Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
η ηβα ειναι τωρα αποτι λεει στο FB.....καλο πιστολι η καρολινα
Ανέβασε φωτό από Ηβα.
η ηβα ειναι τωρα αποτι λεει στο FB.....καλο πιστολι η καρολινα
εχεις ανεβασει....ειναι η πρωτη στη πρωτη φωτο που ανεβασες
Θα κάνω τη βόλτα μου και θα πω εντυπώσεις!!
Χθες ένας γνωστός μου που πέρασε από την Μίνωος μου είπε ότι συνάντησε αρκετούς αλλοδαπούς σκουρόχρωμους να μπαινοβγαίνουν στα "σπίτια"! Ισχύει;
Ως τακτικός επισκέπτης της περιοχής το έχεις δει κι εσύ ή είναι προπαγάνδα της Χ.Α. ;
Που βρήκες το αστείο στην ερώτησή μου;
Πώς είναι γενικά η κίνηση από πλευράς κόσμου/πελατών στους τοπικούς οίκους;
Συμβαίνει ΤΏΡΑ!
Πάροδος Μίνωος.
Αμαλία, Εύα, Σοφάκι, Ζλάτα εκτός λειτουργίας!
Ροβέρτα, Άννα, Βαλεντίνα, Τζέσικα, Σόνια, Νταγιάννα, Μόνικα, Στέλλα, Αλεξία, Χριστίνα εξυπηρετούν.
Αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά αν αντί να δίνουμε απαντήσεις σχολιάζουμε τις ερωτήσεις! Μου θυμίζεις Έλληνα δημοσιογράφο της μνημονιακής εποχής!
4 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΠΟΡΩ!!! Δε μας αρέσουν αυτές οι δημοσιεύσεις ή αδιαφορούμε? Μάλλον το δεύτερο!!
Γιατι φιλε απαγορευετε???Ο μιχαλολιακος στον γαμιστρωνα ξενοδοχειο που εχει,απασχολει ή οχι αλλοδαπες καθαριστριες???Ο γνωστός μου δεν είναι φίλος μου και δεν αναφερόταν στην χθεσινή μέρα! Για τον λόγο αυτό ρωτάω εδώ. Ισχύει αυτό που είπε ότι πολλές ιερόδουλες στην Μίνωος γαμιούνται από Ασιάτες και Αφρικανούς;
Γνωρίζουμε για ποιον λόγο δεν λειτουργούν οι εν λόγω οίκοι αυτή τη στιγμή στην Μινωος;
Μηπως φιλε,αντι να επιτιθεσαι στα μελη που ενημερωνουν,να πας να ριξεις κανα πουτσον να στανιαρεις???Αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά αν αντί να δίνουμε απαντήσεις σχολιάζουμε τις ερωτήσεις! Μου θυμίζεις Έλληνα δημοσιογράφο της μνημονιακής εποχής!
Γνωρίζουμε για ποιον λόγο δεν λειτουργούν οι εν λόγω οίκοι αυτή τη στιγμή στην Μινωος;
Η επισκεψιμότητα αφορά το θέμα του Forum και μεταβάλλεται διαρκώς. Δεν αφορά συγκεκριμένο post η σελίδα.
Κατά τη ταπεινή μου γνώμη το θέμα στα Χανιά είναι ότι δεν υπάρχουν ΠΕΛΑΤΕΣ, ή μάλλον υπάρχουν λίγοι. Επισκέπτες είναι πολλοί.