You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Ρε κερατουκλη,αφου εχεις πληροφοριες στειλε π.μ!!!αγορασε κανα τσαρδί στην περιοχή?για λεγε,για λέγε,γιατι στην Αθηνα δεν την προλαβα να την χαρώ
Ούτε εγώ!
Τίποτα το ιδιαιτερο η Νταρια φιλε...Ρε κερατουκλη,αφου εχεις πληροφοριες στειλε π.μ!!!αγορασε κανα τσαρδί στην περιοχή?για λεγε,για λέγε,γιατι στην Αθηνα δεν την προλαβα να την χαρώ
Mpampoulas1234A
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά ,πήγα εχθές για μια βόλτα από εκεί εχθές κατά τις 3:00 το βράδυ και ήταν κλειστά ,δουλεύουν είναι ανοιχτά ή μπα ;;
[/color[/URL]]
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Καλησπέρα παιδιά ,πήγα εχθές για μια βόλτα από εκεί εχθές κατά τις 3:00 το βράδυ και ήταν κλειστά ,δουλεύουν είναι ανοιχτά ή μπα ;;
Μετά τα μεσάνυχτα κυκλοφορούν τα φαντάσματα.
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Στη Μίνωος λειτουργούν 15 οίκοι ανοχής, καθένας από τους οποίους έχει το δικό του αριθμό.
Στην είσοδο κάθε οίκου υπάρχει το όνομα της κοπέλας που δουλεύει. Μια σε κάθε σπίτι με ένα άτομο υπηρεσία.
Παλιά οι γυναίκες στη Μίνωος μπορούσαν να μένουν στους οίκους. Τώρα πια αυτό απαγορεύεται. Οι κανόνες τηρούνται αυστηρά.
Το ωράριο ξεκινάει από τις 9 μέχρι τις 12. Μετά αν παραμείνεις μέσα η αστυνομία έχει δικαίωμα να σε συλλάβει.
Όλες οι κοπέλες νοικιάζουν σπίτι. Το πληρώνουν με τα χρήματα που βγάζουν. Η ελάχιστη αμοιβή από κάθε πελάτη είναι 25 ευρώ. Από αυτά κάποια χρήματα τα κρατάει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού (συνήθως γυναίκες που παλιότερα δούλευαν τα σπίτια).
οχι βεβεα.καμια σχεση.δεν ειμαι η Νταρια.αλλο προφιλ ειναι αυτο. :-*Αυτή η κοπέλα που είναι στην φωτογραφία και την ονομάζεις Γλυκούλα μου μοιάζει πάρα πολύ με την Ντάρια, η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και χρόνια, …. Είναι όντως αυτή..????
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
οχι βεβεα.καμια σχεση.δεν ειμαι η Νταρια.αλλο προφιλ ειναι αυτο. :-*
Η κοπέλα πάντως της φωτο έχει αναγνωριστεί από τρία τουλάχιστον μέλη ως η Νταρια από Βρυσσηλου 42.
Έχουν και φωτο που φαίνεται ολοκαθαθαρα και το πρόσωπο.
Το μέλος Glikoula έχει δημοσιεύσει την φωτο που έχω αναδημοσίευση με την προτροπή ότι προσφέρει τις υπηρεσίες της και μας περιμένει.
δεν εχω ανεβαζει αυτο το φοτο πουθενα.εναι τησ Νταριασ και το εχει βαλει μονη τησ πριν πολλα χρονια με αλλο προφιλ.g-likula νομιζω. να μην μπερδευουμε το κοσμο.Η κοπέλα πάντως της φωτο έχει αναγνωριστεί από τρία τουλάχιστον μέλη ως η Νταρια από Βρυσσηλου 42.
Έχουν και φωτο που φαίνεται ολοκαθαθαρα και το πρόσωπο.
Το μέλος Glikoula έχει δημοσιεύσει την φωτο που έχω αναδημοσίευση με την προτροπή ότι προσφέρει τις υπηρεσίες της και μας περιμένει.
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
δεν εχω ανεβαζει αυτο το φοτο πουθενα.εναι τησ Νταριασ και το εχει βαλει μονη τησ πριν πολλα χρονια με αλλο προφιλ.g-likula νομιζω. να μην μπερδευουμε το κοσμο.
Σελ 32 στο θέμα που αφορά την Καλαμάτα.
g-lykoula=Νταρια
Οκ. Αυτό το ξεκαθάρισες.
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Ευχαριστώ την Glikoula που έκανε την διόρθωση μεταξύ του προφίλ της και του προφίλ της g-lykoula.
Έγινε παρανόηση μεταξύ τους.
Συμπέρασμα g-lykoula=Ντάρια.
Δες το προφίλ της www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=82797] g-lykoula εδω.[/url]
Έγινε παρανόηση μεταξύ τους.
Συμπέρασμα g-lykoula=Ντάρια.
Δες το προφίλ της www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=82797] g-lykoula εδω.[/url]
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Περιμένω να μου στείλουν την αναρτηση που είχες κάνει από το άλλο site, γιατί κάποιος επιμείνει.
Glikoula???
Η επίμαχη δημοσίευση.
Συνημμένα
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Ποια ειναι αυτη??
Σαμάνθα, από Βριλησσού 42, παλιά φωτό. (2013)
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Τελικά θα περάσει γαμάτη εβδομάδα η Ζακλίν.Γιατρέ , η Ζακλίν που γράφω εγώ και που έχεις φωτογραφία και αναδημοσίευσα και εγώ μια άλλη δική της φωτογραφία δουλεύει την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή και Σάββατο και Κυριακή δηλ, μέχρι 27- 8 στο Στούντιο Sensuality .
Φαίνεται επίσης ότι δουλεύει και στο Erotic Studio Καλαμάτα μια Ζακλίν. Μάλιστα έχουν αναρτηθεί και φωτογραφίες της με πολύ κοντό μαλλί. ???
Τώρα πως γίνεται να δουλεύει συγχρόνως και Καλαμάτα και Αθήνα εγώ δε ξέρω.
Αν όμως ισχύει τότε η Ζακλίν είναι αυτή της Αθήνας. Για να δούμε!!! ΟΟΟΕΕΕΟΟΟ!!
Δευτέρα ως Κυριακή δουλεύει Καλαμάτα. Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο δουλεύει Καλαμάτα και Αθήνα Στούντιο Sensuality.
Μάλλον θα δουλεύει μπούτι μπούτι. Ένα μπούτι Αθήνα , ένα μπούτι Καλαμάτα/
Τη Κυριακή όμως δουλεύει Καλαμάτα - Αθήνα Στούντιο Sensuality Μπουζιάνη 2 και Αθήνα Στούντιο Dreamplace . Θεσσαλίας 136. Πως στο μπούστο θα τα καταφέρει??? οοεεοο!
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Τη Κυριακή όμως δουλεύει Καλαμάτα - Αθήνα Στούντιο Sensuality Μπουζιάνη 2 και Αθήνα Στούντιο Dreamplace . Θεσσαλίας 136. Πως στο μπούστο θα τα καταφέρει?οοεεοο!
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Kapronikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016