Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όχι dokimazo δεν πήγαινε για σένα.. Νέος δεν είμαι....

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απλά το έκανα παράθεση στον Jo για να συμφωνήσω με το γεγονός ότι πολλοί το ρίξανε στα στούντια... Ίσα ίσα dokimazo, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πιούμε τις μπύρες μαζί, μετά από τσάρκα και :knockinb: εννοείται......

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να κατεβάσουμε καμια 10αρια μπυρόνια και μετά να πάμε καρφί στην Αντριάννα ή στην Βερόνικα... Θα τα δούμε όλα λέμε.. και αγγέλους και δαίμονες και ότι άλλο θέλετε...  ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βλεπεις αγγελους τα μπαζα ,
μηπως να σε λεμε dokibazo  :2funny:  

Δε καταλαβα για τι κλωνους μιλατε αλλα ουτε εγω εχω αλλο λογαριασμο
ειναι τελειος  ηλιθιο να υποστηριζεις την αποψη σου  με δυο λογαριασμους   :idiot:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
jo αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις...

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αφού είπα ρε Jo. Δεν πήγαινε για εσάς. Η παράθεση έγινε σε σένα για τα στούντια. Όχι για τον κλώνο!
Α και Όχι η Βερόνικα μπάζο..... Χαλαρά... Γαμαινάκε βάλε μια τάξη......

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
jo αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις...

;)

βοςς και τα μπαζα δεν πηγαιναν στις 2 που ειπες , οταν εγραφα δεν ειχα δει το ποστ

Πολλα δεν πηγαιναν πουθενα σημερα .. παμε εμεις για υπνο και καλα γαμησια σε οσες δουλευουν

Καληνυχτα παιδια  ;)

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καληνύχτα και από μένα παιδιά και όντως πολλά πετάχτηκαν  :jerking: από όλους μας σήμερα από εδώ και από εκεί.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η εβελυνα δουλευει στο λαφαμ το ξαναεπιβεβαιωνω γιατι την εχω παρει παλιοτερα στην εκκλησια κ μπορω να πω οτι ηταν καλη αλλα οχι κατι ιδιαιτερο για μενα, η ηρα οντως ειναι καλη κ υπομονετικη στη δουλεια της τωρα αν ειχε μια ασχημη μερα κ αντεδρασε ετσι ε οκ δε 8α τη σταυρωσουμε κιολας κ μενα η τζεσυ μου χει φερ8ει απαραδεκτα οπως κ η χριστινα που εκ8ειαζουν πολλοι ενω εχει τυχει να περασω καλα πχ με κελυ αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα κ οσο κ να το κανουμε ειναι κ τι χημεια εχεις με το κοριτσι δεν ειναι ολα για ολους πως να το κανουμε τωρα?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
α κ επισης εχω να προσθεσω οτι ειδα ελινα κ οφειλω να πω τι αντρακλας 8εε μου!  :2funny:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Βολτούλα από Βαρδάρη κατά τις 5 με 7 μαγαζιά ακόμη ανοιχτά.

-Προμηθέους 25. Περιμένα να βρω καμιά Κάρμεν, ήμουν κωλόφαρδος και έπεσα στην Σιμόνα, όπου φυσικά κατέθεσα για ακόμα μια φορά, όλα σούπερ όπως συνήθως.
-Ταντάλου 14. Καινούργια κοπέλα, Βανέσσα, καμιά σχέση με την μελαχρινή, ψηλή, ξανθιά με καλό σώμα, μοιάζει πολύ με την Κάτια από Αλιάκμωνος.
-Ταντάλου 8Α. Η γνωστή Καρίνα.
-Σαπφούς 8. Τι σας έχω πουλάκια μου;; Η γνωστή Εβελίνα από Εκκλησία εκτάκτως για μερικές εμφανίσεις στον Βαρδάρη. Κωλαράκι στα 70ε!  :dancing:
-Σαπφούς 7. Ξανθιά καλή που δεν είχα ξαναδεί, Βίλλυ εκ του Βιολέττα, κάνει ακάπωτα και 69.
-Σαπφούς 5. Η Μιρέλλα με σέξυ δολοφονικά seethrough εσώρουχα, από εμφάνιση είναι από τις top στα μπουρδέλα μαζί με Τζούλια και Άφρο imo.
-Προμηθέους 11. Τζοάνα.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
gl αγορίνα μου τελικά μόνο εσύ με καταλαβαίνεις εδώ μέσα!! Τώρα κατάλαβες γιατί δεν γράφω εδώ τόσο καιρό και γιατί τελικά είμαστε πίσω με τα μυαλά που έχουμε....
Να πάει η τάνα Βαρδάρη και να ζητήσει 50-50.... χαχαχαχαχα... Κάποιοι είναι όντως πολύ γκε γκε. Συνάδερφοι, στα περί 50-50 με κάλυψε απόλυτα ο έμπειρος συναγωνιστής gl...
* Την Ήρα την έχω ρίξει απανωτά μαύρα...΄

Ρε φιλε, δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι, τι θελεις να πεις κλπ κλπ. Λες οτι μιλησες με την Ηρα, σου ειπε ποσα παιρνει (κι αφου στο ειπε προσωπικα σε σενα η Ηρα ειναι νομος) κλπ κλπ. Κι εγω εχω μιλησει με πολλες και μου λενε αυτο. Ετσι θα το παμε τωρα?
Λες οτι αλλου ειναι το προβλημα, στις τιμες κλπ κλπ. Ολοι εμεις εδω τι λεμε και υποστηριζουμε? Οτι οι τανες φταινε για τις τιμες? Μεγαλη διαπιστωση εκανες. Προσεξε για τους χαρακτηρισμους σου, πολυ ευκολα αποδιδεις ιδιοτητες που δεν ισχυουν.

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι μασ ενδιαφερουν αφτα εμασ ρε παιδια ,εγω ενα ξερω.αθηνα 15-20.θεσσαλονικη 30-40 αυτο πρεπει να λυθει.συμφωνειται η οχι.

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ησυχια ρε παιδεσ.μηπωσ δεν αρεσε σε καποιουσ αυτω.

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Kvstas, με εχεις τυφλωσει φιλε με αυτα που γραφεις.... 10 λεξεις γραφουμε ολες κι ολες προσεχε λιγο την ορθογραφια :kissass2: :kissass2: :kissass2:
Φιλικα  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
εκανα ενα σχολιο χθες σε μια κριτικη συναγωνιστη,ειπα καθαρα την αποψη μου κ αρχισαν τα σεναρια για κλωνους κ οτιδηποτε αλλες μαλακιες.. :jerking: :jerking: :jerking:
η ουσια ειναι να πεσουν οι τιμες στα μαγαζια,ξερω οτι το θεμα εχει ξανααναλυθει κ διατυπωθει ,αλλα δεν ειναι κ κακο να ξαναπεφτει στο τραπεζι για συζητηση...απο την στιγμη κιολας που ουτε οι τιμες εχουν πεσει,ουτε οι υπηρεσιες εχουν καλυτερεψει...think about it..
ωραιες οι αναφορες,ωραια τα πορνορεπορταζ,γραφω κ γω οταν βρισκομαι που κ που στην σαλονικα (ζω αλλου πια) ,αλλα σε ενα θρεντ μπουρδελοκαταστασης θα πρεπει να θιγονται κ ολα τα θεματα που αφορουν αυτην...αν μη τι αλλο για να γινεται κ συζητηση,να ακουγονται αποψεις... ;)

(μην θιχτει κανενας παλι κ αρχισουν οι παραφιλολογιες...εκανα μια νυξη χθες,μαλλον κανενας δεν εχει διαθεση-ορεξη να συζητησει τιμες κ υπηρεσιες,οποτε τελειωνει εδω το θεμα.) ;)

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
dimitrhs μολισ γινουν τα pm μου σου εχω μια καλη προταση για μπαρ στην περιοχη λαρισασ.

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
με εχουν τρελανει θα σπασω τον υπολογιστη στο τελοσ.γιατι θεε μου να μην δουλευουν τα πμ μου δεν μπορω να το καταλαβω αυτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom