Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.103
Πόντοι
13.755
Σιγουρα είναι η ίδια Γιάννα και στην Ερημίτου;
Νομίζω πως όχι αλλά θα μας πεί ο Πατσίνο που την είδε.
Εγώ μιλάω για την Γιάννα που εχει 2-3 χρόνια στο Πράσινο , χάθηκε για αρκετούς μήνες και εμφανίστηκε πάλι.
Το ονομα Γιαννα στο πρασινο μαλλον εχει παραδοση ετων...Εγω εχω παρει εκει πριν 3 χρονια περιπου την παλια καλη Γιαννα τη βυζαρου την ομορφη.Ηταν καστανη και μετα εγινε αποτομα εντελως ξανθια.Δουλευε μονιμα εκει,συνηθως πρωινα εναλλαξ με την εντυπωσιακη Αλεξανδρα για οσους θυμουνται.

Η Γιαννα που ειδα προχθες στην Ερημιτη συστηνεται ως Ρωσσιδα και την εχω δει 100% και στο Πρασινο.
Υπαρχουν ομως αναφορες και νομιζω την εχω δει κι εγω στο πρασινο,για Πολωνεζα Γιαννα.Και αυτη ειναι ξανθια αλλα νομιζω ειναι πιο μικροκαμωμενη και πιο νεαρη απο την αλλη.Αλλα δε νομιζω να ειναι η παλια καλη Γιαννα η βυζαρου γιατι θα τη θυμομουν.Λες ομως οτι ειναι 2-3 χρονια και αυτη στο πρασινο οποτε με μπερδευεις περισσοτερο...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Η Γιαννα που ειδα προχθες στην Ερημιτη συστηνεται ως Ρωσσιδα και την εχω δει 100% και στο Πρασινο.
Υπαρχουν ομως αναφορες και νομιζω την εχω δει κι εγω στο πρασινο,για Πολωνεζα Γιαννα.Και αυτη ειναι ξανθια αλλα νομιζω ειναι πιο μικροκαμωμενη και πιο νεαρη απο την αλλη.Αλλα δε νομιζω να ειναι η παλια καλη Γιαννα η βυζαρου γιατι θα τη θυμομουν.Λες ομως οτι ειναι 2-3 χρονια και αυτη στο πρασινο οποτε με μπερδευεις περισσοτερο...

Ναι, αυτή ήταν στο Πράσινο. Η Πολωνέζα η μικροκαμωμένη.

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Προμηθέως κάτω: Η τσατσα αφού σκέφτηκε αρκετά μου είπε ότι την λένε Σιμόνα (όχι η γνωστή). Ξανθιά, ψηλή,πιτσιρίκα ,ωραίο σώμα, άνετη στο σαλόνι,μοιάζει για ουκρανίδα, φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση .

Προσοχή σε αυτή την νεανίδα. Όντως την λένε Σιμόνα είναι από Βουλγαρία ομορφούλα, ψηλή δεν είναι σίγουρα αλλά μέσα στο δωμάτιο ο ορισμός του κομοδίνου. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες γιατί όλοι καταλαβαίνετε, το μόνο που θα πω είναι ότι ήθελε να ξεκινήσουμε μετά από 40 δευτερόλεπτα αερόπιπας και χωρίς φυσικά να υπάρξει πλήρεις στύση...Βρήκε τον μπελά της βέβαια μετά αφού τιμωρήθηκε όπως έπρεπε, αλλά κάποιος χωρίς εμπειρία θα μπορούσε να απογοητευτεί στο πρώτο δίλεπτο...

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Δοκιμασα και Μιρελα στο Προμηθεως τερμα κατω αλλα σε απλο οχι σε γλυφομουνι. Ειναι οντως ρε παιδια πολυ γλυκια! Εστω και στον αθλιο χωρο του μπουρδελου σου κανει ενα εκπληκτικο GFE γαμησι!
Γαμησα πλαι και την Βικυ την Ουκρανεζα απο Μαρινοσπιτο! Εκπληκτικη γυναικα!
Δοκιμασα και Μονικα Σπανιολα απο Σαπφους 20. Ειναι κομοδινακι μεσα με πολυ στενο μουνι ομως! Η' δεν της το εχουν ξεσκισει πολυ λογω ελλειψης πελατειας η' δεν βαζει καθολου κρεμα!

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Η σιμονα η γνωστη η καλη που δουλευει  και τι ωρες ?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Αυτο που φταει στην πολη μας ειναι η ελλειψη ανταγωνισμου. Πολυ ενος εκατ και βαλε κατοικων, βαλε κοι τους αλλους που ερχονται απο τις γειτονικες πολεις με μολις 15 μπουρδελα και 7-8 στουντιο! Και οι τιμες στα υψη!
Αυτο που συμβαινει ειναι τραγικο αν το συγκρινει κανεις με το εξωτερικο. Στο εξωτερικο (Γερμανια, Αγγλια κτλ) οι τιμες για αγοραιο σεξ ειναι υψηλες στη πρωτευουσα και πολυ φθηνες στην επαρχια. Στην Ελλαδα ειναι το αντιστροφο! 

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θελω να πω για την πιπινοβικυ απο Τανταλου 14. Την εχω γαμησει τρεις φορες στο προγραμμα με γλυφομουνι στα 50. Την πρωτη φορα ηταν απλα καλη, γαμηθηκε καλα. Δεν μπορεσα να αντισταθω στην ομορφια της και μια αλλη φορα ξαναμπηκα. Την δευτερη φορα ηταν κομοδινακι. Την τριτη φορα ξαναμπηκα λογω παλι οταν την γουσταρω τρελα εμφανισιακα. Την τριτη αυτη ηταν απλα καταπληκτικη. Τρομερη συμμετοχη και βουτηγμενη μεσα στην γκαβλα η γκομενα!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ποιες ειναι αυτες οι κωλογριες απο το κωλομπαρο διας στην προμηθεους που καλουν τον κοσμο μεσα? Βρε ουστ!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
Παντως στην προμηθεως ψηλα απεναντι απο το 25 παλια πριν 7-8 χρονια ηταν καποιες που ψαρευανε κοσμο και τους ταζανε οτι θα γαμησουν για 2 ωρες οσες φορες χυσεις κτλ κτλ μονο με 50-60 ευρω.θα διαλεξεις απο 5 βλασταρακια ποθ εχουμε και κατι τετοια! εμπαινες που λες,επαιρνες ποτο,σου λεγανε οτι τωρα παει ο τυπος να της κατεβασει απο πανω και φυσικα δεν γινοταν ποτε!(αφου ειχες δςσει τα χρηματα) μετα ερχοταν ο κλασσικος τυπος με την μουστακα και ενα κοκκινο αλφαρομεο 33 σε επιανε αλλα μπρατσετα και σου λεγε οτι εδω δεν προκειται να γαμησεις ποτε! και φυσικα δεν προκειται και ποτε να παρεις τα λεφτα σου πισω!! αυτος ο μαλακας ο μουστακιας γυρναει στην περιοχη ακομα! μακρια απο αυτες και απο αυτον!! το θεμα ειναι οτι υπηρχαν πολλα τετοια κρουσματα πριν καποια χρονια,και ο μαλακας ειναι ακομα εξω απο την στενη...

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Η Ηρα παιδια πρεπει να λιωνει στα γυμναστηρια. Εχει την σωματαρα η πουτανα! Ειναι ο τυπος γκομενας που γουσταρω: ρωσσοφατσα, με σιλικονατα βυζομπαλα και επιπεδους κοιλιακους! Θα μπορουσε βεβαια να παει να βαλει πιο μαλακα εμφυτευματα σιλικονης να μην ειναι τοσο σκληρα τα βυζια αλλα και παλι γκαβλα ειναι.

Και η Νταιανα απο Σαπφπους 20 πρεπει να λιωνει στα γυμναστηρια. Εκανε πολυ σωματαρα και αυτη! Με τα τσιμπουκοχειλα της, τις βυζαρες της, τις τατουαζαρες της και την κωλαρα της μοιαζει με πορνοσταρ! 

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Η πιο αντιπαθητικη και μαλακισμενη πουτανα που εχω παει ειναι η Αντριανα Κομοδινοπουλου η ρουμανα. Απιστευτα μαλακισμενο!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Προτεινω να κανουμε μια λιστα με πουτανες που δεχονται δακτυλακι στο μουνι η' κωλοτρυπιδα!
Εγω ξεκιναω με Καρμεν, Μιραμπελα, Χριστινα ρουμανα, Ηρα!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
Ανοιξε ενα θρεντ ξεχωριστο

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Να ανοιξουμε ενα θρεντ για καθε βιτσιο ωστε ολοι να ειναι ικανοποιημενοι :) :) :) :) :)
κωλοδακτυλιασμα, μπατσακια, τριψιμο γυμνης πουτσς σε μουνι κωλοτρυπιδα :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :) :) :) :)

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Το φρεσκο πραγμα απο Τανταλου-Τσιρκου ειναι καλο? Τι λεει?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Προτεινω να κανουμε μια λιστα με πουτανες που δεχονται δακτυλακι στο μουνι η' κωλοτρυπιδα!
Εγω ξεκιναω με Καρμεν, Μιραμπελα, Χριστινα ρουμανα, Ηρα!
βαλε και ειρηνη ,ναντια,ευα,νικολ μιλφ,η νατασα που εγραφε ο πατσινο με αφησε αλλα ειπε να βαλω στο δαχτυλο καποτα :think:,βιολετα

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
να συμπληρωσω εβελινα που δεχτηκε σχεδον ολο το δαχτυλο απο πισω και μπροστα ταυτοχρονα και στη  λαουρα το εβαλα λιγο απο πισω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
να συμπληρωσω εβελινα που δεχτηκε σχεδον ολο το δαχτυλο απο πισω και μπροστα ταυτοχρονα και στη  λαουρα το εβαλα λιγο απο πισω

Λάουρα και μπροστα δεν είχε θέμα...

Που έχει χαθεί όμως; Με τις αλλαγές την έχασα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom