Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βολτούλα από Βαρδάρη κατά τις 5 με 7 μαγαζιά ακόμη ανοιχτά.

-Προμηθέους 25. Περιμένα να βρω καμιά Κάρμεν, ήμουν κωλόφαρδος και έπεσα στην Σιμόνα, όπου φυσικά κατέθεσα για ακόμα μια φορά, όλα σούπερ όπως συνήθως.
-Ταντάλου 14. Καινούργια κοπέλα, Βανέσσα, καμιά σχέση με την μελαχρινή, ψηλή, ξανθιά με καλό σώμα, μοιάζει πολύ με την Κάτια από Αλιάκμωνος.
-Ταντάλου 8Α. Η γνωστή Καρίνα.
-Σαπφούς 8. Τι σας έχω πουλάκια μου;; Η γνωστή Εβελίνα από Εκκλησία εκτάκτως για μερικές εμφανίσεις στον Βαρδάρη. Κωλαράκι στα 70ε!  :dancing:
-Σαπφούς 7. Ξανθιά καλή που δεν είχα ξαναδεί, Βίλλυ εκ του Βιολέττα, κάνει ακάπωτα και 69.
-Σαπφούς 5. Η Μιρέλλα με σέξυ δολοφονικά seethrough εσώρουχα, από εμφάνιση είναι από τις top στα μπουρδέλα μαζί με Τζούλια και Άφρο imo.
-Προμηθέους 11. Τζοάνα.

Να και κατι χρησιμο  :rockon: ( μαζι με την αναφορα του μποτοφιλου )

Ρε παιδια ας ανοιξει ενα αλλο θεμα για τις τιμες καποιος , κουραστηκε το θεμα ...  ;)

Εβελινα ... απ τα σαλονια ,  στα αλωνια του βαρδαρη ,
σε κεινο που βρομαει επρεπε να παει  :cheesy:

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
παιδιά παρατήρησα απο πρόσφατη βόλτα μου ότι στα στουντιο απο βιλκα και σιτι γκειτ πλευρα εχει αυξηθει η τιμη του 69. εχει φτασει πλεον τα 80 ευρω!!! απο 70 που ηταν. ελαχιστες το εχουν 60 ευρω. δεν καταλαβα αν υπαρχει καποια συμφωνημενοι ΑΠΟΧΗ απο τα μελη του σαιτ αλλα προτεινω τουλαχιστον να εκραζουμε την δυσαρεσκεια μας στις κοπελες για τις υψηλες τιμες. καποιες ειρωνευονται βεβαια αλλα δεν πειραζει . πρεπει να ακουνε τα παραπονα μας. απο την πολυ κονομα που κανουν εχουν σηκωσει μυτη και μιλανε με αγενεια.

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
η εβελυνα δουλευει στο λαφαμ το ξαναεπιβεβαιωνω γιατι την εχω παρει παλιοτερα στην εκκλησια κ μπορω να πω οτι ηταν καλη αλλα οχι κατι ιδιαιτερο για μενα, η ηρα οντως ειναι καλη κ υπομονετικη στη δουλεια της τωρα αν ειχε μια ασχημη μερα κ αντεδρασε ετσι ε οκ δε 8α τη σταυρωσουμε κιολας κ μενα η τζεσυ μου χει φερ8ει απαραδεκτα οπως κ η χριστινα που εκ8ειαζουν πολλοι ενω εχει τυχει να περασω καλα πχ με κελυ αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα κ οσο κ να το κανουμε ειναι κ τι χημεια εχεις με το κοριτσι δεν ειναι ολα για ολους πως να το κανουμε τωρα?
ποτε και τι ωρες μιπωσ παιζει και καμια φωτω για εβελινα....?
να μαθουν και οι νεοι της παρεας

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν εχω δει πουθενα φωτο για Εβελινα
Ενα ρουμανακι αδυνατο ψηλο (οταν φοραει τακουνια  :2funny:) αδυνατο με ψιλοχαζουλικη φατσα και ξανθο μαλι κοντα σους ομους
(εχω να την δυο μηνες )
Ηταν καλη στο δωματιο (εκτος απ της τελευταιες 2 εβδομαδες που ειχε κουραστει εμφανως , υπομονετικη , με προκαταρκτικα κλτ
( Δες κριτιες απο Ν ουρανου 1Β )
Και ειχε και 2 ωραια βυζακια , οχι πολυ μ εγαλα , αλλα στυτα και απαλα Αυτο !
Μη περιμενεις κανα φωτομοντελο.. ισως να ειναι υπερτιμημενη λογο του οτι οι αλλες δυο του μαγαζιου ηταν ποιο κατω ( σε σερβις)
Για μ,ια δοκιμη ελεγε με κλειστα ματια , τωρα τι ρολο βαραει μετα τιο κλεισιμο του μαγαζιου ( εκκλησιας ) και τα τουρ στο λα φαμ και στον βαρδαρη δε ξερω
Αυτα...

Παντως αυτο που μου ειπε η 2τσα χθες μου εκανε εντυπωση ( το Λα φαμ)
< Τοσο καλη ειναι λεει αυτη .. πολλοι μου την ψαξανε >

Και που το μαθανε και την ψαξανε ?  :think: μηπως απ την   μπουρδελοκατασταση ?
μηπως ειναι αρκετοι που δεν γραφουν αλλα διαβαζουν και επιρεαζονται ?  :think:
μηπως πρεπει να κανουμε αποχη απ το φορουμ και οχι απο τις πουτανες για καμια βδομαδα , να δουμε τι θα γινει  ( λετε να αδειασουν τα μπουρδελα ?  :2funny: )

λεω τωρα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μηπως ειναι αρκετοι που δεν γραφουν αλλα διαβαζουν και επιρεαζονται ?  :think:
ειναι παρα πολλοι και πολυ δυνατοι παιχτες μερικοι.....επειδη γραφουμε εδω δεν ειμαστε εμεις η πλειονοτητα.....και πριν γραψουμε καποιοι ,μπαιναμε και γελουσαμε με μαλακιες που λεγαν καποιοι δηθεν γνώστες οταν το θρεντ ακομα δεχοταν επισκεπτες προ των τελων 2008....οποτε μην υποτιμαμε ουτε τον μεσο μπουρδελιαρη που δεν γραφει ουτε φυσικα την δυναμη του σαιτ....

ΥΓ αφρο και εφη χρωσταν πχ πολλα σε αυτο το θρεντ....οποιος εκτος θεσσαλονικης ερχοταν αυτες θα αναζητουσε μια περιοδο...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
παιδια κανενα νεο για βερονικα ?η αναμενουμε απο βδομαδα?

cool1974

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
0
Πήγε σήμερα φίλος μου να ρωτήσει και τον είπαν στο τέλος της εβδομάδας θα έρθει όποτε μάλλον το Σ.Κ

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
ξερουμε που θα εμφανιζεται?η οχι??γιατι απ οτι καταλαβαινω μιλαμε για δυναμιτη....

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
παιδιά παρατήρησα απο πρόσφατη βόλτα μου ότι στα στουντιο απο βιλκα και σιτι γκειτ πλευρα εχει αυξηθει η τιμη του 69. εχει φτασει πλεον τα 80 ευρω!!! απο 70 που ηταν. ελαχιστες το εχουν 60 ευρω. δεν καταλαβα αν υπαρχει καποια συμφωνημενοι ΑΠΟΧΗ απο τα μελη του σαιτ αλλα προτεινω τουλαχιστον να εκραζουμε την δυσαρεσκεια μας στις κοπελες για τις υψηλες τιμες. καποιες ειρωνευονται βεβαια αλλα δεν πειραζει . πρεπει να ακουνε τα παραπονα μας. απο την πολυ κονομα που κανουν εχουν σηκωσει μυτη και μιλανε με αγενεια.

Έχουν κλείσει μαγαζιά στην περιοχή (ελπίζω μόνο για ένα μικρό διάστημα), έχει πέσει ο ανταγωνισμός και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να τσιμπήσουν κάποιες τιμές. Έτσι λειτουργεί το σύστημα παίδες, προσφορά και ζήτηση. Στην Αθήνα υπάρχουν σχεδόν 200 μπουρδελάκια, στην Θεσσαλονίκη μόλις 14, οπότε τα παράπονα σας στον δήμο ή σε όποιον δίνει και παίρνει τις άδειες τελωσπάντων, αυτός είναι που κανονίζει τους οικονομικούς όρους του παιχνιδιού στην τελική. Όλα αυτά περί διαμαρτυριών και αποχών είναι ανούσια και αστεία.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
βολτα αποψε τη νυχτα.....
-Κωλλετη 17.η ξανθια Αννιτα.ξανθο γκομενακι,ωραιο κορμι,σπασμενη φατσα.ειναι αυτη απο Προμηθεως 14 ή κανω λαθος???
-Φριξου 9(Villa erotica).η ομορφη Τζεσυ.μελαχρινη κορμαρα με τις γνωστα ακριβα εξτρα του σπιτιου
-Φριξου 14.η Ρουμανα Μαρια η πολυ αδυνατη(απο Ερως-Βαρδαρη).μελαχρινο,μικροκαμωμενο και ομορφο.δινει κωλο στα 100ε
-Ερημιτη.η μελαχρινη Ρωξανη με τους βυζους.ασχημοφατσα ειναι δε μ'αρεσει
-Κατεχακη.η πολυ ομορφη Καρμεν με τις βυζαρες και πρωινα η καυλιαρα Μιραμπελα
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Λουνα με τον ομορφο κωλο...αλλα μονο αυτο.πως την γαματε ακομα?
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η ξανθια milf Νικολ με τις βυζαρες.πολυ καλη περιπτωση για τους λατρεις του ειδους.γυμνο τσιμπουκι στα 50ε
-Ακιακμωνος 8.μια Βικυ δεν ξερω ποια...πηρα τηλ απ'εξω διοτι με εκνευριζει τρομερα η τσατσα
-26ης Οκτωβριου 35.η ομορφουλα μελαχρινη Βικυ.ευχαριστο πιπινακι,ερχεται καθεται και στα ποδια σου στο σαλονι.δε με συγκινει ιδιαιτερα...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η καυλιαρα Σιμονα.στα 50ε το γυμνο και 70ε το 69.(το ανεβασε,εγω για 60ε την ειχα παρει).φορουσε και μποτες.για λιγα βραδια θα ειναι εκει και θα επιστρεψει Κατεχακη
-Προμηθεως τερμα κατω.η γλυκεια Τζοανα με τις καλες κριτικες
-Σαπφους 5.η ομορφη Μιρελα με την καλη περιποιηση.απο βδομαδα μου ειπε θα ειναι η Βερονικα
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).απ'οτι καταλαβα η Τζουλια η αδυνατη
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η γνωστη Εβελινα απο εκκλησια.παλι με τα βυζακια εξω.δινει κωλο στα 70ε και απο Παρασκευη βραδυ γυρναει στο λα φαμ
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Ελενη η ναζιαρα με τα ωραια βυζακια πεταμενα εξω.καστανο,πολυ συμπαθητικο κοριτσι και μονιμα χαμογελαστο.την αδικει το βρωμοσπιτο νομιζω
-Τανταλου 8.η Καρινα.πριν καιρο,τσατσα σε στουντιο που δουλευε μαζι της,μου ειπε απο μονη της να μην μπω γιατι δεν κανει η κοπελα....απο κει να καταλαβετε
-Τανταλου 14(αλουμινατο).παω να μπω και πεταγεται η παλαβιαρα η τσατσα και μου λεει μην πατας,μολις σφουγγαρισα,ελα σε κανα τεταρτο...μια καινουρια Βανεσσα μου ειπε δουλευε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
και τωρα.......................ηρθε η μεγαλη στιγμη!!!

al pacino    καλει    deker............

deker λαμβανεις??????....................μιλα ρεεεεεεεε...........

εχει σκασει Β Ο Μ Β Α    Μ Ε Γ Α Τ Ο Ν Ω Ν  στο ΣΟΛ.θα το δεις και δε θα το πιστευεις

Φτωχια καταραμενη φτωχια.....πουτανα κοινωνια που αλλους ανεβαζεις και αλλους κατεβαζεις

Πεμπτη βραδυ να εισαι εκει....................κυκλοφορει σε μελαχρινη εκδοση οποτε να εισαι παρατηρητικος....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
και τωρα.......................ηρθε η μεγαλη στιγμη!!!

al pacino    καλει    deker............

deker λαμβανεις??????....................μιλα ρεεεεεεεε...........

εχει σκασει Β Ο Μ Β Α    Μ Ε Γ Α Τ Ο Ν Ω Ν   στο ΣΟΛ.θα το δεις και δε θα το πιστευεις

Φτωχια καταραμενη φτωχια.....πουτανα κοινωνια που αλλους ανεβαζεις και αλλους κατεβαζεις

Πεμπτη βραδυ να εισαι εκει....................κυκλοφορει σε μελαχρινη εκδοση οποτε να εισαι παρατηρητικος....
τι εγινε; :think:μην μου πεις ειδες καμια χριστινα να δουλευει στο σολ;μονο αυτο θα ηταν βομβα ειδικα για τον ντεκερ.... :grin: :grin:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
βολτα αποψε τη νυχτα.....
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η γνωστη Εβελινα απο εκκλησια.παλι με τα βυζακια εξω.δινει κωλο στα 70ε και απο Παρασκευη βραδυ γυρναει στο λα φαμ

-Τανταλου 8.η Καρινα.πριν καιρο,τσατσα σε στουντιο που δουλευε μαζι της,μου ειπε απο μονη της να μην μπω γιατι δεν κανει η κοπελα....απο κει να καταλαβετε

θα χει γουστο στο λα φαμ να ζηταει 100 για κωλο.
Καλα ολα τα λεφτα η τσατσα ε;

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1

-Κατεχακη.η πολυ ομορφη Καρμεν με τις βυζαρες

-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η ξανθια milf Νικολ με τις βυζαρες.πολυ καλη περιπτωση για τους λατρεις του ειδους.γυμνο τσιμπουκι στα 50ε

[/quote]

εχουμε φωτο απο αυτες τις δυο?τιμες?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
-Ακιακμωνος 8.μια Βικυ δεν ξερω ποια...πηρα τηλ απ'εξω διοτι με εκνευριζει τρομερα η τσατσα

Στην Μαντζάρου είχε βγει μία Βίκυ την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασα και είδα μία Βίκυ... μπαμπατσογκόμενα! Δεν ξέρω βέβαια αν είναι η ίδια!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
-Κατεχακη.η πολυ ομορφη Καρμεν με τις βυζαρες

εχουμε φωτο απο αυτες τις δυο?τιμες?
δεν εχουν φωτο αυτες.αν δεν κανω λαθος απο 40 απλο και οι δυο,50 γυμνο και 70ε 69 η Καρμεν και 60 η Νικολ.η Νικολ δινει και κωλο....
καμια σχεση η μια με την αλλη.η μια ειναι το νεανικο το φρεσκο το ομορφο,και η αλλη αυτο που λεμε η γρια κοτα εχει το ζουμι
σου υπενθυμιζω οτι η Καρμεν εχει μονο αρνητικες κριτικες ενω η Νικολ μονο θετικες........

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχουν φωτο αυτες.αν δεν κανω λαθος απο 40 απλο και οι δυο,50 γυμνο και 70ε 69 η Καρμεν και 60 η Νικολ.η Νικολ δινει και κωλο....
καμια σχεση η μια με την αλλη.η μια ειναι το νεανικο το φρεσκο το ομορφο,και η αλλη αυτο που λεμε η γρια κοτα εχει το ζουμι
σου υπενθυμιζω οτι η Καρμεν εχει μονο αρνητικες κριτικες ενω η Νικολ μονο θετικες........

πιπα 50+μαμισι ποσο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom