You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 3.036
Πέθανε πάνω στον "αγώνα"? Πέθανε στο π-αιδίο της μάχης δηλαδή...
Πριν τον αγώνα την έπαθε. Τον ξεκίνησε η κοπέλα στο show, και... αντίο!
nikos-eva321
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι εισαι εσυ παλι?
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα συναγωνιστες μου , Λοιπον να πω κι εγω την εμπειρια μου καθως λεω να παω να το στανταρακι μου την Αλεξια μπενω μεσα και βλεπω 2 ατομα... λεω μωρε να περιμενω η μπα η κοπελα ηταν ακομη στο δωματιο ... λεω ασε να πεταχτω μια απεναντι ... πηγα στο 6 εκει βρηκα την Αναστασια .. πωω ρε παιδια κομοδινο πραγματηκοτιτα καλα λενε οι συναγωνιστες φιλοι μου μπαζο τελειως τελειωσα βγαινω ρωταω τη τσατσα που ειναι η Αννα και μου λεει ασε αυτη παλιωσε το φαγε το ψωμι της .. γιατι ρε συ καλη κοπελα ηταν και στο κρεβατι απ οτι δοκιμασα καμια σχεση με την καινουργια μετα νευριαζει και μου πεταει κοιταξε να δεις αγορι μου εγω κοπελα με γκομενο στο μαγαζι μου δεν θελω καλα λεω ενταξει πως κανεις ετσι ... φευγοντας μου λεει μπορει να την ξαναφερω καλα Κρασια .... οτι να νε ειναι εκει ! Η εμπειρια μου μπορει να μην ειναι το ιδιο και σε αλλους τωρα τι να πω .
Eχει επιστρέψει η δικιά σου στο σπιτάκι που ήταν η ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Στο Ερωσ - Μπελλα :-* :-* :-*
Μούναρος
nikos-eva321
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εννοεις?Τι εισαι εσυ παλι?
Συναδελφοι σας αναφερω και εγω οτι πετυχα την Κομοδινο-Αναστασια πριν 15 μερες περιπου στο Νο 17..Τετοια φολα δεν εχω ξαναδει...Πιπα σαν να μασουσε σανο..Συμμετοχη μηδεν..Παγωμενη εντελως..Οχι απλα κομοδινο αλλα κολωνα παγου...Μακρια συναδελφοι..
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
εχωμαι μαθη τιποτα πληροφοριες η αποσυοπιθηκε , εμαθα οτι ουτε η οικογενεια του το πληροφοριθηκε τους ειπαν οτι απεβιωσε στο νοσοκομειο , την πραγματικοτιτα την εμαθε ο αδελφος τουΠαρεμπιπτόντως, χθες χάσαμε ένα συναγωνιστη στη Μινωος.
Παντρεμένος παίχτης πέθανε στο Νο6. Μπατσοκρατια μετά, και που να μπει κανείς να ρίξει... Με τόσο κόσμο, όλο και κάποιος γνωστός θα τυχαινε
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 3.036
εχωμαι μαθη τιποτα πληροφοριες η αποσυοπιθηκε , εμαθα οτι ουτε η οικογενεια του το πληροφοριθηκε τους ειπαν οτι απεβιωσε στο νοσοκομειο , την πραγματικοτιτα την εμαθε ο αδελφος του
50αρης, με 2 παιδιά, και δεν ανακοινώθηκε τίποτα γιατί ήταν θάνατος από παθολογικα αιτία. Κάθε μέρα πεθαίνουν νέοι και γέροι από καρδιά. Άλλος ένας ήταν και ο συγκεκριμένος...
Τώρα ότι έτυχε να είναι στη Μινωος και όχι να οδηγεί στη Δημοκρατίας, σημαίνει ότι απλά δεν πήρε και άλλους μαζί του
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 3.036
Αλλα αν εμεινε με το κ...λι ορθιο ε τοτε πηγε αγαμητος και παραπονεμενος...
Έτσι πήγε ο παντερμος. Με τον ιστό όρθιο. Στο stripteaze έμεινε από μπαταρία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65