Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ρε παιδια με εχουν ποιάσει τρομερες κάβλες τωρα, θελω να την κανω απο την δουλεια και να ριξω ενα καλο γαμησακι και να επιστρέψω...εκανε τσαρκα κανενας τωρα το πρωι???
θελω να με στείλετε κατευθείαν σε καποιο σπίτι,,,,δεν εχω καθόλου χρόνο για να τα γυρίσω!
εχει κανεις αποψη που να παω καπακι??  μια δύο επιλογές..

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
kikas προτεινω κριστιν στο βιλα εροτικα.φριξου 9.καλη επιλογη για ενα απλο των 40.θα μεινεις ευχαριστημενος.δικη μου γνωμη...

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Την είχα πάρει πολλές φορές στον Βαρδάρη στο Eros, είχα γράψει και review. Είχε μάσει μπόλικη πελατεία εκεί. Της είχα πει να σηκωθεί να φύγει από εκείνο το κωλοχανείο και να πάει σε κανά στουντιάκι, ήταν διστακτική, να που το έκανε. Καλή περίπτωση για anal lovers, τα 100 τσιμπάνε όμως.

οπα για ποια Μαρια λες;

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Εμφανησιακα ξανθια, ειναι μιλφ καμια 45αρα θα ειναι, σωμα μιλφ, αλλα προσωπο χανει παααααραααα πολυ.! ...τραβελοφερνει πολυ.! ...απο πλαστικες ισως?? Απο σερβις θα σου πουνε αυτοι που την δοκιμασα γιατι εγω εφυγα :badair: και προσπερασα και τον jo στις σκαλες.! :2funny:

Jo...ρεσυ η Ελινα σε περημενει.! Δεν θα πας καμια βολτα απο το αγορι κοριτσι.!! :2funny:

ρε παιδες, ξεκολληστε! δεν ειναι 45 με τιποτα. 32 ειναι. το 79 γεννηθεισα, μου το ειπε. επειδη εχει ραγαδες κυτταριτιδα και τα συναφη δε σημαινει οτι και ειναι και μεγαλη. δεν εχουν ολες σωματακι, αν εισαι απο μικρη ηλικια χαλια, θα σαι χαλια μια ζωη. οσο για το προσωπο ειχε αυτοκινιτιστικο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παιδες, ξεκολληστε! δεν ειναι 45 με τιποτα. 32 ειναι. το 79 γεννηθεισα, μου το ειπε. επειδη εχει ραγαδες κυτταριτιδα και τα συναφη δε σημαινει οτι και ειναι και μεγαλη. δεν εχουν ολες σωματακι, αν εισαι απο μικρη ηλικια χαλια, θα σαι χαλια μια ζωη. οσο για το προσωπο ειχε αυτοκινιτιστικο.
το ξυλινο ποδι που οφειλεται?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
kikas προτεινω κριστιν στο βιλα εροτικα.φριξου 9.καλη επιλογη για ενα απλο των 40.θα μεινεις ευχαριστημενος.δικη μου γνωμη...
george με εκαψες! δεν μου αραισε ρε συ δεν ξερω, εχω και περιεργα γούστα, βιαστική πίπα, ψευτικα καβλόλογα, αγαρμπες κινήσεις, θελω και λίγη γλυκίτητα οχι τοσο πουτανιά...τεσπα, για εμενα αυτο το διαστημα το καλυτερο καβλάκι ειναι η ντόνα στο στουντιο λουξ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ειπες οτι εχει αυτο εκεινο κ το αλλο γενικοτερα σαν γκομενα κ οτι ειχε κ ατυχημα?
ε κ εγω σε πειραζω κ λεω οτι εχει που εχει ολα τα αλλα....το ξυλινο ποδι της λειπει

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
δεν ειπες οτι εχει αυτο εκεινο κ το αλλο γενικοτερα σαν γκομενα κ οτι ειχε κ ατυχημα?
ε κ εγω σε πειραζω κ λεω οτι εχει που εχει ολα τα αλλα....το ξυλινο ποδι της λειπει

ελα ρε μαν και κοντεψα να σαλταρω. Λεω κι εγω πωσ δεν το 'δα; :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
george με εκαψες! δεν μου αραισε ρε συ δεν ξερω, εχω και περιεργα γούστα, βιαστική πίπα, ψευτικα καβλόλογα, αγαρμπες κινήσεις, θελω και λίγη γλυκίτητα οχι τοσο πουτανιά...τεσπα, για εμενα αυτο το διαστημα το καλυτερο καβλάκι ειναι η ντόνα στο στουντιο λουξ.
η ντονα απο ρουλια ή αλλη ειναι αυτη; :think:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
kikas
εγω την δοκιμασα φιλε αφου διαβασα κριτικες καλες μπορω να πω.δεν ηταν καθολου βιαστικη..ισα ισα με το προγραμμα των 40(απλο)εκατσε γυρω στο 25 λεπτο.προκαταρκτικα...κτλ..ουτε λογος για βιασυνη..γλωσσοφυλλα δαχτυλα κτλ...τι να πω..ας πει και καποιος αλλος την γνωμη του..σορυ παντως...αλλα εγω περασα πολυ καλα...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
εγω εσβησα...απαντησα σε λαθος ατομο γι αυτο...το ανεβασα διορθωμενο τωρα

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
kikas
εγω πιστευω οτι ειναι απο τις ομορφοτερες που εχω δει(σπανιο για Γερμανιδα). και τις 2 φορες που την δοκιμασα, μου βγαζει αυτο το τεμπελικο στοιχειο. 3η φορα δεν νομιζω να παιξει, αν το κανω θα ειναι μονο για να πειραματιστω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
χαρη,μια φορα στραβο γαμησι.... always στραβο γαμησι....μην πετας τα λεφτα σου τζαμπα...ειναι θεμα χημειας.....

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
χαχαχαχα! gl η πρωτη φορα δεν ηταν σε καλη μερα, ειχε πει οτι την προηγουμενη ηταν βραδυ και νυσταζε τρελλα. η 2η ηταν συμπαθητικη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Μην πιστευεις οτι σου λενε οι πουτανες.! :grin:  

Αν η Νικολ ειναι 32 η Εφη και η Αφρο ποσο ειναι 22??? :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ναι ρε συ.....εγω με την νικολ συμμαθητες θα βγουμε..... :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom