Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 888K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
1
εχεις ανεβασει....ειναι η πρωτη στη πρωτη φωτο που ανεβασες

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

Συνημμένα

• Ηβα sudio 1.JPG
    Ηβα sudio 1.JPG
    326,3 KB · Εμφανίσεις: 75

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Φιλαρακι που περασε χτες,ανεφερε τιμες φωτιά στο Ρέθεμνος.Ξεκινανε τα προγραμματα απο €40.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Συμβαίνει ΤΏΡΑ!

Πάροδος Μίνωος.

Αμαλία, Εύα, Σοφάκι, Ζλάτα εκτός λειτουργίας!

Ροβέρτα, Άννα, Βαλεντίνα, Τζέσικα, Σόνια, Νταγιάννα, Μόνικα, Στέλλα, Αλεξία, Χριστίνα εξυπηρετούν.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Θα κάνω τη βόλτα μου και θα πω εντυπώσεις!!

Αν εξυπηρετούσε η Καρολίνα θα έκανα άμεσα επίσκεψη.

Η Ηβα δεν μου γεμίζει το μάτι. Βλέπεις ότι και οι φωτό που έχει αναρτήσει είναι κακής ποιότητας για να κρύβουν ατέλειες σε αντίθεση με αυτες της Καρολίνας που είναι ευδιάκριτες.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Χθες ένας γνωστός μου που πέρασε από την Μίνωος μου είπε ότι συνάντησε αρκετούς αλλοδαπούς σκουρόχρωμους να μπαινοβγαίνουν στα "σπίτια"! Ισχύει;

Χθες το πρωί και το απόγευμα που έκανα τις δημοσιεύσεις σε πραγματικό χρόνο δεν υπήρχε κινητικότητα στην περιοχή. Τις υπόλοιπες ώρες δεν γνωρίζω. Αν ο γνωστός σου είναι αξιόπιστος θα σου είπε την αλήθεια.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Πώς είναι γενικά η κίνηση από πλευράς κόσμου/πελατών στους τοπικούς οίκους;

Κατά τη ταπεινή μου γνώμη το θέμα στα Χανιά είναι ότι δεν υπάρχουν ΠΕΛΑΤΕΣ, ή μάλλον υπάρχουν λίγοι. Επισκέπτες είναι πολλοί.
Αυτός που θα περάσει μια φορά και θα πει δεν ξαναπάω σ΄αυτήν δε θεωρείται πελάτης. Και η επιχείρηση που δε στηρίζεται σε πελάτες?...
Πιστεύω ότι τέλος Ιουλίου και Αύγουστο θα αναβαθμιστεί λίγο, λόγω τουριστικής σαιζόν , από κει και πέρα ίδωμεν.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Συμβαίνει ΤΏΡΑ!

Πάροδος Μίνωος.

Αμαλία, Εύα, Σοφάκι, Ζλάτα εκτός λειτουργίας!

Ροβέρτα, Άννα, Βαλεντίνα, Τζέσικα, Σόνια, Νταγιάννα, Μόνικα, Στέλλα, Αλεξία, Χριστίνα εξυπηρετούν.

4 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

ΑΠΟΡΩ!!! Δε μας αρέσουν αυτές οι δημοσιεύσεις ή αδιαφορούμε? Μάλλον το δεύτερο!!

Fighter97

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Γνωρίζουμε για ποιον λόγο δεν λειτουργούν οι εν λόγω οίκοι αυτή τη στιγμή στην Μινωος;

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά αν αντί να δίνουμε απαντήσεις σχολιάζουμε τις ερωτήσεις! Μου θυμίζεις Έλληνα δημοσιογράφο της μνημονιακής εποχής!

Δεν αισθάνομαι την υποχρέωση να απαντάω σε κάθε ερώτηση που μπορεί να μου τεθεί. Δεν νομίζω όμως ότι μπορείς να αμφισβητήσεις την καλή μου διάθεση να το κάνω όταν το θεωρώ σκόπιμο.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
4 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

ΑΠΟΡΩ!!! Δε μας αρέσουν αυτές οι δημοσιεύσεις ή αδιαφορούμε? Μάλλον το δεύτερο!!

Η επισκεψιμότητα αφορά το θέμα του Forum και μεταβάλλεται διαρκώς. Δεν αφορά συγκεκριμένο post η σελίδα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ο γνωστός μου δεν είναι φίλος μου και δεν αναφερόταν στην χθεσινή μέρα! Για τον λόγο αυτό ρωτάω εδώ. Ισχύει αυτό που είπε ότι πολλές ιερόδουλες στην Μίνωος γαμιούνται από Ασιάτες και Αφρικανούς;
Γιατι φιλε απαγορευετε???Ο μιχαλολιακος στον γαμιστρωνα ξενοδοχειο που εχει,απασχολει ή οχι αλλοδαπες καθαριστριες???

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Γνωρίζουμε για ποιον λόγο δεν λειτουργούν οι εν λόγω οίκοι αυτή τη στιγμή στην Μινωος;

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα και λειτουργούν όλοι οι οίκοι εκτός από της Εύας Ν13.
Στο 4 σήμερα είναι η Βίκη.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά αν αντί να δίνουμε απαντήσεις σχολιάζουμε τις ερωτήσεις! Μου θυμίζεις Έλληνα δημοσιογράφο της μνημονιακής εποχής!
Μηπως φιλε,αντι να επιτιθεσαι στα μελη που ενημερωνουν,να πας να ριξεις κανα πουτσον να στανιαρεις???

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

Πιθανοί λόγοι μπορεί να είναι "αδιαθεσία" της κοπέλας που μπορει να εχει διάρκεια από 3 έως 5 μέρες, εργασίες συντήρησης και γενικής καθαριότητας του οίκου, αιφνίδια λήξη συνεργασίας του οίκου με την κοπέλα, αποκλειστικό ραντεβού με πελάτη, κ.α.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Η επισκεψιμότητα αφορά το θέμα του Forum και μεταβάλλεται διαρκώς. Δεν αφορά συγκεκριμένο post η σελίδα.

Σωστό!! Απλά εγώ αντέγραψα από το τέρμα πάνω μέρος τη κίνηση εκείνης της στιγμής. Τώρα που το είδα πάλι λέει ..7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να πω .... διαβάζεται το θέμα.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Κατά τη ταπεινή μου γνώμη το θέμα στα Χανιά είναι ότι δεν υπάρχουν ΠΕΛΑΤΕΣ, ή μάλλον υπάρχουν λίγοι. Επισκέπτες είναι πολλοί.

Είδα το σχόλιο σου για την Ροβέρτα. Και εγώ όπως εσύ την ψυχολογίσα από τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο σαλόνι. Της είπα αν δέχεται με 25 (απάντησε ναι) αλλά της έδωσα 40 επειδή ήταν η πρώτη φορά που θα βρισκόμασταν μπας και καταβάλει προσπάθεια να με κάνει πελάτη. Για κακή μου τύχη ήταν καινούργια η τσατσά, και δεν γνώριζε την συχνότητα των επισκέψεών μου στον εν λόγω οίκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom