Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
gl Εσυ λες αυτο ,

απο οτι βλεπω δεν πρεπει να ειναι αυτο που λεω εγω
οχι οτι εχουν μεγαλη διαφορα αλλα αυτο που λεω βρομουσε ποιο πολυ
και αυτο το πρασινο πραγματι βρομερουλικο ηταν αλλα δεν ειναι αυτο με τους καθρεφτες στις πορτες .. ετσι ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
gl Εσυ λες αυτο ,

απο οτι βλεπω δεν πρεπει να ειναι αυτο που λεω εγω
οχι οτι εχουν μεγαλη διαφορα αλλα αυτο που λεω βρομουσε ποιο πολυ
και αυτο το πρασινο πραγματι βρομερουλικο ηταν αλλα δεν ειναι αυτο με τους καθρεφτες στις πορτες .. ετσι ?
ναι δεν ειναι αυτο....

meliritos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου,εχεις παει ποτε στην Ηρα?Δουλευει στην Σαπφους 5,απο 9 πρωι εως 7 απογευμα.Η μονη που σεβεται τα λεφτα που παιρνει.Δεν κανει εξτρα,αλλα,ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Φιλε μου,εχεις παει ποτε στην Ηρα?Δουλευει στην Σαπφους 5,απο 9 πρωι εως 7 απογευμα.Η μονη που σεβεται τα λεφτα που παιρνει.Δεν κανει εξτρα,αλλα,ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
προσωπικα την εχω στα υποψην.....απλα δεν προλαβαινω....

meliritos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγω δεν εχω αναγκη να περιμενω καμια βασιλισσα Βερονικα,γιατι ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΑ ΗΡΑ.Η πιο ΩΡΑΙΑ γυναικα που δουλεψε την τελευταια 12ετια!

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εγω δεν εχω αναγκη να περιμενω καμια βασιλισσα Βερονικα,γιατι ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΑ ΗΡΑ.Η πιο ΩΡΑΙΑ γυναικα που δουλεψε την τελευταια 12ετια!
μελιριτε παρε αφρο απο κωλλετη 17 και θα με θυμηθεις

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
μπορει καποιος να με στειλει πμ το θρεντ για τα κοριτσια της θεσσαλονικης και τα τηλ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
πρωινεσ ωρεσ δουλευει
και η εφη δουλευει εκει και ειναι απο τα πιο καλα κοριτσια που θα βεισ για σου κανουν τα γουστα σου.αερατεσ δεν βιαζονται(τουλαχιστον σε μενα)και πισρευω οτι αξιζει ο κοποσ να δοκιμασεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
ρε συ θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος για να μην πω τελειωμενος για να κανεις ταξιδι στην αθηνα κ να γυρισεις την ιδια μερα μονο κ μονο για να πας να γαμησεις πουτανες.
μεχρι ενα σημειο δηλαδη...

Πω, γράψατε πολλά αυτές τις δυο μέρες..! Εγώ πάντως το κανα αυτό την περασμένη Κυριακή..! Πήρα 4 πουτάνες, δυο σε στούντιο, δυο στη Φυλής κ συνολικξό κόστος της εκδρομής ήταν 200 ευρώ..! Έγραψα κ κριτικές.. Κουραστικό ήταν, ειδικά γιατί πήγα κ σ' άλλα στούντιο πριν καταλήξω, κι οι αποστάσεις απ' το ένα στ' άλλο ήταν μεγάλες..! Σχεδόν όση ώρα έκανα να κατέβω Αθήνα, άλλη τόση έκανα για να γυρίσω τα στούντιο που ήθελα..! Κι άφησα κ κάποια απ' έξω..! Η Μαντόνα όμως που πήρα στο τέλος, άξιζε τον κόπο..!
Κοίτα αν ξέρεις από πριν σε ποιά σπίτια θα πας, κ πας κατευθείαν σ' αυτά δεν ειναι τόσο κουραστικό..! Στη διαδρομή μπορείς ν' ακούς μουσική ή να κοιμηθείς, ειδικά αν γυρνάς βράδυ.. Αν κατέβεις με παρέα δε νομίζω να 'χεις την άνεση να γυρίσεις σε σπιτάκια.. Ειδικά αν είναι γυναικεία..! Πάντως όσες φορές έχω κάτεβει Αθήνα για άλλες δουλειές κι είμαι με παρέα, ποτέ δεν είχα χρόνο ν' ασχοληθώ με μπουρδελότσαρκες.. Όσες φορές πήγα για τέτοιες δουλειές κατέβηκα μόνος κι αυθημερόν, γιατί η διαμονή αυξάνει το κόστος κατακόρυφα κ δεν είμαι για τέτοια..!
Τώρα γιατί να κατέβεις Αθήνα..;
Δε λέω η Θεσ/νίκη έχει κάποια αξιόλογα κορίτσια με καλές υπηρεσίες όπως η Αφρούλα από Κωλέττη κι η Μαιρούλα απ' το μπλε (που 'ναι όμως κλειστό..), κάποια όμορφα κορίτσια με αμφιλεγόμενες υπηρεσίες, όπως η Αντριάννα κι η Τζέσυ από το Βιλλα, κ κάποια άλλα όμορφα κορίτσια που 'ναι κομοδίνα, όπως η Κάρμεν από Προμηθέως 25 κι η Ρωξάννη (είναι ακόμα εδώ αυτή;).. Υπάρχουν κ κάποιες που 'ναι στη λίστα μου για δοκιμή, όπως η Νατάσα από Έρως 16 (που 'ναι όμως κλειστό) κι η Εβελίνα, που μάλλον μόλις γύρισε στο Λα Φαμ..
Υπάρχει κι η Νικόλ, η μιλφ με τις βυζάρες..!
Εντάξει, υπάρχουν κάποιες επιλογές, αλλά καμιά απ'αυτές δε με τραβά τόσο πολύ για να ξοδέψω άλλα 40 ευρώ, κ γι'αυτό έχω να πάω απ' τον Αύγουστο..!
Στην Αθήνα πάλι υπάρχουν κάποιες κορυφαίες επιλογές, που αξίζει ν αξοδέψει κάποιος τα λεφτά του..! Καταρχάς, η Μαντόνα που όλοι (παρα)μιλάνε γι' αυτήν..! 10αρι κι από εμφάνιση κι από υπηρσίες..! Γυναικάρα με τα όλα της..! Αυτή είναι πραγματική Φεράρι..! Δε συγκρίνεται με τ' αυτοκινητάκια που 'χει η πολη μας..!
Μετά υπάρχει η πορνοσταρ Κάρολαϊν με τις αμφιλεγόμενες κριτικές.. Πανέμορφο κορίτσι, πραγματικός άγγελος..! Πολλοί τη θάβουν στις κριτικές τους, αλλά για μένα είναι απ' τις καλύτερες που 'χω πάρει..!
Κι υπάρχει κι η γλυκιά Μόνικα με τις ωραίες βυζάρες, που 'χει γράψει κι ο Κάραμαν..!
Τρεις πολύ καλές επιλογές, που αξίζουν τον κόπο να τις επισκεφτεί κάποιος στην Αθήνα..!
Σε μπουρδέλα υπάρχει κι η Ρουμάνα Σελένα, μελαχροινή με τεράστιες βυζάρες κ πολλή καλή συμμετοχή στα 20 ευρώ..!
Τι να πω, εμένα η γνώμη μου είναι απ' το να βαριέμαι να πηγαίνω στα σπίτια εδώ, καλύτερα να επισκέπτομαι την Αθήνα μια-δυο φορές τον μήνα κ να ευχαριστιέμαι τουλάχιστον..!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Υπάρχουν κι άλλες με πολύ καλές κριτικές που δεν ανέφερα, όπως η Πένυ από Βριλήσου 36 πχ, για τις οποίες όμως δεν έχω δική μου άποψη..

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
λοιπον επειδη ρωτουσατε στο λαφαμ εθεαθη οντως βραδυνη η εβελυνα της εκκλησιας
περιμενω ανταποδωση με ρεπορτ για μποτα :helpplea:

Η Σιμόνα την Παρασκευή φορούσε... κάτι ωραίες μαύρες ως το γόνατο!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πηγα αλισια στο αλουμινατο, νομιζω ειχα διαβασει καλα σχολια κτλ. Οπότε περασα χωρίς δευτερη σκέψη. Μιας που φεύγω στο εξωτερικο είπα να τιμήσω για last time. Πηγα με τρελή διαθεση και εφαγα μια ξενέρα, ασε η πίπα της ήταν για τα γέλια ούτε να με καβλώσει δεν μπορούσε, στήθηκε απο μπροστα και δεν μπορούσα να μπω ολόκληρος μέσα της... 2 στάσεις. Στο πισωκωλλητό πάλι με εσμπρωχνε για να μην μπω φουλ μέσα της. Αντε να χύσεις ετσι. Αντε γεια ρε.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Γενικά έχει παρα πολύ καλές κριτικές είναι η αλήθεια... Όμως και εγώ που την δοκίμασα μια φορά στο απλό πρόγραμμα για να δω αν αξίζει ώστε να πάρω την επόμενη φορά κουλούρι με 80 ευρώ, δεν έμεινα ικανοποιημένος... Δεν ήταν εντελώς χάλια αλλά μου έκανε κάτι χαζά, τύπου στηνότανε στραβά για να μην την καρφώσω καλά, ήταν βιαστική, κτλπ... Όμως επειδή είχα διαβάσει τις πολύ καλές κριτικές της θεώρησα ότι ήταν τυχαίο... Θα την ξαναδοκιμάσω ώστε να έχω εμπεριστατωμένη (...) άποψη...

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Aναφορα για τo Σαββατο 9/10 στη 13.00.
Προμηθεως 25(τερμα πανω). Ενα ομορφο αδυνατο μελαχροινο μωρο (στα πρότυπα της Κοσμίνας). Πιπινακι θα ελεγε κανεις, ποια ειναι?
-Προμηθεως τερμα κατω.Μια ψηλη καστανη με μαλλι πιασμένο πίσω και κωλαρα ελαφρα πλαδαρη. Σχετικα ψηλη, με πιασιματα.
-Σαπφους 5. Γινονταν εργασιες συντηρησης, αλλα η Τζέσικα απτόητη! Μιλαμε για γελιο, οι εργατες να δουλευουν αλλα η δουλεια..δουλεια. Παρεμπιπτόντως, πολυ ωραιο σωμα εχει.
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα). Καινουριο (?) μωρο, νταρντανα με ΒΥΖΑΡΕΣ. Μελαχροινο, με αφθονες καμπύλες, μακρυ (σχετικα) μαλλι και τι ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ. Εμοιαζε με τη Ναταλι την γυφτισσα αλλα δεν ητανε. Η τσατσα την διαφημιζε οτι δεν βιαζεται, οτι ειναι νεα κλπ κλπ.
-Σαπφους 8(ανορθογραφο). Η μελαχροινη (πλεον) Μαριαννα. Επίσης πολυ ωραιο σωμα.
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο). Μια που δεν την ειχα ξαναδει εκει, καστανη, μικρη, με πιασιματα κι αυτη.
- Τανταλου 8. Η επίστροφη της Μαρινας. Πεταξε πολυ κωλο.
-Τανταλου 14(αλουμινατο). δεν θυμαμαι.
- Σαπφους 20. Μια μικρουλα, μελαχροινουλα. Ναζιαρικο μωρακι, πιπινακι. Την εχω ξαναδει εκει. Ποια ειναι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Πω, γράψατε πολλά αυτές τις δυο μέρες..! Εγώ πάντως το κανα αυτό την περασμένη Κυριακή..! Πήρα 4 πουτάνες, δυο σε στούντιο, δυο στη Φυλής κ συνολικξό κόστος της εκδρομής ήταν 200 ευρώ..! Έγραψα κ κριτικές.. Κουραστικό ήταν, ειδικά γιατί πήγα κ σ' άλλα στούντιο πριν καταλήξω, κι οι αποστάσεις απ' το ένα στ' άλλο ήταν μεγάλες..! Σχεδόν όση ώρα έκανα να κατέβω Αθήνα, άλλη τόση έκανα για να γυρίσω τα στούντιο που ήθελα..! Κι άφησα κ κάποια απ' έξω..! Η Μαντόνα όμως που πήρα στο τέλος, άξιζε τον κόπο..!
Κοίτα αν ξέρεις από πριν σε ποιά σπίτια θα πας, κ πας κατευθείαν σ' αυτά δεν ειναι τόσο κουραστικό..! Στη διαδρομή μπορείς ν' ακούς μουσική ή να κοιμηθείς, ειδικά αν γυρνάς βράδυ.. Αν κατέβεις με παρέα δε νομίζω να 'χεις την άνεση να γυρίσεις σε σπιτάκια.. Ειδικά αν είναι γυναικεία..! Πάντως όσες φορές έχω κάτεβει Αθήνα για άλλες δουλειές κι είμαι με παρέα, ποτέ δεν είχα χρόνο ν' ασχοληθώ με μπουρδελότσαρκες.. Όσες φορές πήγα για τέτοιες δουλειές κατέβηκα μόνος κι αυθημερόν, γιατί η διαμονή αυξάνει το κόστος κατακόρυφα κ δεν είμαι για τέτοια..!
Δε λέω η Θεσ/νίκη έχει κάποια αξιόλογα κορίτσια με καλές υπηρεσίες όπως η Αφρούλα από Κωλέττη κι η Μαιρούλα απ' το μπλε (που 'ναι όμως κλειστό..), κάποια όμορφα κορίτσια με αμφιλεγόμενες υπηρεσίες, όπως η Αντριάννα κι η Τζέσυ από το Βιλλα, κ κάποια άλλα όμορφα κορίτσια που 'ναι κομοδίνα, όπως η Κάρμεν από Προμηθέως 25 κι η Ρωξάννη (είναι ακόμα εδώ αυτή;).. Υπάρχουν κ κάποιες που 'ναι στη λίστα μου για δοκιμή, όπως η Νατάσα από Έρως 16 (που 'ναι όμως κλειστό) κι η Εβελίνα, που μάλλον μόλις γύρισε στο Λα Φαμ..
Εντάξει, υπάρχουν κάποιες επιλογές, αλλά καμιά απ'αυτές δε με τραβά τόσο πολύ για να ξοδέψω άλλα 40 ευρώ, κ γι'αυτό έχω να πάω απ' τον Αύγουστο..!
Στην Αθήνα πάλι υπάρχουν κάποιες κορυφαίες επιλογές, που αξίζει ν αξοδέψει κάποιος τα λεφτά του..! Καταρχάς, η Μαντόνα που όλοι (παρα)μιλάνε γι' αυτήν..! 10αρι κι από εμφάνιση κι από υπηρσίες..! Γυναικάρα με τα όλα της..! Αυτή είναι πραγματική Φεράρι..! Δε συγκρίνεται με τ' αυτοκινητάκια που 'χει η πολη μας..!
Μετά υπάρχει η πορνοσταρ Κάρολαϊν με τις αμφιλεγόμενες κριτικές.. Πανέμορφο κορίτσι, πραγματικός άγγελος..! Πολλοί τη θάβουν στις κριτικές τους, αλλά για μένα είναι απ' τις καλύτερες που 'χω πάρει..!
Κι υπάρχει κι η γλυκιά Μόνικα με τις ωραίες βυζάρες, που 'χει γράψει κι ο Κάραμαν..!
Τρεις πολύ καλές επιλογές, που αξίζουν τον κόπο να τις επισκεφτεί κάποιος στην Αθήνα..!
Σε μπουρδέλα υπάρχει κι η Ρουμάνα Σελένα, μελαχροινή με τεράστιες βυζάρες κ πολλή καλή συμμετοχή στα 20 ευρώ..!
Τι να πω, εμένα η γνώμη μου είναι απ' το να βαριέμαι να πηγαίνω στα σπίτια εδώ, καλύτερα να επισκέπτομαι την Αθήνα μια-δυο φορές τον μήνα κ να ευχαριστιέμαι τουλάχιστον..!
ωραια η αναφορα του σχοινοβατη οπως παντα....μ αρεσει γιατι παιζει και στις δυο μεγαλες πολεις μπαλα....ειμαι και γω φαν των πορνοεκδρομων.....χαχαχαχαχα ....αφηστε τους αλλους να λενε....και στο μελλον πρεπει να επεκταθουμε και σε καμια ολλανδια,γερμανια κλπ..... ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

+1000
Αν ξανακατεβεις δωσε τα θερμα χερετησματα  :knockinb: στην Μονικα.! :grin:
Ο καθαρος μπουρδελιαρης δεν κοιταζει χιλιομετρα.! Αν μπορουσα και εγω, λολω δουλειας δεν, θα κατεβενα τουλαχιστων μια φορα το μηνα, αλλα δεν.! Ισως κατα τα Χριστουγεννα να οργανωσω καμια πορνοεκδρομη...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
ωραια η αναφορα του σχοινοβατη οπως παντα....μ αρεσει γιατι παιζει και στις δυο μεγαλες πολεις μπαλα....ειμαι και γω φαν των πορνοεκδρομων.....χαχαχαχαχα ....αφηστε τους αλλους να λενε....και στο μελλον πρεπει να επεκταθουμε και σε καμια ολλανδια,γερμανια κλπ..... ;)

Ολανδια ειναι το ονειρο μου.!! :rockon: :rockon: :rockon:
Τιγκα στο μουνι και στο...χορτο.!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom