Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
    τι να δοκιμασω το 3μερο που ερχεται να αρχισω απο το πιπινι Ρουμανιας  η Ουγγαριας η στο πρασινο την Αλισια ???

Εγώ θα σου πρότεινα Αλίσια, αλλά διάβασε πρώτα και την κριτική μου για την  Ντίνα. ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αξιος  :rockon:

βλεπω οτι η παραδοση  της μεγαλης ουγγρικης σχολης στο τανταλου 14 συνεχιζεται με
επιτυχια !

απο βρωμα πως παει το ρδελο ? ξεμυρισε ?

Η επιτυχία είναι κάτι το σχετικό.... ;)

Ο χώρος ολίγον βελτιωμένος, αλλά η μπόχα μπόχα :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απογευματινή Βαρδαρότσαρκα σήμερα γύρω στις 4. Γενικά ο Βαρδάρης τον τελευταίο καιρό εκπέμπει ποιότητα, ακολουθεί η αναφορά.

- Σαπφώς 20 – Εμμανουέλλα, νεαρό πιπίνι από Ρουμανία, ξανθιά, συμπαθητικό κορμί και όμορφο πρόσωπο, στα υπ΄ όψιν.
πατατα
- Ταντάλου 14 – Ντίνα, καινούργιο πιπίνι  :think:από Ουγγαρία, συμπαθέστατη, πολύ ευγενική, έγινε και κατάθεση, θα ακολουθήσει και κριτική.
αν ειναι η ντινα για την καραμπινα απο κωλετη μερια ,η ουγγαρεζα εγω ειδα μια ευγενικη μεν στο σαλονι αλλα λιγο ψιλοχαλια γκομενα μεσα απο επιδοσεις....εξου και ο τιτλος της κριτικης μου

- Ταντάλου 8 – Η Βίκυ η Ουκρανή η γνωστή σε όλους χαμογελαστή και πολλά υποσχόμενη.

- Πράσινο – Η Αλίσια σε πολύ καλή κατάσταση, μελλοντικός μου στόχος. συμφωνω

- Σαπφώς 7 – New entry, Σιμέλα όμορφη, ψηλή, μοντελίσια.

- Σαπφώς 5 – Τζοάνα, petit γκομενάκι, αδιάφορο σε μένα. τρεχα γαμαικανε.....

- Προμηθέως 11, άλλη petit δεν κράτησα όνομα, αυτή όμως πολύ καλή, μου βγήκε με βυζάκια έξω αγκαλιά με την μαντάμ, που της χάιδεψε προκλητικά και το ένα βυζί.

- Προμηθέως 25 – Η γνωστή Μιραμπέλα, δύναμη σε πολύ καλή κατάσταση θα ξανατιμηθεί προσεχώς.
μπραβο για την αναφορα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
  Ταντάλου 14 – Ντίνα, καινούργιο πιπίνι  από Ουγγαρία, συμπαθέστατη, πολύ ευγενική, έγινε και κατάθεση, θα ακολουθήσει και κριτική.
αν ειναι η ντινα για την καραμπινα απο κωλετη μερια ,η ουγγαρεζα εγω ειδα μια ευγενικη μεν στο σαλονι αλλα λιγο ψιλοχαλια γκομενα μεσα απο επιδοσεις....εξου και ο τιτλος της κριτικης μου

μπραβο για την αναφορα

Έχεις γράψει κριτική και εσύ για την Ντίνα  :huh: Πότε  :think:

Πάντως η μαντάμ μου είπε ότι δούλεψε για πολύ λίγο και σε ένα ακόμη μαγαζί , χωρίς να το κατονομάσει.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μινι βολτα στον μυλο ...
Villa erotica η Kristin με τρελα κεφια  :dancing:
Τελος βολτας   :grin:

ετσι ειναι ... Κυριακες και εθνικες εορτες συνηθος τις περνας οικογενιακα ...
Ειχαμε μια πολυ ωραια επετειακη συνευρεση
Ειναι Βαρια - Βαρια η πουτσα του τσολια
www.imagerous.com/] [/URL]

Αν και δεν ειχα πολυ ορεξη και το σκευομουν να μπω καλα εκανα και μπηκα
οπως εχω ξαναπει αμα θελει να πηδηχτει η γκομενα ... και πουστης νασαι ...  :fuck2:
( ενοειτε αν δεν θελει θα στον ριξει και 10 βιαγκρα να εχεις παρει)

Τσιρκο απ οτι μου παν χθες θα ηταν η Κατερινα η Ελληνιδα , αυτη που ανεφερε ο gl
Εκει ειχα σκοπο να παω και Λουση , αλλα μετα θυμηθηκα οτι ειναι βραδυ
Τελικα μετα απο μετριες εμπειριες ηθελα κατι καλο και πετυχα διανα !

Στις ποσες φορες παυει αν λεγετε αραβωνας και σοβαρευει το θεμα ?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μινι βολτα στον μυλο ...
Villa erotica η Kristin με τρελα κεφια  :dancing:
Τελος βολτας   :grin:

ετσι ειναι ... Κυριακες και εθνικες εορτες συνηθος τις περνας οικογενιακα ...
Ειχαμε μια πολυ ωραια επετειακη συνευρεση
www.imagerous.com/] [/URL]

Αν και δεν ειχα πολυ ορεξη και το σκευομουν να μπω καλα εκανα και μπηκα
οπως εχω ξαναπει αμα θελει να πηδηχτει η γκομενα ... και πουστης νασαι ...  :fuck2:
( ενοειτε αν δεν θελει θα στον ριξει και 10 βιαγκρα να εχεις παρει)

Τσιρκο απ οτι μου παν χθες θα ηταν η Κατερινα η Ελληνιδα , αυτη που ανεφερε ο gl
Εκει ειχα σκοπο να παω και Λουση , αλλα μετα θυμηθηκα οτι ειναι βραδυ
Τελικα μετα απο μετριες εμπειριες ηθελα κατι καλο και πετυχα διανα !

Στις ποσες φορες παυει αν λεγετε αραβωνας και σοβαρευει το θεμα ?  :think:

Κοιτα να το αποκαταστησεις το κοριτσι μην το κοροιδευεις.!! Θα εχει και προικα λογικα...και θα γαμας και την κουνιαδα καπου καπου... :fuck1:

:2funny: :2funny: :2funny:

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Αναφορα σημερα γυρω στις 18.00

Βαρδαρης

Προμηθεως 11: Ενα ωραιο μωρο, καστανο με ξανθιες ανταυγεις, ωραια εκφραστικα ματια, ωραιο σωμα με καμπυλες. Πονηρο μουτρακι. Πρωτη φορα την εβλεπα.

Σαπφους 5: Η Τζοάννα. Σημερα δεν μου αρεσε ιδαίτερα. Πολυ "προχειρη" την ειδα. Βγηκε και με κατι "τουριστικα" παπουτσια.

Σαπφους 7: Μια λεπτη-ψηλη με βυζια σε μακρουλα, σε στυλ λεπτης μελιτζανας. Μελαχροινη κι αδυνατη. Ειναι η Αλεξανδρα?

Γωνιακο: To πανεμορφο πιπινι, με το πολυ καλο-θηλυκο-γυμνασμενο-σφικτο σωμα. Μετριο υψος, καρρε ξανθο μαλλι. Καβλωτικη παρουσια. Ποια ειναι? Η Γιαννα?

Σαπφους 20: Ενα πιπινι αδυνατο, ψηλο, "τρελιαρικο μωρο" θα το ελεγες. Δεν ειχε τοσο καβλωτικο-προκλητικο σωμα, οπως η προηγουμενη.

Τανταλου 8: Μια μογγολοφατσα. Περιεργη κατανομη σωματος, αλογομουρα. Την εχω δει εκει πολλες φορες.

Τανταλου 14: Η Λαουρα. Πανεμορφο πιπινι, πολυ ωραιο σωμα, αλαβαστρινο δερματακι. Ηρθε και μου κωλοτριβοταν (με ευγενικο τροπο). Σαν την Κλεοπατρα ενα πραγμα. Στα υποψην.

Προμηθεως 25: Μια καινουρια, η Μανια, οπως μου ειπε. Βαρια-μασιφ κατασκευη. Τιποτα το ιδιαίτερο.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Ομοιως 18.00 στα studios

Φριξου 9: H Κριστιν-Χριστινα. Κοντο αγορε ξανθο μαλλι. Σημερα οντως ειχε κεφια πολλα. Κι αυτη μου κωλοτριφτηκε λιγο. Δεν μου ξυπναει αγρια ενστικτα αυτη.

Φριξου 14: Μια Ισπανιδα (και καλα) Λαουρα. Μελαχροινη, βαρια κατασκευη-αφρατη κωλαρα-μπουταρες. Το μουτρακι ομως παραπεμεπει σε κοριτσακι. Εχουμε κριτικες?

Ν.Ουρανου 26: Η γνωστη και μη εξαιρετα γαλλιδα milf Νικολ.

Α.Γεωργιου 34: Η Σαμπρινα.

Αυτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10

Βαρδαρης

Προμηθεως 11: Ενα ωραιο μωρο, καστανο με ξανθιες ανταυγεις, ωραια εκφραστικα ματια, ωραιο σωμα με καμπυλες. Πονηρο μουτρακι. Πρωτη φορα την εβλεπα.

Σαπφους 5: Η Τζοάννα. Σημερα δεν μου αρεσε ιδαίτερα. Πολυ "προχειρη" την ειδα. Βγηκε και με κατι "τουριστικα" παπουτσια.

Σαπφους 7: Μια λεπτη-ψηλη με βυζια σε μακρουλα, σε στυλ λεπτης μελιτζανας. Μελαχροινη κι αδυνατη. Ειναι η Αλεξανδρα?

Γωνιακο: To πανεμορφο πιπινι, με το πολυ καλο-θηλυκο-γυμνασμενο-σφικτο σωμα. Μετριο υψος, καρρε ξανθο μαλλι. Καβλωτικη παρουσια. Ποια ειναι? Η Γιαννα?

Σαπφους 20: Ενα πιπινι αδυνατο, ψηλο, "τρελιαρικο μωρο" θα το ελεγες. Δεν ειχε τοσο καβλωτικο-προκλητικο σωμα, οπως η προηγουμενη.

Τανταλου 8: Μια μογγολοφατσα. Περιεργη κατανομη σωματος, αλογομουρα. Την εχω δει εκει πολλες φορες.

Τανταλου 14: Η Λαουρα. Πανεμορφο πιπινι, πολυ ωραιο σωμα, αλαβαστρινο δερματακι. Ηρθε και μου κωλοτριβοταν (με ευγενικο τροπο). Σαν την Κλεοπατρα ενα πραγμα. Στα υποψην.

Προμηθεως 25: Μια καινουρια, η Μανια, οπως μου ειπε. Βαρια-μασιφ κατασκευη. Τιποτα το ιδιαίτερο.

Διορθωση

Τανταλου 14 υποθετω οτι ηταν η Λαουρα. Ετσι την θυμομουν. Μπορει ομως να ειναι το νεο πιπινι παλι απο Ουγγαρια, που ανεφερε συναγωνιστης.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Βαρδαρης

Προμηθεως 11: Ενα ωραιο μωρο, καστανο με ξανθιες ανταυγεις, ωραια εκφραστικα ματια, ωραιο σωμα με καμπυλες. Πονηρο μουτρακι. Πρωτη φορα την εβλεπα. Πονηρό και πρόστυχο.........πολύ καυλιάρικο.

Σαπφους 5: Η Τζοάννα. Σημερα δεν μου αρεσε ιδαίτερα. Πολυ "προχειρη" την ειδα. Βγηκε και με κατι "τουριστικα" παπουτσια. Πάρα πολύ πρόχειρη.

Σαπφους 7: Μια λεπτη-ψηλη με βυζια σε μακρουλα, σε στυλ λεπτης μελιτζανας. Μελαχροινη κι αδυνατη. Ειναι η Αλεξανδρα? Όχι είναι η Σιμέλα <new entry>

Γωνιακο: To πανεμορφο πιπινι, με το πολυ καλο-θηλυκο-γυμνασμενο-σφικτο σωμα. Μετριο υψος, καρρε ξανθο μαλλι. Καβλωτικη παρουσια. Ποια ειναι? Η Γιαννα? Όχι είναι η Αλίσια επόμενος στόχος μου

Καλά μην τρελένεσαι...είναι η Ντίνα χθες την πήρα υπάρχει και σχετική κριτική.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ομοιως 18.00 στα studios

Φριξου 9: H Κριστιν-Χριστινα. Κοντο αγορε ξανθο μαλλι. Σημερα οντως ειχε κεφια πολλα. Κι αυτη μου κωλοτριφτηκε λιγο. Δεν μου ξυπναει αγρια ενστικτα αυτη.
Σου κωλοτριφτηκε ? ρε την πουτανα  :tickedoff: ευτηχος το γλιτωσαμε το κερατο Παντως σημερα εσταζε στην κυριολεξια ...  Μωγο μου  :smitten:
Φριξου 14: Μια Ισπανιδα (και καλα) Λαουρα. Μελαχροινη, βαρια κατασκευη-αφρατη κωλαρα-μπουταρες. Το μουτρακι ομως παραπεμεπει σε κοριτσακι. Εχουμε κριτικες?
Κριτικες Κατεχακη και Φριξ 14 δες καπου εχει σιγουρα
Α.Γεωργιου 34: Η Σαμπρινα.
:think: :think: :think: Πως την ειδες αυτην ?

Να συμπληρωσω -υπενθιμησω μιας και αυριο λιγο πολυ ετσι θα ειναι

Τσιρκο η Κατερινα.gr απ το ομορφο Ναυλπιο
Κωλετη η Εφη
Μαντζαρου η Σαρα
Και το μιλφο team Ευα - Ναντια - Νικολ σε Σααλ - Ερημητη - Ουρανου αντιστοιχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η αλισια εχει κοντο καρε; :think: εγω με μακρυ μαλλι την θυμαμαι......

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Και ουτε πιπινι ειναι... :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
η αλισια εχει κοντο καρε; :think: εγω με μακρυ μαλλι την θυμαμαι......

Δεν λέει για κοντό ο συναθλητής μόνο καρέ. Ντάξυ καρέ το κάνεις άμα μπερδευτεις στους όμους είναι το μαλλί μπορεί να μπερδεύτικε.

Και σίγουρα δεν είναι πιπίνι αλλά ούτε  και προμιλφ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom