Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παίζει να έχει απίστευτα σφιχτό κωλάρι η Μέρτσυ αν λάβουμε υπ'όψιν ότι το σώμα της είναι τρομερά σφιχτό!

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
χτυπησα 2 τηλεφωνακια κ μετα τελειωσε η καρτα παιδες οποτε.....
βικυ τωρα πρωι τανταλου 14 και βραδυ η λαουρα
και μιμη 26ης οκτωβριου τωρα και βραδυ λεει καινουρια δεν ξες και ονομα φυσικα δε λεει....εψαχνα μερτσυ ρε παιδες...ξερει κανεις τιποτα?

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παίδες...

εχθές βράδυ στο Ν. Ουρανού 26 ήταν ένα μελαχρινό με κολάρα κτλ...

ψήθηκα αλλά είπαν πρώτα να ρωτήσω γιατί στο εν λόγο μαγαζί έχω φάει μπόλικη βαλούτα... :kissass2:

Τι ξέρουμε για την κοπελιά, ούτε όνομα δεν μου είπε η κωλοτσατσά!!

Τελικά διάλεξα φυσικά την Σιμόνα...(σταθερή αξία) μια και δεν είχε και κόσμο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπέρα παίδες...

ψήθηκα αλλά είπαν πρώτα να ρωτήσω γιατί στο εν λόγο μαγαζί έχω φάει μπόλικη βαλούτα... :kissass2:

αν ηταν η ειρηνη που λεμε μαλακια που δεν περασες.....λιγο μετρια σε υψος με μπουτια γεματα αλλα σφιχτα,κωλαρακι στρογγυλο.....;
αλλα βλεπω ο μαανες εχει πιο προσφατη ενημερωση μαλλον......

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
αν ηταν η ειρηνη που λεμε μαλακια που δεν περασες.....λιγο μετρια σε υψος με μπουτια γεματα αλλα σφιχτα,κωλαρακι στρογγυλο.....;

Ναι ναι... τέτοιο πράμα ήταν...

δεν μπορεί, και σήμερα εκεί δεν θα είναι;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι ναι... τέτοιο πράμα ήταν...

δεν μπορεί, και σήμερα εκεί δεν θα είναι;
πιθανως.....πριν μπεις για να μην σε κοροιδεψει καμια μαλακω τσατσα παρε εσυ τον λογο και κανε οτι την ξερεις...η ειρηνη πες ειναι;αν σου πει οχι αστο....αλλα αν ειναι θα περασεις τελεια....η κοπελα αν και μπαζακι απο προσωπο εχει ωραιο κορμι,καθαρο μουνακι και βασικα γουσταρει να γαμιεται σε ολες τις στασεις...θα σου ρουφηξει και τα αρχιδια και ολα μεχρι το μεδουλι....απο τις πιο καλες ιεροδουλες που εχω παρει εβερ.....

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
πιθανως.....πριν μπεις για να μην σε κοροιδεψει καμια μαλακω τσατσα παρε εσυ τον λογο και κανε οτι την ξερεις...η ειρηνη πες ειναι;αν σου πει οχι αστο....αλλα αν ειναι θα περασεις τελεια....η κοπελα αν και μπαζακι απο προσωπο εχει ωραιο κορμι,καθαρο μουνακι και βασικα γουσταρει να γαμιεται σε ολες τις στασεις...θα σου ρουφηξει και τα αρχιδια και ολα μεχρι το μεδουλι....απο τις πιο καλες ιεροδουλες που εχω παρει εβερ.....

Ωραία... thanks πολύ...

Άσχετο - σχετικό

το καινούριο μαγαζί που ανοίγει μεταξύ Α. Γεωργίου 34 και 16 το είδατε;
Όπως το πάνε τα μαστόρια  πιστεύω σε κανα 10ήμερο θα είναι έτοιμο. :rockon: :rockon:

Άραγε γιατί δεν επανενεργοποιούν παλιά κλειστά μαγαζιά, που πολλά από αυτά είναι και μια χαρά σαν χώροι κτλ, αλλά φτιάχνουν καινούρια;;;;  :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ωραία... thanks πολύ...

Άσχετο - σχετικό

το καινούριο μαγαζί που ανοίγει μεταξύ Α. Γεωργίου 34 και 16 το είδατε;
Όπως το πάνε τα μαστόρια  πιστεύω σε κανα 10ήμερο θα είναι έτοιμο. :rockon: :rockon:

Άραγε γιατί δεν επανενεργοποιούν παλιά κλειστά μαγαζιά, που πολλά από αυτά είναι και μια χαρά σαν χώροι κτλ, αλλά φτιάχνουν καινούρια;;;;   :idiot:
το ειδα και το χα πει πρωτος πριν δεκα μερες που ηρθα....φαινεται σχεδον ετοιμο εξωτερικα.....λαβε υποψην οτι δυο σπιτια τουλαχιστον κλεισαν οριστικα πχ ρουλια κωττα.....ισως γιαυτο ανοιγουν καινουριο.....

Επισκέπτης
καλησπέρα παίδες...

Μικαέλα ίσως, είναι δυνατή μέσα.

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ gl το avatar που εχεις εινα καμια πορνοσταρ? σκετη κολαση ειναι

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επ τι εχουμε εδω ?   εχασα τιποτα ?  :think: σημερα εiχα δουλειες και δεν παρακολουθησα .

Ηρθε η κουνιαδα μου ?  :think: (Μαντυ)

Για χθες ξεχασα να σας πω οτι ειδα αυτο το καινουριο ντελο που ειπε πρωτος ο gl οτι ετοιμαζετε να ανοιξει
Ειναι ενα ασπρο χαμηλο αναμεσα Λα Φαμ και Ερως .. Α γεωργιου 23-26 καπου εκει ... εχουν βαλει και μπουρδελολαμπες και το βαψανε

Αυτο πως το βλεπετε ?  :think: εισαι σημαδι οτι συντομα θα ανοιξουν και τα αλλα ?   :think:
μηπως επιτελους ανανεωθηκαν οι αδειες ?

Edit
ξερω καποιον που ισως ξερει σχεικα με τις αδειες , παω να ρωτησω...

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
την εχω δει στο xvideos ειναι οντως κολαση

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Η Ειρηνη δεν παιζει να ηταν ,η τσατσα στο Προμηθεως 25 μου ειπε οτι εχει παει Ρουμανια και οταν και αν γυρισει θα παιζει Προμηθεως,Κατεχακη η Ουρανου.Αυτα ειπε η τσατσα.

Κατα τα αλλα δευτερη φορα μεσα σε λιγες μερες που εκανα πληρη βολτα,και δε γουσταρα να μπω πουθενα.
Οταν κατεβαινω για μια συγκεκριμενη και δεν τη βρισκω,παιζεται μλκια παντα.

Εν τω μεταξυ το γυροφερνει να επιστρεψει η Αντζελα η μιλφ (26 Οκτωβριου 52),αλλα κατι με τα χαρτια της,κατι το 'να κατι τ' αλλο,χαθηκε παλι.

Βραδυνη βαρδια δεν ξανασκαω τωρα για καιρο,δεν υπαρχει ποιοτητα,αμα κανουν καμμια σκαντζα βλεπουμε.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
αυτο με την αντζελα την μιλφ απο που το εμαθες φιλε ? παιζει να ξαναγυρισει? 3-4 φορες ειχα παει κ ειχα περασει πολυ καλα

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Trust me.Τα τελυταια νεα αυτο λενε.
Το θεμα με τη συγκεκριμενη ειναι οτι εκει που μπορει να ειναι ολα ετοιμα για να ξεκινησει,μπορει να τη βρεις στην ...Ιαπωνια.Μεγαλη τρελα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom