gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
και σαπφους γωνια....
Εχω μπει δυο φορες ολο κι ολο και την δευτερη απλα δεν θυμομουν που εμπαινα
τανταλου ποσο ειναι αυτο ?
και σαπφους γωνια....
Εχω μπει δυο φορες ολο κι ολο και την δευτερη απλα δεν θυμομουν που εμπαινα
τανταλου ποσο ειναι αυτο ?
ναι δεν ειναι αυτο....gl Εσυ λες αυτο ,
απο οτι βλεπω δεν πρεπει να ειναι αυτο που λεω εγω
οχι οτι εχουν μεγαλη διαφορα αλλα αυτο που λεω βρομουσε ποιο πολυ
και αυτο το πρασινο πραγματι βρομερουλικο ηταν αλλα δεν ειναι αυτο με τους καθρεφτες στις πορτες .. ετσι ?
προσωπικα την εχω στα υποψην.....απλα δεν προλαβαινω....Φιλε μου,εχεις παει ποτε στην Ηρα?Δουλευει στην Σαπφους 5,απο 9 πρωι εως 7 απογευμα.Η μονη που σεβεται τα λεφτα που παιρνει.Δεν κανει εξτρα,αλλα,ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
μελιριτε παρε αφρο απο κωλλετη 17 και θα με θυμηθειςΕγω δεν εχω αναγκη να περιμενω καμια βασιλισσα Βερονικα,γιατι ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΑ ΗΡΑ.Η πιο ΩΡΑΙΑ γυναικα που δουλεψε την τελευταια 12ετια!
πρωινεσ ωρεσ δουλευειμελιριτε παρε αφρο απο κωλλετη 17 και θα με θυμηθεις
και η εφη δουλευει εκει και ειναι απο τα πιο καλα κοριτσια που θα βεισ για σου κανουν τα γουστα σου.αερατεσ δεν βιαζονται(τουλαχιστον σε μενα)και πισρευω οτι αξιζει ο κοποσ να δοκιμασειςπρωινεσ ωρεσ δουλευει
τηλεφωνα....μπορει καποιος να με στειλει πμ το θρεντ για τα κοριτσια της θεσσαλονικης και τα τηλ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ρε συ θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος για να μην πω τελειωμενος για να κανεις ταξιδι στην αθηνα κ να γυρισεις την ιδια μερα μονο κ μονο για να πας να γαμησεις πουτανες.
μεχρι ενα σημειο δηλαδη...
λοιπον επειδη ρωτουσατε στο λαφαμ εθεαθη οντως βραδυνη η εβελυνα της εκκλησιας
περιμενω ανταποδωση με ρεπορτ για μποτα
ωραια η αναφορα του σχοινοβατη οπως παντα....μ αρεσει γιατι παιζει και στις δυο μεγαλες πολεις μπαλα....ειμαι και γω φαν των πορνοεκδρομων.....χαχαχαχαχα ....αφηστε τους αλλους να λενε....και στο μελλον πρεπει να επεκταθουμε και σε καμια ολλανδια,γερμανια κλπ..... ;)Πω, γράψατε πολλά αυτές τις δυο μέρες..! Εγώ πάντως το κανα αυτό την περασμένη Κυριακή..! Πήρα 4 πουτάνες, δυο σε στούντιο, δυο στη Φυλής κ συνολικξό κόστος της εκδρομής ήταν 200 ευρώ..! Έγραψα κ κριτικές.. Κουραστικό ήταν, ειδικά γιατί πήγα κ σ' άλλα στούντιο πριν καταλήξω, κι οι αποστάσεις απ' το ένα στ' άλλο ήταν μεγάλες..! Σχεδόν όση ώρα έκανα να κατέβω Αθήνα, άλλη τόση έκανα για να γυρίσω τα στούντιο που ήθελα..! Κι άφησα κ κάποια απ' έξω..! Η Μαντόνα όμως που πήρα στο τέλος, άξιζε τον κόπο..!
Κοίτα αν ξέρεις από πριν σε ποιά σπίτια θα πας, κ πας κατευθείαν σ' αυτά δεν ειναι τόσο κουραστικό..! Στη διαδρομή μπορείς ν' ακούς μουσική ή να κοιμηθείς, ειδικά αν γυρνάς βράδυ.. Αν κατέβεις με παρέα δε νομίζω να 'χεις την άνεση να γυρίσεις σε σπιτάκια.. Ειδικά αν είναι γυναικεία..! Πάντως όσες φορές έχω κάτεβει Αθήνα για άλλες δουλειές κι είμαι με παρέα, ποτέ δεν είχα χρόνο ν' ασχοληθώ με μπουρδελότσαρκες.. Όσες φορές πήγα για τέτοιες δουλειές κατέβηκα μόνος κι αυθημερόν, γιατί η διαμονή αυξάνει το κόστος κατακόρυφα κ δεν είμαι για τέτοια..!
Τώρα γιατί να κατέβεις Αθήνα..;
Δε λέω η Θεσ/νίκη έχει κάποια αξιόλογα κορίτσια με καλές υπηρεσίες όπως η Αφρούλα από Κωλέττη κι η Μαιρούλα απ' το μπλε (που 'ναι όμως κλειστό..), κάποια όμορφα κορίτσια με αμφιλεγόμενες υπηρεσίες, όπως η Αντριάννα κι η Τζέσυ από το Βιλλα, κ κάποια άλλα όμορφα κορίτσια που 'ναι κομοδίνα, όπως η Κάρμεν από Προμηθέως 25 κι η Ρωξάννη (είναι ακόμα εδώ αυτή;).. Υπάρχουν κ κάποιες που 'ναι στη λίστα μου για δοκιμή, όπως η Νατάσα από Έρως 16 (που 'ναι όμως κλειστό) κι η Εβελίνα, που μάλλον μόλις γύρισε στο Λα Φαμ..
Υπάρχει κι η Νικόλ, η μιλφ με τις βυζάρες..!
Εντάξει, υπάρχουν κάποιες επιλογές, αλλά καμιά απ'αυτές δε με τραβά τόσο πολύ για να ξοδέψω άλλα 40 ευρώ, κ γι'αυτό έχω να πάω απ' τον Αύγουστο..!
Στην Αθήνα πάλι υπάρχουν κάποιες κορυφαίες επιλογές, που αξίζει ν αξοδέψει κάποιος τα λεφτά του..! Καταρχάς, η Μαντόνα που όλοι (παρα)μιλάνε γι' αυτήν..! 10αρι κι από εμφάνιση κι από υπηρσίες..! Γυναικάρα με τα όλα της..! Αυτή είναι πραγματική Φεράρι..! Δε συγκρίνεται με τ' αυτοκινητάκια που 'χει η πολη μας..!
Μετά υπάρχει η πορνοσταρ Κάρολαϊν με τις αμφιλεγόμενες κριτικές.. Πανέμορφο κορίτσι, πραγματικός άγγελος..! Πολλοί τη θάβουν στις κριτικές τους, αλλά για μένα είναι απ' τις καλύτερες που 'χω πάρει..!
Κι υπάρχει κι η γλυκιά Μόνικα με τις ωραίες βυζάρες, που 'χει γράψει κι ο Κάραμαν..!
Τρεις πολύ καλές επιλογές, που αξίζουν τον κόπο να τις επισκεφτεί κάποιος στην Αθήνα..!
Σε μπουρδέλα υπάρχει κι η Ρουμάνα Σελένα, μελαχροινή με τεράστιες βυζάρες κ πολλή καλή συμμετοχή στα 20 ευρώ..!
Τι να πω, εμένα η γνώμη μου είναι απ' το να βαριέμαι να πηγαίνω στα σπίτια εδώ, καλύτερα να επισκέπτομαι την Αθήνα μια-δυο φορές τον μήνα κ να ευχαριστιέμαι τουλάχιστον..!
Πω, γράψατε πολλά αυτές τις δυο μέρες..! Εγώ πάντως το κανα αυτό την περασμένη Κυριακή..! Πήρα 4 πουτάνες, δυο σε στούντιο, δυο στη Φυλής κ συνολικξό κόστος της εκδρομής ήταν 200 ευρώ..! Έγραψα κ κριτικές.. Κουραστικό ήταν, ειδικά γιατί πήγα κ σ' άλλα στούντιο πριν καταλήξω, κι οι αποστάσεις απ' το ένα στ' άλλο ήταν μεγάλες..! Σχεδόν όση ώρα έκανα να κατέβω Αθήνα, άλλη τόση έκανα για να γυρίσω τα στούντιο που ήθελα..! Κι άφησα κ κάποια απ' έξω..! Η Μαντόνα όμως που πήρα στο τέλος, άξιζε τον κόπο..!
Κοίτα αν ξέρεις από πριν σε ποιά σπίτια θα πας, κ πας κατευθείαν σ' αυτά δεν ειναι τόσο κουραστικό..! Στη διαδρομή μπορείς ν' ακούς μουσική ή να κοιμηθείς, ειδικά αν γυρνάς βράδυ.. Αν κατέβεις με παρέα δε νομίζω να 'χεις την άνεση να γυρίσεις σε σπιτάκια.. Ειδικά αν είναι γυναικεία..! Πάντως όσες φορές έχω κάτεβει Αθήνα για άλλες δουλειές κι είμαι με παρέα, ποτέ δεν είχα χρόνο ν' ασχοληθώ με μπουρδελότσαρκες.. Όσες φορές πήγα για τέτοιες δουλειές κατέβηκα μόνος κι αυθημερόν, γιατί η διαμονή αυξάνει το κόστος κατακόρυφα κ δεν είμαι για τέτοια..!
Τώρα γιατί να κατέβεις Αθήνα..;
Δε λέω η Θεσ/νίκη έχει κάποια αξιόλογα κορίτσια με καλές υπηρεσίες όπως η Αφρούλα από Κωλέττη κι η Μαιρούλα απ' το μπλε (που 'ναι όμως κλειστό..), κάποια όμορφα κορίτσια με αμφιλεγόμενες υπηρεσίες, όπως η Αντριάννα κι η Τζέσυ από το Βιλλα, κ κάποια άλλα όμορφα κορίτσια που 'ναι κομοδίνα, όπως η Κάρμεν από Προμηθέως 25 κι η Ρωξάννη (είναι ακόμα εδώ αυτή;).. Υπάρχουν κ κάποιες που 'ναι στη λίστα μου για δοκιμή, όπως η Νατάσα από Έρως 16 (που 'ναι όμως κλειστό) κι η Εβελίνα, που μάλλον μόλις γύρισε στο Λα Φαμ..
Υπάρχει κι η Νικόλ, η μιλφ με τις βυζάρες..!
Εντάξει, υπάρχουν κάποιες επιλογές, αλλά καμιά απ'αυτές δε με τραβά τόσο πολύ για να ξοδέψω άλλα 40 ευρώ, κ γι'αυτό έχω να πάω απ' τον Αύγουστο..!
Στην Αθήνα πάλι υπάρχουν κάποιες κορυφαίες επιλογές, που αξίζει ν αξοδέψει κάποιος τα λεφτά του..! Καταρχάς, η Μαντόνα που όλοι (παρα)μιλάνε γι' αυτήν..! 10αρι κι από εμφάνιση κι από υπηρσίες..! Γυναικάρα με τα όλα της..! Αυτή είναι πραγματική Φεράρι..! Δε συγκρίνεται με τ' αυτοκινητάκια που 'χει η πολη μας..!
Μετά υπάρχει η πορνοσταρ Κάρολαϊν με τις αμφιλεγόμενες κριτικές.. Πανέμορφο κορίτσι, πραγματικός άγγελος..! Πολλοί τη θάβουν στις κριτικές τους, αλλά για μένα είναι απ' τις καλύτερες που 'χω πάρει..!
Κι υπάρχει κι η γλυκιά Μόνικα με τις ωραίες βυζάρες, που 'χει γράψει κι ο Κάραμαν..!
Τρεις πολύ καλές επιλογές, που αξίζουν τον κόπο να τις επισκεφτεί κάποιος στην Αθήνα..!
Σε μπουρδέλα υπάρχει κι η Ρουμάνα Σελένα, μελαχροινή με τεράστιες βυζάρες κ πολλή καλή συμμετοχή στα 20 ευρώ..!
Τι να πω, εμένα η γνώμη μου είναι απ' το να βαριέμαι να πηγαίνω στα σπίτια εδώ, καλύτερα να επισκέπτομαι την Αθήνα μια-δυο φορές τον μήνα κ να ευχαριστιέμαι τουλάχιστον..!
ωραια η αναφορα του σχοινοβατη οπως παντα....μ αρεσει γιατι παιζει και στις δυο μεγαλες πολεις μπαλα....ειμαι και γω φαν των πορνοεκδρομων.....χαχαχαχαχα ....αφηστε τους αλλους να λενε....και στο μελλον πρεπει να επεκταθουμε και σε καμια ολλανδια,γερμανια κλπ..... ;)