gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
κατεχακη δεν πηγες;Πηγα πριν λιγο προμηθεως 25 βγια Σιμονα αλλα ηταν μια Αννα
κατεχακη δεν πηγες;Πηγα πριν λιγο προμηθεως 25 βγια Σιμονα αλλα ηταν μια Αννα
Δεν πηγα πουθενα αλλου. Ειδα κανα 2 σελιδες πισω αυτα που εγραψε ο al pacino.κατεχακη δεν πηγες;
θα ηθελα καποιος να μου περιγραψει εμφανισιακα την νικολ απο ανδ.γεωργιου 4.ευχαριστω!
Ελινα και μαλακιες ηρθε καινουριο μωρο λεμε !!
Ανοιξε η κοροβαγκου και δουλευει μεσα μια ψιλη με μουστακι , Μητση την λενε
αλλα δεν βγαινει απ το μητσος και ΔΕΝ ειναι τραβελι !!
( στα συν οτι δεν υπαρχουν σκαλες ;) )
Που εισαι εσυ ρε αδερφε ? χαθηκαμε
για πες , τι σκοπο εχεις για ΣΚ ΄΄η θα συνεχισεις την αποχη ?
εγω απεχω μαλλον , εχω και ενα σπυρι για δικαιολογια, χρωσταω κξαι ενα ρεπο καθοτι στις 3 του μηνα , εν μεσω αποχης
συνουσιαστηκα
εδιτ
τα ειδες τα νεα για Ελινα ? πηγε ο δοκιμαζω με εναν φιλο του και περασε και καλα ..
τυχαιο ?
μαλλον
μαλλον οχι αλλα δεν μπορω να καταλαβω σιγουρα....
εγκλημα μεγαλο....επρεπε να μπεις στην Αννα.καιρο την ψαχνω εγω ειναι πολυ καυλα.εχουν 3 βαρδιες σ'αυτο το σπιτι,αυτη ειναι μεσαια αλλαζουν στις 23.00.Πηγα πριν λιγο προμηθεως 25 για Σιμονα αλλα ηταν μια Αννα.
Συναγωνιστες λεω την παρασκευη να καταθεσω ενα 80-100 σε κανα studio για special περιποιηση ποιο θα μου προτινατε? Και με αυτα τα κρυφα studio που υπαρχουν στον αγγελιοφορο υπαρχει καμια πληροφορια για το αν ειναι καλα.Τελως σε ποιο παιζει καλο αυταρχικο με πληθορα αξεσουαρ?
η Μαρια ειναι ενα καταπληκτικο γκομενακι και μου κανει εντυπωση πως δεν εχει αναφερθει απο κανεναν ακομα.αμα δεις τι περπατημα και τι λαγνο βλεμμα εχει οταν ερχεται προς το σαλονι θα παθεις πλακα.στο βαρδαρη εδινε γυμνο τσιμπουκι και κωλαρακι στα 60ε!!!
ναι αλλα σωστα κατανεμημενο.σαν της Τζοανας καπως....
Διαβαζω πολλες φορες το φορουμ αλλα μπερδευομε πολυ.
Με λιγα λογια αυτη τη στιγμη,(σημερα τωρα) τι προτινετε;
value for money που λεμε.
απο αποψη εμφανηση-εξυπηρετηση.
Αν δεν ειναι κοπος καντε 1 προταση.
(στο απλο μονο)
2 καινουρια κοματια πεσανε σημερα στο γνωστο σαιτ και λεει οτι βρισκονται στο 26ης Οκτωβρη 52.
Φενονται δυνατα κοματια και τα δυο.!
gl δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι η ιδια Ρεμπεκα με Αλιακμονως, ειναι?? Δες το τατουαζ πισω στα κωλομερια στην πρωτη φωτο στην αντανακλαση του καθρεφτη, ή ειναι αλλη?
Προχθεσινη βολτα πρωι στην περιοχη του Μυλου. Επισκεψη στην Αφρο. Το μαγαζι βαραει μυγες. Απο οτι μου ειπε η κοπελα μπορει να περασουν και 2 ωρες και να μην ανοιξει η πορτα. Λες να ριξουν τις τιμες? Στη συνεχεια δευτερη καταθεση στην Αντριανα στην Βιλα Εροτικα. Τι τσολιας ειναι αυτος? Ατελειωτη αλλα και καυλιαρα περιποιση στα μπαλακια και γλυψιμο μεχρι τη βαση του π..ου. Με εκανε τουρμπο και τη σφυροκοπησα ανελεητα. Πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη στα 40 γιουρια.