Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
υπαρχει καμμια νεοτερη ενημερωση για τη βερονικα?
Παω την Τριτη το βραδυ....βγαινει η Μιρελα,την βλεπω και λεω ενταξει την ξερω την κοπελα οποτε γυρναει στην κουζινα της.
ρωταω την τσατσα για την Βερονικα...δεν ηξερε να μου πει.ακουει η Μιρελα και ξαναβγαινει για να μου πει οτι απο βδομαδα θα ειναι η Βερονικα στο ιδιο σπιτι.

δηλαδη στην ουσια ηταν σα να την απερριψα και της ειπα ψαχνω την αλλη,και αυτη ξαναβγηκε για να με ενημερωσει κιολας.ακου επαγγελματικη αλληλεγγυη και επιπεδο....

καταπληκτικο κοριτσι,ανεβηκε πολυ στην εκτιμηση μου μετα απ'αυτο...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
φιλαρακια απο σαλονικα ανεβηκα τριημερο και η αληθεια  ειναι οτι δοξα το θεο σας το γαμησα ενα πουτανακι σας και μαλιστα εις διπλουν :rockon: :rockon: :rockon:
Σιμονα τανταλου14. Ωραιο νακιμου με μοντελισιο κορμακι, μικρο αλλα καλοσχηματισμενο βυζακι και κωλαρακι για δαγκωμα. Καστανα μαλια και προσωπο του 6-7. Επιπλο τρελο μεσα αλλα ειχα ελεεινες καυλες και δεν χαλαστικα. Ωφειλω ομως να ομολογισω οτι την δευτερη τα πηγε αισθητα καλυτερα (δεν ειχε και πελατες)
Ακριβα ειστε παιδια εδω χαμου ιδιου επιπεδου γκομενικα και υπηρεσιες παιζουν πολυ φτηνοτερα
Αντε καλα βολια  :rockon: :rockon: :rockon:

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.....μια ψηλη και μια ξανθια δε μου λενε τιποτα.
η Λαουρα η οποια δουλευει εκει και στο 26ης 35 ειναι πολυ ωραιο γκομενακι.
ξανθια και βραδυνη ειναι συνηθως η Αλισια η οποια ειναι ειναι πολυ ομορφη,εχει καλες κριτικες αλλα εμενα κατι μου λεει να την αποφυγω...

προχθες το βραδυ ομως ηταν μια καινουρια Βανεσσα την οποια δεν ειδα,οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να δοκιμασεις εσυ καποιες απο τις νεες κοπελες ωστε να μας πεις και μας ποια αξιζει και ποια οχι.

αυτο ειναι μια γενικοτερη παροτρυνση προς τα νεοεμφανιζομενα μελη που μονο ρωτανε.οχι μονο μασημενη τροφη....
μηπως ειναι η λαουρα που δουλευε προμηθεως πριν καιρο?

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
ρε μαγκες απο που τα μαθενετε ποια θα ερθει και ποια θα φυγει απο στομα σε στομα η απο καποι σαιτ???? :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
μηπως ειναι η λαουρα που δουλευε προμηθεως πριν καιρο?
οχι ρε.εσυ λες μαλλον την ψηλη την ξανθια με την ελια στα χειλη(του στοματος,οχι τα κατω).που τη θυμηθηκες κιολας...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εχω ενα θαυμασιο νεο και ενα κακο ...

χτες βραδυ σαπφους με προμηθεως ...Βερονικα ...best girl ever ...σε τρελα κεφια και με σωματαρα πλεον ....ουτε με την γκομενα μου δεν ειναι ετσι ......

το κακο νεο 40 Ε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
εχω ενα θαυμασιο νεο και ενα κακο ...

χτες βραδυ σαπφους με προμηθεως ...Βερονικα ...best girl ever ...σε τρελα κεφια και με σωματαρα πλεον ....ουτε με την γκομενα μου δεν ειναι ετσι ......

το κακο νεο 40 Ε

Με 40αρι την περημενα και εγω να ξεκινησει, γιατι θα γινει χαμος την πρωτη βδομαδα, μολις καλμαρουν τα πραγματα ισως πεσει...

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
το Σπφους και προμηθεως ποιο ειναι τωρά; το Σαπφους 5 εννοεις;ή το τερμα πισω;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
το Σπφους και προμηθεως ποιο ειναι τωρά; το Σαπφους 5 εννοεις;ή το τερμα πισω;

Ειναι το προμηθεους 11...αλλα μπορει να ειναι και το Σαπφως 5.!! Σε ενα απο αυτα τα δυο παιζει μπαλα η Βερονικα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπερες κυριοι (και κυριες που μας βλεπετε στα κρυφα)

Εχω ενα συνταρακτικο νεο
Η Εβελινα εχει περιοδο !
:2funny:
Οσοι ειχατε σκοπο να πατε λαφαμ δε θα την βρειτε . Ειμαι περιεργος παντως να δω τιμη για κωλαριγκο  
Η Λουση δουλευει τωρα  , Το βραδυ δεν ξερω Αυριο πρωι Δεν ξερω και Αυριο βραδυ , Μαρια σλοβακα , για τον φιλο που ρωτησε πριν

Τωρα περιοδο εχει ? φρικαρε στον Βαρδαρη και σκευτεται να γινει πωλητρια ? ... θα δειξει  :2funny:
Εγω αν και ξερω τι θα ζησω και συμφωνω σε αρκετα με την τελευταια κριτικη της απο βαρδαρη μερια στο Λα φαμ και μονο εκει μπορει να τις τον ριξω αλλη μια

Αν δεν το πηρατε χαμπαρι ανοιξα θεμα να σχολιαζουμε κριτικες

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ειναι το προμηθεους 11...αλλα μπορει να ειναι και το Σαπφως 5.!! Σε ενα απο αυτα τα δυο παιζει μπαλα η Βερονικα.
σοβαρα γυρισε?η ειναι καμια αλλη με αυτο το ονομα?την ειδε κανεις?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
σοβαρα γυρισε?η ειναι καμια αλλη με αυτο το ονομα?την ειδε κανεις?

Ετσι ειπε πριν λιγο καποιο μελος, λογικα σημερα αν οχι αυριο ολο και καποιος θα ανεβασει καμια κριτικη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
tzo θα σου εγκαινιαζα το θεματακι αλλα καποιοι λογοι με κρατησαν λαρισα....

τηλεφωνικα μονο εμαθα για
λαφαμ λουση
κωλετη εφη
26 οκτ 52 η ρεβεκα
26 οκτ 35 η αντρε
ανδρεου γεωργιου 4 η ευα
λουξ αλιακμωνος μια βικα....δεν ξερω αν ειναι η ιδια που ηταν παλια στο βενζιναδικο; :think:
φριξου 14 η αγαπη
βιλα εροτικα η κριστιν....τα υπολοιπα υποθετω ειναι τα γνωστα στανταρ της πρωινης βαρδιας πχ ναντια,σαρα κλπ....

αν ερχομουν προσωπικα θα πηγαινα κριστιν μαλλον ή βικα ..... :(

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Χθες το βράδυ,στον όροφο απέναντι απο city gate,μια ψηλλή milena δούλευε ,40€ και κάθισαν πολλύ λίγο στο δωμάτιο,τζάμπα χρήματα εντελώς !!Το μετάνιωσα..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ποσο ψηλη ?  :think: μαλλι μακρυ ? μουνι τριχα ?
μηπως αλλαξε ονομα κανεις λεω....  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom