Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
:think: Δεν νομίζω να είναι αυτή ...αλλά θα πάμε να δούμε...

Σίγουρα ξέχασα και κάνα δύο-τρεις...
Αλλά αυτές μου ήρθαν πρώτες στο μυαλό....
Εντάξει ωραίο πρόσωπο και πολύ καθαρή ήταν και η Ντέλια η Ρουμάνα...Πιπίνάκι – Λολιτίτσα με το καρεδάκι...την είχα πετύχει και στο κόσμος ....ωραία γυναίκα αλλά κοντή...δεν την βάζεις στις κορυφαίες....ψηλομύτικο... αλλά τι να κάνει εδώ...δούλεψε δύο μήνες και ήταν όλο νεύρα...έφυγε Αθήνα και μετά σταμάτησε για λίγο....Σου λέει τόσο ωραία γκόμενα με τσιμπούκοχηλο με τόσα ακριβά αρώματα και λοσιον και με έχει ό άλλος στο 40αρι....αυτή ήθελε να δίνει πολλά γυμνά να κάνει μία καλή αρπαχτή και να ξαφανιστεί για κανένα 6μηνο...Κορυφαία επιδερμίδα...

Παρε Ντελια για παρτη σου... ;)

Συνημμένα

• pic_102112724032263544lathen.jpg
    pic_102112724032263544lathen.jpg
    150,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • pic_102112724032266544lathen.jpg
    pic_102112724032266544lathen.jpg
    72,1 KB · Εμφανίσεις: 22

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Πάμε deker για αποχή!  
πες μας οτι εκει ηθελες να καταληξεις απ'την αρχη για να μη το κουραζουμε κιολας.αντε καλο αγωνα σας ευχομαι και να γεμισετε και καμια 20 σελ ακομα εδω μεσα.να τις χιλιασουμε σιγα σιγα

gl....κοροϊδαρα.που ειναι η ενημερωση σου??15 σελ πισω?καλα που ηρθες για να ενημερωσεις μερικους.ενδιαφερθηκαν πολυ.στα λεω καιρο τωρα....

Επισκέπτης
Ήταν πολύ σφιχτή h Ντέλια...και γυμνασμένο σώμα και πολύ ωραία επιδερμίδα ....θυμάμαι που μου έλεγε ότι έδινε καμιά 500αρα τον μήνα σε καλλυντικά...και άρρωστη με την καθαριότητα...πάει και αυτή

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
πες μας οτι εκει ηθελες να καταληξεις απ'την αρχη για να μη το κουραζουμε κιολας.αντε καλο αγωνα σας ευχομαι και να γεμισετε και καμια 20 σελ ακομα εδω μεσα.να τις χιλιασουμε σιγα σιγα

gl....κοροϊδαρα.που ειναι η ενημερωση σου??15 σελ πισω?καλα που ηρθες για να ενημερωσεις μερικους.ενδιαφερθηκαν πολυ.στα λεω καιρο τωρα....
τεσπα...σπαμ enough....

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όχι al pachino δεν ήθελα να καταλήξω εκεί... Απλά ήθελα να ηρεμήσω λίγο το κλίμα και το έκανα με τις αποχές...  Ο καθένας με τα λεφτά του μπορεί να κάνει ότι γουστάρει... Άσε που όταν κάνανε κάποιοι αποχές στο παρελθόν, ο ένας πήγαινε Χριστίνα, ο άλλος Αφρό, ο άλλος Σάρα, Έφη, Μαίρη κτλ... Λίγο :knockinb: αυξάνει το ηθικό. Εξάλλου, όπως λένε και οι -σχεδόν όλες- απαράδεκτές τσα2δες της πόλης μας: Στο μπουρδέλο αν πας μια φορά, μετά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ααααααααα τωρα που το θυμηθηκα....

που εχει χαθει ο Maaneskyggen???

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η μιση ελλαδα τον μιτσοτάκη και η αλλη μιση τον γλου  :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
dokimazo , Δε θα μας γραψει κριτικη το φιλαρακι σου για την ( αλ πατσινο μη διαβασεις την επομενη σειρα)
Ελινα ?
ειμαι περιεργος να δω τι παιχτηκε

Στο μπουρδέλο αν πας μια φορά, μετά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις....

Εγω ξεκολησα απ τα μπουρδελα , τωρα παω σε στουντια  :tooth:

mitsos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Η Εβελινα ειναι εδω ΛΑΙΜΑΙ. Την ειδα με τα τσακιρικα ματακια μου πριν 15 μερες στο μπουρδελο Κατεχακη 13 με πολιτικα.
Κατα τις 19.15 που περασα ηταν ανοιχτο και δυλευε μια ψηλη μελαχρινη. Οταν εφευγα εσκασε μυτη η Εβελινα με πολιτικα αλλα δεν ξερω αν θα ειναι ο καινουριος χωρος εργασιας ή εκανε απλη επισκεψη

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειπαμε Εβελινα Λα Φαμ Πε Πα Σα βραδυ

Ανμ ξεκουραστηκε εχει καλως , αν ειναι οπως πριν φυγει δε θα λεει ...
και εγω και ο καραμαν ?( ολο κοντα τις ιδιες πηγαμε ) δεν τρελαθηκαμε τοτε...

ειδωμεν

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
dokimazo , Δε θα μας γραψει κριτικη το φιλαρακι σου για την ( αλ πατσινο μη διαβασεις την επομενη σειρα)
Ελινα ?

Το φιλαράκι μου δεν είναι γραμμένος... αλλά ξέρω ότι μπαίνει και βλέπει αραιά και που (;;;) [Τώρα με την παντόφλα κομμένα όλα!]

Τεσπά μπήκε μέσα στο δωμάτιο, κόσμο δεν είχε ντιπ. Η κοπέλα έκανε χαλαρά ένα 10λεπτο με 15λεπτο να μπει. το εντυπωσιακό ήταν ότι εγώ διάβαζα καθισμένος στην καναπεδάρα, έτοιμος να κοιμηθώ, και έρχεται η Ελίνα από πάνω μου, κάθεται δίπλα και με ρωτάει τι διαβάζω... Της λέω και μου απαντάει κάτι (δεν θυμάμαι τι) χαμογελαστή, στον χαβαλέ και όλα καλά... Όταν είδα το βυζί της σε απόσταση αναπνοής ψήθηκα να μπω αλλά... ΑΠΟΧΗ!!!
Ο φίλος μου με είπε ότι το πήγε και η ίδια στο χαλαρό (έκαναν ένα 20λεπτο στο νερό). Πίπα αυτός όρθιος και αυτή ξαπλωμένη, αυτή στα γόνατα και αυτός όρθιος. 2 στάσεις (ιεραποστολικό και doggie) και ΤΕΛΟΣ!

Είναι ικανοποιημένος απ' όλη τη φάση, την εξυπηρέτηση και την κοπέλα. Μετά συζητήσανε και λίγο στο χαλαρό...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135

Ρε φίλε al, μόνο ενημερώσεις πρέπει να έχει το thread? Όποιος θέλει βρίσκει τις τελευταίες μέσα σε ένα λεπτό. Και εγώ δε πολυνοιάζομαι για άσχετες κουβεντούλες και spam, αλλά δεν ενοχλούμαι, προτιμότερο να μιλάει ο κόσμος και να γράφει το μακρύ και το κοντό του κρατώντας έτσι το thread ζωντανό από το να έχουμε μόνο 10 ξερά πληροφοριακά post την εβδομάδα.

Επισκέπτης
Η Εβελινα ειναι εδω ΛΑΙΜΑΙ. Την ειδα με τα τσακιρικα ματακια μου πριν 15 μερες στο μπουρδελο Κατεχακη 13 με πολιτικα.

Μπράβο Μιτσάρα...φίλη με την Μιραμπέλα την Ρουμάνα μάλλον το βλέπω... και αν την είδες πάει μάλλον στα μεγάλα τα σαλόνια του Λα φαμε!Ωραία νέα...

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όλοι στα στούντια πλέον πάμε και πολεμάμε  :fuck1: με τα αδυσόποιτα αλόγατα της ξελωγιάστρας σαλόνικας.
Όσο για κάτι κλώνους, τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι... έχουν την μύγα, μυγιάζονται και όλοι οι άλλοι είναι κλώνοι!
Άντε να έρθει κανένα καλό κομμάτι το χειμώνα.. Μια Βερόνικα μόνο δεν αρκεί....
Κάτι άλλο, η Gabriela αν θυμάμαι καλά, με τον ωραίο κώλο από Κατεχάκη που είναι τώρα;

Ελινα ?
ειμαι περιεργος να δω τι παιχτηκε

Εγω ξεκολησα απ τα μπουρδελα , τωρα παω σε στουντια  :tooth:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Boss αν εννοείς ότι είμαι κλώνος... καλό ντοκιμαντέρ φίλε! Είσαι πολύ νέος να κρίνεις κάποιον που έχει αποδείξει και live ποιος και τι είναι... και ρώτα όλους όσους έχω βγει για μπύρα μαζί!

Επισκέπτης
Πάντως άμα τσεκάρετε το πρόγραμμα του ***** του La Femme άλλα λέει...βέβαια δεν είναι και 100% αξιόπιστο...

Αυτή την βδομάδα:

Η Λούση δουλεύει κάθε μέρα απο 10.00 εως 20.00

Η Λούνα δουλεύει κάθε μέρα απο 20.00 εως 06.00

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom