You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
[move][size=30pt]Όλες οι αξιολογήσειςwww.bourdela.com/list/search-results/keywords:xania/cat:s5/#] κ λ ι κ ά ρ ε τ ε ε δ ώ . . .[/url][/size][/move]
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Χάνια FreeFuck 2
Δηλώστε το ενδιαφέρον για συμμετοχή σας κάνοντας κλικ στο "μου αρέσει" σε αυτή την δημοσίευση.
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση του Χανιά FreeFuck που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=127.0;attach=988163[/img[/URL]]
[color=green]Giocha
KRITIKOS1985
manolis69[/color]
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
[size=15pt]Χάνια FreeFuck [/size]
Το Χανιά FreeFuck αφορά νόμιμους οίκους ανοχής σε Χανιά και Ρέθυμνο, όπου εργάζονται κοπέλες χαρακτηρισμένες ως ιερόδουλες με ενημερωμένα βιβλιάρια υγείας.
Το FreeFuck αφορά προσφορά υπηρεσίας και δεν γίνεται οποιαδήποτε χρηματική συναλλαγή με οποιοδήποτε τρόπο.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πρώτον δεν είχα μία κακή εμπειρία με την κοπέλλα.
Επειδή κάποιος από εμάς μπορεί να είχε μια κακή εμπειρία με κάποια κοπέλα, δεν σημαίνει ότι είναι αντιπροσωπευτική των υπηρεσιών που προσφέρει.
Άλλωστε δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, ούτε τις ίδιες προσδοκίες για τις συνευρέσεις μας με τις κοπέλες.
Δεύτερον, επειδή ακριβώς είχα παραπάνω από μια εμπειρίες μαζί της,ξέρω ακριβώς τι υπηρεσίες προσφέρει.
Κάποια η οποία δεν κάνει προκαταρκτικά,δεν ξέρει να κάνει πίπα,βάζει εφτά κιλά τζελ στο μουνί της κ δεν συμμετέχει στο γαμήσι,δεν είναι θέμα προσδοκιών για να μην σου αρέσει...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
[size=15pt]Χάνια FreeFuck [/size]
Το αποτέλεσμα της κλήρωσης το καθορίζει ο αριθμος τζόκερ του αντίστοιχου τυχερού παιχνιδιού που θα εμφανιστεί την ημερομηνία και ώρα που έχει προγραμματιστεί να γίνει η κλήρωση.
Το FreeFuck έχει ψυχαγωγικό σκοπό και αφορά μόνο ενηλίκους. Δεν γίνεται οποιαδήποτε χρηματική συναλλαγή με οποιοδήποτε τρόπο.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Δεν έχεις άδικο... Και εγώ δίνω δεύτερη ευκαιρία! Αλλά αν δεν συμπεριφερθεί όπως πρέπει την δεύτερη φορά ούτε απέξω από την πόρτα της δεν παίρναω... :SΠρώτον δεν είχα μία κακή εμπειρία με την κοπέλλα.
Δεύτερον, επειδή ακριβώς είχα παραπάνω από μια εμπειρίες μαζί της,ξέρω ακριβώς τι υπηρεσίες προσφέρει.
Κάποια η οποία δεν κάνει προκαταρκτικά,δεν ξέρει να κάνει πίπα,βάζει εφτά κιλά τζελ στο μουνί της κ δεν συμμετέχει στο γαμήσι,δεν είναι θέμα προσδοκιών για να μην σου αρέσει...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Ξεφύλλησε το θέμα προς τα πίσω μαν, θα βρεις ότι ζητάς!Παιδιά ξέρει κανείς για την Εύα??? Φωτογραφιες κάτι
Η μήπως τα θέλεις στο πιάτο;
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 3.036
Παιδιά ξέρει κανείς για την Εύα??? Φωτογραφιες κάτι
Δες κριτικές στο Νο5. Όσο για φωτογραφίες, πρέπει να βρεις ευρυγώνιο φακό για να την χωρέσει.
Αν έχεις διάθεση να παλέψεις με τον Σουγκλάκο, καλή είναι... Αν και από υπηρεσίες δεν είναι τραγική, η εικόνα είναι...
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Συγχαρητηρια στο νικητή! Θα ακολουθησει και 2ο? Λεφτα υπάρχουν ε? ;)Μόλις ο zoydberg πραγματοποιήσει την επίσκεψη του και ανεβάσει την κριτική, θα οριστεί η ημερομηνία κλήρωσης για το Χανιά FreeFuck 2
μια βόλτα θα μου λύσει κάθε απορία
Επειδή κάποιος από εμάς μπορεί να είχε μια κακή εμπειρία με κάποια κοπέλα, δεν σημαίνει ότι είναι αντιπροσωπευτική των υπηρεσιών που προσφέρει.
Άλλωστε δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, ούτε τις ίδιες προσδοκίες για τις συνευρέσεις μας με τις κοπέλες.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Παιδιά ξέρει κανείς για την Εύα; Φωτογραφιες κάτι;
Αξιολογήσεις για Έυα
Πιο πρόσφατη αξιολόγηση
Παράθεση
Η Εύα είναι Ελληνίδα, κοντή, έχει πολλά παραπανίσια κιλά τα οποία είναι κατανεμημένα σε όλο της το σώμα εκτός δυστυχώς του στήθος της, που όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως αντιαισθητικά. Έχει καστανόξανθα μακριά ίσια μαλλιά, γλυκά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και ναζιάρα φωνή. Μου χάρισε γλωσσόφιλα, ελεύθερο στοματικό και η κορύφωση ήρθε στο στόμα της όχι όμως αδιαμαρτύρητα. Πήρα άφεση αμαρτιών και της υποσχέθηκα ότι την επόμενη φορά θα είμαι εκρατής.
Η Εύα είναι Ελληνίδα, κοντή, έχει πολλά παραπανίσια κιλά τα οποία είναι κατανεμημένα σε όλο της το σώμα εκτός δυστυχώς του στήθος της, που όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως αντιαισθητικά. Έχει καστανόξανθα μακριά ίσια μαλλιά, γλυκά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και ναζιάρα φωνή. Μου χάρισε γλωσσόφιλα, ελεύθερο στοματικό και η κορύφωση ήρθε στο στόμα της όχι όμως αδιαμαρτύρητα. Πήρα άφεση αμαρτιών και της υποσχέθηκα ότι την επόμενη φορά θα είμαι εκρατής.
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65