μακρυα απο το μαλακισμενο πουτανακι που ακουει στο ονομα ρωξαννα
ειναι για τον πουτσο τελειως
μα τελειως ομως
μπηκε φιλος σημερα γιατι με ζαλισε οτι ειναι μουναρος κ οτι εχει βυζαρες κ ξενερωσε τη ζωη του
πιπα αθλια κ χωρις να τον φτιαξει κ απο πηδημα μου ειπε οτι καθοταν σε μια σταση μονο γιατι του ειπε οτι την πηρε για 30ε....
ελεος?
ασε που του ειπε οτι ειναι απο ισπανια.....
Σιγά το νέο..! Τί λέμε τόσο καιρό..;
Γαμώτο, είναι η μόνη ίσως γκόμενα εδώ πέρα που εμφανησιακά με ψήνει να ξοδέψω τα χρήματα μου εδώ πέρα (μαζί ίσως με Αντριάννα κ Τζέσυ, αλλά αυτές είναι αρκετά μεγαλύτερες)..! Εντάξει, από προσωπάκι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αν κι είναι γλυκούλα κ πιπινάκι, αλλά σωματάκι είναι πολύ καλό, κοντά στο 10αρακι κι από βυζάκι κι από κωλαράκι, αλλά είναι τελείως ψόφια κ σε ξενερώνει..!
Απορώ πάντως πως γίνεται, ενώ όταν τη βλέπεις στο σαλόνι να σ' ανάβει τόσο, που λες θα της πετάξω τα μάτια έξω, όταν μπαίνεις μέσα σου γαμάει την ψυχολογία τελείως..!
Ειδικά, εγώ που είμαι επικοινωνιακός τύπος κ θέλω να πιάνω κ κουβεντούλα λίγο, να δω αν η γκόμενα με θυμάται καθόλου, αυτή ήταν τελείως αδιάφορη, σε στυλ τί μας λες τώρα τελείωνε..! Μόνη δικαιολογία δίνω, να μην καταλαβαίνει τη γλώσσα ή να 'ναι τελείως ηλίθια..!
Ο μόνος τρόπος να περάσεις καλά μαζί της, είναι νομίζω να πας μέσα κ να 'σαι έτοιμος να την βάλεις κάτω κ να τη γαμήσεις, γιατί αν περιμένεις να σε γαμήσει αυτή θα σε πάρειο ύπνος..! Εγώ πάντως, δεν το 'χω κάνει πότε αυτό.. Είμαι πάντα πολύ ευγενικός με τις γυναίκες, αλλά με τη συγκεκριμένη είναι ο μόνος τρόπος νομίζω..!
Πάντως, γιατί να συμπεριφέρεται έτσι..; Γιατί έτσι, κι εμάς μας αφήνει δυσαρεστημένους, αλλά ούτε αυτή το ευχαριστιέται.. Τόσο πολύ δεν της αρέσει ή απλά δεν ξέρει να γαμιέται..; Λέτε να το κάνει με το ζόρι κ να την εκβιάζουν οι νταβάδες..;
Δεν ξέρω, αλλά πολλά ακούγονται κι αναρωτιέμαι..