Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
θυμασαι GL καθομαστσταν μαζι και της τραβουσα τα μαλια στο μπροστινο θρανιο  ? :cheesy:

Ποιια ηταν βιλα σημερα ?  , Υποθετω Χριστινα (ξανθια Γερμανιδα , οχι Μελαχρινη )

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Μην πιστευεις οτι σου λενε οι πουτανες.! :grin:  

Αν η Νικολ ειναι 32 η Εφη και η Αφρο ποσο ειναι 22??? :grin:

karaman νομιζω πως δεν εχουν λογω να σου λενε ψεμματα. Ασε που ειδικα την νικολ της την ειπα κιολας. Της ειπα " σιγα μην εισαι μονο 32", κοντεψε να παρεξηγηθει και μου ειπε το ετος γεννησης αυθορμητα. Ε δεν νομιζω να εχουν προσχεδιασμενο φουλ παραμυθι για να σου λενε. Αφρο 26 μου ειπε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
karaman νομιζω πως δεν εχουν λογω να σου λενε ψεμματα. Ασε που ειδικα την νικολ της την ειπα κιολας. Της ειπα " σιγα μην εισαι μονο 32", κοντεψε να παρεξηγηθει και μου ειπε το ετος γεννησης αυθορμητα. Ε δεν νομιζω να εχουν προσχεδιασμενο φουλ παραμυθι για να σου λενε. Αφρο 26 μου ειπε

Δεν ξερω φιλε μου δεν την εχω δοκιμασει την κοπελα για να σου πω με σιγουρια, την εχω δει απο αποσταση μισου μετρου...αλλα σου λεω φιλικα μην πιστευεις τι σου λενε, συνηθως τα ιδια θα πουνε και στον επομενο και στο καθενα απο εμας.!...αλλα για 32 δεν ειναι με τιποτα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
32 ειναι ...

τα χιλιομετρα που επιασα στη σκαλα  , καποιος εχει πιασει και ποιο πολλα  :grin:

Ρε σεις μισο γιατι μπερδευτικα , ποσες δουλευουν εκει τρεις ?
2 η 3 φορες πηγα και θυμαμαι
μια τραβελοφατσα ,
μια αλλη ξανθια με μεγαλα βυζια , δεν ξερω αν ειναι η ιδια η καποια αλλη γιατι την δευτερη φορα δεν χαμογελουσε και δεν ειδα το χαμογελο της κρεστ
και μια αλλη με 30 γιουρα εκανε πολλα ( γλυψιματα χαδια μαδια πολλες στασεις )  ειχε βαλει το ποδι στον καναπε και το μπουτι της διπλα στην μαπα μου

3 εχω ή 2 ?  :think:  μαλλον πρεπει να ξαναπαω να δω  γιατι φοβαμαι πως εχω μπερδευτε
ωχ... ποιος ανεβαινει σκαλες παλι ....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αλαγες βλεπω ... ποια τραγουδαει κωττα πρωι ?  :think:
αντε φυγει το σπυρι μου να βγω τσαρκα , ανω κατω τα κανανε παλι , πανω τις ειχα βαλει σε ταξη  :2funny:

Καραμαν ποτε θα παρεις το δωρο σου ?
:cheesy:

desait

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καμια φωτογραφία απο Βερόνικα και Σιμόνα παίζει;

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ηomevideo σου κάνει...??  :knockinb:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
3 εχω ή 2 ?  :think:  μαλλον πρεπει να ξαναπαω να δω  γιατι φοβαμαι πως εχω μπερδευτε
ωχ... ποιος ανεβαινει σκαλες παλι ....
Τι ποιός ανεβαίνει... Ποιός κατεβαίνει να λές και μάλιστα τρέχοντας...!!  :2funny:

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
εγκλημα μεγαλο....επρεπε να μπεις στην Αννα.καιρο την ψαχνω εγω ειναι πολυ καυλα.εχουν 3 βαρδιες σ'αυτο το σπιτι,αυτη ειναι μεσαια αλλαζουν στις 23.00.
κακως δε στο ειπα
Και δεν μπορω να παω ξανα. Ξανα μετα τις 28του μηνα.
Ελπιζω τοτε να παιζει κατι  καλο.
Ευχαριστω.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αννίτα.it & Ρεβέκκα.ru καθομαι και χαζευω , γενικα το 52 ανεβηκε βλεπω , ανακαινιση . Καινουριο τζακουζακι καινουριες γκομενες πρεπει να γινει επισκεψη
μια φορα πηγα ολη κι ολη και ειχα πετυχει την Αγαπη (τον Αυγουστο) τοτε ειχε μια μπλε παλιομπανιερα και την λεγανε τζακουζι  :2funny:

Μια χαρα δειχνουν και οι 2 , αν ειναι μαλιστα οντως .it η Αννιτα θα την επαρω  :fuck2:
Αν δεν ειχα το νταλαβερι με την τριχα αυτο το ΣΚ θα εκανα καταδρομικη και αναγνωριστηκη εισβολη στο 52 αλλα επιφυλλασωμε
μας φαγαν οι καλωπισμοι και τα στενα τζιν

2 κριτικες ζητουν κριτικογραφο και γω αλοιφω τ @@ μου με κρεμα  :headbang:

Δε μου λετε .. την Ρεβεκα.ru/52 απο την Ρεμπεκα.ru/8 πως τις ξεχωριζουμε ?  :think:
μηπως οπως το εγραψα ?  :2funny:

Εμφανισιακα gl που την πηρες την αλλη πως τις βλεπεις ? ποια ειναι καλυτερη ? ( με τα δικα σου γουστα)

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Γρήγορη ενημέρωση από Βαρδάρη, απόψε, Πέμπτη κατά τις 21:00:
Προμηθέως ΟΛΑ κλειστά, με εξαίρεση το τερμα πάνω (Βανέσα Ρωσσίδα) και το τέρμα κάτω (Τζοάννα, Ρουμάνα;)
Σαπφούς: στο 1ο από αριστερά Μιλένα, στο δίπλα (δίδυμο) μία ξανθιά, λεπτή, μικρή, 'καινούργια' είπε η τσατσά, στο ανορθόγραφο απέναντι μία κοντή, χοντρή, άσχημη (δεν έχει σημασία το όνομα), στο τέρμα δεξιά, μία μικρή, όμορφη, Βανέσα (ξέρει κανείς αν είναι καλή;)
Ταντάλου: το πράσινο (το 1ο ανεβαίνοντας δεξιά) μία ψηλή, χοντρή, άσχημη (και πάλι δεν έχει σημασία το όνομα), το επόμενο μία αδιάφορη (δε θυμάμαι καν ποια ήταν, νομίζω και πάλι 'γεμάτη'), το αμέσως επόμενο (όπου και ήλπιζα να καταθέσω) μία πολύ ψηλή, πολύ λεπτή, αρκετά όμορφη (δεν την ξέρω, καινούργια είπε η τσατσά).
Σημειώσεις: στο τελευταίο (Ταντάλου) ο χώρος βρωμούσε, ενώ στο τέρμα πάνω στην Προμηθέως η Βανέσα είχε αρχικό πρόγραμμα στα 40 ευρώ (παντού αλλού 30) και με 70 έκανε γυμνο και κατάπινε, ενώ με 100 έδινε κώλο...όσοι πιστοί/τολμηροί...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Αννίτα.it & Ρεβέκκα.ru καθομαι και χαζευω , γενικα το 52 ανεβηκε βλεπω , ανακαινιση . Καινουριο τζακουζακι καινουριες γκομενες πρεπει να γινει επισκεψη
μια φορα πηγα ολη κι ολη και ειχα πετυχει την Αγαπη (τον Αυγουστο) τοτε ειχε μια μπλε παλιομπανιερα και την λεγανε τζακουζι  :2funny:

Μια χαρα δειχνουν και οι 2 , αν ειναι μαλιστα οντως .it η Αννιτα θα την επαρω  :fuck2:
Αν δεν ειχα το νταλαβερι με την τριχα αυτο το ΣΚ θα εκανα καταδρομικη και αναγνωριστηκη εισβολη στο 52 αλλα επιφυλλασωμε
μας φαγαν οι καλωπισμοι και τα στενα τζιν

2 κριτικες ζητουν κριτικογραφο και γω αλοιφω τ @@ μου με κρεμα  :headbang:

Δε μου λετε .. την Ρεβεκα.ru/52 απο την Ρεμπεκα.ru/8 πως τις ξεχωριζουμε ?  :think:
μηπως οπως το εγραψα ?  :2funny:

Εμφανισιακα gl που την πηρες την αλλη πως τις βλεπεις ? ποια ειναι καλυτερη ? ( με τα δικα σου γουστα)
αυτην που πηρα αλιακμωνος την εχω περιγραψει αναλυτικα στην κριτικη μου και εμενα μ αρεσε πολυ γενικα απο εμφανιση...ψηλη,αερατη και φρεσκια....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ωραιος ο θανος  :rockon:
οι δρομοι καθαροι ? ξεπληθηκε το κατουρο ?  :cheesy:

οποτε το βρομερο ποιο ειναι ? Τανταλου 8 ή 14
(μαρινοσπιτο ή αλουμινατο , τα λεω καλα ? )

gl ειδα αδερφε , απλα ρωτησα αν αυτο που ειδες ειθναι καλυτερο (οσο μπορεις να καταλαβεις )
απο τις φωτο στο 52

ΥΓ
στο δίπλα (δίδυμο) μία ξανθιά, λεπτή, μικρή, 'καινούργια' είπε η τσατσά,
μηπως εβελινα ? εκει δεν ηταν η οχι ?  :think:

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
οποτε το βρομερο ποιο ειναι ? Τανταλου 8 ή 14
(μαρινοσπιτο ή αλουμινατο , τα λεω καλα ? )

μηπως εβελινα ? εκει δεν ηταν η οχι ?  :think:
Αλουμινάτο, σταθερά!...
Η Εβελίνα καλή είναι;
Επίσης, η Τζοάννα στην Προμηθέως καλή είναι; Μου έκανε κάτι...ειδικά το β..ί

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
προσωπικα στις φωτο δεν δινω καμια βαση παιδες....αμα δεν δω λαιβ να κρινω....αλλες αδικουνται και αλλες φαινονται θεες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom