You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Guten Morgen Mandy wie gehts dir ? meine Mausi
Καλημερα Μαντυ πως εισαι ολα καλα ?
Υεα μια χαγα ελα να πεγασουμε ζουπα !
να γγραψεις και καμια κγητικη , πγιν εθει ο τζο και με μαυγισει
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
μολις περασουμε καλα θα γραψω και μια καλη κριτικη να μην μαυρισει ο τζο ;)Υεα μια χαγα ελα να πεγασουμε ζουπα !
να γγραψεις και καμια κγητικη , πγιν εθει ο τζο και με μαυγισει
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
[size=40pt]Guten Morgen ![/size]
Βλεπω υπαρχει ενα μικρο μπερδεμα ... ας το ξεκαθαρισουμε
Η Νεοαφιχθησαα Μαντυ ( που δουλευε και παλια στην βιλα) ειναι αυτη
www.imagerous.com/] [/URL]
δουλευε στην Αθηνα και εχει κριτικες σε μερικα στουδια της <τριγετοαλυσιδας > την οποια δεν θυμαμαι καλα ποια σπιτια αποτελουν
η δεσποινις Μαντελαίν
www.imagerous.com/] [/URL]
δουλευες επσης στην βιλα και τωρα η τυχη της αγνοηται .. καλη της ωρα ...
Απ οτι εχω καταλαβει μερικοι τις μπερδευουν , και γω την πατησα στην αρχη λοηο των ονοματων
νομιζα οτι το το Μαντυ ειναι υποκοριστικο του Μαντελαιν
προκειτε για διαφορετικες κοπελες λοιπον ...
Η Μαντυ ειναι αδερφη της Χριστινας και οχι η Μαντελαιν ,
Η Μαντελαιν ειναι Πολωνεζα (ετσι δηλωνε) και οι βυζουμπες της αγνοουνται
παρακαλω καποιον παλιοτερο που εχει γνωρισει τις κοπελες να με επιβαιβεωσει ή να με διαψευσει
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Ξερει κανεις αν δουλευει η Μαρινα σημερα στο βαρδαρη? Τανταλου που ειναι.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ναι εχει περασει και αυτη απο Σαπφους 7 οπως και τα περισσοτερα μπουμπουκια του Βιλα Εροτικα...αυτη η μαντυ ειναι αυτη που δουλεψε στην σαπφουσ για πολη λιγο διαστημα ?
και ειναι και λιγο νταρτανα ???
ασ με ενημερωσει ρε παιδια καπιοσ
η γιαννα που γραφετε ειναι καλη ρε παιδια ???κολαρα τι κολαρα μεγαλη ειναι ψιλο νταρτανε δηλαδη???
Βιλα Εροτικα και Σαπφους 7 ειναι αδερφακια...
DOGBABY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
ειναι καθαρα θεμα γουστου εμενα μου αρεσε σε συναθλητη οχι ! για να βοηθησω μην φανταστεις οτι ηταν και πολυ μπαμπατσικη σε φυσιολογικα πλαισια! για το πως ειναι μεσα ομως δεν γνωριζω ...κολαρα τι κολαρα μεγαλη ειναι ψιλο νταρτανε δηλαδη???
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μαντζαρου η Αντζελα
Φριξου Ανιτα ιταλιντα
Βιλα η Μαντυ ( ακους εκει δεν εκανε καραμπαλικινγ ααααα κατσε να παω να βαλω ταξη )
Τσιρκο Η Λαουρα βραδυνη ( η πιπινοΜιμη ηταν πρωι)
Κωλετη η Νατασσα , καινουρια κοπελα , αυτη που ειπε ο Ντογκ
Σααλ η Λιζα ( Τεος Ναταλι βυζαρου )
Ερημητη Η Γιαννα η Ρωδιδα
Λα φαμ η Σιμονα πως πληροφορηθηκαμε εκ των εσω
Καλα να περασετε οσοι βγειτε
Φριξου Ανιτα ιταλιντα
Βιλα η Μαντυ ( ακους εκει δεν εκανε καραμπαλικινγ ααααα κατσε να παω να βαλω ταξη )
Τσιρκο Η Λαουρα βραδυνη ( η πιπινοΜιμη ηταν πρωι)
Κωλετη η Νατασσα , καινουρια κοπελα , αυτη που ειπε ο Ντογκ
Σααλ η Λιζα ( Τεος Ναταλι βυζαρου )
Ερημητη Η Γιαννα η Ρωδιδα
Λα φαμ η Σιμονα πως πληροφορηθηκαμε εκ των εσω
Καλα να περασετε οσοι βγειτε
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
O Kikas που χάθηκε?
καπου εδω θα ναιι .. ζει αναμεσα μας
ναι εχει περασει και αυτη απο Σαπφους 7 οπως και τα περισσοτερα μπουμπουκια του Βιλα Εροτικα...
Βιλα Εροτικα και Σαπφους 7 ειναι αδερφακια...
Σιγουρα ? μηπως ειναι διαφημηστικο τρικ ?
http://[URL unfurl="true"]www.webdesign-guru.co.uk/icon/wp-content/uploads/approved.gif[/img[/URL]]
[/quote]
[size=40pt]
D[color=red]an[/color][color=yellow]ke[/color][/size]
καταθεση πριν μιαμιση ωρα στην προμηθεως 25 για πρωτη φορα εκει, νομιζα θα πετυχαινα την μιραμπελα αλλα τζιφος,ητανε μια ντανιελα μελαχροινη,δεν καταφερα να βρω κριτικες για την κοπελα,εσεις την ξερετε?εγω παντως για πρωτη φορα με την συγκεκριμενη κοπελα περασα καλα,δεν εκλαψα τα 40 ευρω.
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Η Μαντυ η Mandy made in germany !
Η Μαντυ η μελαχρινούλα μπουμπούκα από Γερμανία γύρω στα 26 χρονών με τα ωραία πράσινα μάτια !!! Η κοπέλα έχει σιλικανατο βυζομπαλο κωλαρα για χούφτωμα ! αν και με αρέσουν τα λεμονάτα έκανα σκέψη ας τα δοκιμάσω ..
Υπηρεσία ευγενική , χώρος πεντακάθαρος !!!
Χτες βραδάκι Τετάρτης έκανα μια τσάρκα στην Βίλλα , για να χωνέψει το φαί που έχω φάει. Σουπιές γεμιστές με ρύζι και μανιτάρια και πατάτες τηγανιτές και σαλάτα κόκκινο λάχανο !
το γεγονός ότι είχα να γαμησω κάτι μέρες μου είχε γίνει κάγκελο κάτω από το παντελόνι βλέποντας την.
στο καθιστικό κουβεντιάσουμε λιγάκι πριν μου δείξει το δωμάτιο.. Κάθισα.. καθώς έσκυβε έβλεπα ολόκληρο το μεγαλείο των βυζιών της. Κάθισε και σήκωσε λιγάκι το φόρεμά της έτσι που έβλεπα τις πολύ προκλητικές γάμπες της
Με έβλεπε με πολύ ενδιαφέρον από πάνω ως κάτω και μου μιλούσε με γλυκύτητα. Έβλεπα τα βυζιά της κάθε φορά που έσκυβε και τρελαινόμουνα. Προπορευότανε και περπάταγε με πολλή χάρη και πού και πού άγγιζε απαλά το χέρι της στην πλάτη ή στο βραχίονά μο..Και με ηλέκτριζε ο μαγνητισμός της. Ήτανε όλα της απόλυτης αρέσκειάς μου . Της είπα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλα και κλείσαμε τη συμφωνία.
Μπήκα στο δωμάτιο τελικά ξεντύθηκα και πήγα στο νεροχύτη να πλύνω τα χέρια μου και το ξυρισμένο μικρό κουκλάκι ! τζαααα να σου και η Μαντυ !
Hallo hallo ! με βλέπει με το προκλητικό βλέμμα της έρχεται κοντά μου γονατίζει και αρχίζει να με κάνει μασάζ τις μπάλες με την γλωσσίδα της . Άρχιζε σιγ σιγά σιγά να με γλύφει με την γλώσσα της το πέος από κάτω προς τα πάνω αχ καύλωσα πιο πολύ μου γίνε πέτρα κάγκελο !αυτό κάνα 3 λεπτο αρκετό ήταν πολύ καλό !!
Μετά με λέει comon baby και με δείχνει με το βλέμμα της το κρεβάτι. Αμέ να που εκείνη την ώρα με ήρθε να τις το βάλω στα όρθια τέλος πάντων ξαπλώνουμε αρχίζει τα χάδια και φιλιά στο σώμα στις ρώγες μου τις πιάνω και εγώ τον κωλο και το μουνι χαϊδεύοντας της και ανεβαίνω από πάνω στο στήθος της την φιλώ το μουνακι της και σκαρφαλώνοντας της μέχρι τα βυζιά της και ρουφώ τις ρώγες της , με το ένα χεράκι μου εξακολουθώ να χαϊδεύω το καυλωμένο μουνακι της ! Άρχιζε να καυλωνει !
Με χάιδευε και με φιλούσε στο στήθος .Έβαλε μετά τα βυζιά της επάνω μου στην μούρη μου και μετά στο γλυκό εργαλείο το έτριβε (ισπανικό) . Κάνει καλή πίπα με καπότα όλα δίχως βιασύνη (θετικό) φαίνεται να χει πολύ καλή διάθεση . Με ρώτησε πως θέλω να την γαμησω την είπα στα 4 γαβ γαβ μετά τις πρότεινα να συνεχίσουμε με ιεραποστολικό και πλάγιο !!!
Αφού κάναμε όλες τις στάσεις μετά από λίγα λεπτά, άρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω(πάλι ιεραποστολικό), γιατί αισθανόμουν ότι δεν θα άντεχα άλλο χωρίς να τελειώσω. Μέρες χυσια με τέτοια βυζαρου από κάτω σου δύσκολα να τα κρατήσεις. Αυτή άφηνε πνιχτές κραυγές ενώ τη γαμαγα και εγώ την έβαζα δάκτυλο στο στόμα προκειμένου να την ηρεμήσω. . Αλλά εκείνη την ώρα έγινε το κακό (!). Αισθάνθηκα το σπέρμα να διασχίζει με ορμή το πέος μου, έτοιμο να βγει έξω. Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Πιάστηκα γερά από τα κάγκελα το κρεβατιού, και αυτή με ρώτησε -Τι? Της απαντώ εγώ : -Κρατήσου θα ΧΥΣΩ. Και εκείνη την ώρα αισθάνθηκα ένα φράγμα στο πουτσο μου να σπάει, και να βγαίνουν με ορμή μια ριπη απο κίτρινα παχιά χυσια σαν πηχτό ζελέ που δημιουργούνται μετά από μέρες .Αφήνω μια κραυγή και αρχίζω να κουνιέμαι δυνατότερα και δυνατότερα πάνω κάτω. Κρατώντας δυνατά το κρεβάτι, ανεβοκατέβαινα με όση δύναμη είχα, αφήνοντας δυνατές κραυγές ανακούφισης και δίνοντας της πεταχτά φιλιά στο πρόσωπο. Τα χυσια αισθανόμουν ότι έβγαιναν με απίστευτη ορμή κατα ριπας, υπερδιογκώνοντας τον αδένα του πουτσου μου και κάνοντας τον να ποναει αφόρητα από την ορμητική κυκλοφορίας τους. Ευχόμουν πραγματικά να τελειωσει όσο πιο γρήγορα αυτό το άγριο χυσιμο, γιατί βρισκόμουν ένα στάδιο πριν τη λιποθυμία. Για αυτό το λόγο κοπανιόμουν όσο πιο δυνατά μπορούσα πάνω κάτω στο κρεβάτι, κάνοντας το να τρίζει άσχημα. Το αποτέλεσμα όμως ήταν με αυτή μου την ενέργεια να βγαίνουν τα χυσια ακόμα πιο γρήγορα, κάνοντας την κατάσταση δυσκολότερη. Μετά από λίγο χρόνο (όσο κράτησε η φάση), αισθάνθηκα ότι πλέον είχα βγάλει όλο το δυσβάστακτο φορτίο που είχα πριν λίγες μέρες να γ.., και σταμάτησα, μένοντας πάνω της και φιλώντας τα μεγάλα της βυζιά της, προσπαθώντας να ηρεμήσω τη δική μου και τη δική της ταχυπαλμία, και αφήνοντας ταυτόχρονα βογκητά ανακούφισης. Βγήκα από μέσα της, και ο πουτσος μου ήταν όλος μέσα στα υγρά στην καπότα , αλλά ήρεμος πλέον. Σηκώθηκα χαρούμενος και ανακουφισμένος πάντως, ντύθηκα, τη χαιρέτησα και έφυγα. Βγήκα έξω , μερικά κιλά ελαφρύτερος, χώνεψε και η σουπιά και αισθανόμουν όλο το κόσμο γύρω πιο χρωματιστό και όμορφο. Οι όρχεις μου ήταν άδειοι, ο πουτσος μου χαρούμενος, και εγώ 15 χρόνια νεώτερος.
Μια γλυκεια καλημερα σε ολους !!!
Η Μαντυ η μελαχρινούλα μπουμπούκα από Γερμανία γύρω στα 26 χρονών με τα ωραία πράσινα μάτια !!! Η κοπέλα έχει σιλικανατο βυζομπαλο κωλαρα για χούφτωμα ! αν και με αρέσουν τα λεμονάτα έκανα σκέψη ας τα δοκιμάσω ..
Χτες βραδάκι Τετάρτης έκανα μια τσάρκα στην Βίλλα , για να χωνέψει το φαί που έχω φάει. Σουπιές γεμιστές με ρύζι και μανιτάρια και πατάτες τηγανιτές και σαλάτα κόκκινο λάχανο !
το γεγονός ότι είχα να γαμησω κάτι μέρες μου είχε γίνει κάγκελο κάτω από το παντελόνι βλέποντας την.
στο καθιστικό κουβεντιάσουμε λιγάκι πριν μου δείξει το δωμάτιο.. Κάθισα.. καθώς έσκυβε έβλεπα ολόκληρο το μεγαλείο των βυζιών της. Κάθισε και σήκωσε λιγάκι το φόρεμά της έτσι που έβλεπα τις πολύ προκλητικές γάμπες της
Με έβλεπε με πολύ ενδιαφέρον από πάνω ως κάτω και μου μιλούσε με γλυκύτητα. Έβλεπα τα βυζιά της κάθε φορά που έσκυβε και τρελαινόμουνα. Προπορευότανε και περπάταγε με πολλή χάρη και πού και πού άγγιζε απαλά το χέρι της στην πλάτη ή στο βραχίονά μο..Και με ηλέκτριζε ο μαγνητισμός της. Ήτανε όλα της απόλυτης αρέσκειάς μου . Της είπα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλα και κλείσαμε τη συμφωνία.
Μπήκα στο δωμάτιο τελικά ξεντύθηκα και πήγα στο νεροχύτη να πλύνω τα χέρια μου και το ξυρισμένο μικρό κουκλάκι ! τζαααα να σου και η Μαντυ !
Hallo hallo ! με βλέπει με το προκλητικό βλέμμα της έρχεται κοντά μου γονατίζει και αρχίζει να με κάνει μασάζ τις μπάλες με την γλωσσίδα της . Άρχιζε σιγ σιγά σιγά να με γλύφει με την γλώσσα της το πέος από κάτω προς τα πάνω αχ καύλωσα πιο πολύ μου γίνε πέτρα κάγκελο !αυτό κάνα 3 λεπτο αρκετό ήταν πολύ καλό !!
Μετά με λέει comon baby και με δείχνει με το βλέμμα της το κρεβάτι. Αμέ να που εκείνη την ώρα με ήρθε να τις το βάλω στα όρθια τέλος πάντων ξαπλώνουμε αρχίζει τα χάδια και φιλιά στο σώμα στις ρώγες μου τις πιάνω και εγώ τον κωλο και το μουνι χαϊδεύοντας της και ανεβαίνω από πάνω στο στήθος της την φιλώ το μουνακι της και σκαρφαλώνοντας της μέχρι τα βυζιά της και ρουφώ τις ρώγες της , με το ένα χεράκι μου εξακολουθώ να χαϊδεύω το καυλωμένο μουνακι της ! Άρχιζε να καυλωνει !
Με χάιδευε και με φιλούσε στο στήθος .Έβαλε μετά τα βυζιά της επάνω μου στην μούρη μου και μετά στο γλυκό εργαλείο το έτριβε (ισπανικό) . Κάνει καλή πίπα με καπότα όλα δίχως βιασύνη (θετικό) φαίνεται να χει πολύ καλή διάθεση . Με ρώτησε πως θέλω να την γαμησω την είπα στα 4 γαβ γαβ μετά τις πρότεινα να συνεχίσουμε με ιεραποστολικό και πλάγιο !!!
Αφού κάναμε όλες τις στάσεις μετά από λίγα λεπτά, άρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω(πάλι ιεραποστολικό), γιατί αισθανόμουν ότι δεν θα άντεχα άλλο χωρίς να τελειώσω. Μέρες χυσια με τέτοια βυζαρου από κάτω σου δύσκολα να τα κρατήσεις. Αυτή άφηνε πνιχτές κραυγές ενώ τη γαμαγα και εγώ την έβαζα δάκτυλο στο στόμα προκειμένου να την ηρεμήσω. . Αλλά εκείνη την ώρα έγινε το κακό (!). Αισθάνθηκα το σπέρμα να διασχίζει με ορμή το πέος μου, έτοιμο να βγει έξω. Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Πιάστηκα γερά από τα κάγκελα το κρεβατιού, και αυτή με ρώτησε -Τι? Της απαντώ εγώ : -Κρατήσου θα ΧΥΣΩ. Και εκείνη την ώρα αισθάνθηκα ένα φράγμα στο πουτσο μου να σπάει, και να βγαίνουν με ορμή μια ριπη απο κίτρινα παχιά χυσια σαν πηχτό ζελέ που δημιουργούνται μετά από μέρες .Αφήνω μια κραυγή και αρχίζω να κουνιέμαι δυνατότερα και δυνατότερα πάνω κάτω. Κρατώντας δυνατά το κρεβάτι, ανεβοκατέβαινα με όση δύναμη είχα, αφήνοντας δυνατές κραυγές ανακούφισης και δίνοντας της πεταχτά φιλιά στο πρόσωπο. Τα χυσια αισθανόμουν ότι έβγαιναν με απίστευτη ορμή κατα ριπας, υπερδιογκώνοντας τον αδένα του πουτσου μου και κάνοντας τον να ποναει αφόρητα από την ορμητική κυκλοφορίας τους. Ευχόμουν πραγματικά να τελειωσει όσο πιο γρήγορα αυτό το άγριο χυσιμο, γιατί βρισκόμουν ένα στάδιο πριν τη λιποθυμία. Για αυτό το λόγο κοπανιόμουν όσο πιο δυνατά μπορούσα πάνω κάτω στο κρεβάτι, κάνοντας το να τρίζει άσχημα. Το αποτέλεσμα όμως ήταν με αυτή μου την ενέργεια να βγαίνουν τα χυσια ακόμα πιο γρήγορα, κάνοντας την κατάσταση δυσκολότερη. Μετά από λίγο χρόνο (όσο κράτησε η φάση), αισθάνθηκα ότι πλέον είχα βγάλει όλο το δυσβάστακτο φορτίο που είχα πριν λίγες μέρες να γ.., και σταμάτησα, μένοντας πάνω της και φιλώντας τα μεγάλα της βυζιά της, προσπαθώντας να ηρεμήσω τη δική μου και τη δική της ταχυπαλμία, και αφήνοντας ταυτόχρονα βογκητά ανακούφισης. Βγήκα από μέσα της, και ο πουτσος μου ήταν όλος μέσα στα υγρά στην καπότα , αλλά ήρεμος πλέον. Σηκώθηκα χαρούμενος και ανακουφισμένος πάντως, ντύθηκα, τη χαιρέτησα και έφυγα. Βγήκα έξω , μερικά κιλά ελαφρύτερος, χώνεψε και η σουπιά και αισθανόμουν όλο το κόσμο γύρω πιο χρωματιστό και όμορφο. Οι όρχεις μου ήταν άδειοι, ο πουτσος μου χαρούμενος, και εγώ 15 χρόνια νεώτερος.
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Η Μαντυ η Mandy made in germany !
xaxaxaxaxa πρεπει να ειχες μεγαλη εμπνευση οταν τα εγραφες αυτα..
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
και που να με βλεπες οταν την τι επνευση ειχα τοτε ειμουν στον 7 ουρανο 0 0 0
xaxaxaxaxa πρεπει να ειχες μεγαλη εμπνευση οταν τα εγραφες αυτα..
DOGBABY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
και που να με βλεπες οταν την τι επνευση ειχα τοτε ειμουν στον 7 ουρανο 0 0 0
οντως η κριτικη ειχε ύφος αρκετα λυρικο και με συνεπηρε μπραβο κουκλακις *P
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
σε ευχαριστω παρα πολυ DOGBABY να σε παντα καλα :-* :-* :-*
οντως η κριτικη ειχε ύφος αρκετα λυρικο και με συνεπηρε μπραβο κουκλακις *P
να ειστε ολοι σας καλα , σας ευχαριστω ολους !!! :-* :-* :-*
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Απογευματινή Βαρδαρότσαρκα σήμερα γύρω στις 4. Γενικά ο Βαρδάρης τον τελευταίο καιρό εκπέμπει ποιότητα, ακολουθεί η αναφορά.
- Σαπφώς 20 – Εμμανουέλλα, νεαρό πιπίνι από Ρουμανία, ξανθιά, συμπαθητικό κορμί και όμορφο πρόσωπο, στα υπ΄ όψιν.
- Ταντάλου 14 – Ντίνα, καινούργιο πιπίνι από Ουγγαρία, συμπαθέστατη, πολύ ευγενική, έγινε και κατάθεση, θα ακολουθήσει και κριτική.
- Ταντάλου 8 – Η Βίκυ η Ουκρανή η γνωστή σε όλους χαμογελαστή και πολλά υποσχόμενη.
- Πράσινο – Η Αλίσια σε πολύ καλή κατάσταση, μελλοντικός μου στόχος.
- Σαπφώς 7 – New entry, Σιμέλα όμορφη, ψηλή, μοντελίσια.
- Σαπφώς 5 – Τζοάνα, petit γκομενάκι, αδιάφορο σε μένα.
- Προμηθέως 11, άλλη petit δεν κράτησα όνομα, αυτή όμως πολύ καλή, μου βγήκε με βυζάκια έξω αγκαλιά με την μαντάμ, που της χάιδεψε προκλητικά και το ένα βυζί.
- Προμηθέως 25 – Η γνωστή Μιραμπέλα, δύναμη σε πολύ καλή κατάσταση θα ξανατιμηθεί προσεχώς.
- Σαπφώς 20 – Εμμανουέλλα, νεαρό πιπίνι από Ρουμανία, ξανθιά, συμπαθητικό κορμί και όμορφο πρόσωπο, στα υπ΄ όψιν.
- Ταντάλου 14 – Ντίνα, καινούργιο πιπίνι από Ουγγαρία, συμπαθέστατη, πολύ ευγενική, έγινε και κατάθεση, θα ακολουθήσει και κριτική.
- Ταντάλου 8 – Η Βίκυ η Ουκρανή η γνωστή σε όλους χαμογελαστή και πολλά υποσχόμενη.
- Προμηθέως 11, άλλη petit δεν κράτησα όνομα, αυτή όμως πολύ καλή, μου βγήκε με βυζάκια έξω αγκαλιά με την μαντάμ, που της χάιδεψε προκλητικά και το ένα βυζί.
- Προμηθέως 25 – Η γνωστή Μιραμπέλα, δύναμη σε πολύ καλή κατάσταση θα ξανατιμηθεί προσεχώς.
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
τι να δοκιμασω το 3μερο που ερχεται να αρχισω απο το πιπινι Ρουμανιας η Ουγγαριας η στο πρασινο την Αλισια ???Απογευματινή Βαρδαρότσαρκα σήμερα γύρω στις 4. Γενικά ο Βαρδάρης τον τελευταίο καιρό εκπέμπει ποιότητα, ακολουθεί η αναφορά.
DOGBABY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
αξιοςΑπογευματινή Βαρδαρότσαρκα σήμερα γύρω στις 4. Γενικά ο Βαρδάρης τον τελευταίο καιρό εκπέμπει ποιότητα, ακολουθεί η αναφορά.
βλεπω οτι η παραδοση της μεγαλης ουγγρικης σχολης στο τανταλου 14 συνεχιζεται με
επιτυχια !
απο βρωμα πως παει το ρδελο ? ξεμυρισε ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις