Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης μαυρο στην τσατσα η οποια με εσκασε για να μου πει το ονομα της μικρης ...ρωτησα τουλαχιστον 5 φορες....και αλλες 5 για το ονομα αυτης που ηταν πριν ..για να δω αν ηταν η μερτσυ που δεν την ξερω.....και φυσικα δεν πηρα καμια απαντηση....
ελα αυριο να την δεις λεει....
μπορει να ηταν αυτη η κατερινα που πηρα εγω...μελαχρινη κι αυτη.....

lousy

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
λες να της πεσει το προσκλητηριο της λουσι απο τα χερια οταν το παραλαβει; :think: :2funny: :2funny:

ΥΓ για ντεκερ....αλλη φορα οταν θα ανεβω θεσσαλονικη δεν παω μακεδονια παλας....μετα την τσαρκα θα πηγαινω στην βιλα εροτικα να ριχνω κανα μπανιο και καναν υπνο.....δεν γαμαω που δεν γαμαω εκει τουλαχιστον να ξεκουραστω στα κρεβατακια τους....ποσο να χρεωνουν αραγε ημιδιαμονη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κι αμα πει τιποτα η τσατσα θα πω μα ετσι ακουσα απο το σαιτ οτι λειτουργειτε και ως ξενοδοχειο τελευταια ενεκα οι αναδουλειες...
ela de...les na mou epese??? :grin:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
γυρνωντας στο αμαξι απο εξοδο περασα αποβ αρδαρη μπηκα σαπφους 20 μονο ηταν η κελλυ το κομοδινο. με ακολουθει μια πουσταρα με παπακι κ μια μαγκουρα ξυλινη μαζι του για πολυ ωρα σε μια φαση με πλησιαζη λεει τα δικα του τα πουστικα. Δεν ειχα ορεξη για φασαρια ειχα περαση πολυ καλα εξω ουτε νευρα ειχα κ του πα ευγενικα να την κανει αλλα το κακο με τα πουσταρια εχει παραγινει ηταν τυχερος διοτι υπο αλλες συνθηκες αν ειχα νευρα κλπ θα τον ειχα πεταξει κατωψ απο το παπακι και θια του το χαλαγα το κεφαλι κ τη μαγκουρα του το μονο που θα κανε στο κωλο να την βαλει. Τελοσ παντων αν δν ενοχλουνε δν με πειραζουν αλλα αν ενοχλουνε να ξερουν θα το φαν το κεφαλι τους ανεκτικοι ειμαστε ως ενα σημειο . αυτα κ καλα γαμησια λεω την κυριακη να παω να γαμησω την χριστινα γερμανιδα αλλα θα δειξουν και τα οικονομικα.

:2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για λυσε μας μια απορια λουση.....με αφορμη εκεινη την παλια κουβεντα....καλα εσυ προφανως δεν παντρευτηκες.... ;) μηπως και παντρευτηκε η λουνα και σταματησε ή απλα αλλαξε χωρο;γενικα μιλατε με αλλα κοριτσια του χωρου;κρατατε επαφες;

lousy

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
για λυσε μας μια απορια λουση.....με αφορμη εκεινη την παλια κουβεντα....καλα εσυ προφανως δεν παντρευτηκες.... ;) μηπως και παντρευτηκε η λουνα και σταματησε ή απλα αλλαξε χωρο;γενικα μιλατε με αλλα κοριτσια του χωρου;κρατατε επαφες;
oxi den padreftika... :P kai oute i louna...apla i louna stamatise tin doulia kai anikse ena komotirio :grin: :grin: :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Μπα... Η Λούνα άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό και έφυγε από τα σπιτάκια. Πήγε σε άλλα ευαγή ιδρύματα...

Αν άνοιξε και κομμωτήριο ακόμα καλύτερα για να πάω να φροντίσω και την πλούσια κώμη μου!

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
χθες το μεσημερι δοκιμασα εφη στη κωλετη...απλα καταπληκτικη!!!ξεπερασε και την αφρουλα για  μενα!!!

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
χθες το μεσημερι δοκιμασα εφη στη κωλετη...απλα καταπληκτικη!!!ξεπερασε και την αφρουλα για  μενα!!!

:rockon: :rockon:
να και κάποιος που πήγε έφη  ..  αναμένουμε να διαβάσουμε λεπτομέρειες !

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Πρωϊνή έκτακτη τσάρκα (11:30-12) στην China Town του Βαρδάρη , χωρίς κατάθεση.

