Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλημερα σας και καλη βδομαδα σε ολους !!!  :smitten: :grouphug: :smitten:

Villa erotica  28.03.2011-29.03.2011
Οδός Φρίξου 9
Τηλέφωνο 6934 917169

Δευτερα –Τριτη  πρωι   10.00-20.00  η   Μαντυ  :smitten:
Δευτερα –Τριτη βραδυ    20.00-6.00  η   Αντριαννα

Γεια σου κουκλακη καλη βδομαδα  :cheesy:

Τι βλεπω ερωτες εχουμε εδω? μπαντζανακια θα γινουμε ?  :think:
:2funny:

Το προγραμμα της βιλας ειναι στο διπλα σιτε απ οπου το ειδες
www.imagerous.com/] [/URL]

κατι μου λεει οτι θα αλλαξουν θεση οι φωτογραφιες ομως
Η Αντριαννα καλη Πεμπτη απ οτι μαθαινω πρωι. Τωρα  ειναι  Μαντυ και λογικα Βραδυ η Χριστινα
Καλη η προσπαθεια ενημερωσης αλλα μη μπερδεψουμε και καναν Χριστιανο  :idiot:

Ε ?

Οσο για Την Βιλα μην ανησυχεις εχει εμενα για προμοτορα  :2funny:
Εντος της ημερα θα σκασει μυτι και επετειακη κριτικη (για τους φαν )

URL]]

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
καλημερα jo επισης καλη βδομαδα ,μπορει να γινουμε μπατζανακια ποτε δεν ξερεις ! δεν ειχα αλλη πληροφορια για αυτο εβαλα κι το τηλ. της Βιλας και ηθελα πολυ σημερα το βραδακι να παω στην Αντριανα εε τοτε καλη πεμπτη αφου το λες ετσι θανε , θα δουμε που θα παω το βραδυ καμια που να δινει κωλο και τσιμπουκακι σπεσιαλ ...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μυλοτσαρκα κατα της 22.00...ΝΕΚΡΑ παντου λιγη κινηση χαλαρα, οτι πρεπει για βολτα...

[glow=red,2,300]ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ωραιος οπως παντα [/glow]

Α.Γεωργιου 34, Αφου μου την εσκασε η Σιμονα :tickedoff: ηταν η κατεμε οχι ομορφη Κορινα,
[glow=red,2,300]Κανεις δεν εχει αναφαιρει κατι καιρο , Τουλαχιστον εγινε η ταυτοποιηση ...[/glow]
Α.Γεωργιου 4. Ηταν ανοιχτο αλλα δεν ανεβηκα εχω στρογγυλοσκαλοφοβια.!! :S :2funny:
[glow=red,2,300] :2funny: :2funny: :2funny: ακομα ? τοσος καιρος περασε ... Μαλλον της βυζαρες την Ναταλι-Λιζας θα εβλεπες .. αυτοι μετα που εφυγε η Νικολ ψαχνοντουσαν γενικος [/glow]
26ης Οκτωβρη 35Α. Η νεα πιπινα Μιμη, μαυρομαλα μικροκαμωμενη αβυζη, δεν μου γεμισε το ματι, μονο κολαρακι ειχε καλο...
[glow=red,2,300]Μαθητευομενη ... για μια δοκιμη καλη ΑΝ σου κανει κλικ , αλλιως παμε παρακατω[/glow]
Φριξου 9. Η Καυλιαρα Χριστινα.de.Jou.!! :2funny: Μεσα στο δωματιο, δεν περειμενα την εκανα με αλαφρα βηματα...η τσατσα πολυ χαλαρη την ειδα, δεν κονομανε ποια???  :think:
[glow=red,2,300] :smitten:[/glow] [glow=red,2,300]... Ποια η Λαζοτσατσα λες ?  :think: Οχι γιατι η Αλλη που ηταν τσιρκο και πηρε μεταγραφη χαλαρη ειναι παντα[/glow]
Φριξου 14. Και γαμω της τζοντε στο hastler.! :rockon: Ισπανιδα λεει η beego-τσατσα ξεπροβαλει η μικρα, ρε που την ξερω την πουτανα???  :think: κολησα για λιγο, η Ρωξανη η μελαχρινη με τα επιπροσθετα μπαλκονια, :dancing: πουτσοπαγιδα  :cum: η μικρη μεσα Κομοδινο...
[glow=red,2,300]Και ελεγα που χαθηκε .... , ειχε και αυτη την τρισελιδη αποθεωση της θυμαμαι παλια, τελιακα μου ξεφυγε ...[/glow]
Πετρου Εριμητη. Η ξανθια Πετρουλα προμιλφ... καθαρησανε και λιγακι απο εξω το μερος ειδα, τα πηγανε τα σκουπηδια λιγο ποιο μπροστα.!! :2funny:
[glow=red,2,300]:dunno:[/glow]
Ν.Ουρανου 26. Βουλγαρα ξανθια Βιολετα, ηταν πριν μερικα φεγγαρια Βαρδαρη Σαμφως 5 την ειχα πετυχει και τωρα δεν αφησα την ευκαιρια να παει χαμενη, υποσχετε πολλα στην παρουσιαση, περημενα περισοτερα, γενικες γραμμες αν και δεν τα εκλαψα, ψυχρη σαν Βουλγαρα, πιπα μονο αξιζε, κατα τα αλλα και γαμω τα σωματα, ωραια φατσουλα, ΚΩΛΑΡΑ.!! Δευτερη φορα δυσκολααα απο εμενα ξανα...
[glow=red,2,300]:dunno:[/glow]
Απο citygate πλευρα...εξω απο το Μαντζαρου 10 ο μαλιας ο Νταβας ξαναεμφανηστηκε.! Που τον ειχαν κρυμενο???  :think:
Μαντζαρου 10. Η Ρωσιδουλα Νατασσιαα.!
[glow=red,2,300]Ποια απ τις δυο ?  :think: του Ερως ή του Λαφαμ ?[/glow]
...και κατα της 12.30 που εκανα την 2η γυρα στον Βαρδαρη, και εκει μια απο τα ιδια απο κινηση αλλα σχεδον σε ολα τα σπιτια καποιος τον εχωνε με αποτελεσμα να καθηστερησω αρκετα...
Τανταλου 14. Τελικα Μυρησε ανοιξη στο μπυρδελο.!! :rockon: μας διαβαζουν μαλλον και αδιασανε μεσα στο μπουρδελο καμια 12αδα αποσμητικα ή πεταξανε την αγελαδα :2funny: :2funny: και μυρηζει μεν ωραια αλλα σε σημειο να σου καιει τα ρουθουνια.!! :S
ηταν η Βικη η Μελαχρινη πιπινα, ξεθαρεψε το πουτανακι... :dancing: αξιζει για μια φορα, εκτος αν βελτιωθηκε...
[glow=red,2,300]Δηλαδι επρεπε να μας διαβασουν ?  :think: μυτες δεν εχουν ?  :cheesy: Και κοψτε το αστειο με την Ανοιξη ... θα μπει κανεις με φορα και θα παθει τιποτα  :2funny:[/glow]
Τανταλου και Σαμφως. Εεεεε περημενω πουτανες που γαμιουνται για να της δω, αλλα να περημενω και πουτανα να χεσει δεν το περημενα.!!!!
[glow=red,2,300] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τι λες ρε χαμενε ...[/glow]
Προμηθεους 25. Το αντιτορπιλικο του Βαρδαρη η Χριστινα με τα κανονια της.!!! ΚΑΥΛΑΑΑ.!!
[glow=red,2,300]Της καταχακη ?  :think:
[/glow]

Αυτα...αντε να ζησω να με θυμωστε γιατι ξανα ποιος ξερει ποτε??? :grin:

[glow=red,2,300]Ελα ερχετε και Πασχα ... κατι θα γινει  :grin:[/glow]

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
η καρμεν ηταν. την εφαγα την πατατα και μαλιστα καυτη

Αλαξε το μαλι της και δεν την γνωρισα, συνηθως κανει πασαρελα σαν μοντελο και χωρια οτι ειχε κρυμενες τις βυζαρες τις αλλιως θα την καταλαβαινα απο εκει σιγουρα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
[glow=red,2,300] :2funny: :2funny: :2funny: ακομα ? τοσος καιρος περασε ... Μαλλον της βυζαρες την Ναταλι-Λιζας θα εβλεπες .. αυτοι μετα που εφυγε η Νικολ ψαχνοντουσαν γενικος [/glow]
Βαριομουνα να σταματησω και να ανεβω, το ειχα αφησει τελευταιο, ηξερα οτι η Νικολ εχει φυγει απο εκει...

[glow=red,2,300] :smitten:[/glow] [glow=red,2,300]... Ποια η Λαζοτσατσα λες ?  :think: Οχι γιατι η Αλλη που ηταν τσιρκο και πηρε μεταγραφη χαλαρη ειναι παντα[/glow]
Αυτη η αχωνευτη μια ζωη εκει δουλευε, τωρα τα εβαψε ξανθα τα μαλια της...

[glow=red,2,300]Ποια απ τις δυο ?  :think: του Ερως ή του Λαφαμ ?[/glow]
Του ερως λογικα, ηταν μεσα δεν την ειδα, η τσατσα την πενευτηκε, αρα υπεθεσα οτι ειναι του Ερως

[glow=red,2,300] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τι λες ρε χαμενε ...[/glow]
Παντως καζανακι δεν ακουσα.!!  :2funny: :2funny:

[glow=red,2,300]Της καταχακη ?  :think:
[/glow]
Ναι της κατεχακη...

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Παντως συναγωνιστες στο μαντζαρου καιρο εχω να δω την Νατασσα την ρωσιδουλα την αδυνατη όχι του Le femme ...και μπαινω σε υποψιες  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παντως συναγωνιστες στο μαντζαρου καιρο εχω να δω την Νατασσα την ρωσιδουλα την αδυνατη όχι του Le femme ...και μπαινω σε υποψιες  :think:
καλα δεν ειπε ο καραμαν οτι την ειδε χτες;και τι υποψιες εννοεις; :think:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
μηπως σταματισε ... ναι διαβασα την αναφορα αλλα επειδη δεν είδε  :) ...  γιατι και μενα μου την πενευε η τσατσα αλλα ηταν η αλλη νατασσα ..  το λεω γιατι μου ελειψε και σκεφτομαι ... καταθεση  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καραμαν για διευκρινισε ποια νατασα ειδες;την οριτζιναλ ή την κοκκινομαλλα απο λαφαμ; :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καραμαν για διευκρινισε ποια νατασα ειδες;την οριτζιναλ ή την κοκκινομαλλα απο λαφαμ; :think:

Μετα λες εμενα γκαβο που δε βλεπω τα ποστ σου  :idiot: :idiot: ειπε ο Ανθρωπας
Του ερως λογικα, ηταν μεσα δεν την ειδα, η τσατσα την πενευτηκε, αρα υπεθεσα οτι ειναι του Ερως

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585

Δεν περημενα να την δω, εκεινη την ωρα δεν σκεφτηκα οτι δουλευουνε 2 Νατασες, αλλα η τσατσα φευγοντας λεει την Νατασα οποιος την περνει ξαναμπαινει, η Νατασα απο το Λαφαμ ειναι τοσο καλη?? Ρωσιδα παντως γιατι ρωτησα η Ρωσιδα και μου λεει ναι... η αλλη τι ειναι??

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν περημενα να την δω, εκεινη την ωρα δεν σκεφτηκα οτι δουλευουνε 2 Νατασες, αλλα η τσατσα φευγοντας λεει την Νατασα οποιος την περνει ξαναμπαινει, η Νατασα απο το Λαφαμ ειναι τοσο καλη?? Ρωσιδα παντως γιατι ρωτησα η Ρωσιδα και μου λεει ναι... η αλλη τι ειναι??

Ρωσιδες ειναι και οι δυο ..αλλα εσυ πιστεψες τσατσα ?  :s&m_3:
εχεις χαλασει μου φαινετε

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195

Προσωπικά για μένα δεν λέει Η κοκκινομάλα.... Όσο για την άλλην δεν έχω άποψη καθως δεν την ξέρω...Εμφανισιακά πάντως δεν μου αρέσει

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς τι απέγινε η Μαρίνα Ρωσσίδα μιλφ μου δούλευε Κατεχάκη?

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Η Αγαπη πρωινη ειναι ??? και αυτη απο Πεμπτη ??? στην Κωλετη η πηγε αλλου ???
μου φαινετε απο Μιλφ μονο η Ευα εμεινε στην Σααλ Σεξ(Α.Γεωργιου 4) και την Νικολ που την εκαναν μεταγραφη ???
μας ελειψε και η Αφροδιτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom