al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
συνηθως πανε μαζι αυτα......πιπα 50+μαμισι ποσο?
συνηθως πανε μαζι αυτα......πιπα 50+μαμισι ποσο?
ελα...λαμβανω αλλα δεν σε πιανωκαι τωρα.......................ηρθε η μεγαλη στιγμη!!!
al pacino καλει deker............
deker λαμβανεις??????....................μιλα ρεεεεεεεε...........
εχει σκασει Β Ο Μ Β Α Μ Ε Γ Α Τ Ο Ν Ω Ν στο ΣΟΛ.θα το δεις και δε θα το πιστευεις
Φτωχια καταραμενη φτωχια.....πουτανα κοινωνια που αλλους ανεβαζεις και αλλους κατεβαζεις
Πεμπτη βραδυ να εισαι εκει....................κυκλοφορει σε μελαχρινη εκδοση οποτε να εισαι παρατηρητικος....
ε τι ωρα μωρε???ελα...λαμβανω αλλα δεν σε πιανω
τι ωρα?
η βομβα ποια ειναι?ε τι ωρα μωρε???
τι ωρα πανε σ'αυτα τα μαγαζια??αφου ξερεις.....
πω πω τι ν'αυτος ρε???η βομβα ποια ειναι?
απλα δεν το πιστευαπω πω τι ν'αυτος ρε???
1)το αναφερω στη μπουρδελοκατασταση...
2)Λεω θα συγκλονιστει ο deker
3)λεω να εισαι παρατηρητικος γιατι πλεον ειναι μελαχρινη.αρα πριν ηταν μαλλον ξανθια....
4)να πω και τη λεξη Πολωνια γαμω το κερατο μου???
αντε παρε στροφες επιτελους......
ουουουουουουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.....................η χριστινα στο σολ?
ναι λες κ δεν το καταλαβε κανενας.....ουουουουουουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.....................
μη λες ονοματα.μονο συνομωτικα μιλαμε εδω μεσα....................
πραγματι............ο gl το'πιασε απο νωριςναι λες κ δεν το καταλαβε κανενας.....
που ειναι το στουντιο που και καλα θα ανοιγε;καλα τετοια αλλαγη ;η χριστινα που στο σαλονι εκοβες καποτε χαρτακι για σειρα;που παμε ωρε που παμε;πραγματι............ο gl το'πιασε απο νωρις
θα το χαρακτηριζα λυπηρο το θεαμα.....απο τα γεματα δωματια,τους πελατες σε ολη τη Μακεδονια,την προσμονη πολλων ποτε θα γυρισει και και και.......που ειναι το στουντιο που και καλα θα ανοιγε;καλα τετοια αλλαγη ;η χριστινα που στο σαλονι εκοβες καποτε χαρτακι για σειρα;που παμε ωρε που παμε;
ΥΓ επιβεβαιωνεται μεσα μου αλλη μια φορα οτι οι κοπελες αυτου του χωρου που τις εχω ζησει αρκετα πασχουν κι απο ενα αθεραπευτο συνδρομο....της διαρκους ψευδομανιας....
δουλευει ακομη αυτη;Μηπως εχει κανεις το τηλ. της Λινας που ηταν παλια στην Μοναστηριου και τελευταια απεναντι απο τον ΟΣΕ?
;)Φχαριστουμε για την αναφορα κυριε πατσινο
Ειμαι περιεργος να ακουσω τιμες γιαΕβελινα στο Λα φαμ
αν η Μαρια στο Φριξου 14 θελει 100 κωλο ποσα να θελει η Εβελινα στο Λα Φαμ ?
Ακιακμωνος 8
Και εμενα με εκνευριζει η τσατσα , ΚΑΙ δε μου λεει και ονοματα γιαυτο δεν πολυπαω Λουξ
Τανταλου 14 ψιλοσπαστικο , αλλα αν σφουγγαριζουν κιολας χαλαλι τους η αναμονη
Τανταλου 8.η Καρινα
Μια μελαχρινη ειναι αυτη ? νομιζω την ειχα πετυχει Φριξου 14 ...τον αυγουστοΑΥΤΗ...ΜΑΛΛΟΝ
=-=======================================================================
Για το χαρτι που λετε στη κοροβαγγκου και στην εκκλησια εχει ενα
μαλλον κλεισαν την εκκλησια για να μεινουν ανοιχτα τα αλλα γιατι απαογορευονται τα μπουρδελα κοντα σε εκκκλησιες , κολαζονται οι αγιοι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΙ....
=-=======================================================================
Η Χριστινα ειναι αυτη που με ειχατε βαλει να ψαχνω στο Κιλκις ?ΝΑΙ...
Και τοπ ΣΟΛ τι ειναι ? κολομπαρο ?ΝΑΙ
gl για μοντερατορα που ειχες πει , μου μυριζει καραμαν
Που σε ρε αδερφεεε ?
ΜΑΚΑΡΙ....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....
Κατα τ αλλα καλα , το σπυρι υποχωρησε και μαλλον απεχω και αυτο το ΣΚ γιατι ειχα σπασει την αποχη για μια Γερμανιδα στις 3 του μηνα
η Μαρια ειναι ενα καταπληκτικο γκομενακι και μου κανει εντυπωση πως δεν εχει αναφερθει απο κανεναν ακομα.αμα δεις τι περπατημα και τι λαγνο βλεμμα εχει οταν ερχεται προς το σαλονι θα παθεις πλακα.στο βαρδαρη εδινε γυμνο τσιμπουκι και κωλαρακι στα 60ε!!!Φχαριστουμε για την αναφορα κυριε πατσινο
Ειμαι περιεργος να ακουσω τιμες γιαΕβελινα στο Λα φαμ
αν η Μαρια στο Φριξου 14 θελει 100 κωλο ποσα να θελει η Εβελινα στο Λα Φαμ ?
Τανταλου 8.η Καρινα
Μια μελαχρινη ειναι αυτη ? νομιζω την ειχα πετυχει Φριξου 14 ...τον αυγουστο