Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolislimani

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μπορούμε να έχουμε και μεις λίγο στάνταρακί;;;;;

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Γαμησε κανεις την ρεγγινα να ενημερωσει για το κοριτσι :huh:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Παρών...

Η κοπέλλα είναι μια χαρά,τη δοκίμασα σήμερα το απόγευμα...

nikolislimani

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές ...για μας κανένα τηλ...η κάτι ρε παιδί μου!!!

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
καλημερα παιδια . η Ιωαννα την ξερω απο περυσι οταν την ειχα πετυχει στην Μινωος που αφου την πηρα μου ειπε οτι εκανε τα ρεπο μιας φιλης της .εχει δικο της χωρο ,  ειναι 29 ΜΕ αρκετα καλο σωμα , βυζι λιγο πεσμενο αλλα πολυ καλο για ισπανικο και πολυ διαθεση για σεξ. η τιμη ειναι 50 για 1 φορα και 80 για 1 ωρα ή 2 φορες . αντεχει απιστευτα στο γαμισι και γενικα τιμαει μεχρι μιασ τα λεφτα της. εχει στανταρ πελατες και δεν θελει να δινει το τηλεφωνο της παρα μονο αν ειναι καποιος φιλος οποτε μεσω των πελατων τις μπορει καποιος να την βρει. . αν καποιος θελει μπορω να την ρωτησω και αν θελει ολα καλα.

nikolislimani

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Apostolislk αν θες πες ένα καλό λόγο για τον 37 χρόνο συναγωνιστή σου εδώ....αρκετά εμφανησιμος και εχεμυθος

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Γεια σου ενδιαφερομαι ,αν θες ρωτησε και πεσμου για τηλεφωνο , αν εχεις φωτο για να θυμιθουμε πια ειναι η Ιωαννα δημοσιοπιοισε την η στειλε μηνυμα prive pm

καλημερα παιδια . η Ιωαννα την ξερω απο περυσι οταν την ειχα πετυχει στην Μινωος που αφου την πηρα μου ειπε οτι εκανε τα ρεπο μιας φιλης της .εχει δικο της χωρο ,  ειναι 29 ΜΕ αρκετα καλο σωμα , βυζι λιγο πεσμενο αλλα πολυ καλο για ισπανικο και πολυ διαθεση για σεξ. η τιμη ειναι 50 για 1 φορα και 80 για 1 ωρα ή 2 φορες . αντεχει απιστευτα στο γαμισι και γενικα τιμαει μεχρι μιασ τα λεφτα της. εχει στανταρ πελατες και δεν θελει να δινει το τηλεφωνο της παρα μονο αν ειναι καποιος φιλος οποτε μεσω των πελατων τις μπορει καποιος να την βρει. . αν καποιος θελει μπορω να την ρωτησω και αν θελει ολα καλα.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ε τότε άστο...δεν θελω να την συναντησω...ασε που ειναι και δυσκολο..παραμενω στα στανταρακια μου

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1

φίλε μου θα εκτιμούσα αν έδινες το τηλέφωνο της. σε ευχαριστώ

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε φανταζομαι δεν εννοεις την Ιωαννα απο Πολωνια... καθως ηταν λιγο γεματουλα και πανω απο 29 πιστευω... στο δωματιο βεβαια ηταν αρκετα καλη και φιλικη

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
εμενα μου ειπε προχτες οτι ειναι 29 . εγω σου λεω οτι ειναι 33 . δεν ειναι ομως γεματουλα .. προς το κανονικο το λες με γαλαζια ματια και μακρυ ισιο μαλλι . εγω την ξερω 2 χρονια ετσι. αν την ξερεις απο ποιο παλια μπορει και να εχει αλλαξει.
Δεν δουλευει στην Μινωος απλα παλιοτερα εκανε τα ρεπο μιας φιλης της 5 μερες τον μηνα. και αυτο το εχει κοψει ομως απο περυσι.

johncraven76

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εμενα μου ειπε προχτες οτι ειναι 29 . εγω σου λεω οτι ειναι 33 . δεν ειναι ομως γεματουλα .. προς το κανονικο το λες με γαλαζια ματια και μακρυ ισιο μαλλι . εγω την ξερω 2 χρονια ετσι. αν την ξερεις απο ποιο παλια μπορει και να εχει αλλαξει.
Δεν δουλευει στην Μινωος απλα παλιοτερα εκανε τα ρεπο μιας φιλης της 5 μερες τον μηνα. και αυτο το εχει κοψει ομως απο περυσι.

μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνό τηε σε PM ?

johncraven76

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Καλημέρα, σου έστειλα pm

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
εις το kanesex.com υπαρχη η παρακατω αγγελια προσπαθησα να εποικινονησω μετα απο πολλες κλησεις απαντησαν , αποδειχθηκε μουφα , η απαντησει ηταν ειμεθα εκτος ΧΑΝΙΩΝ και εκλησαν το τηλεφωνο στη μουρι

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
χαχα σαν τα κοράκια πέσαμε πάνω :P αν το δώσει το τηλέφωνο δουλειές με φούντα θα έχει η κοπέλα.

kostaschaniaaa

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
νο 14 παίδες... ΡΕΓΓΙΝΑ !!!  :tits: 

Συνημμένα