Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (9 μέλη και 69 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αυτο με την αντζελα την μιλφ απο που το εμαθες φιλε ? παιζει να ξαναγυρισει? 3-4 φορες ειχα παει κ ειχα περασει πολυ καλα
αυτη γυρω στο καλοκαιρι ειχε σαλταρει...μαλωνε με τους πελατες απο το σαλονι,εβριζε με χοντρα μπινελικια τις τσατσαδες μπροστα στους πελατες,ηταν προσβλητικη και προκλητικη.
Αν επιστρεψει με τον ιδιο χαρακτηρα θα φυγει πολυ γρηγορα με τις κλωτσιες παλι...
Και σας υπενθυμιζω οτι εγω εχω περασει πολυ ωραια με την Αντζελα...

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτη γυρω στο καλοκαιρι ειχε σαλταρει...μαλωνε με τους πελατες απο το σαλονι,εβριζε με χοντρα μπινελικια τις τσατσαδες μπροστα στους πελατες,ηταν προσβλητικη και προκλητικη.
Αν επιστρεψει με τον ιδιο χαρακτηρα θα φυγει πολυ γρηγορα με τις κλωτσιες παλι...
Και σας υπενθυμιζω οτι εγω εχω περασει πολυ ωραια με την Αντζελα...

Παντως δε νομιζω να την ειχε διωξει κανενας φιλε.Μονη της ειχε φυγει.
Ειναι δυνατο χαρτι και με σταθερη πελατεια και κανεις δεν την κουναει.

Απλα πρεπει να εισαι λιγο κασκαντερ για να τα βρεις μαζι της.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
τις τσατσαδες τις εβριζε ναι θυμαμαι χαχα . Παντως εγω ειχα περασει πολυ καλα θυμαμαι φανταρος ημουνα μετα απο ακρως κραιπαλιαστικη νυχτα 5 η ωρα το πρωι στην αντζελα κ 5 μισι ειχα ραντεβου με ενα συφανταρο να φυγουμε για το στρατοπεδο

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τις τσατσαδες τις εβριζε ναι θυμαμαι χαχα . Παντως εγω ειχα περασει πολυ καλα θυμαμαι φανταρος ημουνα μετα απο ακρως κραιπαλιαστικη νυχτα 5 η ωρα το πρωι στην αντζελα κ 5 μισι ειχα ραντεβου με ενα συφανταρο να φυγουμε για το στρατοπεδο

Εκανα ενα συνειρμο τωρα και γελαω μονος μου.
Φαντασου τσατσα να χτυπαει την πορτα στην Αντζελα για να τελειωνει  :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Παντως δε νομιζω να την ειχε διωξει κανενας φιλε.Μονη της ειχε φυγει.
Ειναι δυνατο χαρτι και με σταθερη πελατεια και κανεις δεν την κουναει.

Απλα πρεπει να εισαι λιγο κασκαντερ για να τα βρεις μαζι της.
Ε ναι φυσικα...μονη της διωχτηκε.Αφου εφτασε με το να την βλεπουν οι πελατες να φευγουν ολοι μαζι οπως οπως...

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Η Ειρηνη δεν παιζει να ηταν ,η τσατσα στο Προμηθεως 25 μου ειπε οτι εχει παει Ρουμανια και οταν και αν γυρισει θα παιζει Προμηθεως

Καλά, οι τσατσάδες είναι η φωνή της αλήθειας  :2funny:
Το ίδιο έλεγε και για τη Σιμόνα και 2 μέρες μετά έκανε ντεμπούτο στο La Femme
Γενικά μη βασίζεσαι σε αυτά που λένε

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Κάποιες λεπτομέρειες από Βαρδάρη βράδυ σήμερα:

Καινούργια κοπέλα στην Ταντάλου 14, ονόματι Λίντα, ξανθιά και καλούλα από εμφάνιση, κάνει μέχρι 69 και ακάπωτο από προγράμματα, αγέλαστη στο σαλόνι, δεν κάνει τις κλασσικές μαλαγανιές του μαγαζιού.

Η Μιραμπέλα (Προμηθέους 25) έχει κατεβάσει το ακάπωτο στα 40ε.

Η μελαχρινή νταρντάνα Τζούλια Ταντάλου 8 για όσους την ψάχνουν.

Κατά τάλλα τα ίδια.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
συναγωνιστή panorama2007 αν μπορείς άλλαξε τον τίτλο του thread που είχες ανοίξει για τη Σιμόνα  ;)
Πως ομως το κανω αυτο??? Δεν τα κατεχω καλα!! Δεν βλεπω ρε συ καμμια επιλογη για αλλαγη στον τιτλο του θρεντ!!!  Βοηθα αν ξερεις!! thanks!

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πως ομως το κανω αυτο??? Δεν τα κατεχω καλα!! Δεν βλεπω ρε συ καμμια επιλογη για αλλαγη στον τιτλο του θρεντ!!!  Βοηθα αν ξερεις!! thanks!
Μήπως να κάνεις edit το πρώτο σου post και εκεί έχει δυνατότητα για να αλλάξεις τον τίτλο; Το λέω γιατί σε άλλα forum κάπως έτσι λειτουργεί το όλο θέμα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλημεραααα  :cheesy:

Μικρη ενημερωση στα 'καινουρια'

Λα Φαμ η Λουση , come back μετα απο καιρο με ανανεωμενο λουκ  :thumbsup:
Κωλετη η Εφη  , come back μετα απο καιρο με ανανεωμενο λουκ ? δεν μας το ειπαν  :think:
Βιλλα η Μαντυ , come back μετα απο καιρο με ανανεωμενο λουκ ? δεν μας το ειπαν  :think: :think:

Τσιρκο Καλημερα ποια κοπελα ειναι εκει ?
-Καινουρια
-Ε ναι ποια ομως ?
-Ε καινουρια ελα να δεις
-Ηρθα προχθες με την Μιμη με θυμασαι ? ( ααααααχαχαχα με πιασαν τε γελια εδω )
-Η Ισαβελα ειναι ελα να την δοκιμασεις

Καλα την καταλαβα την καταλαβα την καρακαξα επιτηδες δε λεει ονοματα  :jerking:
να σε τραβηξει εκει και να σε < ψησει> ντεμεκ .. αντε ρε θεια να ψησεις κανα τσουρεκι για το Πασχα ... αντε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στειλε πμ σε μοντ ή στον αντισθενη να το αλλαξει....δεν γινεται αλλιως.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η πιο αντιπαθητικη και μαλακισμενη πουτανα που εχω παει ειναι η Αντριανα Κομοδινοπουλου η ρουμανα. Απιστευτα μαλακισμενο!

Διακρινω μια οργη  :2funny: :2funny:
Παντως το επιθετο της το κολησα για τα καλα μου φαινετε ... και της ταιριαζει γαντι  :cheesy:

panorama2007
δε μπορεις εσυ να κανει αλλαγη , πρεπει αν τη κανει μοδ η αδμιν
το θεμα ειναι τι α βαλουμε ...

χτυπησα 2 τηλεφωνακια κ μετα τελειωσε η καρτα παιδες οποτε.....
βικυ τωρα πρωι τανταλου 14 και βραδυ η λαουρα
και μιμη 26ης οκτωβριου τωρα και βραδυ λεει καινουρια δεν ξες και ονομα φυσικα δε λεει....εψαχνα μερτσυ ρε παιδες...ξερει κανεις τιποτα?

Πρεπει να κανουμε συλλογο μα ταμειο , κανονικα,  και να ορισουμε τηλεφωνιτη εβδομαδος .... Οργανοοοο !!! Αναφορα  :cheesy:

Συνεχιζει να μου προκαλει εντυπωση η ελειψη αναφορας απο τα νεα τεμαχια ( επιστροφες βασικα + τσιρκο )
Εν αντιθεση παλι φαντσματα βλεπω κυκλοφορουν  :cheesy: κατι ξεχασμενες θειτσες που τις ξεθαψατε βρε  :2funny: πολυ γελασα με αυτη την Αντζελα πως την ειπατε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ε καλα ρε τζο δεν ειναι και καινουρια τεμαχια η εφη,η μαντυ και η λουση....απλα ξαναζεσταμενα φαγητα που ισως ριξαμε και λιγη κετσαπ.......καλοφαγωτα μεν δεν λεω ,αλλα χτεσινα.....και πριν εναμιση χρονο να μπεις στο θρεντ αυτα τα ονοματα συζητιουνταν....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ε καλα ρε τζο δεν ειναι και καινουρια τεμαχια η εφη,η μαντυ και η λουση....απλα ξαναζεσταμενα φαγητα που ισως ριξαμε και λιγη κετσαπ.......καλοφαγωτα μεν δεν λεω ,αλλα χτεσινα.....και πριν εναμιση χρονο να μπεις στο θρεντ αυτα τα ονοματα συζητιουνταν....

Πριν εναμιση χρονο δε υπηρχα εγω ρε ...  :grin:
εκανα πιατσα σε εκκλησιαστικα φορουμ και τετοια ωρα επεστρεφα σπιτι ψαλωντας  :priest:

Το θεμα ειναι οτι κατα καιρους μερικοι αναπολουσαν μερικα απ αυτα τα ονοματα και επιδη δεν ακουσα κατι λεω μηπως δε το πηραν χαμπαρι ..
Ενας που ειχε πει να τον παρουμε τηλεφωνο αν επιστρεψεια μια ποιος ηταν θυμασαι ?  :think: την Εφη περιμενε ?  :think:
παρτο το παιδι πριν κανονισει τιποτα αλλο για σημερα  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε συ κουκλακη...αυτη η σισσυ στην δραμα ειναι η ιδια σισσυ που δουλευε και θασσλονικη κεφαλληνιας και αλλου; :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γεια σας παιδες
ολα καλα?
επειδη εχω χαθει εχω χασει κ τα νεα μαζι με μενα.....
εφυγε η τζεσυ κ ηρθε μαντυ?
γενικοτερα τι παιζει για βραδυ στην περιοχη του μυλου για βραδυ?

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ρε συ κουκλακη...αυτη η σισσυ στην δραμα ειναι η ιδια σισσυ που δουλευε και θασσλονικη κεφαλληνιας και αλλου; :think:
gl. ισως !
δες σε στηλα απαντηση PM !
αν μαθω κατι σιγουρο 100% οτι ειναι οντως η ιδια  θα το γραψω φυσικα εδω !

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
^αυτή η Σίσσυ ήταν μια νταρντανούλα ναζιάρα με καστανά οχι πολυ μακρια μαλλιά και έκανε τα πάντα....και δούλεψε ενα φεγγάρι στην σαπφούς στο τελευταίο τέρμα κάτω μετά ανδρ.Γεωργίου και μετα Κεφαλληνίας? Αν λέτε αυτην ηταν όντως πολυ καλή.

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια καποιος ταξιτζης μου ειπε οτι καπου στην σαπφους πηγε κατι παιδια στην εμανουελα .ξερει καποιος αν ειναι η εμανουελα απο την κυπρο η καποια αλλη?  :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom