O α-Φανη-ς Ηρωας.
Ειπα ο ερημος να (ξανα)επισκεφθω το λουλουδι μου (βλεπε Αλεξανδρα) μια και ο μικρος ειχε ορεξεις. Μπαινω λοιπον στο Νο 4 της παροδου Μινωος και - Oh My God - 5 συμπολεμιστες στην αναμονη.Με ενα γρηγορο υπολογισμο, 70-80 λεπτα αναμονη. ΠΟΤΕ!!! Κατεβαινω κατσουφης τις σκαλες, και τα βηματα μου με οδηγουν στο Νο 13. Φανη λεει απ'εξω, εχει και φωτο (!!!) της εν λογω κορασιδος, καλη φαινεται και σκεφτομαι να αλωσω το καστρο.... Μπαινω, αδειο το διαμερισμα, ερχεται η ευγενεστατη κυρια (τελευταια ολες καλες τις βλεπω τις τσατσαδες...ρε μπας και γερναω ;;;;;;;;.)καλη περιποιηση μου λεει, δε βιαζομαστε μου ξαναλεει (duo σκεφτομαι κανουν;;;;;.), μονο 30 € μου ματαλεει κοστιζει, τι να κανω ο ανθρωπος, καταθεσα τον οβολο μου και εισηλθα σε δωματιο μικρο, περιπου καθαρο, αλλα τα σεντονια ΑΘΙΚΤΑ και ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΑΝ !!!!Υποπτο, σκεφτηκα. Δυο λεπτα αργοτερα, εισερχεται η δεσποινις, Ουγγαρεζικης (κατα δηλωση της) καταγωγης, αρκετα ψηλη, καλο κορμακι, κολασμενο στριγκακι, αλλα φατσουλα.....Oh My God, ξανα ... Δε γαμιεται λεω, δε θα της πηδηξω τη μουρη. Πηγαινει ευθεια στο νιπτηρα και πλενεται επιμελως (πρωτοφανες!!!) και επιστρεφει στο στιβο μαχης. Προσπαθει να με σκουφωσει εκ του μηδενος, και με τη γλωσσα γλυφει το εργαλειο, που κοιμαται τον υπνο του δικαιου και χρειαζεται πανω απο 3-4 λεπτα να ανταποκριθει, πανω που ηταν ετοιμη να τα παρατησει. Ερχεται πανω μου καβαλα, με αργο ρυθμο,ποοοοολυυυυυυυυυ αααααααργοοοοοοοοοο ρυυυυυυυυθμοοοοοοοοοοοο, αχμ θα με παρει ο υπνος, και εντελως ατεχνα, τοσο που το δοκαρι μπαινοβγαινε στο γατακι συνεχως. Κατσε κοπελλα μου στα τεσσερα της λεω, ΜΗ με πονας μου λεει (αληθεια!!!!), τι πουτσαρας ειμαι σκεφτομαι, τρεμε Rocco, τρεμε Γκουσγκουνη ξανασκεφτομαι, αλλα ειναι ρε γμτ μου τοσο χαλια πηδημα, που κοντευει να μου πεσει. Σκεφτομαι και συγκρινω με την Αλεξανδρα και μου ΠΕΦΤΕΙ!!!! Η Φανουλα εντοπιζει αμεσως τη δυσλειτουργια και επιστρεφει με ΝΕΑ ΚΑΠΟΤΑ, για ΝΕΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ. Τωρα εκλεισα τα ματια και σκεφτηκα τι μου εκανε το λουλουδι μου σε αναλογες περιπτωσεις και, ω του θαυματος, ΑΡΙΜΠΑ. Ξαπλα ιεραποστολικο με κλειστα ματια, και αρχιζω σφυροκοπημα ασταματητο επι τριλεπτο περιπου, οποτε και καταθεσα τη βοηθεια μου στο βωμο του αγεννητου τεκνου. Ξανα στο νιπτηρα και εκ νεου πλυσεις ολοσωμες η δεσποινις, ενοσω εγω σκεφτομουν, γιατι σπαταλησα εικοσαλεπτο και βαλε για να τα καταφερω. Ε, δεν ηταν και η Γεωργια Βασιλειαδου πια !!!Αρα τι εφταιγε ;; Τοτε αστραψε ο νους και ειδα το φως !!!!Τοση ωρα, πηδουσα με μουσικη υποκρουση απο Καζατζιδη, Ζαγοραιο, Μητσακη !!!!!!!!!! Καλοι, ρε παιδι μου, δε λεω, αλλα ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟ ;;;;;;;;;;;;;;;