Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Διαβαζω πολλες φορες το φορουμ αλλα μπερδευομε πολυ.
Με λιγα λογια αυτη τη στιγμη,(σημερα τωρα) τι προτινετε;
value for money που λεμε.
απο αποψη εμφανηση-εξυπηρετηση.

Αν δεν ειναι κοπος καντε 1 προταση.
(στο απλο μονο)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Διαβαζω πολλες φορες το φορουμ αλλα μπερδευομε πολυ.
Με λιγα λογια αυτη τη στιγμη,(σημερα τωρα) τι προτινετε;
value for money που λεμε.
απο αποψη εμφανηση-εξυπηρετηση.

Αν δεν ειναι κοπος καντε 1 προταση.
(στο απλο μονο)
Σιμονα,Μιρελλα,Νικολ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ας κανω και εγω το σχολιο μου για την επιστροφη της Χριστινας σε...κωλομπαρο χμμ στριπτιτζαδικο πλεον.!

Εχει να πεσει ΒΙΖΙΤΑ.!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
καραμαν εσυ που εισαι πιο πολυ της πρωινης βολτας ενιοτε και λοιποι...ποια ειναι μια καινουρια βουλγαρα με γυαλακια μελαχρινη που μαθαινω οτι εμφανιζεται στο αλουμινατο;κανενας αλλος ξερει;την εχει δει εστω;λεει;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λοιπον λεω να κανω τσαρκα βαρδαρη , τοσες μερες μερες βρεχει πρεπει να  ξεπλυθηκε το κατουρο απ τα στενα

Παιζει να κατεβω Παρασκευη για δουλεια στην περιοχη , αν γινει θα παω για αναφορα
(αλουμινατο ποιο λεμε ?  :think: εγω ειμαι του μυλου ....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
καραμαν εσυ που εισαι πιο πολυ της πρωινης βολτας ενιοτε και λοιποι...ποια ειναι μια καινουρια βουλγαρα με γυαλακια μελαχρινη που μαθαινω οτι εμφανιζεται στο αλουμινατο;κανενας αλλος ξερει;την εχει δει εστω;λεει;

Οπα βουλγαρα με γυαλακια.!! :cum: :cum: :cum:

gl δεν ξερω, εχω να βγω τσαρκα 2 βδομαδες και παω για τριτη.! δεν την εχω πετυχει καμια φορα την συγγεκριμενη και γενικα δεν εχω πετυχει κοπελα με γυαλια...

Λοιπον λεω να κανω τσαρκα βαρδαρη , τοσες μερες μερες βρεχει πρεπει να  ξεπλυθηκε το κατουρο απ τα στενα

Παιζει να κατεβω Παρασκευη για δουλεια στην περιοχη , αν γινει θα παω για αναφορα
(αλουμινατο ποιο λεμε ?  :think: εγω ειμαι του μυλου ....

Μπαααα....εχει ποτισει η ασφαλτος.!! :2funny:

Θα σε μαλωσω.!! :s&m_1: Αλουμινατο=Τανταλου 14...ειχε αλουμινιου σκαλες παλια σε αλλη εισοδο που τωρα την κατεργησανε.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
θα το χαρακτηριζα λυπηρο το θεαμα.....απο τα γεματα δωματια,τους πελατες σε ολη τη Μακεδονια,την προσμονη πολλων ποτε θα γυρισει και και και.......

καταληξαμε στο παρακαλητο για ενα δεκαρικακι.....

Για ποια χριστινα λετε ρε παιδες ???

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Α εγω νομιζα μια μιλφ ελληνιδα στην προμηθεως οκ !

Πολυ ειχε χαλασει αυτη ρε παιδια σαν να γυρισε απο πολεμο η να επερνε ναρκωτικα ειχε γινει ασχημο αδυνατισμα περιεργο κ φατσα εσπασε πολυ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Α εγω νομιζα μια μιλφ ελληνιδα στην προμηθεως οκ !

Πολυ ειχε χαλασει αυτη ρε παιδια σαν να γυρισε απο πολεμο η να επερνε ναρκωτικα ειχε γινει ασχημο αδυνατισμα περιεργο κ φατσα εσπασε πολυ.

Δεν ξερω εγω τελευταια φορα που ειχε γυρησει στην φριξου την ειχα δει λιγο ποιο παχουλη.! ή μπορει να μου φανηκε, παντως ηταν ποιο δυναμικη στο κρεβατι, απο οτι στην Κεφαληνιας.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Θα σε μαλωσω.!! :s&m_1: Αλουμινατο=Τανταλου 14...ειχε αλουμινιου σκαλες παλια σε αλλη εισοδο που τωρα την κατεργησανε.

Την κλεισανε την πισω πορτα ?  :2funny:
Δεν το ηξερα απο παλια το σπιτι , μη βαρας

Κατι ασχετο , σε στριπ παει κανεις ?  :think:
δεν εχω παει και λεω να κανω μια δοκιμη , αν ξερει καποιος ας μου δωσει ενα λινκ να διαβασω ή ας στειλει πμ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Δεν ξερω εγω τελευταια φορα που ειχε γυρησει στην φριξου την ειχα δει λιγο ποιο παχουλη.! ή μπορει να μου φανηκε, παντως ηταν ποιο δυναμικη στο κρεβατι, απο οτι στην Κεφαληνιας.
μπα.... καμια σχεση με τον σεξουαλικο δυναμιτη που γνωρισα...πολυ πιο πεσμενη ηταν....προσωπικη γνωμη ε;αλλα συναμα ειχε ξεκαβαλησει και απο τον θρονο της βασιλισσας,φαινοταν πιο προσεγγισιμη ,πιο προσγειωμενη,πιο προσιτη ....

γιατι εκει  στην κοροβαγκου ειχε λιγο καβαλησει το καλαμι και οι παλιοι συναγωνιστες θυμουνται τα σκηνικα στο σαλονι και την ειρωνια της καποια φορα....οταν εκοβε εισιτηρια....
Την κλεισανε την πισω πορτα ?  :2funny:
Δεν το ηξερα απο παλια το σπιτι , μη βαρας

Κατι ασχετο , σε στριπ παει κανεις ?  :think:
δεν εχω παει και λεω να κανω μια δοκιμη , αν ξερει καποιος ας μου δωσει ενα λινκ να διαβασω ή ας στειλει πμ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ας κανω και εγω το σχολιο μου για την επιστροφη της Χριστινας σε...κωλομπαρο χμμ στριπτιτζαδικο πλεον.!

Εχει να πεσει ΒΙΖΙΤΑ.!!! :2funny: :2funny: :2funny:
λιγο δυσκολο αυτο φιλος....οταν εδινες 40ε για να την παρεις τωρα δεν θα δωσεις 120ε γιατι λιγοτερα σιγα μην παιρνει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:thumbsup:
το ειχα επισημανει κιολας οταν την ειχα δει στο φριξου 9
εβαλε κιλακια,αλλα ωραια κιλα οχι ασχημα,δεν εχασε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
λιγο δυσκολο αυτο φιλος....οταν εδινες 40ε για να την παρεις τωρα δεν θα δωσεις 120ε γιατι λιγοτερα σιγα μην παιρνει

Αμα παιρνει 120 καλα ειναι...εγω λεω για βιζιτες με γκαφρατους και εκλεκτους ;)...δεν νωμιζω αν παω εγω πχ να βγει να γαμηθει μαζι μου για 120 ευρω, με 120 γαμιοταν και στο μπουρδελο...πιστευω το κασε θα εχει ανεβει πολυ προς τα πανω...ικασιες κανουμε τωρα, μπορει να ειναι και αλλιως τα παραγματα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αμα παιρνει 120 καλα ειναι...εγω λεω για βιζιτες με γκαφρατους και εκλεκτους ;)...δεν νωμιζω αν παω εγω πχ να βγει να γαμηθει μαζι μου για 120 ευρω, με 120 γαμιοταν και στο μπουρδελο...πιστευω το κασε θα εχει ανεβει πολυ προς τα πανω...ικασιες κανουμε τωρα, μπορει να ειναι και αλλιως τα παραγματα.
κ μονο στην ιδεα ειναι λιγο τραγικο ομως ρε φιλε...να την εχω παρει τοσες φορες με φουλ προγραμματα με 80ε κ τωρα να πρεπει να δωσω 120ε για μια ωρα ας πουμε...
μπορει βεβαια κ να μην γινει ποτε αυτο αλλα εγω δεν θα το εκανα
κ επειδη την ξερω κ με ξερει οποιος θελει ας μου στελνει πμ...θα κανω εγω τα κονε.θα γινω νταβας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
θα ηθελα καποιος να μου περιγραψει εμφανισιακα την νικολ απο ανδ.γεωργιου 4.ευχαριστω!

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Σιμονα,Μιρελλα,Νικολ
Πηγα πριν λιγο προμηθεως 25 για Σιμονα αλλα ηταν μια Αννα.
Στο σαπφους 5 πηγα για Μιρελα αλλα ειχε πολυ κοσμο κ δεν εκατσα ουτε την ειδα.
Ανδρεου γεωργιου 4 πηγα για Νικολ αλλα αυτη ειναι το λυγοτερο 45 πιστευω. Δεν μου αρεσε.

Ευχαριστω al pacino, αλλη φορα ισως ειμαι πιο τυχερος.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
θα ηθελα καποιος να μου περιγραψει εμφανισιακα την νικολ απο ανδ.γεωργιου 4.ευχαριστω!

40αρα μιλφ ξανθιά με τεράστιους βύζους, σώμα λίγο χαλαρό, αλλά δεν είναι χοντρή..
Στο πρόσωπο έχει κάτι σημαδάκια από πλαστικές μάλλον, αλλά στα νιάτα της πρέπει να 'ταν ωραία γκόμενα..!
Για περισσότερα δες στις κριτικές..!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom