You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.250
- Πόντοι
- 8.535
Δεν μπορω να μην σταθω σε αυτην την κριτικη...πουτανα με το ρολοι στο χερι σε μπουρδελο του 40 ευρου... κ αντι να πεσει μαυρο δαγκωτο σε τετοιες περιπτωσεις,μας πιανει το συναισθηματικο κ ψιθυριζουμε απο μεσα μας:ενταξει μωρε θα της δωσω κ αλλες ευκαιριες κ βλεπουμε.. .οχι κυριοι τραγικο λαθος...ενταξει κ αυτες εργαζομενες ειναι,αλλα ποιος στις μερες μας βγαζει 30 με 40 ευρω σε 7 εως 15 λεπτα??ακομη κ σε 20 λεπτα...κανεις...οι περισσοτεροι απο εμας βγαζουμε το μεροκαματο ( που κυμαινεται απο 30 εως 40 στην καλυτερη)με την σφηνα στον κωλο,σε εργασιακες συνθηκες δυσκολες εως κ τραγικες (κοινως μαο-μαο)...ΟΧΙ λοιπον μην την πατατε(βαζω κ τον ευατο μου μεσα) ετσι κ συντηρειτε τις πουτανες λαμογια που κοιτανε να σας τα περνουνε χονδρα...εχουμε ενα χομπι κοινο κ γουσταρουμε να το απολαμβανουμε.Αμα ειναι να καθομαστε με το χρονομετρο (σαν αθλητες του στιβου ),τοτε ευχαριστω αλλα εγω δεν θα παρω...προτιμω να παω να μαμησω μια κατωτερη εμφανισιακα γκομενα ή κ πουτανα κ να μου πιαστει παρα να πεταω 30 αρικα,40 ρικα κ βαλε κ να μενω με την πουτσα στο χερι ή να νιωθω ανικανοποιητος...
κ γω προτιμω καποιες στανταρ πουτανες ( μου αρεσει να ειμαι τακτικος πελατης ορισμενων κοριτσιων),αλλα οχι με χρονομετρο.μαυρο δαγκωτο κ ψαχνουμε αλλου!
κ γω προτιμω καποιες στανταρ πουτανες ( μου αρεσει να ειμαι τακτικος πελατης ορισμενων κοριτσιων),αλλα οχι με χρονομετρο.μαυρο δαγκωτο κ ψαχνουμε αλλου!
Η Ήρα, και η κάθε Ήρα αδερφέ, παίρνει τα 7Ε από τα 30Ε!!! ( Στα προγράμματα ανεβαίνει).
Με 7Ε τι θέλουμε να προσφέρουν τα κορίτσια; Αλλού είναι το θέμα της τραγικής εικόνας της πόλης μας. Στα αφέντικα...... 5μιση κεφάλια μας τα έχουν κάνει πολύ μεγάλα με τα 40Ε..... Που θα πάει όμως... θα ''ανοίξει'' και εδώ το επάγγελμα και θα έρθει το τιμημένο 20αρι... Λευτεριά στην πόλη μας αδέρφια!!! ;)
Με 7Ε τι θέλουμε να προσφέρουν τα κορίτσια; Αλλού είναι το θέμα της τραγικής εικόνας της πόλης μας. Στα αφέντικα...... 5μιση κεφάλια μας τα έχουν κάνει πολύ μεγάλα με τα 40Ε..... Που θα πάει όμως... θα ''ανοίξει'' και εδώ το επάγγελμα και θα έρθει το τιμημένο 20αρι... Λευτεριά στην πόλη μας αδέρφια!!! ;)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Δεν μπορω να μην σταθω σε αυτην την κριτικη...πουτανα με το ρολοι στο χερι σε μπουρδελο του 40 ευρου... κ αντι να πεσει μαυρο δαγκωτο σε τετοιες περιπτωσεις,μας πιανει το συναισθηματικο κ ψιθυριζουμε απο μεσα μας:ενταξει μωρε θα της δωσω κ αλλες ευκαιριες κ βλεπουμε.. .οχι κυριοι τραγικο λαθος...ενταξει κ αυτες εργαζομενες ειναι,αλλα ποιος στις μερες μας βγαζει 30 με 40 ευρω σε 7 εως 15 λεπτα??ακομη κ σε 20 λεπτα...κανεις...οι περισσοτεροι απο εμας βγαζουμε το μεροκαματο ( που κυμαινεται απο 30 εως 40 στην καλυτερη)με την σφηνα στον κωλο,σε εργασιακες συνθηκες δυσκολες εως κ τραγικες (κοινως μαο-μαο)...ΟΧΙ λοιπον μην την πατατε(βαζω κ τον ευατο μου μεσα) ετσι κ συντηρειτε τις πουτανες λαμογια που κοιτανε να σας τα περνουνε χονδρα...εχουμε ενα χομπι κοινο κ γουσταρουμε να το απολαμβανουμε.Αμα ειναι να καθομαστε με το χρονομετρο (σαν αθλητες του στιβου ),τοτε ευχαριστω αλλα εγω δεν θα παρω...προτιμω να παω να μαμησω μια κατωτερη εμφανισιακα γκομενα ή κ πουτανα κ να μου πιαστει παρα να πεταω 30 αρικα,40 ρικα κ βαλε κ να μενω με την πουτσα στο χερι ή να νιωθω ανικανοποιητος...
Ενταξει επειδη του εκανε ενα παραπονο οτι τις εφαγε 5 λεπτα παραπανω δεν ειναι και για μαυρο, αν διαβασες καλα του εκανε ολα τα γουστα, αλλα εκανε φαουλ οτι αυτη η ατακα δεν λεγετε σε τακτικο πελατη, σκεψου μονο οτι υπαρχουν πουτανες αυτην την στιγμη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ οι οποιες ακομα δουλευουνε και τις γαμανε...βλεπε τις πρωτες Κελυ, Καρμεν, και αν συνεχισουμε θα γεμισουμε ολη την σελιδα...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Η Ήρα, και η κάθε Ήρα αδερφέ, παίρνει τα 7Ε από τα 30Ε!!! ( Στα προγράμματα ανεβαίνει).
Αδερφέ τα οικονομικά των οίκων τα ξέρεις από μέσα;;;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Αμα δεν θελει να παει σπιτι της η Ηρα και η καθε Ηρα...αλλος περει 30 ευρω μεροκαματο και παει να γαμησει με 40 ευρο και δινει εναντι και απο το αυριανο μεροκαματο του.!! Τι πρεπει να κανει δηλαδη αυτος στην δουλεια του αν η Ηρα και η καθε Ηρα παιρνει 7 ευρω στο γαμισι?? αυτος τι να κανει που του βγαινει το λαδι για 30ευρω στο 8ωρο++???
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
πρακτικα ετσι ειναι αν σκεφτει κανεις ΙΚΑ,μεροκαματο τσατσας και φυλακα....Η Ήρα, και η κάθε Ήρα αδερφέ, παίρνει τα 7Ε από τα 30Ε!!!
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ντελεφωνισα Λα φαμ , ρωτησα για Εβελινα
περιχαρης η 2 τσα με ρωτησε αν ειναι τοσο καλη αυτη .. γιατι μου την ζητησαν και αλλοι λεει
Θα δουλεψει Πε Πα Σα βραδυ , για οποιον ενδιαφερετε
Εγω Αν πηγαινε κατεχακη δεν θα της τον εδινα , Αν ηταν εκκλησια ισως
Τωρα στο Λα Φαμ που εχω πηδηξει μονο μια φορα και μαρεσε ο χωρος μαλλον θα τον ξαναφαει
αν παραμεινει κανα μηνα και με βολεψει...
Αυτα τα ολιγα , κατα τ αλλα παιζει να γυρισε τριχα ον δε πεος και να εχω τραβαλα
ηθελα και ξυρισματα ο μπαμιας
σας εχει τυχει ?
Βασικα παιδια για τα οικονομικα των οικων εχει θεμα ξεφτιλισμενο , δε θα βγει ακρη
εν παση περιπτωση οπως ειπε και ο καραμαν , σε γνωστο πελατη δε το λες αυτο
και οπως και να εχει 7 ευρω παιρνει και η αλλη στο διπλα αλλα δε στα πριζει ,
αμα δε θελει ας γινει δασκαλα να παιρνει 7 ευρω την ωρα , τι πηγε και εγινε πουτανα ?
περιχαρης η 2 τσα με ρωτησε αν ειναι τοσο καλη αυτη .. γιατι μου την ζητησαν και αλλοι λεει
Εγω Αν πηγαινε κατεχακη δεν θα της τον εδινα , Αν ηταν εκκλησια ισως
Τωρα στο Λα Φαμ που εχω πηδηξει μονο μια φορα και μαρεσε ο χωρος μαλλον θα τον ξαναφαει
αν παραμεινει κανα μηνα και με βολεψει...
Αυτα τα ολιγα , κατα τ αλλα παιζει να γυρισε τριχα ον δε πεος και να εχω τραβαλα
ηθελα και ξυρισματα ο μπαμιας
σας εχει τυχει ?
Βασικα παιδια για τα οικονομικα των οικων εχει θεμα ξεφτιλισμενο , δε θα βγει ακρη
εν παση περιπτωση οπως ειπε και ο καραμαν , σε γνωστο πελατη δε το λες αυτο
και οπως και να εχει 7 ευρω παιρνει και η αλλη στο διπλα αλλα δε στα πριζει ,
αμα δε θελει ας γινει δασκαλα να παιρνει 7 ευρω την ωρα , τι πηγε και εγινε πουτανα ?
Επισκέπτης
Ντελεφωνισα Λα φαμ , ρωτησα για Εβελινα
Πεςτηνα ότι άμα είναι αυτή που νομίζουμε ...να αρχίσει να κόβει χαρτάκια με αριθμούς... χαμός θα γίνετε...έχει να πέσει κουλούρι σύννεφο ...αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι αυτή λογικά γιατί δεν έχουν τόσο σχέση το λα φαμε με το μαγαζί που δούλευε...Οπότε τζο κράτα μικρό καλάθι...
kklld
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Φιλικα,επειδη εχει τυχει να μιλησω με αρκετα κοριτσια,αυτο που μου λενε ειναι οτι παιρνουν συνηθως τα μισα.Ή εστω το 1/3.Αυτο που λες περι 7 ευρω δεν ισχυει.Αλλα ακομη κι ετσι να ειναι (που δεν ισχυει με την καμια-επαναλαμβανω),για βρες ποσα περιπου βγαζει με εναν ανεκτο-αποδεκτο αριθμο πελατων την μερα,ας πουμε 20.Το νουμερο ειναι πολυ μεγαλο φιλε,μην την δικαιολογειςΗ Ήρα, και η κάθε Ήρα αδερφέ, παίρνει τα 7Ε από τα 30Ε!!! ( Στα προγράμματα ανεβαίνει).
Επισκέπτης
Τα μισά ρε παιδιά... τι 7 ευρώ που είμαστε στην Ταϊλανδή....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.250
- Πόντοι
- 8.535
boss φιλε μου δεν με ενδιαφερει ποσα παιρνει απο τα 30..στην τελικη κ 7 ευρω να παιρνει (αληθεια που το ξερεις οτι ειναι τοσα?),εγω κ αλλοι τοσοι εδω μεσα ουτε 7 ευρω ωρομισθιο δεν παιρνουμε...οταν πληρωνει καποιος εχει κ απαιτησεις(στα ορια του φυσιολογικου),αν γαμαγαμε τσαμπα θα ηταν αλλιως...γκεγκε?Η Ήρα, και η κάθε Ήρα αδερφέ, παίρνει τα 7Ε από τα 30Ε!!! ( Στα προγράμματα ανεβαίνει).
Karaman 7 συμφωνω οτι υπαρχουν κ αλλες πιο απαραδεκτες,αυτοι που συνεχιζουν να τα σκανε σε συτες ειναι αυτοι που χαλανε την ηδη χαλασμενη πιατσα... ;)αν δεν κοιταξουμε προς το ιδεατο,ουτε καν τα καλυτερα δεν θα απολαμβανουμε...κοινως πρεπει να προσπαθουμε κ να την ψαχνουμε την ολη φαση...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
την παραθεση μου την ειδες;πρακτικα λεμε το ιδιο...θεωρητικο ειναι το 50-50 εφοσον τσατσα και φυλακας βαρυνουν την πουτανα....συν ασφαλιση....αλλες παλι δουλευαν με ενοικιο.....αλλα τα εικοσι ατομα στην βαρδια ειναι πλεον ονειρο θερινης νυχτος για καποια μαγαζια και καποιες κυριες.....οποτε....κανε τις αναγωγες σου....εξαιρουνται τα προγραμματα οπως ειπε και ο εμπειρος boss_ του οποιου την αποψη εκτιμω γιατι οταν μιλουσαμε με πμ καποτε εδειχνε καλος γνωστης της μπουρδελοκαταστασης....στα προγραμματα καποιες στηριζουν το κερδος και κλεβουν και λιγο τα μαγαζια καμια φορα....Φιλικα,επειδη εχει τυχει να μιλησω με αρκετα κοριτσια,αυτο που μου λενε ειναι οτι παιρνουν συνηθως τα μισα.Ή εστω το 1/3.Αυτο που λες περι 7 ευρω δεν ισχυει.Αλλα ακομη κι ετσι να ειναι (που δεν ισχυει με την καμια-επαναλαμβανω),για βρες ποσα περιπου βγαζει με εναν ανεκτο-αποδεκτο αριθμο πελατων την μερα,ας πουμε 20.Το νουμερο ειναι πολυ μεγαλο φιλε,μην την δικαιολογεις
αυτα ομως αφορουν τα στουδια....στα μπουρδελακια δεν υπαρχουν προγραμματα ...εκει στοχευουν απλα στην ποσοτητα των πελατων....γιαυτο και η αθηνα εχει 20αρι και εσεις/εμεις δεν θα χουμε ποτε.... ;)
εντιτ αυτο φυσικα δεν αναιρει αυτο που ειπε και ο τζο για την σωστη επαγγελματια και πως πρεπει να φερεται....και το σωστο πρεπει να λεγεται και να ακουγεται....οπως και το λαθος
επισης μην τσιμπατε σε ολα τα μηνυματα και τις κριτικες....υποψιαζομαι ακομα και νταβατζοπολεμο με τις επιστροφες βερονικας,ηρας και ενας θεος ξερει ποιας αλλης....εκτος απο προμοτερς υπαρχουν και ντιμοτερς... ;)
Επισκέπτης
gl είσαι καύλα αγόρι μου ! Μπράβο αγόρι μου ! Σε πάω ! Έτσι να είσαι πάντα καυλωμένος και να γαμάς και να μην ξεχνάς να μετράς τις εθνικότητες !
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
επισης μην τσιμπατε σε ολα τα μηνυματα και τις κριτικες....υποψιαζομαι ακομα και νταβατζοπολεμο με τις επιστροφες βερονικας,ηρας και ενας θεος ξερει ποιας αλλης....εκτος απο προμοτερς υπαρχουν και ντιμοτερς... ;)
αυτο σκευτομουν ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά