Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
θα μας πεις ρε για την μερτσυ και τι θα γινει αν την παρουμε απο πισω.....την γνωριζεις την μερτσι;
θα μας πεις ρε για την μερτσυ και τι θα γινει αν την παρουμε απο πισω.....την γνωριζεις την μερτσι;
des edw! grafoun kai to programma ths kai exei kai fwtografies ths.prwinh sto la femme einai
την εχεις δοκιμασει;Παίζει να έχει απίστευτα σφιχτό κωλάρι η Μέρτσυ αν λάβουμε υπ'όψιν ότι το σώμα της είναι τρομερά σφιχτό!
αν ηταν η ειρηνη που λεμε μαλακια που δεν περασες.....λιγο μετρια σε υψος με μπουτια γεματα αλλα σφιχτα,κωλαρακι στρογγυλο.....;καλησπέρα παίδες...
εχθές βράδυ στο Ν. Ουρανού 26 ήταν ένα μελαχρινό με κολάρα κτλ...
ψήθηκα αλλά είπαν πρώτα να ρωτήσω γιατί στο εν λόγο μαγαζί έχω φάει μπόλικη βαλούτα...
Τι ξέρουμε για την κοπελιά, ούτε όνομα δεν μου είπε η κωλοτσατσά!!
Τελικά διάλεξα φυσικά την Σιμόνα...(σταθερή αξία) μια και δεν είχε και κόσμο...
αν ηταν η ειρηνη που λεμε μαλακια που δεν περασες.....λιγο μετρια σε υψος με μπουτια γεματα αλλα σφιχτα,κωλαρακι στρογγυλο.....;
πιθανως.....πριν μπεις για να μην σε κοροιδεψει καμια μαλακω τσατσα παρε εσυ τον λογο και κανε οτι την ξερεις...η ειρηνη πες ειναι;αν σου πει οχι αστο....αλλα αν ειναι θα περασεις τελεια....η κοπελα αν και μπαζακι απο προσωπο εχει ωραιο κορμι,καθαρο μουνακι και βασικα γουσταρει να γαμιεται σε ολες τις στασεις...θα σου ρουφηξει και τα αρχιδια και ολα μεχρι το μεδουλι....απο τις πιο καλες ιεροδουλες που εχω παρει εβερ.....Ναι ναι... τέτοιο πράμα ήταν...
δεν μπορεί, και σήμερα εκεί δεν θα είναι;
πιθανως.....πριν μπεις για να μην σε κοροιδεψει καμια μαλακω τσατσα παρε εσυ τον λογο και κανε οτι την ξερεις...η ειρηνη πες ειναι;αν σου πει οχι αστο....αλλα αν ειναι θα περασεις τελεια....η κοπελα αν και μπαζακι απο προσωπο εχει ωραιο κορμι,καθαρο μουνακι και βασικα γουσταρει να γαμιεται σε ολες τις στασεις...θα σου ρουφηξει και τα αρχιδια και ολα μεχρι το μεδουλι....απο τις πιο καλες ιεροδουλες που εχω παρει εβερ.....
το ειδα και το χα πει πρωτος πριν δεκα μερες που ηρθα....φαινεται σχεδον ετοιμο εξωτερικα.....λαβε υποψην οτι δυο σπιτια τουλαχιστον κλεισαν οριστικα πχ ρουλια κωττα.....ισως γιαυτο ανοιγουν καινουριο.....Ωραία... thanks πολύ...
Άσχετο - σχετικό
το καινούριο μαγαζί που ανοίγει μεταξύ Α. Γεωργίου 34 και 16 το είδατε;
Όπως το πάνε τα μαστόρια πιστεύω σε κανα 10ήμερο θα είναι έτοιμο.
Άραγε γιατί δεν επανενεργοποιούν παλιά κλειστά μαγαζιά, που πολλά από αυτά είναι και μια χαρά σαν χώροι κτλ, αλλά φτιάχνουν καινούρια;;;;
καλησπέρα παίδες...
εχθές βράδυ στο Ν. Ουρανού 26 ήταν ένα μελαχρινό με κολάρα κτλ...
ψήθηκα αλλά είπαν πρώτα να ρωτήσω γιατί στο εν λόγο μαγαζί έχω φάει μπόλικη βαλούτα...
Τι ξέρουμε για την κοπελιά, ούτε όνομα δεν μου είπε η κωλοτσατσά!!
Τελικά διάλεξα φυσικά την Σιμόνα...(σταθερή αξία) μια και δεν είχε και κόσμο...
eva angelina διασημη πορνοσταρ....τα υπολοιπα σε τσατ θρεντ,τσοντοθρεντ κλπ.....ρε συ gl το avatar που εχεις εινα καμια πορνοσταρ? σκετη κολαση ειναι
πιθανως.....πριν μπεις για να μην σε κοροιδεψει καμια μαλακω τσατσα παρε εσυ τον λογο και κανε οτι την ξερεις...η ειρηνη πες ειναι;αν σου πει οχι αστο....αλλα αν ειναι θα περασεις τελεια....η κοπελα αν και μπαζακι απο προσωπο εχει ωραιο κορμι,καθαρο μουνακι και βασικα γουσταρει να γαμιεται σε ολες τις στασεις...θα σου ρουφηξει και τα αρχιδια και ολα μεχρι το μεδουλι....απο τις πιο καλες ιεροδουλες που εχω παρει εβερ.....