You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
για ξαναπεστο...Την Μαρια με το tigra λεμε ?
απο σωμα λεει?για ξαναπεστο...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
πολυ αδυνατη αλλα σωστα κατανεμημενο με εμφαση στο κωλαρακι.δεν ειναι αγγουρι δηλαδη...απο σωμα λεει?
va φανταστω και μικρο βυζι?πολυ αδυνατη αλλα σωστα κατανεμημενο με εμφαση στο κωλαρακι.δεν ειναι αγγουρι δηλαδη...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
ναι αλλα σωστα κατανεμημενο.σαν της Τζοανας καπως....va φανταστω και μικρο βυζι?
ναι αλλα σωστα κατανεμημενο.σαν της Τζοανας καπως....
[/quote
για ατζελα στην ματζαρου 10 τι λεσ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
εχω γραψει και γω κριτικη...καλη προστυχη εμφανιση,καλες υπηρεσιες αλλα τσουχτερες τιμες....ναι αλλα σωστα κατανεμημενο.σαν της Τζοανας καπως....
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
πολυ ωραια γυναικα,δεν εχω δοκιμασει.τετοιες μουναρες ειναι μονο για 69.να τη γλειψεις να τη χορτασεις.αλλα ζητανε 80ε εκει περα...ναι αλλα σωστα κατανεμημενο.σαν της Τζοανας καπως....
[/quote
διλαδη ποσω μεχρι ποσω παει το μαλλι?εχω γραψει και γω κριτικη...καλη προστυχη εμφανιση,καλες υπηρεσιες αλλα τσουχτερες τιμες....
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Διαβαζοντας χθες για Σαρα ειδα οτι λογο 50ρικου αλλαζε πολλες στασειςεχω γραψει και γω κριτικη...καλη προστυχη εμφανιση,καλες υπηρεσιες αλλα τσουχτερες τιμες....
οπως ειχα γραψει εγω για Αντζελα (που εδωσα 50 κατα λαθος) αν με 40 κανει λιγοτερα ισως να μην λεει
και μαλλον ετσι ειναι
Δε θυμαμαι τι αλλα προγραμματα ειχε αλλα το εχω στο μυαλο μου σαν ακριβο μαγαζι ( χωρις λογο )
Διαβαζοντας χθες για Σαρα ειδα οτι λογο 50ρικου αλλαζε πολλες στασεις
οπως ειχα γραψει εγω για Αντζελα (που εδωσα 50 κατα λαθος) αν με 40 κανει λιγοτερα ισως να μην λεει
και μαλλον ετσι ειναι
Δε θυμαμαι τι αλλα προγραμματα ειχε αλλα το εχω στο μυαλο μου σαν ακριβο μαγαζι ( χωρις λογο )
[/qu
εγω ηξερα για το ερωσ το ποιο ακριβω μεχρι και 200 ευρωπουλα...... ειχε καποια προγραμματα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
το απλο σαραντα ειναι....αλλα σε κατι 69 και γυμνα ζηταν οτι ναναι... ογδονταρια και κατοσταρια με ντουζακι και καλα....αλλα στο εντελως απλο δεν ξερω τι θα λεει...εγω επειδη πηρα προγραμμα ηταν ανετη απο χρονο....για λεπτομερειες που ξεχναω δες την κριτικη..διλαδη ποσω μεχρι ποσω παει το μαλλι?
πλακα πλακα στην θεσσαλονικη μονω μπαζα εχει....το απλο σαραντα ειναι....αλλα σε κατι 69 και γυμνα ζηταν οτι ναναι... ογδονταρια και κατοσταρια με ντουζακι και καλα....αλλα στο εντελως απλο δεν ξερω τι θα λεει...εγω επειδη πηρα προγραμμα ηταν ανετη απο χρονο....για λεπτομερειες που ξεχναω δες την κριτικη..
τι γινεται?
δεν θα εχουμε αφιξεις.... μονω αποχωρησεις?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ε καλα η αντζελα δεν ειναι μπαζο βρε.....ωραιο μουνι ειναι....πλακα πλακα στην θεσσαλονικη μονω μπαζα εχει....
τι γινεται?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
εχει αλλα δεν ψαχνετε.σας αρεσει η μασημενη τροφη τους περισσοτερους.αμα πας σε 20 μπουρδελα οπως πηγα εγω χθες,θα βρεις πολλα καλαπλακα πλακα στην θεσσαλονικη μονω μπαζα εχει....
τι γινεται?
μαλλον λεω να την δοκιμασω....ε καλα η αντζελα δεν ειναι μπαζο βρε.....ωραιο μουνι ειναι....
αλλα σιγουρα θα δοκιμασω ναντια!!!!!
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
το απλο σαραντα ειναι....αλλα σε κατι 69 και γυμνα ζηταν οτι ναναι... ογδονταρια και κατοσταρια με ντουζακι και καλα....αλλα στο εντελως απλο δεν ξερω τι θα λεει...εγω επειδη πηρα προγραμμα ηταν ανετη απο χρονο....για λεπτομερειες που ξεχναω δες την κριτικη..
Απ οτι θυμαμαι δεν κανει γυμνα μου ειχε πει η αντζελα ρε συ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
με μενα εκανε αλλα με διαπραγματευση μεσα....ως συνηθως....Απ οτι θυμαμαι δεν κανει γυμνα μου ειχε πει η αντζελα ρε συ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά