gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
εισαι ΤΥΠΟΣ.....κατσε να ριξω ενα μπουτζον στην βερονικα
και μετα καντε δια βιου αποχη
εισαι ΤΥΠΟΣ.....κατσε να ριξω ενα μπουτζον στην βερονικα
και μετα καντε δια βιου αποχη
Δεν νομίζω να είναι αυτή ...αλλά θα πάμε να δούμε...
Σίγουρα ξέχασα και κάνα δύο-τρεις...
Αλλά αυτές μου ήρθαν πρώτες στο μυαλό....
Εντάξει ωραίο πρόσωπο και πολύ καθαρή ήταν και η Ντέλια η Ρουμάνα...Πιπίνάκι – Λολιτίτσα με το καρεδάκι...την είχα πετύχει και στο κόσμος ....ωραία γυναίκα αλλά κοντή...δεν την βάζεις στις κορυφαίες....ψηλομύτικο... αλλά τι να κάνει εδώ...δούλεψε δύο μήνες και ήταν όλο νεύρα...έφυγε Αθήνα και μετά σταμάτησε για λίγο....Σου λέει τόσο ωραία γκόμενα με τσιμπούκοχηλο με τόσα ακριβά αρώματα και λοσιον και με έχει ό άλλος στο 40αρι....αυτή ήθελε να δίνει πολλά γυμνά να κάνει μία καλή αρπαχτή και να ξαφανιστεί για κανένα 6μηνο...Κορυφαία επιδερμίδα...
πες μας οτι εκει ηθελες να καταληξεις απ'την αρχη για να μη το κουραζουμε κιολας.αντε καλο αγωνα σας ευχομαι και να γεμισετε και καμια 20 σελ ακομα εδω μεσα.να τις χιλιασουμε σιγα σιγαΠάμε deker για αποχή!
τεσπα...σπαμ enough....πες μας οτι εκει ηθελες να καταληξεις απ'την αρχη για να μη το κουραζουμε κιολας.αντε καλο αγωνα σας ευχομαι και να γεμισετε και καμια 20 σελ ακομα εδω μεσα.να τις χιλιασουμε σιγα σιγα
gl....κοροϊδαρα.που ειναι η ενημερωση σου??15 σελ πισω?καλα που ηρθες για να ενημερωσεις μερικους.ενδιαφερθηκαν πολυ.στα λεω καιρο τωρα....
κλωνος enough να λες καλυτερα....τεσπα...σπαμ enough....
τον φαγαν οι νταβαδεςααααααααα τωρα που το θυμηθηκα....
που εχει χαθει ο Maaneskyggen???
:o :o :oτον φαγαν οι νταβαδες
Στο μπουρδέλο αν πας μια φορά, μετά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις....
Κατα τις 19.15 που περασα ηταν ανοιχτο και δυλευε μια ψηλη μελαχρινη. Οταν εφευγα εσκασε μυτη η Εβελινα με πολιτικα αλλα δεν ξερω αν θα ειναι ο καινουριος χωρος εργασιας ή εκανε απλη επισκεψη
dokimazo , Δε θα μας γραψει κριτικη το φιλαρακι σου για την ( αλ πατσινο μη διαβασεις την επομενη σειρα)
Ελινα ?
πες μας οτι εκει ηθελες να καταληξεις απ'την αρχη για να μη το κουραζουμε κιολας.αντε καλο αγωνα σας ευχομαι και να γεμισετε και καμια 20 σελ ακομα εδω μεσα.να τις χιλιασουμε σιγα σιγα
gl....κοροϊδαρα.που ειναι η ενημερωση σου??15 σελ πισω?καλα που ηρθες για να ενημερωσεις μερικους.ενδιαφερθηκαν πολυ.στα λεω καιρο τωρα....
Η Εβελινα ειναι εδω ΛΑΙΜΑΙ. Την ειδα με τα τσακιρικα ματακια μου πριν 15 μερες στο μπουρδελο Κατεχακη 13 με πολιτικα.
dokimazo , Δε θα μας γραψει κριτικη το φιλαρακι σου για την ( αλ πατσινο μη διαβασεις την επομενη σειρα)
Ελινα ?
ειμαι περιεργος να δω τι παιχτηκε
Εγω ξεκολησα απ τα μπουρδελα , τωρα παω σε στουντια