bourdelogiannos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποοος κυκλοφοράει μαϊμού Αλεξάνδρα ?
Για πες λεπτομέρειες?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ποοος κυκλοφοράει μαϊμού Αλεξάνδρα ?
Για πες λεπτομέρειες?
![]()
![]()
Απλα, ο καημενος ο Ζαχαρης πηδηξε λαθος τρυπα. Επειδη η Αλεξανδρα εχει πέραση και οποια αλλη δουλευει μαζι της δεν τραβαει, η τσατσα κανει καμια πουτανια σε οσους δεν την ξερουν και σπρωχνει την Αρτεμις για Αλεξανδρα.
παίζει τέτοιο σκηνικό γιατί μοιάζουν στα χαρακτηριστικά οι δυο τους!!!τελικά ξέρει κανεις τι μέρες είναι η real alexandra αυτήν την εβδομάδα???
Έτσι νομίζεις η Πήγες και εσύ?
Την Αλεξανδρα την ξερω καλυτερα απο την τσεπη μου. Η τσατσα την εχει κανει σε πολλους.
Δηλαδή δεν πήγες ?
Μπα, αυτο τον καιρο προτιμω το "Χανια city touring". Ακριβο μεν, αλλα κολπα δε.
είναι μουναχοφαγάδεςΣυγγνώμη που ξαναρώτησα, Απλά προσπαθώ να καταλάβω πότε δουλεύει για να καταθέσω.
........παντός μερικοί τρώτε καλά και σε μας ούτε κοκαλάκι !![]()
Συγγνώμη που ξαναρώτησα, Απλά προσπαθώ να καταλάβω πότε δουλεύει για να καταθέσω.
........παντός μερικοί τρώτε καλά και σε μας ούτε κοκαλάκι !![]()
Δεν υπαρχει λογος να ζητας συγγνωμη, αλλα οταν λες "μερικοί τρώτε καλά", συμπεριλαμβανεις και μενα ;; Κι αν ναι, γιατι ;;;
Ε όταν λες προτιμω το "Χανια city touring". Ακριβο μεν, αλλα κολπα δε.
Δεν τρως καλά ?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!! ;)![]()
![]()
Με προμηθευει ο Xouzel
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑυτό λέω και εγώ
Sorry, αλλα δε νομιζω οτι ειναι πρεπον να μοιραζω πληροφοριες, που θελει να δινει μονο οπου επιθυμει. Αν εχω καταλαβει καλα, εσεις (γιατι εγω ειμαι νεουδι) τον φτασατε σε αυτο το σημειο.
Αν κατάλαβα καλά ο Xouzel ξέκοψε επειδή κάποιοι πήδηξαν χωρίς να γράψουν κριτική
Εγώ δίστιχος δεν
Περιπου... Επειδη "κάποιοι πήδηξαν χωρίς να γράψουν κριτική" και επειδη καποιοι τον "πηδηξαν" με τις μαλακιες που εκαναν με τα κοριτσια. Απ' οσο ειμαι σε θεση να ξερω, καποιος εφτασε στο σημειο να σκυλοβρισει καποια Κατερινα, γιατι δεν του εκατσε τριτη φορα σε μια ωρα κι ενω ειχε μεινει ενα πενταλεπτο. Με ενα κατοσταρικο, δεν ξερω αν ηθελε και κωλο![]()
Και βεβαια τα ακουσε ο xouzel, που τον ειχε στειλει..... Ετσι τωρα περναει φινα, μαζι με καποιους που του φερθηκαν αψογα.. Μαλιστα, ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, οτι συντομα θα πραγματοποιησει και την υποσχεση που σας ειχε δωσει, αλλα παλι καποιοι λιγοι θα φανε...