Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
ξερει κανεις συναγωνιστης κατι για την παρακατω αγγελια

μεγαλοκοπελα φαινεται με πολλα πιασιματα (πολλα ομως !!!!!!!!!!!) . πρεπει να ειναι καιρο στην γυρα παντως . βαλτε το τηλ στο google. αν δινει και κολαρα τοτε στο 50 αρικο το ισως το σκεφτω....

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Η πιο πρόσφατη επίσκεψή μου στο Νο3 στην Αλέξια  κοντά στο μεσημέρι.  Εξελίχθηκε σε μια ακόμη ευχάριστη εμπειρία των αισθήσεων. Η κοπέλα, είχε την συνηθισμένη εξαιρετική συμπεριφορά: φιλική, αγαπησιάρα, με περιπτύξεις, φιλιά και χάδια. Σαν να είσαι με την γκόμενά σου . Το καλό με την Αλέξια είναι ότι έχει πάρα πολλή και καλή διάθεση, της αρέσει αυτό που κάνει και το απολαμβάνει και, το σημαντικότερο, είναι ότιεχει  βελτιώθη πρα πολλοι .  Στο αγωνιστικό μέρος, δέχεται ο,τι ζητήσεις, συμμετέχει, το απολαμβάνει, παίρνει πρωτοβουλίες, σου δείχνει ότι χαίρεται με την καύλα σου, κάνει ο,τι στάση ζητήσεις, αντέχει την πίεση και το σφυροκόπημα χωρίς διαμαρτυρίες και δεν πιέζει χρονικά .  
Προσφέρει υπηρεσίες studio της Αθήνας σε τιμή οίκου ανοχής. Είναι μόνο 22 ετών. Κάνει λες και είσαι ο γκομενος  της. Γλωσσόφιλα , αγκαλίτσες και χαδάκια πριν ακο΄μη πέσεις στο διπλό κρέββατι ενώ συνεχίχζονται και εκεί.

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
Η πιο πρόσφατη επίσκεψή μου στο Νο3 στην Αλέξια  κοντά στο μεσημέρι.  Εξελίχθηκε σε μια ακόμη ευχάριστη εμπειρία των αισθήσεων. Η κοπέλα, είχε την συνηθισμένη εξαιρετική συμπεριφορά: φιλική, αγαπησιάρα, με περιπτύξεις, φιλιά και χάδια. Σαν να είσαι με την γκόμενά σου . Το καλό με την Αλέξια είναι ότι έχει πάρα πολλή και καλή διάθεση, της αρέσει αυτό που κάνει και το απολαμβάνει και, το σημαντικότερο, είναι ότιεχει  βελτιώθη πρα πολλοι .  Στο αγωνιστικό μέρος, δέχεται ο,τι ζητήσεις, συμμετέχει, το απολαμβάνει, παίρνει πρωτοβουλίες, σου δείχνει ότι χαίρεται με την καύλα σου, κάνει ο,τι στάση ζητήσεις, αντέχει την πίεση και το σφυροκόπημα χωρίς διαμαρτυρίες και δεν πιέζει χρονικά .  
Προσφέρει υπηρεσίες studio της Αθήνας σε τιμή οίκου ανοχής. Είναι μόνο 22 ετών. Κάνει λες και είσαι ο γκομενος  της. Γλωσσόφιλα , αγκαλίτσες και χαδάκια πριν ακο΄μη πέσεις στο διπλό κρέββατι ενώ συνεχίχζονται και εκεί.

Τα λες απολυτα σωστα φιλε μου ακριβως το ιδιο ηταν και με μενα πριν λιγες μερες αν και πρωτη φορα ηταν σαν να γνωριζομασταν χρονια και γουσταρει αυτο που κανει και σε κανει να περνας και εσυ καλα
οταν ξανακατεβω χανια σιγουρα θα την ξανατιμησω ευχομαι να ειναι εκει μονο!!!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Στο στουντιο Ερωσ μεχρι και κυριακη - Νταρια  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Στο στουντιο Ερωσ απο δευτερα - Μπελλα  :-*  23 χρωνον τσεχα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_2279.JPG
    IMG_2279.JPG
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 38

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Στο στουντιο Ερωσ  :-* :-* :-*  σαββατο και κυριακη πρωι - Μπελλα  :-*  απο κυριακη απογευμα - Σελινα  :-* :-* :-*

:-* :-* :-*  Σελινα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_1579.JPG
    IMG_1579.JPG
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG_1580.JPG
    IMG_1580.JPG
    64,2 KB · Εμφανίσεις: 52

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Καλημερα σε ολους,

η Αλεξια που αναφερουν οι συναγωνιστες στις προηγουμενες σελιδες ειναι η γνωστη απο το Βριλησσου 42?

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Δεν ξέρω αν ήταν στη Βριλησσού 42 αλλά ξέρω ότι η κοπέλα είναι εγγύηση.  Ξαναπήγα την Τετάρτη. μια χαρά πέρασα.

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Ευχαριστω φιλε Rimondi,

η Αλεξια της Βριλησσου ειναι Ρωσιδα, περιπου στο 1.65 (πραγματιο υψος, χωρις τακουνια), αρχες 30 σε ηλικια, πολυ ομορφο προσωπο, πολυ ομορφα γκριζοπρασινα ματια, σαρκωδη χειλη, στηθος φυσικο 2μισαρι με πολυ ευαισθητες ρωγες που "απαγορευεται" δια ροπαλου να της ακουμπας, ποδια/οπισθια "απλα" καλα, οχι φοβερα (ελαφρως επιπεδος κωλος),

εγω θα την ελεγα ΘΕΑ ομορφιας ...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ευχαριστω φιλε Rimondi,

η Αλεξια της Βριλησσου ειναι Ρωσιδα, περιπου στο 1.65 (πραγματιο υψος, χωρις τακουνια), αρχες 30 σε ηλικια, πολυ ομορφο προσωπο, πολυ ομορφα γκριζοπρασινα ματια, σαρκωδη χειλη, στηθος φυσικο 2μισαρι με πολυ ευαισθητες ρωγες που "απαγορευεται" δια ροπαλου να της ακουμπας, ποδια/οπισθια "απλα" καλα, οχι φοβερα (ελαφρως επιπεδος κωλος),

εγω θα την ελεγα ΘΕΑ ομορφιας ...
Η Χανιωτικη Αλεξια ειναι απο τα 19 της εδω και απο τοτε πρεπει να χει περασει κανα τριαρι χρονια,και ειναι Ρουμανο-ουκρανεζα.Μιλαει κανονικα ουκρανικα!

georgep84

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
για την γαβριελα ξερη κανεις να μου πη κατι?ειναι ακομα κατω?

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
οκ, μιλαμε για αλλη Αλεξια ...

ευχαριστω ...

ydroxoos27

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
τπτ καλο στανταρακι να επισκευτουμε αποψε το βραδυ υπαρχει??
θα πηγαινα αλεξια αλλα ειναι κλειστα το βραδακι.

ydroxoos27

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0

ευχαριστω για τη τζοβανα αλλα ατυχησα δυστηχως..
κατεβηκα χτες κατα τις 22.00 πηγα καρφι στο 13 μπαινω μεσα περιμενε αλλος ενας συναγωνιστης, βγαινει εξω η κοπελα ωραια ηταν μου αρεσε λεω εδω ειμαστε. εε μπαινει μετα ο συναγωνιστης που περιμενε και μου λεει η τσατσα η κοπελα θα ναι ξανα διαθεσιμη σε 40 λεπτα διοτι ειχε πληρωσει εξτρα ο προηγουμενος..

τεσπα φευγω να κανω μια βολτα και μπηκα στο μινωος 5 ρωσιδα ιουλια ξανθια 2αρι βυζι(ψιλοπεσμενο) γενικα πολλη γλυκια κοπελα μονιμα με το χαμογελο.
καλα περασα δε λεω αλλα σιγουρα θα υπαρχει και κατι καλυτερο στη περιοχη.
αν δε βιαζομουν θα κανα μια βολτα και στα υπολοιπα να δω τη παιζει.
η κριτικη του GioCha αντικατοπτρίζει ακριβως την ιουλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom