Πραγματικα με στεναχωρει αυτη κατασταση που επικρατει στο συγκεκριμενο τοπικ.
Σημερινη πρωινο-μεσημεριανη επισκεψη στα αμαρτωλα στενα του βαρδαριου
Πρωτη σταση στην "αδυναμια" μου αλουμινατο
αλλα εφαγα ακυρο καθως ηταν κλειστο δεν ξερω το κλεισανε για λαντς μπρεικ γιατι ακουσα φωνες απο μεσα ;)
συνεχεια στο "μαρινοσπιτο" και γενικα εκει τριγυρω γενικα να μην τα πολυλογω πολυ μετρια τα πραγματα περασα και απ το ανορθογραφο που ειχε μια πιτσιρικα με ξανθο εντυπωσιακο μαλλι αλλα κλικ δεν εκανε,απεναντι ηταν η Ηρα αλλα δεν και εδω,ειδα και ενα τελειως μπαζο που θα επρεπε να δινει αυτη στους πελατες 30 ευρω για να την παρουνε
αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο σπιτι ηταν.Σκεφτηκα να την κανω αλλα τελικα σκοραρα στο 94
τελευταια σταστη προμηθεως τερμα πανω η μιραμπελα(πρωτη φορα την εβλεπα)δεν με εντυπωσιασε εμφανισιακα μ'αρεσε ομως που ηταν μελαχρινη και το στυλακι,πηγα να την κανω στην πορτα ρωταω την τσατσα το ονομα της κοπελας και μου λεει μιραμπελα και λεω οπα!το εχω ακουσει καπου αυτο το ονομα βαρεσαν τα αλαρμ!και σκεφτηκα τελικα να δοκιμασω
εκανε και προγραμματα απο 30 και επισης κανει κ ελευθερο στοματικο και 69 κατι που σκεφτηκα προς στιγμην να παρω αλλα τελικα δεν παρασυρθηκα..για να μην εχουμε αλλα
Τελικα θετικες εντυπωσεις πολυ θερμη η κοπελα και Gfe το εχει δηλαδη
για λεπτομερειες θα αναφερω μαζι με αλλες κριτικες απο επισκεψεις μου στα αντιστιχα θεματα των σπιτιων για "καλυτερη ενημερωση"