Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
την παραθεση μου την ειδες;πρακτικα λεμε το ιδιο...θεωρητικο ειναι το 50-50 εφοσον τσατσα και φυλακας βαρυνουν την πουτανα....συν ασφαλιση....αλλες παλι δουλευαν με ενοικιο.....αλλα τα εικοσι ατομα στην βαρδια ειναι πλεον ονειρο θερινης νυχτος για καποια μαγαζια και καποιες κυριες.....οποτε....κανε τις αναγωγες σου....εξαιρουνται τα προγραμματα οπως ειπε και ο εμπειρος boss_ του οποιου την αποψη εκτιμω γιατι οταν μιλουσαμε με πμ καποτε εδειχνε καλος γνωστης  της μπουρδελοκαταστασης....στα προγραμματα καποιες στηριζουν το κερδος και κλεβουν και λιγο τα μαγαζια καμια φορα.... :grin: :grin: :grin:

αυτα ομως αφορουν τα στουδια....στα μπουρδελακια δεν υπαρχουν προγραμματα ...εκει στοχευουν απλα στην ποσοτητα των πελατων....γιαυτο και η αθηνα εχει 20αρι και εσεις/εμεις δεν θα χουμε ποτε.... ;)

εντιτ αυτο φυσικα δεν αναιρει αυτο που ειπε και ο τζο για την σωστη επαγγελματια καιως πρεπει να φερεται....και το σωστο πρεπει να λεγεται και να ακουγεται....οπως και το λαθος

επισης μην τσιμπατε σε ολα τα μηνυματα και τις κριτικες....υποψιαζομαι ακομα και νταβατζοπολεμο με τις επιστροφες βερονικας,ηρας και ενας θεος ξερει ποιας αλλης....εκτος απο προμοτερς υπαρχουν και ντιμοτερς... ;)
Τα ιδια λεμε φιλος..50 50 ειναι,επιμενω.Τσατσα δεν επιβαρυνει με την ιδια αναλογια. Και μην θεωρεις τα 20 ατομα ουτοπικο σε μια 5 ή 7 ωρη βαρδια.Μια χαρα μεση τιμη ειναι

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά εγώ δεν θέλω να υποστηρίξω τις κοπέλες. Αλλά εμάς τους ίδιους. Μερικοί κολλάτε εκεί που δεν πρέπει. Εκεί δεν είναι το πρόβλημα! Αλλού είναι το θέμα, στα  :birdman: αφεντικά!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.363
Πόντοι
266
για βερονικα ειναι αληθεια οτι ερχεται μου το επιβεβαιωσε η ιδια ... απο την μια χαιρομαι που θα την ξαναδω απο την αλλη λυπαμαι που επιστρεφει στο μπουρδελο (μεταφορικα και κυριολεκτικα)
αυτην επρεπε να την πανε στα στουντιο
αυτη και η αφρουλα
γιατι την κραταν σε εκεινο το βρωμερο κωλοχανειο :tickedoff:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οπως και να εχει ρε παιδια εγω 30 και 40 δινω , δε δινω ουτε 7 ουτε 15
εχουμε γινει ψηχολογοι των πουτανων , τωρα θα γινουμε και λογιστες τους  :idiot:

κανα πουτσο θα ριξουμε ποτε ?  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
Μερικοί μην κάνετε τους έξυπνους, έτσι απλά και μόνο για να πείτε κάτι! Τζάμπα το γράψιμο!Ισχύει. Η ίδια η Ήρα το είπε!
ειμαστε εξυπνοι...δεν τον παριστανουμε...αν σε ενοχλει το σχολιο μου στην κριτικη για την Ηρα δεν μπορω να κανω κατι για αυτο..θελω να πιστευω οτι ολοι θελουμε το καλυτερο κ οχι το χειροτερο...Boss δεν εχω να μοιρασω τιποτα μαζι σου,ολα cool... :offtopic:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δεν εχτε δικιο .. και το κωλετη στουδιο ειναι .. και ευρηχορο ενα αυτο και ενα το λα φαμ
το γραφει και η καρτα , στουδιο κωλετη ! :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.363
Πόντοι
266
ελα ντε....και μου χουν σε στουντιο κατι μπαζα..... :headbang:
ε..τι περιμενεις απο τον υποκοσμο
αυτοι οι νταβαδες δεν την παλευουν
αντι να προωθησουν το καλυτερο προιον που υπαρχει αυτη την στιγμη στην πολη
το αμαυρωνουν σε εκεινο το αθλιοτατο μπουρδελακι
καμια σχεση με μας της νυχτας....

Επισκέπτης
Εγώ δηλαδή είμαι προμότερ ρε καύλα gl? Εγώ φταίω? Κάνε ένα γκάλοπ να ρωτήσεις ποιες ήταν οι κορυφαίες πουτάνες που πέρασαν από Θεσσαλονίκη τα τελευταία 5 χρόνια?

Θα πάρεις τις εξής απαντήσεις από όλους:

Η αδύνατη η Λολίτα η Σαρα από την Κωλέτη – Έφυγε Τσεχία

Η Λολίτα η Εβελίνα από την εκκλησία. – Έφυγε Ρουμανία

Η Κρίστι η Αγγλίδα το δίμετρο μοντέλο με τις φυσικές βυζάρες και το θεϊκό πρόσωπο - σταμάτησε και παντρεύτηκε

Το Ρωσάκι το 19χρονο η Λολίτα που ήρθε από τα μπονζόη (πέτρα σώμα) στην Κωλέτη και δούλεψε για δύο μήνες και σταμάτησε για πάντα την δουλειά και γύρισε στην Αγία Πετρούπολη.

Τον κόλο σας να χτυπάτε κάτω αυτές δεν θα τις ξανά γαμήσετε!  :2funny:  :dancing:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Εγώ δηλαδή είμαι προμότερ ρε καύλα gl? Εγώ φταίω? Κάνε ένα γκάλοπ να ρωτήσεις ποιες ήταν οι κορυφαίες πουτάνες που πέρασαν από Θεσσαλονίκη τα τελευταία 5 χρόνια?

Θα πάρεις τις εξής απαντήσεις από όλους:

Η αδύνατη η Λολίτα η Σαρα από την Κωλέτη – Έφυγε Τσεχία

Η Λολίτα η Εβελίνα από την εκκλησία. – Έφυγε Ρουμανία

Η Κρίστι η Αγγλίδα το δίμετρο μοντέλο με τις φυσικές βυζάρες και το θεϊκό πρόσωπο - σταμάτησε και παντρεύτηκε

Το Ρωσάκι το 19χρονο η Λολίτα που ήρθε από τα μπονζόη (πέτρα σώμα) στην Κωλέτη και δούλεψε για δύο μήνες και σταμάτησε για πάντα την δουλειά και γύρισε στην Αγία Πετρούπολη.

Τον κόλο σας να χτυπάτε κάτω αυτές δεν θα τις ξανά γαμήσετε!  :2funny:  :dancing:

Οντως μερικες απο αυτες δεν τις γαμησαμε μερικοι νεοτεροι οπως εγω...ο καθενας εχει τις δικες του καλες, μαλλον ειχε... :'(

ΥΓ η Εβελινα λενε γυρησε ειναι λαφαμ...
ΥΓ2 Ληπει και ο deker να ριξει καμια χριστοπαναγια... :2funny: :2funny:

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
gl αγορίνα μου τελικά μόνο εσύ με καταλαβαίνεις εδώ μέσα!! Τώρα κατάλαβες γιατί δεν γράφω εδώ τόσο καιρό και γιατί τελικά είμαστε πίσω με τα μυαλά που έχουμε....
Να πάει η τάνα Βαρδάρη και να ζητήσει 50-50.... χαχαχαχαχα... Κάποιοι είναι όντως πολύ γκε γκε. Συνάδερφοι, στα περί 50-50 με κάλυψε απόλυτα ο έμπειρος συναγωνιστής gl...
* Την Ήρα την έχω ρίξει απανωτά μαύρα...΄

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Εγώ δηλαδή είμαι προμότερ ρε καύλα gl?
οχι ρε....δεν παει ετσι...και γω προμοτερ ειμαι.....για καποιες..... ;)

οι αληθινοι προμοτερς στελνουν μονο πμ σε τιμημενα μελη και γραφουν κριτικες....οχι στα φορουμ...αν και τελευταια και αυτο αλλαζει....

ΥΓ σχετικο ασχετο αλλα  εχω απο καιρο προτεινει στην διοικηση πολλακις και χωρις ανταποκριση κατι...να κανει ενα εκλεκτο μελος της μπουρδελοκαταστασης μοντερειτορ για να ελεγχει τα υποπτα μηνυματα και κριτικες καθοτι οι του κεντρου δεν γνωριζουν χριστο απο τα μπουρδελοθρεντ της πολης μας....αντε να δουμε....ακομα και στο σαιτ χωριο ειμαστε και υποτελεις του αθηναικου κρατους....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Μερικοί μην κάνετε τους έξυπνους, έτσι απλά και μόνο για να πείτε κάτι! Τζάμπα το γράψιμο!Ισχύει. Η ίδια η Ήρα το είπε!
Xωρις να θελω να αμφισβητησω αυτα που λες αλλα η Ηρα ειναι ισως η ομορφοτερη πουτανα που δουλευει(μαζι με τη Μαρια Σλοβακα).επισης ειναι καλο κορμι και εχει καλη συμπεριφορα και αποδοση.
και 20 πουτσους να φαει τη μερα(που αμφιβαλλω αν τους τρωει πλεον)ειναι 140ε.
μια βιζιτα τη μερα να'παιρνε εξω,τα 140ε θα τα'βγαζε για πλακα.γιατι να καθεται 8 ωρες στο μπουρδελο λοιπον??τραβηγμενο μου ακουγεται....και το καλο νταβατζηλικι παιζει με τις Ρουμανες.εκεινες δουλευουν κυριολεκτικα για το τιποτα οπως μου εχουν εξηγησει 2 τσατσαδες(απο τις παλιες)

απο κει και περα αυτα τα εχουμε αναλυσει 200 φορες εδω μεσα.η χωρα ολη να γκρεμιστει,μονο οι πουτανες θα επιβιωσουν.δε το λενε τυχαια το αρχαιοτερο επαγγελμα....
οποτε οσες αποχες και να κανεις,οσες αναλυσεις και να κανεις,οσες και σελιδες να γεμισεις με ανουσιες παπαριες η κατασταση θα'ναι περιπου αυτη.
οποτε γραψτε και τιποτα χρησιμο και αφηστε τα ανουσια

Boss_τα σχολια ειναι γενικα για ολους,δε στα λεω προσωπικα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Οντως μερικες απο αυτες δεν τις γαμησαμε μερικοι νεοτεροι οπως εγω...ο καθενας εχει τις δικες του καλες, μαλλον ειχε... :'(

εχει δικιο....τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες και ξεχασε και τρεις ακομη κατα την γνωμη μου.... ;)

και ναι μαλλον καλο μουνι δυσκολα θα δουμε...αλλα υπαρχει παντα μια ελπιδα....πχ η ρεμπεκα που σας ελεγα τις προαλλες στην αλιακμωνος.... :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
εχει δικιο....τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες και ξεχασε και τρεις ακομη κατα την γνωμη μου.... ;)

και ναι μαλλον καλο μουνι δυσκολα θα δουμε...αλλα υπαρχει παντα μια ελπιδα....πχ η ρεμπεκα που σας ελεγα τις προαλλες στην αλιακμωνος.... :rockon:

Αυτην την εχω δει ενα φεγγαρι στο ερως στο βαρδαρη, και γαμω τα κοριτσακια.!! :cum: αλλα εκει μεσα δεν μπενω να γαμισω ουτε με το ζορι!! :2funny:
Τωρα που πηγε στουντιακι ισως την δαγκωσω.! :2funny: αλλα τελευταια ειμαι σε αλλη φαση και δεν με τραβαει να παω...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναντια η μελαχρινη πεθανε

Βαλερια η κοντη  ειναι σε γηροκομειο

Ελλη η ψηλη , νοσιλευται

Ρωτησα τον παππου μου και ειπα να γραψω αναφορα....  :2funny:

Θα αφησετε τις μαλακιες να γραψετε κανα νεο ρε  ?

βοσσ δε σε ξερω , χαρηκα που σε γνωρισα , μαι νειμ ιζ τζο
συμφωνω μαζι σου , αλλα τα οικονομικα απλα δε με νοιαζουν , εγω οπως ειπα και πριν 40 δινω
αυτο ενδιαφερει κανεναν πουστη νταβα η καμια πουτανα ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ναντια η μελαχρινη πεθανε

Βαλερια η κοντη  ειναι σε γηροκομειο

Ελλη η ψηλη , νοσιλευται

Ρωτησα τον παππου μου και ειπα να γραψω αναφορα....  :2funny:

Θα αφησετε τις μαλακιες να γραψετε κανα νεο ρε  ?

βοσσ δε σε ξερω , χαρηκα που σε γνωρισα , μαι νειμ ιζ τζο
συμφωνω μαζι σου , αλλα τα οικονομικα απλα δε με νοιαζουν , εγω οπως ειπα και πριν 40 δινω
αυτο ενδιαφερει κανεναν πουστη νταβα η καμια πουτανα ?

:2funny: :2funny: :2funny: Ο παππους μπουρδελιαρης??? Και αν τους ρωτησεις τι φαγανε χτες ουτε που θυμουνται, αν ρωτησεις ομως για καμια γειτονισα τι επεζε παλια θα σου πουνε ποσα βρακια ειχαν στο συρταρι τους.! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

:think: Δεν νομίζω να είναι αυτή ...αλλά θα πάμε να δούμε...

Σίγουρα ξέχασα και κάνα δύο-τρεις...
Αλλά αυτές μου ήρθαν πρώτες στο μυαλό....
Εντάξει ωραίο πρόσωπο και πολύ καθαρή ήταν και η Ντέλια η Ρουμάνα...Πιπίνάκι – Λολιτίτσα με το καρεδάκι...την είχα πετύχει και στο κόσμος ....ωραία γυναίκα αλλά κοντή...δεν την βάζεις στις κορυφαίες....ψηλομύτικο... αλλά τι να κάνει εδώ...δούλεψε δύο μήνες και ήταν όλο νεύρα...έφυγε Αθήνα και μετά σταμάτησε για λίγο....Σου λέει τόσο ωραία γκόμενα με τσιμπούκοχηλο με τόσα ακριβά αρώματα και λοσιον και με έχει ό άλλος στο 40αρι....αυτή ήθελε να δίνει πολλά γυμνά να κάνει μία καλή αρπαχτή και να ξαφανιστεί για κανένα 6μηνο...Κορυφαία επιδερμίδα...

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για να το λήξουμε.... Συναγωνιστή al pachino εγώ εδώ μέσα λέω ότι μου είπε η ίδια η Ήρα!
Ο κάθε αδερφός εδώ μπορεί και να πάει να μάθει -με τρόπο- από την ίδια...  :)
Μάλωνα με την τσα2 για τις τιμές και πετάγεται από το πουθενά η Ήρα και το είπε αυτό.
Εγώ επιμένω ότι το πρόβλημα είναι στους μεγάλους. Τις τάνες στην τελική, μπορείτε να τις μαυρίζετε. Τις τιμές όμως? Πάμε deker για αποχή! Καλές τσάρκες, καλές αναφορές και καλά γαμήσια αδέρφια!!!  ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.363
Πόντοι
266
Για να το λήξουμε.... Συναγωνιστή al pachino εγώ εδώ μέσα λέω ότι μου είπε η ίδια η Ήρα!
Ο κάθε αδερφός εδώ μπορεί και να πάει να μάθει -με τρόπο- από την ίδια...  :)
Μάλωνα με την τσα2 για τις τιμές και πετάγεται από το πουθενά η Ήρα και το είπε αυτό.
Εγώ επιμένω ότι το πρόβλημα είναι στους μεγάλους. Τις τάνες στην τελική, μπορείτε να τις μαυρίζετε. Τις τιμές όμως? Πάμε deker για αποχή! Καλές τσάρκες, καλές αναφορές και καλά γαμήσια αδέρφια!!!  ;)
κατσε να ριξω ενα μπουτζον στην βερονικα
και μετα καντε δια βιου αποχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom