Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (6 μέλη και 73 επισκέπτες)

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη η Μαντη στη βιλα ηρθε μεταγραφη απο Αθηνα??? τι μανια ειναι αυτη με τις Γερμανιδες......ειναι κανονικη Γυναικα??? εμενα δε μου φαινεται....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτη η Μαντη στη βιλα ηρθε μεταγραφη απο Αθηνα??? τι μανια ειναι αυτη με τις Γερμανιδες......ειναι κανονικη Γυναικα??? εμενα δε μου φαινεται....
κανονικη ειναι βρε....απλα εχει πεσει λιγη σιλικονη...ηταν και το καλοκαιρι του 2009 εδω.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πηδηξα Δαναη   :grin:

[move] :zfuck:[size=30pt] gl = Κερατάς [/size] :zfuck:[/move]
[move]www.imagerous.com/] [/move[/URL]]
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Ηθελες να μου πηδηξεςι την Γυναιακα κιολας .. χαμενε α χαμενε , παρ τα @@ μου τωρα  :thefinge:
Δουλευει εκτος θεσσαλονικης οποτε δεν λεω παραπανω εδω ...
Η ειδηση ειναι οτι Δαναη & Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης πηραν διαζυγιο ( μεχρι να επανενωθου )

Κατα τ αλλα, δε βλπεπω να κουνιουνται οι βαρκες ε ?  :think:

jvc η Μαντυ δεν σ αρεσε ?  :think: εγω δεν την ειδα ακομη .. ( ουτε την εχω δει βασικα ,μονο απο φωτος )

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χαθηκε ο κοσμος να τραβηξεις 2 φωτο απο το μαγαζι να γραφουμε κριτικες; :uglystupid:ο αντι συμφωνει

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
ρε παιδια καποιος ταξιτζης μου ειπε οτι καπου στην σαπφους πηγε κατι παιδια στην εμανουελα .ξερει καποιος αν ειναι η εμανουελα απο την κυπρο η καποια αλλη?  :think: :think:

+1

δεν ξερει κανεις?
τιποτα?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
χαθηκε να τραβηξεις 2 φωτο απο το μαγαζι να γραφουμε κριτικες; :uglystupid:ο αντι συμφωνει

αλλαζεις θεμα κερατουκλη ?   :grin:  :zfuck:

Τραβηξα ρε βιαστηκε :idiot:, ρουφιανε του Αδμιν  :birdman:  τωρα θα τα βαλω ολα σιγα σιγα ... Σου πηρα την Παρθενια  :birdman: πουτανορεπορτερ της συμφωρας  :birdman:Χ 1000
μην απαντας εδω , δεν αφορα θεσσαλονικη το θεμα αλλωστε ... Παμε Κοζανηηηη με μια ροοοοδα  :zfuck:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αλλαζεις θεμα κερατουκλη ?   :grin:  :zfuck:

Τραβηξα ρε βιαστηκε :idiot:, ρουφιανε του Αδμιν  :birdman:  τωρα θα τα βαλω ολα σιγα σιγα ... Σου πηρα την Παρθενια  :birdman: πουτανορεπορτερ της συμφωρας  :birdman:Χ 1000
μην απαντας εδω , δεν αφορα θεσσαλονικη το θεμα αλλωστε ... Παμε Κοζανηηηη με μια ροοοοδα  :zfuck:

Επειδή η Δανάη υπήρξε και δικιά μου αραβωνιάρα ετοιμάζω ιστορική κριτική για την πρώτη μου συνεύρεση μαζί της πριν 6 περίπου χρόνια. την θυμάμαι και θα αναφέρω όλα τα γεγονότα που συνέβησαν μαζί της εκείνο το ζεστό ανοιξίάτικο μεσημέρι του Σαββάτου.

Εντός ολίγου.....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
spam σβήστηκαν. Οι spammers warned.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
14/5/2005
Δανάη, ψυχούλα, η ιερόδουλη με τον καλύτερο χαρακτήρα.

Η ημερομηνία της κριτικής είναι ενδεικτική αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματική.

Ήταν ένα ζεστό ανοιξιάτικο μεσημέρι Σαββάτου που με έβρισκε τσάρκα στα στενά του Βαρδάρη. Η τσάρκα μου σταμάτησε στο Προμηθέως 18 ένα κατάστημα που δεν υπάρχει πια. Για Ιστορικούς λόγους τοποθετώ την κριτική στο Προμηθέως 14 κατάστημα που αυτή τη στιγμή είναι κλειστό αλλά η Δανάη δούλεψε σε αυτό περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στο Βαρδάρη.

Στο Σαλόνι με υποδέχθηκε η Δανάη ένα πολύ γλυκό και  όμορφο 19χρονο κοριτσάκι που το χαμόγελο της υπόσχονταν πολλά. Είχε αρκετά κιλάκια παραπάνω από το κανονικό της που όμως δεν την χάλαγαν καθόλου αντίθετα μάλιστα την έκαναν πιο θηλυκή. Χωρίς δεύτερη σκέψη πλήρωσα τα 30 ευρώ και μπήκα στο δωμάτιο. Η αμηχανία της ήταν έκδηλη στο πρόσωπο της όταν μπήκε στο δωμάτιο και ήταν ανάμικτη με ένα είδος ντροπής. Αν δεν ήταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά σίγουρα ήταν η πρώτη της βδομάδα.

Την κατάλαβα αμέσως και την αγκάλιασα τρυφερά νιώθοντας τους γλουτούς της να μπιμπικιάζουν. Την πιάνω στην αγκαλιά μου την σηκώνω και την ξαπλώνω στο κρεβάτι. Και τώρα τι κάνουμε μου λέει…..? θα δεις την απαντώ δεν θα σε ζορίσω και την χορταίνω με χάδια σε όλο της το κορμί και ιδιαιτέρα στις βυζάρες της που ήταν μεγάλες σαν πεπόνια και πέτρα. Της βγάζω σιγά σιγά τα εσώρουχα και της λέω να ανέβει από πάνω. Δεν ανεβαίνω μου λέει…για πίπα ούτε λόγος να γίνεται οπότε ανεβαίνω αποστολικά και με το ζόρι κρατήθηκα να την γαμήσω ένα δίλεπτο μιας που μου μετάδωσε την αχαλίνωτη καύλα της και το τέλος ήρθε μέσα σε ένα χείμαρρο ηδονής. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και όμως την θυμάμαι πάρα πολύ καλά αυτή τη φάση.

Φυσικά μετά από αυτή υπήρξαν πάνω από 30 συναντήσεις στα τόσα χρόνια με την Δανάη  που σιγά σιγά ανέβασε την απόδοση της έμαθε να κάνει πολύ καλή πίπα και να κάνει τέλεια όλες τις στάσεις αφήνοντας με πάντα ικανοποιημένο.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Πηδηξα Δαναη   :grin:

[move] :zfuck:[size=30pt] gl = Κερατάς [/size] :zfuck:[/move]
[move]www.imagerous.com/] [/move[/URL]]
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Ηθελες να μου πηδηξεςι την Γυναιακα κιολας .. χαμενε α χαμενε , παρ τα @@ μου τωρα  :thefinge:
Δουλευει εκτος θεσσαλονικης οποτε δεν λεω παραπανω εδω ...
Η ειδηση ειναι οτι Δαναη & Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης πηραν διαζυγιο ( μεχρι να επανενωθου )

Κατα τ αλλα, δε βλπεπω να κουνιουνται οι βαρκες ε ?  :think:

jvc η Μαντυ δεν σ αρεσε ?  :think: εγω δεν την ειδα ακομη .. ( ουτε την εχω δει βασικα ,μονο απο φωτος )

Ε Τζο και εγώ είμαι άρρωστος με Δανάη. Και εγώ θέλω να μου δώσεις πληροφορίες τι και πώς την πέτυχες.. Δηλαδή δε θα ξανάρθει Θεσσαλονίκη?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
14/5/2005
Δανάη, ψυχούλα, η ιερόδουλη με τον καλύτερο χαρακτήρα.

Η ημερομηνία της κριτικής είναι ενδεικτική αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματική.

Ήταν ένα ζεστό ανοιξιάτικο μεσημέρι Σαββάτου που με έβρισκε τσάρκα στα στενά του Βαρδάρη. Η τσάρκα μου σταμάτησε στο Προμηθέως 18 ένα κατάστημα που δεν υπάρχει πια. Για Ιστορικούς λόγους τοποθετώ την κριτική στο Προμηθέως 14 κατάστημα που αυτή τη στιγμή είναι κλειστό αλλά η Δανάη δούλεψε σε αυτό περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στο Βαρδάρη.

Στο Σαλόνι με υποδέχθηκε η Δανάη ένα πολύ γλυκό και  όμορφο 19χρονο κοριτσάκι που το χαμόγελο της υπόσχονταν πολλά. Είχε αρκετά κιλάκια παραπάνω από το κανονικό της που όμως δεν την χάλαγαν καθόλου αντίθετα μάλιστα την έκαναν πιο θηλυκή. Χωρίς δεύτερη σκέψη πλήρωσα τα 30 ευρώ και μπήκα στο δωμάτιο. Η αμηχανία της ήταν έκδηλη στο πρόσωπο της όταν μπήκε στο δωμάτιο και ήταν ανάμικτη με ένα είδος ντροπής. Αν δεν ήταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά σίγουρα ήταν η πρώτη της βδομάδα.

Την κατάλαβα αμέσως και την αγκάλιασα τρυφερά νιώθοντας τους γλουτούς της να μπιμπικιάζουν. Την πιάνω στην αγκαλιά μου την σηκώνω και την ξαπλώνω στο κρεβάτι. Και τώρα τι κάνουμε μου λέει…..? θα δεις την απαντώ δεν θα σε ζορίσω και την χορταίνω με χάδια σε όλο της το κορμί και ιδιαιτέρα στις βυζάρες της που ήταν μεγάλες σαν πεπόνια και πέτρα. Της βγάζω σιγά σιγά τα εσώρουχα και της λέω να ανέβει από πάνω. Δεν ανεβαίνω μου λέει…για πίπα ούτε λόγος να γίνεται οπότε ανεβαίνω αποστολικά και με το ζόρι κρατήθηκα να την γαμήσω ένα δίλεπτο μιας που μου μετάδωσε την αχαλίνωτη καύλα της και το τέλος ήρθε μέσα σε ένα χείμαρρο ηδονής. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και όμως την θυμάμαι πάρα πολύ καλά αυτή τη φάση.

Φυσικά μετά από αυτή υπήρξαν πάνω από 30 συναντήσεις στα τόσα χρόνια με την Δανάη  που σιγά σιγά ανέβασε την απόδοση της έμαθε να κάνει πολύ καλή πίπα και να κάνει τέλεια όλες τις στάσεις αφήνοντας με πάντα ικανοποιημένο.

Εκείνη την περίοδο πρέπει να είχε μακρύ ξανθό μαλλί που δε της πήγαινε και τόσο. Το brunette που τα έχει τώρα τελευταία της πάει καλύτερα. Που είσαι Δανάη??????????  :tits: :tits: :lheel:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εκείνη την περίοδο πρέπει να είχε μακρύ ξανθό μαλλί που δε της πήγαινε και τόσο. Το brunette που τα έχει τώρα τελευταία της πάει καλύτερα. Που είσαι Δανάη??????????   :tits: :tits: :lheel:
κοζανη ειπαμε.....δες το εκει θρεντ για πληροφοριες και πως να πας στο στουντιο......

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
κοζανη ειπαμε.....δες το εκει θρεντ για πληροφοριες και πως να πας στο στουντιο......
Κριτική έγραψε πουθενά ο Τζο? Μόνο μία από έναν που λέει για μια ειρήνη απο Καβάλα είδα (γτ να δίνει άλλο όνομα η Δανάη?) :think:
Ποιος πηγαίνει κοζάνη τώρα. Φέρτε την Σαλόνικα ρεεεεε :headbang: :helpplea:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κριτική έγραψε πουθενά ο Τζο? Μόνο μία από έναν που λέει για μια ειρήνη απο Καβάλα είδα (γτ να δίνει άλλο όνομα η Δανάη?) :think:
Ποιος πηγαίνει κοζάνη τώρα. Φέρτε την Σαλόνικα ρεεεεε :headbang: :helpplea:
ειρηνη απο καβαλα=δαναη.....για το αλλο συμφωνω αλλα ειναι αλλο θεμα

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1

30 συναντησεις τις βερες ποτε θα τις περασετε ???  :rockon: :rockon: Εγω το περισσοτερο που εχω παει με επι χρημασι αμοιβομενη κορασιδα ειναι 10-15 φορες . Ειμαι στα μισα ακομα για να σε φτασω μεγα δασκαλε του καψιματος

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ε Τζο και εγώ είμαι άρρωστος με Δανάη. Και εγώ θέλω να μου δώσεις πληροφορίες τι και πώς την πέτυχες.. Δηλαδή δε θα ξανάρθει Θεσσαλονίκη?

Και συ κερατας δηλαδι ?  :grin: καντε συλλογο με το gl και τον Gameover

Κριτικη θα βαλω για ιστορικους λιγους οταν ανοιξει νεο θεμα στον καταλογο
προς το παρων δεν υπαρχει σαν μαγαζι πουθενα :dunno:

Περισσσοτερα  για Δαναη - Ειρηνη απο Καβαλα πια εδω :

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για προγραμματα που μ,ε ρωτησατε

30 το απλο
ισπανικα μασαζ κλτ ( για γυμνο δεν ακουσα αλλα δε με ενδιεφερε κιολας )
70 ντουζ μαζι εμ την κοπελα
130 τζακουζι 40 λεπτο
150 μια ωρα με σαμπανια στο τζακουζι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
30 συναντησεις τις βερες ποτε θα τις περασετε ???  :rockon: :rockon: Εγω το περισσοτερο που εχω παει με επι χρημασι αμοιβομενη κορασιδα ειναι 10-15 φορες . Ειμαι στα μισα ακομα για να σε φτασω μεγα δασκαλε του καψιματος

Ντάξυ 30 φορές σε 6 χρόνια δεν είναι πολλές....5 το χρόνο περίπου... ;) ;) ;)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Και συ κερατας δηλαδι ?  :grin: καντε συλλογο με το gl και τον Gameover

Κριτικη θα βαλω για ιστορικους λιγους οταν ανοιξει νεο θεμα στον καταλογο
προς το παρων δεν υπαρχει σαν μαγαζι πουθενα :dunno:

Περισσσοτερα  για Δαναη - Ειρηνη απο Καβαλα πια εδω :
Δεν μπορείς να γράψεις μια κριτική πρόχειρη τώρα εδώ να δούμε αν έχασε το ταλέντο της ή όχι? :pipa1: :knockinb: :tits:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Για προγραμματα που μ,ε ρωτησατε

30 το απλο
ισπανικα μασαζ κλτ ( για γυμνο δεν ακουσα αλλα δε με ενδιεφερε κιολας )
70 ντουζ μαζι εμ την κοπελα
130 τζακουζι 40 λεπτο
150 μια ωρα με σαμπανια στο τζακουζι

η σαμπανια που θα δινουν φανταζομαι οτι δεν πινετε μηπως διδεται για αλλες χρησεις τυπου τζουλια???  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom