Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
θα ηθελα καποιος να μου περιγραψει εμφανισιακα την νικολ απο ανδ.γεωργιου 4.ευχαριστω!

Εμφανησιακα ξανθια, ειναι μιλφ καμια 45αρα θα ειναι, σωμα μιλφ, αλλα προσωπο χανει παααααραααα πολυ.! ...τραβελοφερνει πολυ.! ...απο πλαστικες ισως?? Απο σερβις θα σου πουνε αυτοι που την δοκιμασα γιατι εγω εφυγα :badair: και προσπερασα και τον jo στις σκαλες.! :2funny:

Jo...ρεσυ η Ελινα σε περημενει.! Δεν θα πας καμια βολτα απο το αγορι κοριτσι.!! :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ελινα και μαλακιες ηρθε καινουριο μωρο λεμε !!

Ανοιξε η κοροβαγκου και δουλευει μεσα μια ψιλη με μουστακι , Μητση την λενε
αλλα δεν βγαινει απ το μητσος και ΔΕΝ ειναι τραβελι !!  :2funny: :2funny: :2funny:
( στα συν οτι δεν υπαρχουν σκαλες  ;) )

Που εισαι εσυ ρε αδερφε ? χαθηκαμε
για πες , τι σκοπο εχεις για ΣΚ ΄΄η θα συνεχισεις την αποχη ?  :think:
εγω απεχω μαλλον , εχω και ενα σπυρι για δικαιολογια, χρωσταω κξαι ενα ρεπο καθοτι στις 3 του μηνα , εν μεσω αποχης
συνουσιαστηκα

εδιτ
τα ειδες τα νεα για Ελινα ?  πηγε ο δοκιμαζω με εναν φιλο του και περασε και καλα ..

τυχαιο ?

μαλλον  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ελινα και μαλακιες ηρθε καινουριο μωρο λεμε !!

Ανοιξε η κοροβαγκου και δουλευει μεσα μια ψιλη με μουστακι , Μητση την λενε
αλλα δεν βγαινει απ το μητσος και ΔΕΝ ειναι τραβελι !!  :2funny: :2funny: :2funny:
( στα συν οτι δεν υπαρχουν σκαλες  ;) )

Που εισαι εσυ ρε αδερφε ? χαθηκαμε
για πες , τι σκοπο εχεις για ΣΚ ΄΄η θα συνεχισεις την αποχη ?  :think:
εγω απεχω μαλλον , εχω και ενα σπυρι για δικαιολογια, χρωσταω κξαι ενα ρεπο καθοτι στις 3 του μηνα , εν μεσω αποχης
συνουσιαστηκα

εδιτ
τα ειδες τα νεα για Ελινα ?  πηγε ο δοκιμαζω με εναν φιλο του και περασε και καλα ..

τυχαιο ?

μαλλον  :2funny:

Απεχω σταθερα.! Αν σκασει μυτη καμια Βερονικα θα παω σφαιρα.! Αλλα δεν εχω και πολυ ορεξη, πολυ down γενικα η κατασταση...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
2 καινουρια κοματια πεσανε σημερα στο γνωστο σαιτ και λεει οτι βρισκονται στο 26ης Οκτωβρη 52.
Φενονται δυνατα κοματια και τα δυο.! :cum: :cum:

gl δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι η ιδια Ρεμπεκα με Αλιακμονως, ειναι?? Δες το τατουαζ πισω στα κωλομερια στην πρωτη φωτο στην αντανακλαση του καθρεφτη, ή ειναι αλλη?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μαλλον οχι αλλα δεν μπορω να καταλαβω σιγουρα....

cool1974

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
0
Όχι φίλε καινούρια είναι σίγουρα!!!! Η Ιταλίδα δυνατό φαίνετε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Πηγα πριν λιγο προμηθεως 25 για Σιμονα αλλα ηταν μια Αννα.
εγκλημα μεγαλο....επρεπε να μπεις στην Αννα.καιρο την ψαχνω εγω ειναι πολυ καυλα.εχουν 3 βαρδιες σ'αυτο το σπιτι,αυτη ειναι μεσαια αλλαζουν στις 23.00.
κακως δε στο ειπα

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Συναγωνιστες λεω την παρασκευη να καταθεσω ενα 80-100 σε κανα studio για special περιποιηση ποιο θα μου προτινατε? Και με αυτα τα κρυφα studio που υπαρχουν στον αγγελιοφορο υπαρχει καμια πληροφορια για το αν ειναι καλα.Τελως σε ποιο παιζει καλο αυταρχικο με πληθορα αξεσουαρ?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Συναγωνιστες λεω την παρασκευη να καταθεσω ενα 80-100 σε κανα studio για special περιποιηση ποιο θα μου προτινατε? Και με αυτα τα κρυφα studio που υπαρχουν στον αγγελιοφορο υπαρχει καμια πληροφορια για το αν ειναι καλα.Τελως σε ποιο παιζει καλο αυταρχικο με πληθορα αξεσουαρ?

Για μένα το καλύτερο στούντιο σαν χώρος με διαφορά απ' τα υπόλοιπα είναι το Βιλλα στο Φρίξου 9, χωρίς να 'χω πάει κ σ' όλα όμως.. Τα κορίτσια του είναι πολύ καλά από εμφάνιση κ με καλούτσικες υπηρεσίες κατά τη γνώμη μου.. Δε θα τα κλάψεις τα λεφτά σου νομίζω..
Αλλά ας μιλήσει κ κανας πιο έμπειρος..!

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
δηλαδη πρεπει να σας πω εγω για το κρυφο studio που υπαρχει στο θειαγενειο η για αυτο της μποτσαρης?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
η Μαρια ειναι ενα καταπληκτικο γκομενακι και μου κανει εντυπωση πως δεν εχει αναφερθει απο κανεναν ακομα.αμα δεις τι περπατημα και τι λαγνο βλεμμα εχει οταν ερχεται προς το σαλονι θα παθεις πλακα.στο βαρδαρη εδινε γυμνο τσιμπουκι και κωλαρακι στα 60ε!!!

Την είχα πάρει πολλές φορές στον Βαρδάρη στο Eros, είχα γράψει και review. Είχε μάσει μπόλικη πελατεία εκεί. Της είχα πει να σηκωθεί να φύγει από εκείνο το κωλοχανείο και να πάει σε κανά στουντιάκι, ήταν διστακτική, να που το έκανε. Καλή περίπτωση για anal lovers, τα 100 τσιμπάνε όμως.

ναι αλλα σωστα κατανεμημενο.σαν της Τζοανας καπως....

Μπα, η Τζοάνα έχει αρκετά μεγαλύτερο..

Διαβαζω πολλες φορες το φορουμ αλλα μπερδευομε πολυ.
Με λιγα λογια αυτη τη στιγμη,(σημερα τωρα) τι προτινετε;
value for money που λεμε.
απο αποψη εμφανηση-εξυπηρετηση.

Αν δεν ειναι κοπος καντε 1 προταση.
(στο απλο μονο)

Σιμόνα (βραδυνή Κατεχάκη 13 ή Προμηθέους 25)
Αφρούλα (πρωινή Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-19:00 Κωλέττη 17)
Εύα αν σου αρέσουν milfs (πρωινή Α. Γεωργίου 4)

Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με Αφρούλα.

2 καινουρια κοματια πεσανε σημερα στο γνωστο σαιτ και λεει οτι βρισκονται στο 26ης Οκτωβρη 52.
Φενονται δυνατα κοματια και τα δυο.! :cum: :cum:

gl δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι η ιδια Ρεμπεκα με Αλιακμονως, ειναι?? Δες το τατουαζ πισω στα κωλομερια στην πρωτη φωτο στην αντανακλαση του καθρεφτη, ή ειναι αλλη?

Αυτή είναι.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μακρυα απο το μαλακισμενο πουτανακι που ακουει στο ονομα ρωξαννα
ειναι για τον πουτσο τελειως
μα τελειως ομως
μπηκε φιλος σημερα γιατι με ζαλισε οτι ειναι μουναρος κ οτι εχει βυζαρες κ ξενερωσε τη ζωη του
πιπα αθλια κ χωρις να τον φτιαξει κ απο πηδημα μου ειπε οτι καθοταν σε μια σταση μονο γιατι του ειπε οτι την πηρε για 30ε....
ελεος?
ασε που του ειπε οτι ειναι απο ισπανια.....

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Προχθεσινη βολτα πρωι στην περιοχη του Μυλου. Επισκεψη στην Αφρο. Το μαγαζι βαραει μυγες. Απο οτι μου ειπε η κοπελα μπορει να περασουν και 2 ωρες και να μην ανοιξει η πορτα. Λες να ριξουν τις τιμες? Στη συνεχεια δευτερη καταθεση στην Αντριανα στην Βιλα Εροτικα. Τι τσολιας ειναι αυτος? Ατελειωτη αλλα και καυλιαρα περιποιση στα μπαλακια και γλυψιμο μεχρι τη βαση του π..ου. Με εκανε τουρμπο και τη σφυροκοπησα ανελεητα. Πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη στα 40 γιουρια.

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Προχθεσινη βολτα πρωι στην περιοχη του Μυλου. Επισκεψη στην Αφρο. Το μαγαζι βαραει μυγες. Απο οτι μου ειπε η κοπελα μπορει να περασουν και 2 ωρες και να μην ανοιξει η πορτα. Λες να ριξουν τις τιμες? Στη συνεχεια δευτερη καταθεση στην Αντριανα στην Βιλα Εροτικα. Τι τσολιας ειναι αυτος? Ατελειωτη αλλα και καυλιαρα περιποιση στα μπαλακια και γλυψιμο μεχρι τη βαση του π..ου. Με εκανε τουρμπο και τη σφυροκοπησα ανελεητα. Πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη στα 40 γιουρια.

Μύγες , η Αφρούλα??? Εάν και εκει δεν εχει κοσμο, ίσως ειναι μια καλή αφορμή για να πέσουν οι τιμές!!!!!! Ιδωμεν....

Bed knight

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
Η Ρεβέκκα που τώρα δουλεύει στο στθδιο Αλίσια δούλευε τις δύο-τρεις προηγούμενες βδομάδες πρωινή στο στούντιο στην Αλιακμώνος. Και παλιότερα στον Βαρδάρι δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιό σπιτάκι.

Bed knight

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
... και η Ανίτα είναι μισή Ρουμάνα και μισή Ιταλίδα. Κατα δική μου εκτίμηση είναι άνω των 30 ετών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom