Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
80
Πόντοι
0
Πέρασμα χθες απο καρδίτσης ωρεα η Νικολετα αλλα δεν περασα γιατι εκανε μονο απλο προγραμμα και με το λαστιχο στην πιπα δεν τα παω καλα απο Λαρισης δεν περασα γιατι εμαθα απο τον φιλο παναγο για Μαρια βουλγαρα οποτε οχι απο Ατζελα δεν πηγα γιατι και εκει εχουμε πιπα με λαστιχο αν και μου αρεσει πολυ σαν γυναικα και το μετανιωσα που δεν πηγα και τελικα εκανα τη Μαλακια και πηγα Χstudio τη το θελα δεν θυμαμαι καν ονομα το μονο που ξερω θα ειναι μεχρι Σαββατο πεταξα 60 ευρο καλυτερα μπυρες και σουβλακια και βενζινη μπενει μεσα τον παιζει βαζει στομα 1 πανο 1 κατο τον παιζει ξανα 1 πανο μια κατο παμε μου λεει της λεω πος να παμε ουτε καν σηκοθικε θα σηκοθει κιαλο μου λεει ντοινγκ αστο λεω μπας και δεν κλαψουμε το 60αρι τον παιζω σηκονεται γυρνα στα 4 λεω και στηνεται λες και εινα 80 χρονων με καμπουρα της λεω σκυψε καλα λεω οταν μπηκες μεσα δεν ειχες καμπουρα πος αποκτησες μου λεει δεν μπορω ετσι παμε ιεραποστολο λεω δεν γαμιεται το 60αρι εγω να μην παει χαμενο καθεται μολις παω να μπω εσφυγκε το μουνι και τα ποδια ε ξενερωσα λεω μαστα και φευγα και αλλαξε επαγγελμα μαγκες οποιος παει τα κλαψε για μενα xstudio και Λαρισης ουτε για βολτα!

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.051
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ από αύριο θά είναι η ΝΊΚΗ για τρεις μέρες (Πέμπτη 6.06 Παρασκευή 7.06 κ Σάββατο 8.06)
1000038685.jpg

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.769
Πόντοι
481
Πέρασμα χθες απο καρδίτσης ωρεα η Νικολετα αλλα δεν περασα γιατι εκανε μονο απλο προγραμμα και με το λαστιχο στην πιπα δεν τα παω καλα απο Λαρισης δεν περασα γιατι εμαθα απο τον φιλο παναγο για Μαρια βουλγαρα οποτε οχι απο Ατζελα δεν πηγα γιατι και εκει εχουμε πιπα με λαστιχο αν και μου αρεσει πολυ σαν γυναικα και το μετανιωσα που δεν πηγα και τελικα εκανα τη Μαλακια και πηγα Χstudio τη το θελα δεν θυμαμαι καν ονομα το μονο που ξερω θα ειναι μεχρι Σαββατο πεταξα 60 ευρο καλυτερα μπυρες και σουβλακια και βενζινη μπενει μεσα τον παιζει βαζει στομα 1 πανο 1 κατο τον παιζει ξανα 1 πανο μια κατο παμε μου λεει της λεω πος να παμε ουτε καν σηκοθικε θα σηκοθει κιαλο μου λεει ντοινγκ αστο λεω μπας και δεν κλαψουμε το 60αρι τον παιζω σηκονεται γυρνα στα 4 λεω και στηνεται λες και εινα 80 χρονων με καμπουρα της λεω σκυψε καλα λεω οταν μπηκες μεσα δεν ειχες καμπουρα πος αποκτησες μου λεει δεν μπορω ετσι παμε ιεραποστολο λεω δεν γαμιεται το 60αρι εγω να μην παει χαμενο καθεται μολις παω να μπω εσφυγκε το μουνι και τα ποδια ε ξενερωσα λεω μαστα και φευγα και αλλαξε επαγγελμα μαγκες οποιος παει τα κλαψε για μενα xstudio και Λαρισης ουτε για βολτα!
Πφφφ. Τραγικό Χ κλασσικά! 9 στις 10 που θα πας θα πέσεις σε φόλα αισχίστου είδους. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε και καλά της είπες της κιουρίας. Γι'αυτό το εχω κόψει από τις βόλτες μου το Χ. Και στο Λαρίσης που πήγα, το έκανα μονο και μονο γιατί ηξερα πως δε θα ήτανε η Βαρβάρα. Άσε που θεωρώ γελοίο εν έτει 2024 να μην έχουμε ηλεκτρονική παρουσία, να ξέρουμε ποια κοπέλα είναι κάθε φορά. Το Καρδίτσης κάτι κάνει ακόμα, φέρνει και νέο αίμα συχνά. Κι είναι το μόνο που έχει το απλό στα 30. Αλλά με τα τωρινά δεδομένα το Πύλης παίζει μπάλα μόνο του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Mrbill.

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
378
Πόντοι
20
Όχι ρε όπως τα λες καλύτερα να τα φας σε σουβλάκια τα λεφτά μακράν ότι χειρότερο σε λαρισης και studiox μακριά

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
οσοι την ειδατε δωστε μια περιγραφη νικολετας σωματοτυπο,προσωπο κτλ,ξανθια,μελαχροινη?

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.769
Πόντοι
481
οσοι την ειδατε δωστε μια περιγραφη νικολετας σωματοτυπο,προσωπο κτλ,ξανθια,μελαχροινη?
Δε ξέρω αν είναι όντως αυτή στην φωτογραφία που έχουνε ανεβάσει fb αλλά μοιάζει. Δηλαδή ξανθιά είναι, όχι πολύ μακρύ μαλλί, πρόσωπο καθημερινό, σώμα για την ηλικία της καλοδιατηρημένο, χωρίς περιττά κιλά, και δυνατό σημείο τα βυζιά της.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Δε ξέρω αν είναι όντως αυτή στην φωτογραφία που έχουνε ανεβάσει fb αλλά μοιάζει. Δηλαδή ξανθιά είναι, όχι πολύ μακρύ μαλλί, πρόσωπο καθημερινό, σώμα για την ηλικία της καλοδιατηρημένο, χωρίς περιττά κιλά, και δυνατό σημείο τα βυζιά της.
ευχαριστω :rockon:Πανο

Mrbill.

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
378
Πόντοι
20
Ρε ‘σείς το το Καρδίτσης χθες ήταν κλειστώ που πέρασα εγώ το μεσημέρι άνοιξε τίποτα σήμερα ;

Mrbill.

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
378
Πόντοι
20

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
80
Πόντοι
0
Καμια σχεση με τη φωτο γυρο στα 50 προσωπο πυραγμενο αλλα οχι αποκρουστικο ωραιο σωμα τατουαζ στο μπουτι μαλε καρε πλατινα.αν εκανε πιπα χωρις λαστιχο εμπαινα ανετα αλλα πρεπει να εφυγε γιατι σημερα το μεσημερι που περασα ηταν κλειστο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάει ο παππούς έτσι με βλέπω και εμένα στα γεράματα
Ειναι παλιο αυτο ρε εσυ χαχα

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.051
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ από αύριο Κυριακή 9.06 για δύο μέρες θά είναι η ΛΆΡΑ
1000030730.jpg

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
80
Πόντοι
0
Καλημέρα εχουμε και νεο αιμα απο οτι φενεται στο Καρδιτσης αν περασει καποιος ας ενημερωσει για καρδιτσης και για Λαρα στης Αντζελας ευχαριστω!

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.051
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ από αύριο Τρίτη 11 .06 για τέσσερις μέρες μέχρι την Παρασκευή είναι η ΝΤΊΝΑ
1000041275.jpg

• Like
Αντιδράσεις: Big Jo

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
80
Πόντοι
0
Επισκεψη χθες στο Καρδιτσης με Αννα πολυ καλη μαυρομαλα γυρο στα 27 με 30 καλο κορμι οχι στεγνο με πιασιματακια καλο βυζι ρωσιδα πηρα προγραμμα με ελευθερο στοματικο πολυ καλη πιπα με παρα πολυ σαλιο βαθια μπουκοματα χωρις χερι μια χαρα στα τεσσερα μια χαρα και ιεραποστολο τεντα τα ποδια για βαθιες πουτσιες πολυ καλη συμμετοχη με φονουλες καυλας χωρις να το παρακανει φενεται οτι το ζει για εμενα αξιζει!!!

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.769
Πόντοι
481
Πέρασμα σήμερα στο Καρδίτσης με Άννα. Επιβεβαιώνω απόλυτα τα γραφόμενα του φίλου Lio. Ωραία παρουσία, πίπα σεμιναριακη, μου θύμισε κάπως το πάθος της Στέλλας στο συγκεκριμένο τομέα. Από τα δέκα λεπτά παίζει να έκανε πίπα τα εφτά. Ακούραστη και με φοβερή αίσθηση. Στήθηκε και στα τέσσερα ηρωικά. Κανένα παράπονο. Δεν πρόλαβα βέβαια να τη δοκιμάσω σε άλλες στάσεις. Βέβαια το γκαντεμιασα που έλεγα όλο για το Καρδίτσης ότι το κρατάει 30 το απλό. Ε. Πήγε σαράντα και εκεί. Που από πλευράς εγκαταστάσεων ούτε για εικοσαρικο δεν είναι το μαγαζί. Μην κοροιδευομαστε. Τουλάχιστον φέρτε νέες κοπέλες, ας είναι κι από μαγαζιά της Αθήνας, που να δικαιολογούν όσο γίνεται το παράλογο αυτό ποσόν.

Έπειτα πήγα στο Πύλης. Βγήκε μια κυρία που την έκανα για κινέζα/ κορεατισσα κάτι τέτοιο. Όντως μου δήλωσε ότι είναι από Κορέα. Έπαθα ένα σοκ. Δεν το περίμενα ποτέ. Βέβαια πιο πολύ για τσατσά σε κάνα μαγαζί στην Πατάγια μου έκανε, ή καμιά μιλφ που βλέπεις σε κάτι βίντεο να προσφέρουν μασάζ με happy ending. Χέρια αγυμναστα, κοιλίες επίσης. Περνάω με 69 γιατί τάχα η κυρία δεν έβρισκε ρέστα να μου δώσει για απλό. Κι εκεί ήρθε το σοκ. Οκ. Αρχικά η κοπέλα έκανε μια τίμια πίπα. Μου τον σήκωσε άνετα. Όμως όταν της είπα για το 69 την είδα δίστασε. Και δίστασε γιατί παίδες το μουνι της εζεχνε κατουριλα. Οπότε έμεινα σα μαλακας να μου κάνει πίπα κι εγώ να κοιτάω απλά τον κωλο της και να προσπαθώ να μη με πάρει η μυρωδιά. Τελείως ξενερωμενος της έριξα ένα γαμησι στα τέσσερα όπου παραπονεθηκε πως την κουρασα κιόλας κι έσκασε από τη ζέστη. Δίνω μια εξήγηση, που φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία , του γεγονοτος της μυρωδιάς ότι μάλλον η κυρία δεν της είπε ότι είναι 69 το πρόγραμμα. Γιατί ούτε είχε σκοπό να το κάνει και έμεινε κάπως αμήχανη όταν της το ζητησα. Από φίλο μου έμαθα πως και η Λάρα ήτανε μετριοτατη. Είμαι σίγουρος θα ανακάμψει το μαγαζί. Γιατί αυτές οι δύο σίγουρα δεν είναι του επιπέδου του.

Mrbill.

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
378
Πόντοι
20
Τώρα μόλις και εγώ έκανα μια απογευματινή επίσκεψη στο καρδιτσης από αυτά που είπε ο φίλος ο Lio πήγα και εγώ μια επίσκεψη με την Άννα φοβερή συμμετοχή και την πίπα Πόυ έκανε όλο τον πουτσο τον επερνε μέσα deepthroat έπειτα missionary να την δίνω δυνατές πουτσιες και μετά τέλειωμα σε doggy

Τελευταία τροποποίηση:

babis372

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
271
Πόντοι
21
Πέρασμα σήμερα στο Καρδίτσης με Άννα. Επιβεβαιώνω απόλυτα τα γραφόμενα του φίλου Lio. Ωραία παρουσία, πίπα σεμιναριακη, μου θύμισε κάπως το πάθος της Στέλλας στο συγκεκριμένο τομέα. Από τα δέκα λεπτά παίζει να έκανε πίπα τα εφτά. Ακούραστη και με φοβερή αίσθηση. Στήθηκε και στα τέσσερα ηρωικά. Κανένα παράπονο. Δεν πρόλαβα βέβαια να τη δοκιμάσω σε άλλες στάσεις. Βέβαια το γκαντεμιασα που έλεγα όλο για το Καρδίτσης ότι το κρατάει 30 το απλό. Ε. Πήγε σαράντα και εκεί. Που από πλευράς εγκαταστάσεων ούτε για εικοσαρικο δεν είναι το μαγαζί. Μην κοροιδευομαστε. Τουλάχιστον φέρτε νέες κοπέλες, ας είναι κι από μαγαζιά της Αθήνας, που να δικαιολογούν όσο γίνεται το παράλογο αυτό ποσόν.

Έπειτα πήγα στο Πύλης. Βγήκε μια κυρία που την έκανα για κινέζα/ κορεατισσα κάτι τέτοιο. Όντως μου δήλωσε ότι είναι από Κορέα. Έπαθα ένα σοκ. Δεν το περίμενα ποτέ. Βέβαια πιο πολύ για τσατσά σε κάνα μαγαζί στην Πατάγια μου έκανε, ή καμιά μιλφ που βλέπεις σε κάτι βίντεο να προσφέρουν μασάζ με happy ending. Χέρια αγυμναστα, κοιλίες επίσης. Περνάω με 69 γιατί τάχα η κυρία δεν έβρισκε ρέστα να μου δώσει για απλό. Κι εκεί ήρθε το σοκ. Οκ. Αρχικά η κοπέλα έκανε μια τίμια πίπα. Μου τον σήκωσε άνετα. Όμως όταν της είπα για το 69 την είδα δίστασε. Και δίστασε γιατί παίδες το μουνι της εζεχνε κατουριλα. Οπότε έμεινα σα μαλακας να μου κάνει πίπα κι εγώ να κοιτάω απλά τον κωλο της και να προσπαθώ να μη με πάρει η μυρωδιά. Τελείως ξενερωμενος της έριξα ένα γαμησι στα τέσσερα όπου παραπονεθηκε πως την κουρασα κιόλας κι έσκασε από τη ζέστη. Δίνω μια εξήγηση, που φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία , του γεγονοτος της μυρωδιάς ότι μάλλον η κυρία δεν της είπε ότι είναι 69 το πρόγραμμα. Γιατί ούτε είχε σκοπό να το κάνει και έμεινε κάπως αμήχανη όταν της το ζητησα. Από φίλο μου έμαθα πως και η Λάρα ήτανε μετριοτατη. Είμαι σίγουρος θα ανακάμψει το μαγαζί. Γιατί αυτές οι δύο σίγουρα δεν είναι του επιπέδου του.
Πολύ καλή σωστή περιγραφή - ενημέρωση από τον φίλο panago :happy::happy:

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.051
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ από αύριο Σάββατο 15.06 είναι η ΒΙΚΤΌΡΙΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ (ΚΑΙ ΠΡΟΚΤΙΚΟ!!!!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom