Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το καλοκαιρι ηταν αρκετα καλη , στο τελος φανερα κουρασμενη ,
μετα απο κανα μηνα που ελειπε δε ξερω τι παιζει

Δες Νικ Ουρανου 1β (στουντιο ) για παλιες κριτικες
( δεν ξερω αν ηταν αυτη ομως) παντως Απο σημερα η αυριο παει λα φαμ δε ξερω για ποσο

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
μακρυα απο το μαλακισμενο πουτανακι που ακουει στο ονομα ρωξαννα
ειναι για τον πουτσο τελειως
μα τελειως ομως
μπηκε φιλος σημερα γιατι με ζαλισε οτι ειναι μουναρος κ οτι εχει βυζαρες κ ξενερωσε τη ζωη του
πιπα αθλια κ χωρις να τον φτιαξει κ απο πηδημα μου ειπε οτι καθοταν σε μια σταση μονο γιατι του ειπε οτι την πηρε για 30ε....
ελεος?
ασε που του ειπε οτι ειναι απο ισπανια.....

Σιγά το νέο..! Τί λέμε τόσο καιρό..;
Γαμώτο, είναι η μόνη ίσως γκόμενα εδώ πέρα που εμφανησιακά με ψήνει να ξοδέψω τα χρήματα μου εδώ πέρα (μαζί ίσως με Αντριάννα κ Τζέσυ, αλλά αυτές είναι αρκετά μεγαλύτερες)..! Εντάξει, από προσωπάκι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αν κι είναι γλυκούλα κ πιπινάκι, αλλά σωματάκι είναι πολύ καλό, κοντά στο 10αρακι κι από βυζάκι κι από κωλαράκι, αλλά είναι τελείως ψόφια κ σε ξενερώνει..!
Απορώ πάντως πως γίνεται, ενώ όταν τη βλέπεις στο σαλόνι να σ' ανάβει τόσο, που λες θα της πετάξω τα μάτια έξω, όταν μπαίνεις μέσα σου γαμάει την ψυχολογία τελείως..!
Ειδικά, εγώ που είμαι επικοινωνιακός τύπος κ θέλω να πιάνω κ κουβεντούλα λίγο, να δω αν η γκόμενα με θυμάται καθόλου, αυτή ήταν τελείως αδιάφορη, σε στυλ τί μας λες τώρα τελείωνε..! Μόνη δικαιολογία δίνω, να μην καταλαβαίνει τη γλώσσα ή να 'ναι τελείως ηλίθια..!
Ο μόνος τρόπος να περάσεις καλά μαζί της, είναι νομίζω να πας μέσα κ να 'σαι έτοιμος να την βάλεις κάτω κ να τη γαμήσεις, γιατί αν περιμένεις να σε γαμήσει αυτή θα σε πάρειο ύπνος..! Εγώ πάντως, δεν το 'χω κάνει πότε αυτό.. Είμαι πάντα πολύ ευγενικός με τις γυναίκες, αλλά με τη συγκεκριμένη είναι ο μόνος τρόπος νομίζω..!
Πάντως, γιατί να συμπεριφέρεται έτσι..; Γιατί έτσι, κι εμάς μας αφήνει δυσαρεστημένους, αλλά ούτε αυτή το ευχαριστιέται.. Τόσο πολύ δεν της αρέσει ή απλά δεν ξέρει να γαμιέται..; Λέτε να το κάνει με το ζόρι κ να την εκβιάζουν οι νταβάδες..;
Δεν ξέρω, αλλά πολλά ακούγονται κι αναρωτιέμαι..

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Μινι βολτα στη περιοχη του μυλου κατα τις 1.
εχοντας καταναλωσει αφθονη ποσοτητα ρετσινας και των συναφων συνοδευτικων και βρισκομενος σε κατασταση ζαντας - κ@βλας ιππευσα το μπουρδελοσκουτερ μου που χρονια τωρα δε με εχει προδωσει ποτε.

Μυριζοντας τον καιρο και νιωθοντας την καταιγιδα να πλησιαζει κατευθυνθηκα καρφι για ερημιτη και ρωξανη που την εχω μεγαλο αχτι (με βγαζει κατι πολυ καβλικε η γκομενα)
Δυστυχως εμφανιστηκε μια πετιτ μελαχρινη (ονομα δε θυμαμαι λογω της καταστασης)

Ανεβαινω στο αλογο για να παω προς βιλα...περνοντας απο το μαγαζι της νικηφορου ακουω ψιτ-ψιτ καλε συ με το σκουτερ....και βλεπω τη νεαρα να εχει βγαλει τα βυζακια απο τη σιδερια για να παρουν τις πρωτες σταγονες βροχη...

Λογω μυωπιας και βιασυνης με επεισε να μπω μεσα.δεν ηθελα και πολυ και με καταφερε και με εβαλε στο δωματιο.
αλεξανδρα απο ρουμανια με ειπε (εμφανιση πολυ κατω του μετριου αλλα δυστυχως οταν το καταλαβα ηταν αργα)
σε συμμετοχη παντως ηταν καλη αν και απο οτι με ειπε κανει σερι βαρδιες.
στα περιεργα του μαγαζιου οτι φωναζε τη τσατσα μαμα...

Βγαινοντας ειχαν ανοιξει οι ουρανοι και αποφασιζω να κινηθω απο παραλιακη (ονομα και πραγμα,αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε) προς ανατολικα σε αποστολη καμικαζι ωστε να φτασω οσο γινεται πιο στεγνος σπιτι.

Αφπυ καταφερα και διεσχισα τη παραλιακη με το καγιακ φτανοντας στον λευκο πυργο με προδιδει το μπουρδελοσκουτερ...

Με τα πολλα και τα λιγα εκανα καμια 1,30ωρα να φτασω σπιτι αφου το καγιακ δε τραβουσε...

Αντε και στις επομενες εξορμησεις μας στεγνοι!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
την πηρες κωλαρακι;αν θυμαμαι ειναι σχετικα φτηνη.... ;)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135

Οι περισσότερες ρουμάνες έτσι τις λένε.. :)

Σημειώσεις: στο τελευταίο (Ταντάλου) ο χώρος βρωμούσε, ενώ στο τέρμα πάνω στην Προμηθέως η Βανέσα είχε αρχικό πρόγραμμα στα 40 ευρώ (παντού αλλού 30) και με 70 έκανε γυμνο και κατάπινε, ενώ με 100 έδινε κώλο...όσοι πιστοί/τολμηροί...

Αυτή πρέπει να είναι η γνωστή τούρμπο-Βανέσσα που είχε καιρό να εμφανιστεί, μέσα είναι πολύ δύναμη. Σε κάποια φάση πριν ένα χρόνο είχε παχύνει σε σημείο που την χάλαγε, έχει χάσει κάνα κιλό τώρα;

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Η Εβελίνα καλή είναι;
Επίσης, η Τζοάννα στην Προμηθέως καλή είναι; Μου έκανε κάτι...ειδικά το β..ί

Τις πρωτοπήρα και τις δυο αυτήν την εβδομάδα (έγραψα και reviews), δε λεν πολλά πράγματα κατά τη γνώμη μου.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Αναφορα από Βαρδάρη, χθες, Πέμπτη στις 16.30
Προμηθέως τερμα πάνω: H Βανέσα. Ατσούμπαλη καπως, ολο το παχος το εχει κυριως στην μέση. Η τσατσα κλασικα διαφημιζε ποσο καλη και περιποιητικη ειναι μεσα στο δωματιο.
Προμηθεως τέρμα κάτω: ψηλο αδυνατο μελαχροινο καβλαιαρικο μωρο (νομιζω Αλεξανδρα την φωναξε η τσατσα), με ωραιο σωματακι.
Σαπφούς 5: Η γνωστη Ήρα, ανανεωμενη και με εντυπωσιακο σωμα.
Σαπφούς 7: Μια καινουρια (οπως την ειπε η τσατσα), Ήλη την φωναξε. Γυρω στα 30, ωραιο σωμα, με σωστα τοποθετημενες καμπύλες, μακρυ ξανθο μαλλι. Φαινοταν και νεα στο επάγγελμα. Η φαση ηταν οτι ο συναγωνιστης που την γαμουσε πρεπει να ηταν γυρω στα 20 λεπτα μεσα και οταν η τσατσα χτυπησε την πορτα (ανησυχώντας μηπως επαθε κατι η κοπελα επειδη όπως ελεγε ηταν και νεα), αυτος ανοιξε λιγο την πόρτα και με μια φατσα σαν του Γκουφη (ξαφνιάσματος-απορίας) μας κοιταξε ολους εξω στο σαλονι! Μαλλον δεν καταλαβε τον λογο για τον οποίο χτύπησε η τσατσα. Cult φαση!
Σαπφούς 8 απέναντι: μία κοντή, χοντρή, άσχημη (όπως ευστοχα την παρουσίασε προηγουμενος συναγωνιστης), δεν την ειχα ξαναδει εκει. Η κυτταριτιδα στα υψη! Εδινε κωλο στα 60 ευρω
Ταντάλου - Σαπφους: μία , χοντρή, άσχημη, λιγο καλυτερη απο Σαπφους 8 (δεν εχει τοση κυτταριτιδα)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
εχοντας καταναλωσει αφθονη ποσοτητα ρετσινας και των συναφων συνοδευτικων και βρισκομενος σε κατασταση ζαντας - κ@βλας ιππευσα το μπουρδελοσκουτερ μου που χρονια τωρα δε με εχει προδωσει ποτε.

Μυριζοντας τον καιρο και νιωθοντας την καταιγιδα να πλησιαζει κατευθυνθηκα καρφι για ερημιτη και ρωξανη που την εχω μεγαλο αχτι (με βγαζει κατι πολυ καβλικε η γκομενα)
Δυστυχως εμφανιστηκε μια πετιτ μελαχρινη (ονομα δε θυμαμαι λογω της καταστασης)

Ανεβαινω στο αλογο για να παω προς βιλα...περνοντας απο το μαγαζι της νικηφορου ακουω ψιτ-ψιτ καλε συ με το σκουτερ....και βλεπω τη νεαρα να εχει βγαλει τα βυζακια απο τη σιδερια για να παρουν τις πρωτες σταγονες βροχη...

Λογω μυωπιας και βιασυνης με επεισε να μπω μεσα.δεν ηθελα και πολυ και με καταφερε και με εβαλε στο δωματιο.
αλεξανδρα απο ρουμανια με ειπε (εμφανιση πολυ κατω του μετριου αλλα δυστυχως οταν το καταλαβα ηταν αργα)
σε συμμετοχη παντως ηταν καλη αν και απο οτι με ειπε κανει σερι βαρδιες.

Βγαινοντας ειχαν ανοιξει οι ουρανοι και αποφασιζω να κινηθω απο παραλιακη (ονομα και πραγμα,αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε) προς ανατολικα σε αποστολη καμικαζι ωστε να φτασω οσο γινεται πιο στεγνος σπιτι.

Αφπυ καταφερα και διεσχισα τη παραλιακη με το καγιακ φτανοντας στον λευκο πυργο με προδιδει το μπουρδελοσκουτερ...

Με τα πολλα και τα λιγα εκανα καμια 1,30ωρα να φτασω σπιτι αφου το καγιακ δε τραβουσε...

Αντε και στις επομενες εξορμησεις μας στεγνοι!!!

οχι ρε φιλε, περασες τετοια μανουρα. Ολα σε μια ημερα σου συνεβησαν. Αυτο με τη σιδερια τι να υποθεσει κανεις΄οτι επεσε αφραγκια και στα μπουρδελα;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.596
Πόντοι
25.165
26ης οκτωμβριου(απεναντι απο Jumbo) δν ειδα καμια κριτικη για μια Αννιτα, απο ιταλια που ειναι. ξερει κανεις κατι?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Τι μινι βολτα ρε φιλε , ενας εσυ και ενας ο Οδυσσεας , και οι δυο μεχρι να πατε σπιτι της πουτανας εγινε  :2funny:

Παντως η σκηνη με της πουτανας το καγκελο πρεπει να ηταν πολυ ρομαντικη...
δε μπορουσα να βρω ποιητηκα λογια να την απαθανατησω , και ετσι την ζωγραφισα.... ( τρεμε Luis Royo )

PNG, 731x504px, 32 KB (0.03 MB)

meliritos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Kαιρος να τελειωνει αυτο το κακογουστο αστειο με τις ''επιθεσεις'' στην Ηρα για την συμπεριφορα της.Το οτι δινετε 30 και 40 ευρω(εγω παντα 40) δεν σημαινει οτι ειστε οι κυριαρχοι τησ υφηλιου.Με ανθρωπο ειστε στο δωματιο,οχι με ζωο.Αν δεν κοιταξει η κοπελα το ''ρολοι'' θα κατσει ο αλλος μεσα 1 ωρα(ζητω η εκμεταλλευση).Εξω περιμενει κι αλλος κοσμος και ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει το δικαιωμα να την κραταει παραπανω(βαζω τον εαυτο μου μεσα).Παλιο το κολπο.Αργο γαμησι και μολις χτυπησει η τσατσα την πορτα,τοτε ολοι βιαζονται.Και στην τελικη,ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.
Και κατι ακομα,τα θετικα σχολια για την Ηρα δεν αναρτωνται.Τα θετικα για την Μιρελλα,ομωσ,ναι.Τι συμβαινει?Χωθηκαν οι ''διαφημιστες'' στο site?
Δεν θα ξανασχοληθω με τις αστειοτητες που γραφονται για την κοπελα.Οποιος δεν γουσταρει,ΔΡΟΜΟ!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Kαιρος να τελειωνει αυτο το κακογουστο αστειο με τις ''επιθεσεις'' στην Ηρα για την συμπεριφορα της.Το οτι δινετε 30 και 40 ευρω(εγω παντα 40) δεν σημαινει οτι ειστε οι κυριαρχοι τησ υφηλιου.Με ανθρωπο ειστε στο δωματιο,οχι με ζωο.Αν δεν κοιταξει η κοπελα το ''ρολοι'' θα κατσει ο αλλος μεσα 1 ωρα(ζητω η εκμεταλλευση).Εξω περιμενει κι αλλος κοσμος και ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει το δικαιωμα να την κραταει παραπανω(βαζω τον εαυτο μου μεσα).Παλιο το κολπο.Αργο γαμησι και μολις χτυπησει η τσατσα την πορτα,τοτε ολοι βιαζονται.Και στην τελικη,ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.
Και κατι ακομα,τα θετικα σχολια για την Ηρα δεν αναρτωνται.Τα θετικα για την Μιρελλα,ομωσ,ναι.Τι συμβαινει?Χωθηκαν οι ''διαφημιστες'' στο site?
Δεν θα ξανασχοληθω με τις αστειοτητες που γραφονται για την κοπελα.Οποιος δεν γουσταρει,ΔΡΟΜΟ!
εσυ τι εισαι δηλαδη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Φιλε jo154 νευριαζω επειδη το πρωτο σχολιο μου για την Ηρα το εγραψα πριν απο αυτο που γραψανε για την Μιρελλα,γιαυτο μυριζομαι πουστια!

Ωχ, ωχ...φιλε προβλεπω να σε βγαλουν νταβατζη, προαγωγο και προμοτορα. Εδω μια καλη λεξη λες για καποια και ερχονται οι διαφοροι αγγελοι της κολασεως να σε κατακεραυνωσουν και να σε κραξουν επειδη ειπες καλη κουβεντα. Φαντασου τωρα, που μπηκες και τοσο φορτσατος.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
Ωχ, ωχ...φιλε προβλεπω να σε βγαλουν νταβατζη, προαγωγο και προμοτορα. Εδω μια καλη λεξη λες για καποια και ερχονται οι διαφοροι αγγελοι της κολασεως να σε κατακεραυνωσουν και να σε κραξουν επειδη ειπες καλη κουβεντα. Φαντασου τωρα, που μπηκες και τοσο φορτσατος.
δεν βγαζω νταβατζη κανεναν φιλε αλλα δεν γουσταρω κ να ποσταρει καποιος κατι με υφος κ φουλ επιθετικη διαθεση....επισης καμμια μου κριτικη δεν αφαιρεθηκε ποτε απο το συστημα...κ σου μιλω σαν απλος χρηστης της σελιδας κ οχι σαν modarator η κατι αλλο...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αργο γαμησι και μολις χτυπησει η τσατσα την πορτα,τοτε ολοι βιαζονται

Πολυ ωραιο σκεπτικο ... ακριβως ετσι πρεπει να σκευτονται οι Βαρδαρογκομενες
εβλεπα την κριτικη της Εβελινας και σκευτομουν οτι τελικα ειναι θεμα νοοτροπίας
αμα η γκομενα η η τσατσα βιαζεται και εχει παρει μαστερ στον βαρδαρη οσο και να το πληρωνεις το χαλαρο θα σε  < τρεξει >
Η γνωστη μας οπως ειδα αν και με 30ρι δεν εδειξε τετοια συμπεριφορα , αν καθησει εκει κανα μηνα ομως το κοβω να αλλαζει
γιαυτο αποφευγω τον βαρδαρη οπως επισης ΚΑΙ της επισκεπτριες του Βαρδαριου στα στουντιο
Κοριτσια και τσατσαδες
Με ανθρωπο ειστε στο δωματιο,οχι με ζωο :idiot:

Συμφωνειτε ?  :think:

Το σχολιο ειναι γενικο και δεν κολαει σε καμια Ηρα σε καμια Μιρελα κλτ τα κοριτσια δε τα ξερω
ειναι και οι δυο στα υπ οψιν αλλα για αργοτερα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φιλε jo154 νευριαζω επειδη το πρωτο σχολιο μου για την Ηρα το εγραψα πριν απο αυτο που γραψανε για την Μιρελλα,γιαυτο μυριζομαι πουστια!
Τοτε αδερφε ξαναγραψτο , και δες τους κανονες πρωτα , μηπως δε το εγραψες σωστα , δεν νομιζω να παιζει πουστια παντως εγω γραψει και καλες και κακες (σχεδων ) κριτικες
ποτε δεν ειχα προβλημα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εχω γραψει 2 κριτικες για την Ηρα και δεν αναρτηθηκε ουτε μια.Επειδη ηταν θετικες.Η αρνητικη-συκοφαντικη,αναρτηθηκε.Τελικα,ποιος κουμανταρει το site?Μηπως καποιος που εχει αλλη κοπελα και τον τσουζει που ειμαστε φανατικοι μουτζαχεντιν της Ηρας???

Χαλάρωσε... Εγώ έχω γράψει μία για την Μιρέλλα μία καλή αλλά έχω πάει άνω των 10. Στην Ήρα δεν έχω πάει και δεν εκφέρω γνώμη αλλά όχι και διαφημιστής...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Jo,εχω γραψει και παλιοτερα κριτικες και καταχωρηθηκαν.Απλα τρελλαινομαι επειδη πηγαινω μονιμως 3 χρονια στην συγκεκριμενη κοπελα και μου φερεται τελεια.Εγω τα πηρα με καποιον που την κατηγορησε οτι εχει το μυαλο της στο ρολοι.Δηλαδη,οι αλλες που το εχουν?Στον κουκλο που ξαπλωσε διπλα τους?

Καλα υπαρχει και χημεια , δεν περνανε ολοι καλα με ολες , αλημονο
εδω δε περνας το ιδιο καλα με ( ή χαλια ) με την ιδια γκομενα την δευτερη φορα

Αλλο εσυ που εισαι γιατρος και αλλο εγω που εχω 10 σαπια δοντια και βρομαει το στομα μου
δηλαδι αμα παω και δε περασω καλα τι να γραψω ? οτι ειναι πολυ καλη η κοπελα με τον meliritos ? :2funny:
θα γραψω οτι ζησω ...

τεςπα πα , οπως ειπα δεν εχω γνωμη γιατι δεν ξερω τις γκομενες , οταν παω θα σας πω

stay  coool

( Το τραγουδακι απο τρυπες μου εχει κολησει 3 μερες τωρα... ποιος ακουει / ακουγε τρυπες ? )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom