Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εκείνη την περίοδο πρέπει να είχε μακρύ ξανθό μαλλί που δε της πήγαινε και τόσο. Το brunette που τα έχει τώρα τελευταία της πάει καλύτερα. Που είσαι Δανάη??????????   :tits: :tits: :lheel:
Ξανθό μαλλί και ίσιο είχε μια πολύ μικρή περίοδο, πάντως όχι τότε στο ξεκίνημά της. Τότε είχε το φυσικό σπαστό μελαχροινό μαλί και την έκανες για πρωτοετή φοιτήτρια. :)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
αχ μας εφυγε και το ειρηνακι απο την Νικηφορου ολα τα καλα μας φευγουν  :o

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βραδινη τηλεαναφορα για τα σπιτακια της πολης μας για οσους σκοπευουν να βολταρουν...
-ματζαρου 14 η νατασα η ψηλη.....το διευκρινισα.....κριτικες γενικως και απο μενα χαλια.....δεν ξερω αν ειδε κανεις σημαδια βελτιωσης....κομοδινιζει...

-σααλ η λιζα μετονομασμενη ναταλι :think:....εχει γενικα φαν και καλες κριτικες.....

-ερημιτου η ρωσιδα γιαννα....περιγραφη εχει πιο πισω ο πατσινο αν θυμαμαι καλα....

-φριξου 14 η ιταλιδα ανιτα...κριτικες αν θυμαμαι καλα μετριες....

-φριξου 9 βιλα εροτικα η ισπανιδα αντριαννα....η μαντυ θα ειναι αυριο πρωινη.....

-κωλετη η σουπερ σταρ του θρεντ εφη με τις αψογες κριτικες....αυριο πρωι η ρωσιδα αγαπη με τις επισης πολυ καλες κριτικες....

-λαφαμ δεν χρειαζεται να πω....τα λεει η ιδια η ιδιοκτητρια πλεον και μπραβο της για αυτην την πρωτοβουλια....αν το κανουν ολες θα μας φανε το μεροκαματο εμας που γραφουμε :grin:

-26ης 35 η λαουρα.....

προσωπικα αν κατεθετα καπου θα επελεγα σιμονα και εφη για στανταρακι,με μια ισως δοκιμη και της λαουρας στο τσιρκο....την ναταλι την ειχα δει παλιοτερα και δεν μου αρεσε πολυ εμφανισιακα αλλα δεν ξερω και τι λεει μεσα....μπορει να αξιζει δοκιμης....δεν θυμαμαι και κριτικες γνωστων μελων αλλα ισως κανω λαθος....

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
thanks για την αναφορα με σωσες απο ασφαιρο χτυπημα
καλα τη γκαντεμια ειναι αυτη την μια δεν εχει πρωινη σιμονα κ ελεγα να παω αφρο και δεν εχει ουτε αυτη?? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
βραδινη τηλεαναφορα για τα σπιτακια της πολης μας για οσους σκοπευουν να βολταρουν...
-ματζαρου 14 η νατασα η ψηλη.....το διευκρινισα.....κριτικες γενικως και απο μενα χαλια.....δεν ξερω αν ειδε κανεις σημαδια βελτιωσης....κομοδινιζει...

-σααλ η λιζα μετονομασμενη ναταλι :think:....εχει γενικα φαν και καλες κριτικες.....

-ερημιτου η ρωσιδα γιαννα....περιγραφη εχει πιο πισω ο πατσινο αν θυμαμαι καλα....

-φριξου 14 η ιταλιδα ανιτα...κριτικες αν θυμαμαι καλα μετριες....

-φριξου 9 βιλα εροτικα η ισπανιδα αντριαννα....η μαντυ θα ειναι αυριο πρωινη.....

-κωλετη η σουπερ σταρ του θρεντ εφη με τις αψογες κριτικες....αυριο πρωι η ρωσιδα αγαπη με τις επισης πολυ καλες κριτικες....

-λαφαμ δεν χρειαζεται να πω....τα λεει η ιδια η ιδιοκτητρια πλεον και μπραβο της για αυτην την πρωτοβουλια....αν το κανουν ολες θα μας φανε το μεροκαματο εμας που γραφουμε :grin:

-26ης 35 η λαουρα.....

προσωπικα αν κατεθετα καπου θα επελεγα σιμονα και εφη για στανταρακι,με μια ισως δοκιμη και της λαουρας στο τσιρκο....την ναταλι την ειχα δει παλιοτερα και δεν μου αρεσε πολυ εμφανισιακα αλλα δεν ξερω και τι λεει μεσα....μπορει να αξιζει δοκιμης....δεν θυμαμαι και κριτικες γνωστων μελων αλλα ισως κανω λαθος....
να ρωτησω η μπιανκα τελικα που ειναι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα τη γκαντεμια ειναι αυτη την μια δεν εχει πρωινη σιμονα κ ελεγα να παω αφρο και δεν εχει ουτε αυτη?? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
καλα η αφρο εχει καιρο να δουλεψει.......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:think: :think:
ε οχι και καιρο....πριν 10 μερες εκει ηταν  ( δεν ξερω για την προηγουμενη εβδομαδα ,αλλα την προπροηγουμενη ηταν )
εγω την πηρα τελευταια 2 φλεβαρη απο οτι κοιταζω το ημερολογιο κριτικων...εκτοτε δεν ξαναακουσα κατι στο φορουμ αλλα μπορει να κανω λαθος..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Μια γερμανιδα ξανθια ? που την θυμηθηκες ?  :think:
δεν την εχω ακουσει καιρο .. ειχε και φωτο στο αλλο σιτε και βγηκαν

σΤο θεμα του Λαφαμ τρεχει ψηφοφορια .. δηλωσε συμετοχη  :dancing:

γλ ωραια τηλε τσαρκα ...Ματζαρου ψηλη Νατασσα λεμε αυτη που πηρες λαφαμ ετσι ?
οχι την Τσαρινα την δικια μου ..χεχεχε βρηκα τροπο να τις ξεχωρισμου ...

η μαπα ειναι το gl ( ως συνηθος) και η καλη δικια μου :tooth:
παντως ο ΑΛ περασε καλα με νατασα του γλ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η μαπα ειναι το gl ( ως συνηθος) και η καλη δικια μου :tooth:
παντως ο ΑΛ περασε καλα με νατασα του γλ
μπα....υποψιαζομαι μηπως λενε την βανεσα την ψηλη που πηρα ρουλια κωττα....κι αυτην νατασα δεν την ειχαν βαφτισει;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μπα....υποψιαζομαι μηπως λενε την βανεσα την ψηλη που πηρα ρουλια κωττα....κι αυτην νατασα δεν την ειχαν βαφτισει;

μαιρη σιγουρα .. και στο Α Γεωργιου 4 και καπως αλλιως .. την ειχε δει ο ΑΛ

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Είναι η Λίζα που τελευταία δούλευε στο Προμηθέως 25 :huh: :huh:

Ελληνίδα μαυρομάλλα :think:

Αν είναι αυτή πράγματί αξίζει πολύ καλό παιδί, ακέραιος χαρακτήρας , υπομονετική και κυρίως αντέχει στο σφυροκόπημα.

Καλή περίπτωση. ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Είναι η Λίζα που τελευταία δούλευε στο Προμηθέως 25 :huh: :huh:

Ελληνίδα μαυρομάλλα :think:

Αν είναι αυτή πράγματί αξίζει πολύ καλό παιδί, ακέραιος χαρακτήρας , υπομονετική και κυρίως αντέχει στο σφυροκόπημα.

Καλή περίπτωση. ;)

μαλλον οχι .. η Ναταλι απο ν ουρανου η βυζαρου ειναι  :tits2:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
λαουρα βλεπω..κριμα που ειναι κ παλι στο τσιρκο γιατι ειναι απο το πιο καρτα μαγαζια απορω ποιος "εγκεφαλος" σκεφτηκε το σημειο

αλλα η κοπελα αξιζει τρελα απορω δηλαδη πως δεν γινονται συχνοτερες αναφορες
για να καταλαβετε ειναι το ακριβως αντιθετο της μιρελας που ειναι  "δεν θελω" δεν θελω" δεν δεν..
η λαουρα οτι και να τις ζητησεις  λεει "δεν εχω προβλημα" "δεν εχω προβλημα" και τα κανει ολα μεχρι και παρτουζες το μικρο ;)
μεγαλη σχολη η ουγγαρεζικη :rockon: :rockon:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Δηλαδη τι εμεινε για μας τους πρωινους ρε παιδια? Σιμονα δεν εχει Αφρο δεν εχει. Η Ρεβεκα μου εμεινε Φριξου. Υπαρχει αλλη προταση?

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδη τι εμεινε για μας τους πρωινους ρε παιδια? Σιμονα δεν εχει Αφρο δεν εχει. Η Ρεβεκα μου εμεινε Φριξου. Υπαρχει αλλη προταση?

αν γουσταρεις milf νικ.ουρανου 26 ειναι η νικολ

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μαντζαρου η Σαρρα
Φρ 14 Δεν ειναι η Ρεββκκα αλλα μου το κλεισαν πριν ρωτησω ποια ειναι :dunno:
Κωλετη η Αγαπη
Τσιρκο η Μιμη Πιπινι ασπρο και αδυνατο , της μανας του καμαρι
Λα Φαμ Η Σαμπρινα οπως ενημερωθηκαμε και διπλα
Βιλλα η Μαντυ . ειναι στο δωματιο μου ειπε η τσατσα αυθορμημητα  :2funny: σε ποια σταση δε ξερω  ομως..
γαμαει ο κομσος ... αλλα αναφορα ακομη δεν ειδαμε  :jerking:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Μαντζαρου η Σαρρα
Φρ 14 Δεν ειναι η Ρεββκκα αλλα μου το κλεισαν πριν ρωτησω ποια ειναι :dunno:
Κωλετη η Αγαπη
Τσιρκο η Μιμη Πιπινι ασπρο και αδυνατο , της μανας του καμαρι
Λα Φαμ Η Σαμπρινα οπως ενημερωθηκαμε και διπλα
Βιλλα η Μαντυ . ειναι στο δωματιο μου ειπε η τσατσα αυθορμημητα  :2funny: σε ποια σταση δε ξερω  ομως..
γαμαει ο κομσος ... αλλα αναφορα ακομη δεν ειδαμε  :jerking:
ωπα τι βλεπω ,  η Αγαπη η Μαντυ και η Μιμη δεν το δοκιμασα ακομα το Πιπινι !!! :smitten:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Η Εμμανουέλλα η κύπρια πήγε Σαπφώς 20? :think:

Stories