιατι συναδελφε;Θα μας φακελωσουν κανονικα στα μπουρδελα...!!! Εγω αμα παω και μου ζητησει θα φυγω..
Φακελωμα γιατι συναδελφε;Θα μας φακελωσουν κανονικα στα μπουρδελα...!!! Εγω αμα παω και μου ζητησει θα φυγω..
Νομιζω εχουν το δικαιωμα να στο σκαναρουν..Δεν έχεις υποχρέωση να δείχνεις ιατρικά έγγραφα σε μη αρμόδιους.
1. Σε ρωτάει κατά την είσοδό σου εάν έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης,
2. Επιβεβαιώνεις (εφ'όσον ισχύει) και περνάς στο χώρο,
3. Σε περίπτωση που μπουκάρουν υγειονομικοί, τους δείχνεις το πιστοποιητικό. ΑΥΤΟΙ είναι οι αρμόδιοι να το σκανάρουν.
Σε περίπτωση που δεν έχεις πιστοποιητικό και η υπηρεσία δε σε ρώτησε, τρώει πρόστιμο και το μαγαζί. Αν σε ρώτησε και πήρε καταφατική απάντηση, είναι καλυμμένο το μαγαζί. Δεν μπορούν να διασταυρώσουν αν έχεις πιστοποιητικό ή όχι, για το λόγο που γράφω στην πρώτη γραμμή.
Δηλαδή είναι αρμόδιοι να ασκούν έλεγχο στον τομέα της εστίασης η στο θέατρο αλλά δεν είναι αρμόδιοι στα μπουρδέλα;Απλώς είναι ψωλιστες στα μπουρδέλα...το μεροκάματο να βγει και αν κολλήσει κανένας κόλλησε.Δεν έχεις υποχρέωση να δείχνεις ιατρικά έγγραφα σε μη αρμόδιους.
1. Σε ρωτάει κατά την είσοδό σου εάν έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης,
2. Επιβεβαιώνεις (εφ'όσον ισχύει) και περνάς στο χώρο,
3. Σε περίπτωση που μπουκάρουν υγειονομικοί, τους δείχνεις το πιστοποιητικό. ΑΥΤΟΙ είναι οι αρμόδιοι να το σκανάρουν.
Σε περίπτωση που δεν έχεις πιστοποιητικό και η υπηρεσία δε σε ρώτησε, τρώει πρόστιμο και το μαγαζί. Αν σε ρώτησε και πήρε καταφατική απάντηση, είναι καλυμμένο το μαγαζί. Δεν μπορούν να διασταυρώσουν αν έχεις πιστοποιητικό ή όχι, για το λόγο που γράφω στην πρώτη γραμμή.
Πιθανον δεν φοβουνται για ελεγχο..αυτο καταλαβαινω.Εμενα οσες φορες πηγα σε σπιτακι τον τελευταιο μηνα μονο μια τσατσα με ρωτησε αν εχω κανει το εμβολιο τιποτα αλλο.Ουτε μου ζητησε να το δει,ουτε ταυτοτητες.Οποτε για να ζητανε οσες τελος παντων ζητανε αυτο σημαινει οτι οι κοπελες το εχουν κανει.
Μπράβο στην Κατερίνη....χωρίς έλεγχοΜΟΝΟ τις γυναίκες σας να ζμπρωχνετε!Πιθανον δεν φοβουνται για ελεγχο..αυτο καταλαβαινω.
Ναι ξεχασα να το πω..μονο το πιστοποιητικο μ. ειδε, ταυτοτητα δεν ζητησε.
Στην επαρχια παντως πριν καιρο (το ειχα γραψει εδω) μου ζητησαν πιστοποιητικο τους ειπα δεν εχω..και μου ειπαν δεν μπορεις να περασεις μεσα, κατερινη ειχε γινει αυτο.
Σιγα μην παει τωρα η αστυνομια να κανει ελεγχο στα σπιτακια...Πιθανον δεν φοβουνται για ελεγχο..αυτο καταλαβαινω.
Ναι ξεχασα να το πω..μονο το πιστοποιητικο μ. ειδε, ταυτοτητα δεν ζητησε.
Στην επαρχια παντως πριν καιρο (το ειχα γραψει εδω) μου ζητησαν πιστοποιητικο τους ειπα δεν εχω..και μου ειπαν δεν μπορεις να περασεις μεσα, κατερινη ειχε γινει αυτο.
Εγω εμβολιασμενος ειμαι βρε παπαρα ?Μπράβο στην Κατερίνη....χωρίς έλεγχοΜΟΝΟ τις γυναίκες σας να ζμπρωχνετε!
Εσυ βρε μαλακιδη τραβα να κανεις την 6 δοση και μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια αλλο.Οπου γουσταρουμε να θα πηγαινουμε χωρις ελεγχο.Μπράβο στην Κατερίνη....χωρίς έλεγχοΜΟΝΟ τις γυναίκες σας να ζμπρωχνετε!
Για πλάκα πηγες τότε...σαν γκόμενα που δεν περιορίζεται στο να κάνει χαβαλε στην βιτρίνα αλλά κάνει άνω κάτω το μαγαζί και δεν ψωνίζει...μάλιστα.Εγω εμβολιασμενος ειμαι βρε παπαρα ?
Ετσι μπορει να πει και ενας που ειχε μαντρι στο βουνο και το εκανε μαγαζι, ποιος θα ασχοληθει μαζι μ.Σιγα μην παει τωρα η αστυνομια να κανει ελεγχο στα σπιτακια...
Εσύ χωρίς έλεγχο ΜΟΝΟ με καμμία κότα...και αν κολλήσει η κότα θα βαφτίσουν από εσένα το νέο στέλεχος.Εσυ βρε μαλακιδη τραβα να κανεις την 6 δοση και μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια αλλο.Οπου γουσταρουμε να θα πηγαινουμε χωρις ελεγχο.
Eγω τυπε το εχω κανει το εμοβλιο απο κει και περα στα αρχιδια μου.Στοιχεια και ταυτοτητες δεν δειχνω σε κανεναν.Αν θελουν να με βαλουν μεσα εχει καλος.Αν οχι τοτε προβλημα τους!!!Μεχρι τωρα παντως δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα.Ετσι μπορει να πει και ενας που ειχε μαντρι στο βουνο και το εκανε μαγαζι, ποιος θα ασχοληθει μαζι μ.
ναι αλλα το ρισκο υπαρχει και το προστιμο ειναι μεγαλο.. και μην ξεχνας οτι εισαι στην Ελλαδα η ρουφιανια βασιλευει.
4 γαμησια εκανα μωρη αρρωστη τον τελευταιο μηνα και κανενας δεν μου ζητησε τιποτα.Κατσε εσυ και ψαχνε ποιος που και τι βαρεμενε μουρλογερεΕσύ χωρίς έλεγχο ΜΟΝΟ με καμμία κότα...και αν κολλήσει η κότα θα βαφτίσουν από εσένα το νέο στέλεχος.
Ναι ρε..Γουσταρω να μπαινω στα μπουρδελα και να τους λεω οτι δεν εχω πιστοποιητικα, αλλη δουλεια δεν εχω να κανω.?Για πλάκα πηγες τότε...σαν γκόμενα που δεν περιορίζεται στο να κάνει χαβαλε στην βιτρίνα αλλά κάνει άνω κάτω το μαγαζί και δεν ψωνίζει...μάλιστα.
Δεν ειμαστε μακρια στην λογικη συναδελφε, εγω αν εξαιρεσης την Λαρα που ηθελα να περασω.. ειπα σε μπουρδελα που θα με ζητανε πιστοποιητικο θα λεω δεν εκανα το εμβολιο, μπορω να περασω..αν μου λενε οτι οχι, δηλαδη οτι ειπαν στην επαρχια φευγω και στ @@ μ. αυτη χανουν οχι εγω. Σε πιθανο ελεγχο ειμαι καλλυμενος οποτε δεν ρισκαρο τιποτα.Eγω τυπε το εχω κανει το εμοβλιο απο κει και περα στα αρχιδια μου.Στοιχεια και ταυτοτητες δεν δειχνω σε κανεναν.Αν θελουν να με βαλουν μεσα εχει καλος.Αν οχι τοτε προβλημα τους!!!Μεχρι τωρα παντως δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα.
Μπορω να τους δειξω το χαρτι αν θελουν.Αλλα ονοματα,ταυτοτητες κλπ στοιχεια δεν παιζει.Δεν ειμαστε μακρια στην λογικη συναδελφε, εγω αν εξαιρεσης την Λαρα που ηθελα να περασω.. ειπα σε μπουρδελα που θα με ζητανε πιστοποιητικο θα λεω δεν εκανα το εμβολιο, μπορω να περασω..αν μου λενε οτι οχι, δηλαδη οτι ειπαν στην επαρχια φευγω και στ @@ μ. αυτη χανουν οχι εγω. Σε πιθανο ελεγχο ειμαι καλλυμενος οποτε δεν ρισκαρο τιποτα.
Μα είπαμε σε ψωλιστες έπεσες...στην Κατερίνη θα έπαιρνες τον μπούλο σαχλοκουδουνο...πρόλαβες να ψωνίσεις κάνα ματζουνι από το "υπουργείο θεραπείας " των ψεκιων;4 γαμησια εκανα μωρη αρρωστη τον τελευταιο μηνα και κανενας δεν μου ζητησε τιποτα.Κατσε εσυ και ψαχνε ποιος που και τι βαρεμενε μουρλογερε