Σαπφούς 20:Η Νταϊάνα , έχει γίνει πολύ εντυπωσιακή και πληθωρική, προσθετική στήθους και γυμναστική έκαναν το θαύμα τους. Την έχω δοκιμάσει παλιά, το μόνο που θυμάμαι είναι το πολύ καλό τσιμπούκι.
Πράσινο: Η Γιάννα το ξανθό ,γλυκό, κοντοπούτανο από την Πολωνία.Ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω, να την πιείς στο ποτήρι. Συμμετοχή όχι τίποτα φοβερό αλλά ούτε και κομοδίνο, απλά επαγγελματίας. Δεν είναι σταθερά πρωϊνή.
Ταντάλου 8Α: Η Βίκη ή Βίκα η ξανθιά ουκρανέζα , καλή συμμετοχή ,γυμνασμένο σφιχτό σώμα.
Ταντάλου 14: Κατερίνα μελαχρινή, ψηλή .
Προμηθέως Ψηλά : Ελενα ,γεματούλα.
Προμηθέως κάτω: Η τσατσα αφού σκέφτηκε αρκετά μου είπε ότι την λένε Σιμόνα (όχι η γνωστή). Ξανθιά, ψηλή,πιτσιρίκα ,ωραίο σώμα, άνετη στο σαλόνι,μοιάζει για ουκρανίδα, φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση .
Προμηθέως με Σαπφούς: Η Ηρα , δεν χρειάζεται συστάσεις, εγγύηση ποιότητας.
Σαπφούς 7:Αννίτα, μελαχρινή, αδύνατη, λίγο ξυνισμένη βγήκε στο σαλόνι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πρωϊνή έκτακτη τσάρκα (11:30-12) στην China Town του Βαρδάρη , :grin: :grin: :grin: :grin: χωρίς κατάθεση.

Σαπφούς 20:Η Νταϊάνα , έχει γίνει πολύ εντυπωσιακή και πληθωρική, προσθετική στήθους και γυμναστική έκαναν το θαύμα τους. Την έχω δοκιμάσει παλιά, το μόνο που θυμάμαι είναι το πολύ καλό τσιμπούκι. μονιμο απωθημενο μου να την δω σε στουντιο αυτην την γκομενα,λαφαμ ακουει;
Πράσινο: Η Γιάννα το ξανθό ,γλυκό, κοντοπούτανο από την Πολωνία.Ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω, να την πιείς στο ποτήρι. Συμμετοχή όχι τίποτα φοβερό αλλά ούτε και κομοδίνο, απλά επαγγελματίας. Δεν είναι σταθερά πρωϊνή. κανει βαρδιες και ερημιτου;μωρε μπραβο εργασιομανια
Ταντάλου 8Α: Η Βίκη ή Βίκα η ξανθιά ουκρανέζα , καλή συμμετοχή ,γυμνασμένο σφιχτό σώμα.
Ταντάλου 14: Κατερίνα μελαχρινή, ψηλή .μαλλον θα ειναι η δικια μου απο 26ης 35 η ναυπλιωτισσα
Προμηθέως κάτω: Η τσατσα αφού σκέφτηκε αρκετά μου είπε ότι την λένε Σιμόνα (όχι η γνωστή). Ξανθιά, ψηλή,πιτσιρίκα ,ωραίο σώμα, άνετη στο σαλόνι,μοιάζει για ουκρανίδα, φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση .πατατα μεσα ομως......
ευχαριστουμε για την ενημερωση....λιγα σχολια διπλα με κοκκινο.....
χθες το μεσημερι δοκιμασα εφη στη κωλετη...απλα καταπληκτικη!!!ξεπερασε και την αφρουλα για  μενα!!!
για την εφη εχει χυθει πολυ μελανι στο θρεντ.....βεβαια καλα ειναι να υπενθυμιζουμε μια καλη παρουσια παντα.....εχει κι αυτο την αξια του εστω κι αν η ειδηση ειναι τοσο κοινοτυπη

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Σιγουρα είναι η ίδια Γιάννα και στην Ερημίτου;
Νομίζω πως όχι αλλά θα μας πεί ο Πατσίνο που την είδε.
Εγώ μιλάω για την Γιάννα που εχει 2-3 χρόνια στο Πράσινο , χάθηκε για αρκετούς μήνες και εμφανίστηκε πάλι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σιγουρα είναι η ίδια Γιάννα και στην Ερημίτου;
Νομίζω πως όχι αλλά θα μας πεί ο Πατσίνο που την είδε.
Εγώ μιλάω για την Γιάννα που εχει 2-3 χρόνια στο Πράσινο , χάθηκε για αρκετούς μήνες και εμφανίστηκε πάλι.
θα μας πει ο ιδιος καλυτερα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σας γεια σας

Μικρη τσαρκα με ασχετη παρεα κι ετσι λιγα εχω να πω ...
Η Εφη Εφευγε απο κωλετη δεν εχει κερατα τελικα  ...εξω την ειδα ...
μολις περναμε το Λα φαμ σταματαω ... ρωταω κατι εδω σε ενα μαγαζι και ερχομαι , ειπα στον ασχετο συνοδηγο ?
ανεβαινω να δω την Λουση που επεστρεψε , ωραια η μιρκη Λουσιφερ  οπως την θυμομουν
ενα μικρο αμανατι μου ειχε μεινει τοτε που εμεθα οτι σταματησε οποτε καποια στιγμη θα ... τα πουμε
Βλεπω μας βρηκε κιολας , καλως την .. σου ανοιξα και θεμα για να μπερδευτει η φαση παλι  ;)
Φευγουμε λοιπων και τωρα ρα γαμω  τι κανουμε ? παμε τσιρκο .. στριβω εκει μεσα ντεμεκ για καντινα .. ο αλλος μιλουσε τηλεφωνο
τον αφηνω και παω τσιρκο με σκοπο να δω τα νεα πιπινια

Δυστηχος ηταν η Μιμη , και λεω δυστηχος γιατι υπαρχει μια κριτικη του μαανς και εισαι αλλη μια του johnsimp
για μενα το ιδιο εκανε ενα νεο πιπινι θα χτυπουσα , παρακαλουσα να ηταν καποια αλλη
Τεςπα μια μετρια μαθητευομενη πιπινα ειναι αν εχεςι ορεξη για νεο πιπινι νταξυ
αν ειστε βυζολατρης ,. δωστε κανα δεκαρικο να χουφτωσετε την τσατσα και φυγετε  :2funny: Δεν ... ειναι μικροβυζη η νεαρα

Κριτικη θα μπει φυσικα , αλλα  ligth την κοβω  :-*
Γενικα , μετρια πιπα προςς το αερινο του λεπτου  , αρχιδακια οχι  , απο πανω ηρθε μονη της σε εργαλειο 70% αλλα δεν μας πολυ αρεσε
ιεραποστολικα τα βρικαμε της καλαρεσε ( η τελος παντων το παιζε πολυ ρεαλιστηκα )
μου χαιδευε και μου τραβουσε μαλι ( τραβα μαλι αναβαινουμε που ελεγε και ο Ξαρχακος )
μ αγγαλιαζε πολυ παθιαρικα και ωραια
απο πισω πλατσ πλατσ ωραια και καλα , δεν εχει ποπο για χουφτψμα ομως , αδυνατουλα μου ειναι
τελικα χυσιμο στη  κοιλιτσα και γεια
Ελληνικα ντεν ξερει ,λιγες μονο λεξεις

καποτα ...  :2funny: μου τη εδωσε να την βαλω μονος ,  αναποδα ομως και μπερδευτικα
μου την εδωσε και παραλιγο να τηνν βαλω καλτσα style  :2funny:

Αν μπορουσα θα προτειμουσα Λουση μεταξυ των δυο ... που ειναι και συμφορουμιτισσα  :2funny:

Επισκέπτης
Πρωϊνή έκτακτη τσάρκα (11:30-12) στην China Town του Βαρδάρη , χωρίς κατάθεση.

Σαπφούς 20:Η Νταϊάνα , έχει γίνει πολύ εντυπωσιακή και πληθωρική, προσθετική στήθους και γυμναστική έκαναν το θαύμα τους. Την έχω δοκιμάσει παλιά, το μόνο που θυμάμαι είναι το πολύ καλό τσιμπούκι.
Πράσινο: Η Γιάννα το ξανθό ,γλυκό, κοντοπούτανο από την Πολωνία.Ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω, να την πιείς στο ποτήρι. Συμμετοχή όχι τίποτα φοβερό αλλά ούτε και κομοδίνο, απλά επαγγελματίας. Δεν είναι σταθερά πρωϊνή.
Ταντάλου 14: Κατερίνα μελαχρινή, ψηλή .
Προμηθέως κάτω: Η τσατσα αφού σκέφτηκε αρκετά μου είπε ότι την λένε Σιμόνα (όχι η γνωστή). Ξανθιά, ψηλή,πιτσιρίκα ,ωραίο σώμα, άνετη στο σαλόνι,μοιάζει για ουκρανίδα, φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση .
Προμηθέως με Σαπφούς: Η Ηρα , δεν χρειάζεται συστάσεις, εγγύηση ποιότητας.
Σαπφούς 7:Αννίτα, μελαχρινή, αδύνατη, λίγο ξυνισμένη βγήκε στο σαλόνι.

ΒΒΣ πόσταρε πιο συχνά αν μπορείς πάντα μ'αρέσει να διαβάζω ποστς σου! Πανέμορφη η Αννίτα έτσι?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
επισης μαυρο στην τσατσα η οποια με εσκασε για να μου πει το ονομα της μικρης ...ρωτησα τουλαχιστον 5 φορες....και αλλες 5 για το ονομα αυτης που ηταν πριν ..για να δω αν ηταν η μερτσυ που δεν την ξερω.....και φυσικα δεν πηρα καμια απαντηση....
ελα αυριο να την δεις λεει....

Δεν την  παλευει με τα ονοματα αυτη και γω την ρωτησα .. Λεω ποια ειναι τα αλλα κοριτσια
σκευτεται ξανασκευτεται... 2 λεπτα βρεεεε δε θυμαιμε λεει μια ξανθια και μια μελαχρηνη ειναι ...

νταξυ ..

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
ΒΒΣ πόσταρε πιο συχνά αν μπορείς πάντα μ'αρέσει να διαβάζω ποστς σου! Πανέμορφη η Αννίτα έτσι?
Όμορφή ναί αλλά βγήκε με ξυνό ύφος στο σαλόνι.Σαν να βαριόταν, σαν να μας έκανε χάρη. Έχεις φάει , είναι καλή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom