Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ωχ, ωχ...φιλε προβλεπω να σε βγαλουν νταβατζη, προαγωγο και προμοτορα. Εδω μια καλη λεξη λες για καποια και ερχονται οι διαφοροι αγγελοι της κολασεως να σε κατακεραυνωσουν και να σε κραξουν επειδη ειπες καλη κουβεντα. Φαντασου τωρα, που μπηκες και τοσο φορτσατος.

Δηλαδή εγώ που λέω καλά πράγματα για μερικές και για άλλες όχι πρέπει να κυκλοφορώ με χρυσό δαχτυλίδι, ασορτί δόντι και γούνα λεοπάρ; Τι λέτε μωρέ μερικοί εδώ μέσα;;; Την παλεύετε ντιπ;;;

Α... ναι γιατρέ. Χαλάρωσε γιατί θα χρειαστείς γιατρό... Και σου μιλάει κάποιος που πάει 19 χρόνια στα ιδρύματα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
Φιλε(ετσι θελω να σε θεωρω),τοσα χρονια πηγαινα σε κοπελες-καθαρματα και στην Ηρα ειδα μια ξεχωριστη ευγενεια.Το να γραφει ο αλλος οτι αυτη βιαζεται,κανει κακο σε μια κοπελα που ειναι ο ορισμος της υπομονης.Να ξερεις οτι μισω την επιθεση και τους καυγαδες.Ομως οταν γραφονται αδικα λογια αυτο με στελνει αλλου....
Συγνωμη και εκ μερους μου αν σου μιλησα ασχημα,εξαλλου,με αλλον νευριασα εξ αρχης και οχι με σενα.
οκ αλλωστε εγω δεν κραταω κακια,απλα επειδη 3 σελιδες πισω εκανα ενα σχολιο επι τουτου θεωρησα οτι αναφερεσαι κ σε μενα...
οσο για αυτο που λες, το καλυτερο ειναι να πηγαινει ο καθενας να δοκιμαζει κ μετα να κρινει με βαση τα δικα του κριτιρια...το θεμα για μενα θεωρειται ληξαν,σκοπος για μενα να ειμαστε ολοι καλα να μπορουμε να γαμαμε οποια θελουμε κ οπτε θελουμε...  :knockinb:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
doctor ο mr.x ρωτησε 2 φορες που ειναι η ηρα ,  ενας τσιμπησε και αυτον τον γραφεις  , πες στο παιδι που να παει
o dokimazo  Και  o deker einai γνωστοι μαλακες και νταβατζιδες , μη τους δινεις σημασια
Η Ηρα ειναι μουναρα !

Να την κλεισουμε την παρενθεση ? , ηδη 2 σελιδες μαλακιες εχουμε...  :-

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
στο αθενςλεΐντις εχουν προστεθει Αννιτα κ Ρεβέκα..η Αννιτα ειδικα φαινεται πολυ καυλα..ποιος συναγωνιστης τις εχει τιμησει?για πειτε παρακαλω.. :grin: ;)

cool1974

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
0
στο αθενςλεΐντις εχουν προστεθει Αννιτα κ Ρεβέκα..η Αννιτα ειδικα φαινεται πολυ καυλα..ποιος συναγωνιστης τις εχει τιμησει?για πειτε παρακαλω.. :grin: ;)
πήγα εχτές και η τσατσά με είπε ότι η Aννίτα θα έρθει την Kυριακή 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μπα δεν ειδα κατι γραμενο ακομα , παντως φαινονται και οι 2 καλες  :bigdick:

cool1974 χθες ποια ηταν εκει ?

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Η Ήρα είναι ένα ξανθό απέναντι από το ανορθόγραφο στην Σαπφούς; Που η τσατσα κάθε βράδυ λέει ότι είναι καινούργια;
Και η Τζοάννα τέρμα κάτω Προμηθέως (με ωραίο βυζάκι) καλή είναι;

Λέω να κάνω τσάρκα απόψε - μετά από μήνες αποχή - οπότε που συστήνετε (από Βαρδάρη);

ΣΟΣ!!!

cool1974

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
0
μπα δεν ειδα κατι γραμενο ακομα , παντως φαινονται και οι 2 καλες  :bigdick:

cool1974 χθες ποια ηταν εκει ?
πήγα στις 19:00 και ήταν η Pεμπέκα είχε δουλέψει για πολύ λίγο 35A και ρώτησα για Aννίτα και με είπε την Kυριακή

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
μολις συνδεθηκα....καθομαι και διαβαζω 6 σελ γεματες μαλακιες...

απ'οσο θυμαμαι δεν εχει ειπωθει κακη κουβεντα ως τωρα για την Ηρα με εξαιρεση πριν λιγες μερες.κατα τη γνωμη μου η Ηρα ειναι απο τις ομορφοτερες γυναικες που εργαζονται και ειναι και καλη μεσα.

αλλα τι θες ρε melirite,να καθομαστε ολη μερα και να παινευουμε την Ηρα εδω μεσα για να ικανοποιηθεις??δεν εχει νοημα η κουβεντα.αν δεν ανεβαινουν οι κριτικες σου πες το σε καναν mod.τι μας το λες εμας? για να προκαλεσεις θυελλα

επισης αυτη η μαλακια με το ποιος ειναι νταβας εδω μεσα εχει παρατραβηξει..

φερτε καμια ενημερωση,πειτε εντυπωσεις απο καμια καταθεση,προτεινετε κι εσεις οι πρωτοεμφανιζομενοι καμια κοπελα και αφηστε τις περιττες μαλακιες...

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
...και πάλι, μήπως και σταματήσει αυτή η παρατραβηγμένη ιστορία...:

Η Ήρα είναι ένα ξανθό απέναντι από το ανορθόγραφο στην Σαπφούς; Που η τσατσα κάθε βράδυ λέει ότι είναι καινούργια;
Και η Τζοάννα τέρμα κάτω Προμηθέως (με ωραίο βυζάκι) καλή είναι;

Λέω να κάνω τσάρκα απόψε - μετά από μήνες αποχή - οπότε που συστήνετε (από Βαρδάρη);

ΣΟΣ!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
...και πάλι, μήπως και σταματήσει αυτή η παρατραβηγμένη ιστορία...:

οχι.πρωινα στο διπλα ακριβως

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
οχι.πρωινα στο διπλα ακριβως

κάτι σε βράδυ έχουμε; :-) στο αλουμινάτο άκουσα ότι παίζουν κατι καλά τελευταίως, μία μελαχρινή (μέχρι τις 22:00 αν δεν κάνω λάθος) και μία ξανθιά (ψηλή;) αμέσως μετά;

axelinio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια Μαρια Σλοβακα γιατι δεν την εχει το site?Παιζει η δεν ειναι στα μερη μας?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
κάτι σε βράδυ έχουμε; :-) στο αλουμινάτο άκουσα ότι παίζουν κατι καλά τελευταίως, μία μελαχρινή (μέχρι τις 22:00 αν δεν κάνω λάθος) και μία ξανθιά (ψηλή;) αμέσως μετά;
αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.....μια ψηλη και μια ξανθια δε μου λενε τιποτα.
η Λαουρα η οποια δουλευει εκει και στο 26ης 35 ειναι πολυ ωραιο γκομενακι.
ξανθια και βραδυνη ειναι συνηθως η Αλισια η οποια ειναι ειναι πολυ ομορφη,εχει καλες κριτικες αλλα εμενα κατι μου λεει να την αποφυγω...

προχθες το βραδυ ομως ηταν μια καινουρια Βανεσσα την οποια δεν ειδα,οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να δοκιμασεις εσυ καποιες απο τις νεες κοπελες ωστε να μας πεις και μας ποια αξιζει και ποια οχι.

αυτο ειναι μια γενικοτερη παροτρυνση προς τα νεοεμφανιζομενα μελη που μονο ρωτανε.οχι μονο μασημενη τροφη....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.....μια ψηλη και μια ξανθια δε μου λενε τιποτα.
η Λαουρα η οποια δουλευει εκει και στο 26ης 35 ειναι πολυ ωραιο γκομενακι.
ξανθια και βραδυνη ειναι συνηθως η Αλισια η οποια ειναι ειναι πολυ ομορφη,εχει καλες κριτικες αλλα εμενα κατι μου λεει να την αποφυγω...

προχθες το βραδυ ομως ηταν μια καινουρια Βανεσσα την οποια δεν ειδα,οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να δοκιμασεις εσυ καποιες απο τις νεες κοπελες ωστε να μας πεις και μας ποια αξιζει και ποια οχι.

αυτο ειναι μια γενικοτερη παροτρυνση προς τα νεοεμφανιζομενα μελη που μονο ρωτανε.οχι μονο μασημενη τροφη....
δεν θα χασεις τιποτα αν μπεις
ειναι πανεμορφη κ μεσα πολυ καλη κ προθυμη κοπελα

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1

Φυσικά και δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάσω και να πω εντυπώσεις, το έχω κάνει αρκετές φορές ως τώρα (μπορεί να έχω σχετικά λίγα μηνύματα ως τώρα, αλλά είμαι μέλος στο bourdela από το 2006). Άλλωστε και λόγω ηλικίας μου, μπορώ να παίρνω το ρίσκο... ;-)
Απλά ρωτάω, γιατί μου άρεσε η Βανέσσα (Σαπφούς 20) και η Τζοάννα (Προμηθέως χαμηλά). Όπως άλλωστε μου άρεσε και η τουμπανιασμένη ξανθιά Ελληνίδα Κέλλυ στο Σαπφούς 20 και η οποία σε εμένα (παραδόξως) δεν ήταν (ιδιαίτερα) σπαστική...

Επεται λοιπόν περιγραφή (όπως και χθες) από τσάρκα (ελπίζω επιτυχημένη αυτή τη φορά)  :-)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.807
Πόντοι
6.265
Πραγματικα με στεναχωρει αυτη κατασταση που επικρατει στο συγκεκριμενο τοπικ. :tickedoff:

Σημερινη πρωινο-μεσημεριανη επισκεψη στα αμαρτωλα στενα του βαρδαριου
Πρωτη σταση στην "αδυναμια" μου αλουμινατο
αλλα εφαγα ακυρο καθως ηταν κλειστο δεν ξερω το κλεισανε για λαντς μπρεικ γιατι ακουσα φωνες απο μεσα  ;)

συνεχεια στο "μαρινοσπιτο" και γενικα εκει τριγυρω γενικα να μην τα πολυλογω πολυ μετρια τα πραγματα περασα και απ το ανορθογραφο που ειχε μια πιτσιρικα με ξανθο εντυπωσιακο μαλλι αλλα κλικ δεν εκανε,απεναντι ηταν η Ηρα αλλα δεν και εδω,ειδα και ενα τελειως μπαζο που θα επρεπε να δινει αυτη στους πελατες 30 ευρω για να την παρουνε :cheesy: αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο σπιτι ηταν.Σκεφτηκα να την κανω αλλα τελικα σκοραρα στο 94

τελευταια σταστη προμηθεως τερμα πανω η μιραμπελα(πρωτη φορα την εβλεπα)δεν με εντυπωσιασε εμφανισιακα μ'αρεσε ομως που ηταν μελαχρινη και το στυλακι,πηγα να την κανω στην πορτα ρωταω την τσατσα το ονομα της κοπελας και μου λεει μιραμπελα και λεω οπα!το εχω ακουσει καπου αυτο το ονομα βαρεσαν τα αλαρμ!και σκεφτηκα τελικα να δοκιμασω
εκανε και προγραμματα απο 30 και επισης κανει κ ελευθερο στοματικο και 69 κατι που σκεφτηκα προς στιγμην να παρω αλλα τελικα δεν παρασυρθηκα..για να μην εχουμε αλλα
Τελικα θετικες εντυπωσεις πολυ θερμη η κοπελα και Gfe το εχει δηλαδη
για λεπτομερειες θα αναφερω μαζι με αλλες κριτικες απο επισκεψεις μου στα αντιστιχα θεματα των σπιτιων για "καλυτερη ενημερωση" :cheesy:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
off-topic σβήστηκαν.

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει καμμια νεοτερη ενημερωση για τη βερονικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom