Γεια σας γεια σας
Μικρη τσαρκα με ασχετη παρεα κι ετσι λιγα εχω να πω ...
Η Εφη Εφευγε απο κωλετη δεν εχει κερατα τελικα ...εξω την ειδα ...
μολις περναμε το Λα φαμ σταματαω ... ρωταω κατι εδω σε ενα μαγαζι και ερχομαι , ειπα στον ασχετο συνοδηγο ?
ανεβαινω να δω την Λουση που επεστρεψε , ωραια η μιρκη Λουσιφερ οπως την θυμομουν
ενα μικρο αμανατι μου ειχε μεινει τοτε που εμεθα οτι σταματησε οποτε καποια στιγμη θα ... τα πουμε
Βλεπω μας βρηκε κιολας , καλως την .. σου ανοιξα και θεμα για να μπερδευτει η φαση παλι ;)
Φευγουμε λοιπων και τωρα ρα γαμω τι κανουμε ? παμε τσιρκο .. στριβω εκει μεσα ντεμεκ για καντινα .. ο αλλος μιλουσε τηλεφωνο
τον αφηνω και παω τσιρκο με σκοπο να δω τα νεα πιπινια
Δυστηχος ηταν η Μιμη , και λεω δυστηχος γιατι υπαρχει μια κριτικη του μαανς και εισαι αλλη μια του johnsimp
για μενα το ιδιο εκανε ενα νεο πιπινι θα χτυπουσα , παρακαλουσα να ηταν καποια αλλη
Τεςπα μια μετρια μαθητευομενη πιπινα ειναι αν εχεςι ορεξη για νεο πιπινι νταξυ
αν ειστε βυζολατρης ,. δωστε κανα δεκαρικο να χουφτωσετε την τσατσα και φυγετε
Δεν ... ειναι μικροβυζη η νεαρα
Κριτικη θα μπει φυσικα , αλλα ligth την κοβω :-*
Γενικα , μετρια πιπα προςς το αερινο του λεπτου , αρχιδακια οχι , απο πανω ηρθε μονη της σε εργαλειο 70% αλλα δεν μας πολυ αρεσε
ιεραποστολικα τα βρικαμε της καλαρεσε ( η τελος παντων το παιζε πολυ ρεαλιστηκα )
μου χαιδευε και μου τραβουσε μαλι ( τραβα μαλι αναβαινουμε που ελεγε και ο Ξαρχακος )
μ αγγαλιαζε πολυ παθιαρικα και ωραια
απο πισω πλατσ πλατσ ωραια και καλα , δεν εχει ποπο για χουφτψμα ομως , αδυνατουλα μου ειναι
τελικα χυσιμο στη κοιλιτσα και γεια
Ελληνικα ντεν ξερει ,λιγες μονο λεξεις
καποτα ...
μου τη εδωσε να την βαλω μονος , αναποδα ομως και μπερδευτικα
μου την εδωσε και παραλιγο να τηνν βαλω καλτσα style
Αν μπορουσα θα προτειμουσα Λουση μεταξυ των δυο ... που ειναι και συμφορουμιτισσα