Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Ότι να ναι πραγματικά. Έλεος. Εγώ το Σάββατο που περνούσα πρωί από Λαρίσης μου φάνηκε είδα τη Βαρβάρα να καπνίζει έξω. Φτάνει πια.περασμα το πρωι απο Αναστασιας κλειστο κ ερημο...
Καρδιτσης δεν πηγα γτ εχει το κομοδινο την Αγαπη,αλλα ακομη κ να πηγαινα μπορει να το βρισκα κ κλειστο...
πυλης η κοπελα ελειπε καπου πηγε,δηλ λειτουργουσε αδειο το μπουρδελο...
τρεις λαλουν κ δυο χορευουν.
Θεσ/κη που ημουν κ πηγα στα σπιτια,δεν υπηρχε καποιο σπιτι στο οποιο η κοπελα να μην ειναι στο ποστο της...
μαλλον τα επαρχιακα ή χορτασαν λεφτα ή εγιναν του Σαβ/κου.
Αυτα.
αξιζει,αν δεν βαριεσαι τα χλ ή τα καυσιμα που εχουν ξεφυγει γενικως.Ότι να ναι πραγματικά. Έλεος. Εγώ το Σάββατο που περνούσα πρωί από Λαρίσης μου φάνηκε είδα τη Βαρβάρα να καπνίζει έξω. Φτάνει πια.
Για ρίξε μια ενημέρωση τότε για τα της συμπρωτεύουσας. Χαχα. Αξίζει να τραβήξουμε κατά το βορρά ως προς το συγκεκριμένο τομέα;
Ενδιαφέρομαι για τη Βικτόρια μπορείς να με πεις διεύθυνση που βρίσκεται γιατί δε έχω ξαναπάειΣτούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ η ΒΙΚΤΌΡΙΑ 19.06 είναι τελευταία μέρα
Περασμα πριν λιγο με Βικτωρια στο Πυλης που πιστευω πρεπει να δουλεψε και παλια στο Λαρισης και πρεπει να ηταν ξανθια και ποιο γεματουλα δεν παιρνω και ορκο ομως ετσι πιστευω. Ξεκιναω! 45αρα με λιγο κοιλιτσα σωμα αρκετα χαλαρο αλλα δεν με ενοχλει φατσα για αγρια γουστα τσοντε που βγαζει λιγο ντιβα και καλα. Πηρα προγραμμα ελευθερο μπουκι και 69 καλη πιπα περασμα απο αρχιδια στο 69 μολις ανεβηκε ειχαμε μιροδιτσα απαλη γαμισετα!! Γυρισα το κεφαλι για να μην ξενερωσω και εγλυφα κολομαγουλα βαλτε λιγο σαπουνι το φελεκι μου!! Στο σεξ πολυ καλη και στα τεσσερα αν και οταν ανεβασα στροφες τραβιοταν λιγο μπροστα γυρισμα σε ιεραποστολο καλη συμμετοχη και μετα ανεβηκε απο πανο οπου εδοσε ρεστα αλλα και με δικη μου συμμετοχη τιμια συνευρεση μονο στο 69 ειχαμε θεματακι ειναι καλοκαιρι κοριτσια πλυθειτε!!
Εγώ μάγκες για αυτό κατεβαίνω εδώ και ένα χρόνο περίπου Αθήνα ποτέ δεν απογοητευτικάαξιζει,αν δεν βαριεσαι τα χλ ή τα καυσιμα που εχουν ξεφυγει γενικως.
πολλα τα σπιτακια εκει ,καμμια σχεση με τα 4 ολα κ ολα που εχει η περιοχη εδω.
Βεβαια το καλυτερο ειναι να το συνδιασει καποιος κ με τπτ αλλο αμα ανεβει,οχι μονο με τα μπουρδελα.
Μετά τον κυκλικό κόμβο όπως περνιέται έξοδο για Πύλη στα 200 μέτρα στο δεξί σας χέρι (απέναντι από τα κρεατοσκευασματα ΜΑΡΚΟΣ) Πρώτος όροφος.Ενδιαφέρομαι για τη Βικτόρια μπορείς να με πεις διεύθυνση που βρίσκεται γιατί δε έχω ξαναπάει
Η Μισέλ που βρίσκεται φενεται τούμπανοΑπό σήμερα Πέμπτη 20.06 η ΜΙΣΈΛ
2 red flag αυτα.Τελειως αντικειμενικα.δε θέλησε να με καβαλήσει λέγοντας το γνωστό έλα εσύ καλύτερα μωρό. Πήγαμε στα τέσσερα όπου δίνει πόνο αλλά πριν καλά καλά συμπληρωθεί δεκάλεπτο με σταμάτησε κι άρχισε να μου τον παίζει γιατί δεν είχα τελειώσει. Συγνώμη ρε κορίτσια μου. Για δέκα λεπτά δεν είναι τα σαράντα ευρώ;;;
Ακριβώς αυτό. Το αν η κοπέλα είναι διατεθειμένη να καβαλήσει ή όχι το έχω κι εγώ ως αλάνθαστο κριτήριο για το τι όρεξη έχει. Δεν είναι τυχαίο που όλες όσες τις θεωρώ κορυφαίες περιπτώσεις ξεκινούσαν καβάλα μόνες τους. Χωρις καν να το ζητήσω.2 red flag αυτα.Τελειως αντικειμενικα.
Φίλε Πανάγο είσαι ο γκουρού τις ενημερώσεις ,την Μισέλ την έχω τιμήσει καί εγώ σε προηγούμενες επισκέψεις με καλές εντυπώσεις όπου είναι ένα από τα στάνταρακια ,έχω σκοπό να την επισκεφτώ αυτές τις μερεςΣτο Λαρίσης ήρθε μια Μόνικα. Επιτέλους καινούργιο αίμα. Δε ξέρω αν έχω ξαναπεράσει κάπου μαζί της. Κάπως γνωστή μου φάνηκε. Τέλος πάντων συμπαθητική φυσιογνωμία. Μέσα έκανε πίπα τίμια, αλλά μετά είχαμε τους γνωστούς περιορισμούς στο στήσιμο της και τις διεισδύσεις. Ειδικά στον ιεραπόστολο νόμιζα γαμαω αέρα κοπανιστο. Στα τέσσερα κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά πάλι δε σου έβγαζε ούτε διάθεση, ούτε τίποτα. Ψυχρή και τελείως τυπική.
Πέρασα και με τη βόμβα τη Μισέλ. Η κοπέλα είναι μουναρα. Δεν χωράνε αμφισβητήσεις. Σωματαρα με όπλο την κωλαρα της. Είχε φτιαγμένα και κάπως αλλιώς τα μαλλιά της σήμερα. Καύλα. Ωστόσο ενώ έκανε πίπα καλή, δε θέλησε να με καβαλήσει λέγοντας το γνωστό έλα εσύ καλύτερα μωρό. Πήγαμε στα τέσσερα όπου δίνει πόνο αλλά πριν καλά καλά συμπληρωθεί δεκάλεπτο με σταμάτησε κι άρχισε να μου τον παίζει γιατί δεν είχα τελειώσει. Συγνώμη ρε κορίτσια μου. Για δέκα λεπτά δεν είναι τα σαράντα ευρώ;;;όχι 7-8 από τα οποία τα 1-2 είναι κουβέντες και βγάλσιμο/βαλσιμο ρούχων και τα άλλα δύο παίξιμο με το χέρι. Τι να πω. Κι έχω περάσει με την ίδια άλλες τόσες φορές και πραγματικά με είχε βγάλει νοκ άουτ. Εννοείται σήμερα μπορεί και λόγω ζέστης να μην είχε την ίδια διάθεση. Δεν την κράζω την κοπέλα. Ίσα ίσα είναι από τις πολύ καλές περιπτώσεις. Αλλά κάποια πράγματα να λέγονται. Πονάνε κατά τη διείσδυση; Χίλιες φορές να βαζουνε λιπαντικό. Δεν νομίζω να είμαι και κανένας Rocco sifredi σε μέγεθος. Τα ίδια είχα πάθει και με την Τατιάνα και με πλείστες όσες.
Επίσης κάτι τελευταίο. Το φουλ πρόγραμμα που λέμε με τα εκατό ευρώ είναι για μισή ώρα με τα πάντα μέσα και δύο φορές σεξ. Στο Πύλης σου λέει με εκατό ευρώ έχεις ή μια φορά σεξ με όλα μέσα ή δύο φορές σεξ απλό πρόγραμμα. Και ρε παίδες δηλαδή αν ο άλλος έχει πάρει μισή ώρα πρόγραμμα και τελειώσει στα δέκα λεπτά, δεν μπορεί να πάει για δεύτερη φορά;
+306940662761Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο γιατί θέλω να συναντήσω τη Μισέλ σήμερα το βράδυ
Καλησπέρα, θέλω να εξηγήσω για το μισάωρο. Κανονικά είναι είτε μια εκτόνωση με όλα τα προγράμματα που κάνει το κάθε κορίτσι(με εξεύρεση το προκλητικό εκεί θα πάει λίγο παραπάνω) είτε 2 εκτόνωσης και π.χ ένα απλό και ένα με ελεύθερο στοματικό η με 2 προγράμματα αξίας τον 10 € το κάθε ένα της επιλογής του πελάτη. Ελπίζω το συμπέρασμα βγήκε από λάθος συνενόηση. Πάντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες που να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την συμπεριφορά την ώρα εργασίαςΣτο Λαρίσης ήρθε μια Μόνικα. Επιτέλους καινούργιο αίμα. Δε ξέρω αν έχω ξαναπεράσει κάπου μαζί της. Κάπως γνωστή μου φάνηκε. Τέλος πάντων συμπαθητική φυσιογνωμία. Μέσα έκανε πίπα τίμια, αλλά μετά είχαμε τους γνωστούς περιορισμούς στο στήσιμο της και τις διεισδύσεις. Ειδικά στον ιεραπόστολο νόμιζα γαμαω αέρα κοπανιστο. Στα τέσσερα κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά πάλι δε σου έβγαζε ούτε διάθεση, ούτε τίποτα. Ψυχρή και τελείως τυπική.
Πέρασα και με τη βόμβα τη Μισέλ. Η κοπέλα είναι μουναρα. Δεν χωράνε αμφισβητήσεις. Σωματαρα με όπλο την κωλαρα της. Είχε φτιαγμένα και κάπως αλλιώς τα μαλλιά της σήμερα. Καύλα. Ωστόσο ενώ έκανε πίπα καλή, δε θέλησε να με καβαλήσει λέγοντας το γνωστό έλα εσύ καλύτερα μωρό. Πήγαμε στα τέσσερα όπου δίνει πόνο αλλά πριν καλά καλά συμπληρωθεί δεκάλεπτο με σταμάτησε κι άρχισε να μου τον παίζει γιατί δεν είχα τελειώσει. Συγνώμη ρε κορίτσια μου. Για δέκα λεπτά δεν είναι τα σαράντα ευρώ;;;όχι 7-8 από τα οποία τα 1-2 είναι κουβέντες και βγάλσιμο/βαλσιμο ρούχων και τα άλλα δύο παίξιμο με το χέρι. Τι να πω. Κι έχω περάσει με την ίδια άλλες τόσες φορές και πραγματικά με είχε βγάλει νοκ άουτ. Εννοείται σήμερα μπορεί και λόγω ζέστης να μην είχε την ίδια διάθεση. Δεν την κράζω την κοπέλα. Ίσα ίσα είναι από τις πολύ καλές περιπτώσεις. Αλλά κάποια πράγματα να λέγονται. Πονάνε κατά τη διείσδυση; Χίλιες φορές να βαζουνε λιπαντικό. Δεν νομίζω να είμαι και κανένας Rocco sifredi σε μέγεθος. Τα ίδια είχα πάθει και με την Τατιάνα και με πλείστες όσες.
Επίσης κάτι τελευταίο. Το φουλ πρόγραμμα που λέμε με τα εκατό ευρώ είναι για μισή ώρα με τα πάντα μέσα και δύο φορές σεξ. Στο Πύλης σου λέει με εκατό ευρώ έχεις ή μια φορά σεξ με όλα μέσα ή δύο φορές σεξ απλό πρόγραμμα. Και ρε παίδες δηλαδή αν ο άλλος έχει πάρει μισή ώρα πρόγραμμα και τελειώσει στα δέκα λεπτά, δεν μπορεί να πάει για δεύτερη φορά;